Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

melek siteyi çökerttin

KORKTum kızım cıkamamaktan arzucum cektı cıkardı sagolsunnn

DUNKU showumdan sonraıkı bugunku menum

sabah
ıkı dılım ıyıce kızarmıs cavdar
yarımdan az domates
oeynır
zeytın
yumurta

ara
yarım elma

ogle ve aksam yemek önerılerı ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmmm pumuk eller klavyeye

diyet için değil ama mevsimsel hastalık durumlarını düşünürsek vitaminli şeyler yemeyi seçmeliyiz diye düşünüyorum.sebze ve meyve ağırlıklı birşeyler olabilir.mesela akşam fırında balık olabilir.öğlende sebze yemeği çorba olabilir.aradada meyve olabilir :26:

OGLEN corba ıceyım aksamda et turu o zaman

Cumartesi günü KPSS ye gireceğim ablalar bu benim hayatımdaki en büyük umudum çok stresliyim heyecanlıyım ne olur dua edin bana

canım inşallah sen ve tüm sınava girecekler kazanırsınız ve yerleştirilirsinizzz

kızlar sabahki menüm 1 yeşil çay ve 1 tane sigara böreğiydi ara 10 tane badem

öğlen köfte ve ayran

ara: elma
akşamada 1 kase şehriye çorbası içicem

1. soru:sigara böreğinin karbonunu bilen varmı?
2. soru:akşama şehriye çorbası ağır gelirmi hani sabah bildirim günü ya merak ettim

merhaba azimli bayanlar....
ben kk diyet gruplarının sessiz takipçisi oldum hep..bi türlü başlayamadım, başladım sonunu getiremedim...
bende aranızda kilo vermek istiyorum arkadaşlar tabi başarabilirsem, biraz iradem zayıf çünkü

kendimi tanıtayım kısaca;
24 yaşındayım 3 senelik evliyim, hiç doğum yapmadım ve evlendikten sonra çok kilo aldım..2 düşüğüm oldu bir dahaki hamileliğime kadar kilo vermek istiyorum..
boyum 1,65 ve kilom 75
bana da yardımcı olur musunuz?

ben bundan sonra ne yersem yazcam erginsena ciddi kilo vermek istiyorum yaa takıldım kaldım

sabaheynir, 8 yeşil zytin,yumurta çeyrek domates
ara:2 kuru kayısı
öğlen:taze fasulye,ayran
şimdiye kadar 1buçuk litre su içtim

Cumartesi günü KPSS ye gireceğim ablalar bu benim hayatımdaki en büyük umudum çok stresliyim heyecanlıyım ne olur dua edin bana
Allah yardımcın olsun canım inşallah kazanırsın...
bildirim öncesi börek yenirmi
akşamı çorbayla geçirmende bir sakınca yok cnm

tabiki oluruz canım hoşgeldin aramıza
ben sena bu arada

sena akşama tarhana yaptım bide güveçte tavuk kuşbaşı patates sebzeli bişi yapcam patates çeyrek ancak düşer bi güvece yiyebilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…