Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

geldim melekcim geldim. ben sürekli okuyorum yazdıklarınızı falan ancak her zaman cevap veremiyorum.
bugün öğlen ne yesem ki yavv?

sadece bu topıkte oluyor delırcem duzelmıyor son sayfaya gecemıyorum :84::84::84: ısyerı bılgısayarım oldugu ıcın bısı yaptırmam ımkansız of ya offffff cok uzgunummmmmmmmmm

kızlar bişeyler yazın 1886. sayfaya geçelim melek okuyamıyor bu sayfayı..hadi pamuk eller tuşlara :126:

Son düzenleme:
ya arkadaşlar benim kilo vermem durdu ne yapmalıyım tartıda 1 haftadır aynıyım
doğru devam ettiğini düşünüyosan merak etme.bazen böyle oluyor bendede son 3 haftadır aynı durum söz konusu.sonra bi bakmışsın hızlanıyor kilo vermen.

sadece bu topıkte oluyor delırcem duzelmıyor son sayfaya gecemıyorum :84::84::84: ısyerı bılgısayarım oldugu ıcın bısı yaptırmam ımkansız of ya offffff cok uzgunummmmmmmmmm
arada sitede olan bir durum merek etme bir süre sonra geçer.

yeşimm bukadar şeyi senmi yaptın üşenmedinmi hiçç
ya arkadaşlar benim kilo vermem durdu ne yapmalıyım tartıda 1 haftadır aynıyım

canım menülerini gözden geçir kaçamakların olmuştur mutlaka..yada su oranın düşüktür...söyle bakalım hangisi

canım menülerini gözden geçir kaçamakların olmuştur mutlaka..yada su oranın düşüktür...söyle bakalım hangisi

su oranı 2-2.5 kg yaa ondan mı ben ekim 12 sinde memlekete gitcem 70 e düşmek istiyordum ama çok zor gibi 2 haftadır güzel kilo veremiyorum

üşengeçliğim duruma göre değişiyor demiştimya.bende denge sorunu var ya hep yerim ya hiç yemem.ya hep otururum ya hep ayaktayım

KIZZZZ yesımmmmmm 1884 te kaldım gecmıste tıkılı kaldım bı an ama cıktım sımdı 1886 ya 1885 hala sır ama benım ıcın goremıyorum
gün gelecek 1884 te kalsaydım diyeceksin ama artık bunun için çok geç olmuş olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…