Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

kız melek bana simit yeme dedin sen kendin yemiş sinnnnn aşk olsun neyse pişman olmuşsun zaten

bu arada eşinin süprizinede koca bi waaaaaawwwwww diyorum süper valla

diğer meleğimiz sizede çok geçmiş olsun acil şifalar inşallah

alıntı yapmadım ama sanki bişe daha vardı unuttum artık :26:

arzu ablam ya benim aklıma bişe takıldı sen bilirsin bi aydınlatsan beni ltfn
şimdi ben dün bu ebru akının bloğunu okudum
orda diyoki biz proteğin ağırlıklı diyet yaptığımız için spor önerilmiyor çünkü sporcularda kas yapmak için proteğin ağırlıklı beslenirler :18:

peki şimdi ben de platese başladım plates gerçi sıkılaşma programı ama yinede tereddüt etmeye başladım
bi bilgin varmı bu konuda:26:

günaydın hatunlar

oğluşu okula yolladım kahvaltımı yaptım bugun dışarda işler var bankalar arası koşturcam

görmemiş gibi yapmıcam tşk ederim kızlar farkı farkettiğiniz için

görüşürzzzzz

pzartesi başlaamama rağmen güzel rakamlar umarım sağlıklı beslenmem hep böle gider

amın canım allahın ıznı ıle herzaman burdayım 40 kıloya bıle dussem burdayım ( 40 kılomu pehhh duyda ınanma )

gunaydın kızceler gunaydın kaptanım saygı ve sonsuz sevgılerımleeeeeeeeeee

dunku menum
2 dlım cavdar ıyıce kızarmıs
yarım domates
peynır
yumurta
zeytın

ara
lıght dondruma cok az
yarım sımıt

ogle
sade tavuk doner
yarım bardak ayran

ara
yok

aksam
4 kasık specıal k 1 kasık yogurtla karıstırdım

3 lt su

merhabalr yenıbırne dahayer varmı bende sızlerle bu yolda devam etmek ısterım benıde aranıza alırmısınız hanımlarrr
qamzee hoşgeldin canım
canım sanırım öqlen dışarda olduqun için su oranında düştü... öqünde qüme gitti...bunların dışında yanlış göremiyorum...gayet iyi gidiyorsun..ama öqün atlamamya çalış canım çünkü atladıqın zaman bir sonraki öqünü depoluyor..
ben ilk 20 kiloyu verdikten sonra başlamıştım canım...ama kas yapma korkusundan deqil çok kilolu olduqum için spor yapmayı canım istemiyordu...platesi şu aşamada yaoman pek doqru deqil...şuan da yapabileceqin en güzel şey tempolu yürüyüş
amın canım allahın ıznı ıle herzaman burdayım 40 kıloya bıle dussem burdayım ( 40 kılomu pehhh duyda ınanma )

canım nasılki kilo alınca çok kilo almışsın diyenden geçilmiyorsa kilo verincede kemiklerin sayılıyor artık diyet yapma hatta bikaç kilo al demeye başlıyorlar..eşim bile demişti kemiklerin batıyor biraz ilo al diye...e bende aldım (biraz fazla kaçtı ama neyysee )

yavrum bana hıccc sanmam kemıklerın sayılıyo denılecegını ben 65 olsam opcem basıma koycam neyse adım adım hedefe yaklastıkca ınancım artıyor ıyıkı burdayım ya yoksa asla ama asla veremezdım emın olabılırsın canım

günaydın kızlarr
çok uyku var nedense..bolbolda uyudum..uyudukça uyuyasım geliyor...akşama kadar uyusam daha fazla kilo verirmiyim acaba bişey yiyemicem ya

meleekkk nasıl menü o öylee

hosbuldum tesekkur ederımmm

gunaydın herkese oğlumu krese goturdum gelıp gıtmem yarım saat suruyor donuste hızlı yuruyorum yuruyus sayılsın dıye gelsım sımdı ev sılıp supurucem sonra pazara gıdıcem saat 4 te tekrar oğlumu almaya gıdıcem ve aksam olur gun bıter

ben bırsey sormak ıstıyorum ben yuruyuste yaptıgım zaman bıraz tempolu yuruyunce eve gelıp oturdugumda hatta yururkende cok oluyor bacagımdakı kaslar atmaya baslıyor sıksık basen kısmındakıler daha asagıda tıktık bayagı hıssedıyorum bu normalmı acaba yada dogru bırseymı

gunaydın kullanıcı adınızı gorunce dıkkatımı cektı benım oğlumda adı barkınnn

günaydın kızçeler.
öncelikle herkese teşekkür ederim.
dün akşam spor yapmadım uzattım ayaklarımı hürremimi izledim.
o yüzden bugün zindeyim yorgunluk yok üzerimde.
üstelik bu hafta güzel kilolar verdim.
az ve sık yemek çok güzel hem hafifim hem de tartı da güzel rakamları görmek beni rahatlatıyor
üstüne spor da yaptım mı deymeyin valla keyfime.
melek yt , arzuuu, muazzez size söylediğim o sıkıntılı durum yok artık. her sabah düzenli olarak iki gündür yani... anladınız siz
bugün mutluyum yaa allahım sıkıntısız günler göstersin hepimize

canım kas aqrısı ilk zamanlar olur ama bikaç güne geçer...sen farklı bişeyden bahsediyorsun..istersen aile hekimine bir danış
evet farkındayımm canıkom benım dunku menumun sok etkısı nasıldı ama

gunaydın melek hanımcım nerelerdesınız efem

canım kas aqrısı ilk zamanlar olur ama bikaç güne geçer...sen farklı bişeyden bahsediyorsun..istersen aile hekimine bir danış

buna regmen 200 gr verebılmısım ama bugun oldukca sıkı tutucam malum yarın bıldırım gunu

ben kım sabahkı ıkı dılım ekmegın ustune yarım sımıt yemek kımmm :95::95::95:

günaydın
aslında 7 de uyanıyorum ama bu saatlere kadar yataraktan dizi izliyorum
dünde kendimi aburcubur komasına sokmaya yeltendim başarılımıydı evet başarılıydı öğlen eşimi okuldan almaya gittim fırından çıkmış sıcacık ekmeğin büyüsüyle kaybettim önce kendimi bir ısırık bir lokmacık ay bir parçaçık derken ayy bu ekmekleri iyice küçültmüşler sonrasında kahve bisküvi sefası bunların üzerine kendimi sokaklara attım tabi.enerji fışkırdı 2 saat kadar dışarda o mağaza senin bu mağaza onun dolandım tam birşey almadan dönüyordumki yiğenime söz verdiğim eteği aldım.hani almayacaksınızdır ama içeri girersiniz evet bunu alıyorum dersiniz ya birden bire...bendede aynı durum oldu neyse sonrasında eşime yemek hazırladım.o yerken ben 1 şeftali yedim.bitiremediği salatasını bitirdim.ama ama aklımın köşesnden yne bisküviler çikolatalar beynimi yemeye başladı ama yenilmedim.1 salatalık kemirdim ve kendimi tekrar sokaklara attım eve dönüncede ütü falan kendimi yatakta buldum kaçamaklı olsada günü kendimi frenlemeyi başararak bitirdim.

gene yanlız kaldımmm hadı gelın artıkkkkk caylar demlendı hadıııııııııııııııııııııı
hani hani
bende çayımı koyayım o sırada evimi süpürüp sileyim spor olsun.10-15 dk ya burdayım kahvaltıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…