- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
melek siteyi çökerttin
üşengeçliğim duruma göre değişiyor demiştimya.bende denge sorunu var ya hep yerim ya hiç yemem.ya hep otururum ya hep ayaktayım
gün gelecek 1884 te kalsaydım diyeceksin ama artık bunun için çok geç olmuş olacak
bu tarz sorunlar sık sık olabiliyor kormaKORKTum kızım cıkamamaktan arzucum cektı cıkardı sagolsunnn
diyet için değil ama mevsimsel hastalık durumlarını düşünürsek vitaminli şeyler yemeyi seçmeliyiz diye düşünüyorum.sebze ve meyve ağırlıklı birşeyler olabilir.mesela akşam fırında balık olabilir.öğlende sebze yemeği çorba olabilir.aradada meyve olabilir :26:DUNKU showumdan sonraıkı bugunku menum
sabah
ıkı dılım ıyıce kızarmıs cavdar
yarımdan az domates
oeynır
zeytın
yumurta
ara
yarım elma
ogle ve aksam yemek önerılerı ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmmmpumuk eller klavyeye
diyet için değil ama mevsimsel hastalık durumlarını düşünürsek vitaminli şeyler yemeyi seçmeliyiz diye düşünüyorum.sebze ve meyve ağırlıklı birşeyler olabilir.mesela akşam fırında balık olabilir.öğlende sebze yemeği çorba olabilir.aradada meyve olabilir :26:
Cumartesi günü KPSS ye gireceğim ablalar bu benim hayatımdaki en büyük umudum çok stresliyim heyecanlıyım ne olur dua edin bana
UMARIM kazanırsın canım dularımız senınle
Cumartesi günü KPSS ye gireceğim ablalar bu benim hayatımdaki en büyük umudum çok stresliyim heyecanlıyım ne olur dua edin bana
canım inşallah sen ve tüm sınava girecekler kazanırsınız ve yerleştirilirsinizzz
cnm inş kazanırsın güzel haberlerini bekliyoruz
Allah yardımcın olsun canım inşallah kazanırsın...Cumartesi günü KPSS ye gireceğim ablalar bu benim hayatımdaki en büyük umudum çok stresliyim heyecanlıyım ne olur dua edin bana
bildirim öncesi börek yenirmicanım inşallah sen ve tüm sınava girecekler kazanırsınız ve yerleştirilirsinizzz
kızlar sabahki menüm 1 yeşil çay ve 1 tane sigara böreğiydi ara 10 tane badem
öğlen köfte ve ayran
ara: elma
akşamada 1 kase şehriye çorbası içicem
1. soru:sigara böreğinin karbonunu bilen varmı?
2. soru:akşama şehriye çorbası ağır gelirmi hani sabah bildirim günü ya merak ettim
merhaba azimli bayanlar....
ben kk diyet gruplarının sessiz takipçisi oldum hep..bi türlü başlayamadım, başladım sonunu getiremedim...
bende aranızda kilo vermek istiyorum arkadaşlar tabi başarabilirsem, biraz iradem zayıf çünkü
kendimi tanıtayım kısaca;
24 yaşındayım 3 senelik evliyim, hiç doğum yapmadım ve evlendikten sonra çok kilo aldım..2 düşüğüm oldu bir dahaki hamileliğime kadar kilo vermek istiyorum..
boyum 1,65 ve kilom 75
bana da yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?