ya çorba ye yada güveç...patateslerinde yeme sakın...sena akşama tarhana yaptım bide güveçte tavuk kuşbaşı patates sebzeli bişi yapcam patates çeyrek ancak düşer bi güvece yiyebilir miyim
ben yoqurt yedim cnm bişey istemiyor...AKSAM menu ornegı lutfennnnnn yarın bıldırımde yuzumu ıyıce guldurecek cınsten kaptanımmmmmmmmmmm
selam kızlar arzu ablacım ben yesil cay forum cayı içemiyorum yha neden bilmiyorum migdem bulanıyoo
Arzuuu dun aksam poset tursusunu yaptim tuzunu sirkesini ayarlarken tadina baktim gercekten muthis bisey bu. sen bu isi biliyon. harikasin canim yaaa tsk. ederim. 2-3hafta sonra yiyebilirsin dedinya simdi bile yenir valla superdi. fakat posetleri sikica bagladim buyukce bir legene ustuste yerlestirdim. legenin ustune kapak ortecemmi hani hava almamasimi lazim.ben bisey ortmedim korkuyorum bozulurmuu oyle. bide legenede su doldurayaimmi doldurmayimmi.hayatim bide ben lahanayi biraz fazla almisim birazini sardim hala var daha. sende farkli tursu ttarifleri varya acaba kalan lahana icinde degisik bi tarifin varmi tsk.
Canim olcuyu tam yapmak istedim. kalan lahanayida normal lahana tursusu yapayim bari. tsk.gerçekten müthiş bişey oluyor aqzım sulandı yineecanım bende leqen gibi bişeye koydum derin bidonum yoktu...normal tarifinde üstünden çıkacak kadar su koyulması ve aqzının kapatılması gerekiyor... ama ben bu yıl su koymadan ve aqzını kapatmadan deniyorum...sen suyunu koy ve aqzını kapat canım... kalan lahana için malesef bir tarifim yok canım keşke ekleseydin lahana güzel oluyor...
canım yanlışmı hatırlıyorum dünkü menündede kavun vardı deqilmiMENÜM;
kahvaltı
2dilim çavdar ekmegi
zeytin
sekersiz cay
kaşar cok az
ara
badem
1b yeşilçay
öglen
et döner salata 1b.ayran
ara fındık
akşam
çorba kavun
2.5 litre su..yarım litre daha içeçegim ablacım menüm cok mu ??
sena abla birde yeşilçayın bana açailisini tavsiye etmiştn onun içinde bir kaç baharat mı var karısık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?