Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

canım yaa bu kadarcık yemekle doyuyormusun:26::26::26::26:

canım yaa bu kadarcık yemekle doyuyormusun:26::26::26::26:

ben neyim ki sizin beslanmalerinizin yanında
ben uzun süre sizi takip ettim de öyle girdim bu topiğe
ve evet doymuyorum açıııııııııııııııııııııııııııım
şimdi yemin ettim sabaha kadar suyun dışında bişe yemicem diye dün de ettim yoksa gece kalkıp mutlaka bişeler yerim

günaydın çıtırlarrr

pazartesi başladım 4 günlk verdiğim kilo

başlangıç:70.9
hedef :60
şuan ki kilo 68.2
verilen kilo :2.700
toplam verilen:2.700

oğluşu servise bindirdim kahvaltı zamanı

ayy canım benim yaa..... günaydın bu arada..sabah sabah güldürdün beni ...çokkk yaşa emii...sakın kendini bu kadar KASMA....özellikle büyük harflerle yazdım..yanlış burda zaten (eğer kendini bu kadar sıkarsan zaten diyet olmaktan çıkıp işkenceye dönüyor)sonra birden saldırıp diyet falan kalmıyor....

kahvaltın çok eksik mesela tam anlamıyla bir kahvaltı yap kuzum ...peynir zeytin yeşillik domates yumurta 2 dilim ekmek..aralarda da yoğurt ye ayran iç ben mesela ayran yapıp şişelere dolduruyorum ..acıktıkça yardımcım oluyor ayran tıkıyor insanı tok tutuyor yani...ben geceleyin bile acıkınca ayran içerim ayran birşey yapmaz ki insana..akşam 2 tepsi hamur işi yaptım tattımı tatmadım sabaha sakladım şimdi ekmek yeerine yiyorum...sabahleyin kahvaltımı çok erken yapıyorum(bu saatte yaptım mesela)çok erken kalkınca istediğimi yiyorum (bana kar kalıyor)

şu anda havalar çok güzel akşam üstü al kuzucuklarını dışarı çık yürüyüş yap hem onlar eğlenir hemde sen form tutmuş olursun...

ben bu kdar sıkı diyete karşıyım...

vay muazzez tebrikler 4 günde bu kilo tebrikler ....bu diyetisyenin numerosunu bende mi alsam napsam...benim 1 ayda vereceğim kiloyu 4 günde vermişin bacım

Gunaydın kızlar malesef bu hafta pekde guzel bı bıldırım yapamıcam o yuzden sanırımkı motıvasyonum oldukca dusuk bugun sanırım kı artık kılo veremıcem cok mutsuzum

başlangıç: 88,900(17,05,2012 de basladım)
geçen hafta:74,00
bu hafta: 73.700
giden:300 gr
gelen:yok
toplam giden:15,200
boy:1.68
hedef:65 e cektım hedfı ama sanırım zor
spor: yok
beden:40

canım saolasın aslında kahvaltımı hep tam yapardım ama o sabah sigara böreği olunca diğerlerini kestim arzu abla kızmasın diye ama ona bile kızdı
onun dışında ben deki problem aslında hareketsizlik biliyorum çünkü nezaman spora başlasam kilolarda güzel gidiyor bide ben sürekli gece kalkarım her kalaktığımdada ağzım böyle acı acı olurya illa bişeler atıştırrırım ki bu bişeler genellikle bisküvi tarzı olur işte onu kestim oyüzden geceleri açlıktan ölüyorum gibi oluyorum valla ama en sağlıklısıda bu alışmam lazım gece yememeye
yürüyüş malesef olmuyo benim ufaklık bildiğin milli felaketlerden yani o bi kreşe başlamadan çok zor inan

kız daha ne olsun 73 ü sen hayatında kaç kere gördün aaaaaa
hem bu hafta biraz sıkıntılıydın belki sitresten ödem bile olmuş olabilirsin bol bol yeşil çay iç. derim bak

haklı olabılırsın canımcım ama ne bılıyım bugun o kadar negatıfımkı cokkkk mutsuzum

günaydın kızlaaaarrr!!!

Başlangıç 105,8
geçen hafta 97,5
bu hafta 95
qiden 2,5
toplamda qiden 10,8
hedef 70
boy 176
spor haftada 6 gün 5-6 km tempolu yürüyüş.

arzuuuu nolur gelllll cok kotuyum motıvasyonum yerlerde surunuyor kılo veremıcekmısım gıbı gelıyor artık bana yardım et nolursunnn

günaydınlarrrrr bu sabah çok neşeliyim tartım yüzüme güldü valla

bildirimim:

başlangıç:85.00(27.08.12)
geçen hafta:82.800
bu hafta:81.400
giden:1.400
gelen :yok
top. giden:3.600
boy:1.67
hedef:70.00
benden:44-46
sporlates

günaydın kızlaaaarrr!!!

Başlangıç 105,8
geçen hafta 97,5
bu hafta 95
qiden 2,5
toplamda qiden 10,8
hedef 70
boy 176
süpersin canım yaaa 3 hafta oldu galiba başlayalı dimi ve sonuç 10 kilo tebrik ederim valla

arzuuuu nolur gelllll cok kotuyum motıvasyonum yerlerde surunuyor kılo veremıcekmısım gıbı gelıyor artık bana yardım et nolursunnn
kız bizi adam yerine koymuyonmu aaa

bu arada hayırlı cumalar kızlarrrr
saolasın hepimize hayırlı bereketli cumalar olsun inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin inaşallah

dunku menum

arzucum bı bakabılırmısın su menuye :26::26::26:

sabah
2 DILIM ıyıce kızarmıs cavdar
yarımdan az domates
zeytın
peynrı
yumurta

ara
yarım elma

ogle
1 kade tarhana corbası
serce parmagı buyuklugunde 4 adet kofte

ara
10-15 gr badem

aksam
kızarmıs pılıc ( tamamı deıl )
yarım domates salatalık

3 lt su

başarı hikayeleri bölümüne meleğin başarı hikayesi yazcam 4 ay sonra

evet canım kesın yaz ben bu gıdısle melegın becerıksızlık hıkayesı dıye yazıcammm

vay muazzez tebrikler 4 günde bu kilo tebrikler ....bu diyetisyenin numerosunu bende mi alsam napsam...benim 1 ayda vereceğim kiloyu 4 günde vermişin bacım

tşk ederim yavrucum sağlıklı beslnemke gibisi var mı konuşuruz gene faceden anlatırım tek tek

günaydın cnm tebrikler

günaydın kızlaaaarrr!!!

Başlangıç 105,8
geçen hafta 97,5
bu hafta 95
qiden 2,5
toplamda qiden 10,8
hedef 70
boy 176

fıstıkım süpersin

tebrikler cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…