- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
ben işlerimi bitirdim geldim sen hala bi sayfa atlayamadınmıyaaaaaaaaa 1885. sayfaya gecemıyorummm neden yaaaaaaa:44::44::44:
doğru devam ettiğini düşünüyosan merak etme.bazen böyle oluyor bendede son 3 haftadır aynı durum söz konusu.sonra bi bakmışsın hızlanıyor kilo vermen.ya arkadaşlar benim kilo vermem durdu ne yapmalıyım tartıda 1 haftadır aynıyım
arada sitede olan bir durum merek etme bir süre sonra geçer.sadece bu topıkte oluyor delırcem duzelmıyor son sayfaya gecemıyorum :84::84::84: ısyerı bılgısayarım oldugu ıcın bısı yaptırmam ımkansız of ya offffff cok uzgunummmmmmmmmm
geçmeyelim kalsın 1885 tekızlar bişeyler yazın 1886. sayfaya geçelim melek okuyamıyor bu sayfayı..hadi pamuk eller tuşlara :126:
yeşimm bukadar şeyi senmi yaptıngünaydın
aslında 7 de uyanıyorum ama bu saatlere kadar yataraktan dizi izliyorum
dünde kendimi aburcubur komasına sokmaya yeltendimbaşarılımıydı evet başarılıydı öğlen eşimi okuldan almaya gittim fırından çıkmış sıcacık ekmeğin büyüsüyle kaybettim önce kendimi bir ısırık bir lokmacık ay bir parçaçık derken ayy bu ekmekleri iyice küçültmüşler sonrasında kahve bisküvi sefası bunların üzerine kendimi sokaklara attım tabi.enerji fışkırdı 2 saat kadar dışarda o mağaza senin bu mağaza onun dolandım tam birşey almadan dönüyordumki yiğenime söz verdiğim eteği aldım.hani almayacaksınızdır ama içeri girersiniz evet bunu alıyorum dersiniz ya birden bire...bendede aynı durum oldu neyse sonrasında eşime yemek hazırladım.o yerken ben 1 şeftali yedim.bitiremediği salatasını bitirdim.ama ama aklımın köşesnden yne bisküviler çikolatalar beynimi yemeye başladı ama yenilmedim.1 salatalık kemirdim ve kendimi tekrar sokaklara attım eve dönüncede ütü falan kendimi yatakta buldum kaçamaklı olsada günü kendimi frenlemeyi başararak bitirdim.
hani hani
bende çayımı koyayım o sırada evimi süpürüp sileyim spor olsun.10-15 dk ya burdayım kahvaltıya
ya arkadaşlar benim kilo vermem durdu ne yapmalıyım tartıda 1 haftadır aynıyım
Günaydınnnn topiğin güzelleri
geçmeyelim kalsın 1885 te
KIZZZZ yesımmmmmm 1884 te kaldım gecmıste tıkılı kaldım bı an ama cıktım sımdı 1886 ya1885 hala sır ama benım ıcın goremıyorum
yeşimm bukadar şeyi senmi yaptınüşenmedinmi hiçç
canım menülerini gözden geçir kaçamakların olmuştur mutlaka..yada su oranın düşüktür...söyle bakalım hangisi
üşengeçliğim duruma göre değişiyor demiştimya.bende denge sorunu var ya hep yerim ya hiç yemem.ya hep otururum ya hep ayaktayımyeşimm bukadar şeyi senmi yaptınüşenmedinmi hiçç
gün gelecek 1884 te kalsaydım diyeceksin ama artık bunun için çok geç olmuş olacakKIZZZZ yesımmmmmm 1884 te kaldım gecmıste tıkılı kaldım bı an ama cıktım sımdı 1886 ya1885 hala sır ama benım ıcın goremıyorum
günaydın ezgicim nasılsın canım
su oranı 2-2.5 kg yaa ondan mı ben ekim 12 sinde memlekete gitcem 70 e düşmek istiyordum ama çok zor gibi 2 haftadır güzel kilo veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?