hepsi için teşekkür ederim canım
sana yetişemedim...oqlum hasta olunca işler deqişti...yurda dönmesi gerektiqi için biraz oqlumla ilgilenmek istedim ve daha yeni gitti...hemen geldim ama tabiki sen şimdi evde yemek telaşındasın... yarın yine görüşürüz Rabbim daimi ayrılık vermesin...
ben geldim ben geldim
ama kimsecikler yoookkkk
nirdesinniiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzz
mlkfth tatlım geçmiş olsun canım allah şifa versin aman dikkat et canım
arzuuummmmmm cenım benim seninde iyi olmana sevindim canım
melekuguzhan canım eşin çok güzel süpriz yapmış canım allah bozmasın bi daha
amın canım duzeldı aramız bıdaha bozulmaz ınsallah canım
kız melek bana simit yeme dedin sen kendin yemiş sinnnnn aşk olsun neyse pişman olmuşsun zaten
bu arada eşinin süprizinede koca bi waaaaaawwwwww diyorum süper valla
sorma benımkı olmayacak bısıdı zaten haklısın cokk pısman oldum telafısı nı yaotım
evett bence cok sasırdım canım yaaa hıc beklemıyorudm sevındımde
qamzeemerhabalr yenıbırne dahayer varmı bende sızlerle bu yolda devam etmek ısterım benıde aranıza alırmısınız hanımlarrr
canım sanırım öqlen dışarda olduqun için su oranında düştü... öqünde qüme gitti...bunların dışında yanlış göremiyorum...gayet iyi gidiyorsun..ama öqün atlamamya çalış canım çünkü atladıqın zaman bir sonraki öqünü depoluyor..MENÜMM
SABAH 2 haşlanmış yumurta yarım domates yeşil zeytin sekersiz cay..
ARA avuç içi kadar beyaz leblebi
ÖGLEN yemek yiyemedim evde degildm dısardada yemeye fırsatım olmadı
ARA 1 seftali
AKŞAM 1kase corba salata 1 2dilim kavun
suu 2 lt içebildm(
nasıl ablacım kötümü çokmu yemişim ?? :26: :26: :26:
ben ilk 20 kiloyu verdikten sonra başlamıştım canım...ama kas yapma korkusundan deqil çok kilolu olduqum için spor yapmayı canım istemiyordu...platesi şu aşamada yaoman pek doqru deqil...şuan da yapabileceqin en güzel şey tempolu yürüyüşarzu ablam ya benim aklıma bişe takıldı sen bilirsin bi aydınlatsan beni ltfn
şimdi ben dün bu ebru akının bloğunu okudum
orda diyoki biz proteğin ağırlıklı diyet yaptığımız için spor önerilmiyor çünkü sporcularda kas yapmak için proteğin ağırlıklı beslenirler :18:
peki şimdi ben de platese başladım plates gerçi sıkılaşma programı ama yinede tereddüt etmeye başladım
bi bilgin varmı bu konuda:26:
amın canım allahın ıznı ıle herzaman burdayım 40 kıloya bıle dussem burdayım( 40 kılomu pehhh duyda ınanma )
qamzeehoşgeldin canım
canım sanırım öqlen dışarda olduqun için su oranında düştü... öqünde qüme gitti...bunların dışında yanlış göremiyorum...gayet iyi gidiyorsun..ama öqün atlamamya çalış canım çünkü atladıqın zaman bir sonraki öqünü depoluyor..
ben ilk 20 kiloyu verdikten sonra başlamıştım canım...ama kas yapma korkusundan deqil çok kilolu olduqum için spor yapmayı canım istemiyordu...platesi şu aşamada yaoman pek doqru deqil...şuan da yapabileceqin en güzel şey tempolu yürüyüş
canım nasılki kilo alınca çok kilo almışsın diyenden geçilmiyorsa kilo verincede kemiklerin sayılıyor artık diyet yapma hatta bikaç kilo al demeye başlıyorlar..eşim bile demişti kemiklerin batıyor biraz ilo al diye...e bende aldım(biraz fazla kaçtı ama neyysee )
günaydın kızlarr
çok uyku var nedense..bolbolda uyudum..uyudukça uyuyasım geliyor...akşama kadar uyusam daha fazla kilo verirmiyim acababişey yiyemicem ya
meleekkk nasıl menü o öylee
gene yanlız kaldımmm hadı gelın artıkkkkk caylar demlendı hadıııııııııııııııııııııı
qamzeehoşgeldin canım
canım sanırım öqlen dışarda olduqun için su oranında düştü... öqünde qüme gitti...bunların dışında yanlış göremiyorum...gayet iyi gidiyorsun..ama öqün atlamamya çalış canım çünkü atladıqın zaman bir sonraki öqünü depoluyor..
ben ilk 20 kiloyu verdikten sonra başlamıştım canım...ama kas yapma korkusundan deqil çok kilolu olduqum için spor yapmayı canım istemiyordu...platesi şu aşamada yaoman pek doqru deqil...şuan da yapabileceqin en güzel şey tempolu yürüyüş
canım nasılki kilo alınca çok kilo almışsın diyenden geçilmiyorsa kilo verincede kemiklerin sayılıyor artık diyet yapma hatta bikaç kilo al demeye başlıyorlar..eşim bile demişti kemiklerin batıyor biraz ilo al diye...e bende aldım(biraz fazla kaçtı ama neyysee )
ben yine konulara daldım dalınca çıkamıyorum
günaydın hatunlar
oğluşu okula yolladımkahvaltımı yaptım bugun dışarda işler var bankalar arası koşturcam
görmemiş gibi yapmıcamtşk ederim kızlar farkı farkettiğiniz için
görüşürzzzzz
pzartesi başlaamama rağmen güzel rakamlar umarım sağlıklı beslenmem hep böle gider
canım kas aqrısı ilk zamanlar olur ama bikaç güne geçer...sen farklı bişeyden bahsediyorsun..istersen aile hekimine bir danışhosbuldum tesekkur ederımmm
gunaydın herkese oğlumu krese goturdum gelıp gıtmem yarım saat suruyor donuste hızlı yuruyorum yuruyus sayılsın dıye gelsım sımdı ev sılıp supurucem sonra pazara gıdıcem saat 4 te tekrar oğlumu almaya gıdıcem ve aksam olur gun bıter
ben bırsey sormak ıstıyorum ben yuruyuste yaptıgım zaman bıraz tempolu yuruyunce eve gelıp oturdugumda hatta yururkende cok oluyor bacagımdakı kaslar atmaya baslıyor sıksık basen kısmındakıler daha asagıda tıktık bayagı hıssedıyorum bu normalmı acaba yada dogru bırseymı
evet farkındayımm canıkom benım dunku menumun sok etkısı nasıldı ama
günaydın kızçeler.
öncelikle herkese teşekkür ederim.
dün akşam spor yapmadım uzattım ayaklarımı hürremimi izledim.
o yüzden bugün zindeyim yorgunluk yok üzerimde.
üstelik bu hafta güzel kilolar verdim.
az ve sık yemek çok güzel hem hafifim hem de tartı da güzel rakamları görmek beni rahatlatıyor
üstüne spor da yaptım mı deymeyin valla keyfime.
melek yt , arzuuu, muazzez size söylediğim o sıkıntılı durum yok artık. her sabah düzenli olarak iki gündür yani... anladınız siz
bugün mutluyum yaa allahım sıkıntısız günler göstersin hepimize
canım kas aqrısı ilk zamanlar olur ama bikaç güne geçer...sen farklı bişeyden bahsediyorsun..istersen aile hekimine bir danış
hani hanigene yanlız kaldımmm hadı gelın artıkkkkk caylar demlendı hadıııııııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?