Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

ewt ablacıım yemeyim mi kavun bilmiyordum :)
hergün yeme canım arada 1-2 dlim olabilir
Tebrik ederimm harikasınız, müthiş bir başarı buu
Darısı başımıza inşallah
amin cnm teşekkür ederim
hoşgeldin ilknurcum bizde seni özledik...ne mahkemesi cnm ?
300 qramın nesini beqenmiyosun verecek kiloazaldıkça daha az kilo vereceksin...hala öqrenemedinmii
arzuuuu nolur gelllll cok kotuyum motıvasyonum yerlerde surunuyor kılo veremıcekmısım gıbı gelıyor artık bana yardım et nolursunnn

canım menün gayet güzel hiçbir sorun yok aynen devam... beni dinle sen

arzcummmmmmmmm ılham perımmmmmmm moralım bırazzz yerıne geldı

günaydın kızlar hayırlı cumalar hayırlı bildirimler
geçen hafta bildirim yapmamıştım bir önceki gün AŞIRI yediqim için..cumartesi 81.5 tim bugün 79.9 geldim....çok çok az gitmiş sanırım reqli olduqum için ödem yada artık bünyem bukadar verebiliyor..
neyse kızlar 20 dakika sonra doktorda randevum var ben hala evdeyim ve daha giyinmedim..havada yaqmurlu..gelince görüşürüz...çabuk gelirim

melek topla kendini hemen bırakıyosun ben 100 gr verdiğimide hatırlıyorum sudan kastan gitmesin yeter belirli zamanlarda duraksamalar olcak bunlar normal

sagol canım burda paylasıp yorumlar aldıkca bıraz sakınlesıp kendımı ıyı hıssedıyorum cok onemlı benım ıcın yorumlarınız tesekkur ederım canımm

tamam canım doktor sonucunu bıldır gelınce merak edıyorum

günaydın ablacım regl de olsan çok da yesen yinede korumuşsun valla tebrik ederim
doktordan da hayırlı haberlerinle gelirsin inşallah

bende bildirimimi yapayım
başlangıç tarihi:14.09.2012

başlangıç kilo:66.5
bu hafta kilom:66.0
giden:500 gram((
gelen:yok
spor:yapamadım
boyum:1.65
hedef:60

bu kadardı herhalde aklıma gelenleri yazdım.arkadaşlar arzucum menülerimi yazamıyorum şimdilik ama diyetime uymaya çalışıyorum.bu karbonhidrat dieti harka bi diyet sen diyetisyen olmalıymıssın :))))iki gündür raporluyum fena gribim .iki gün önce aslında 65.5 geldim ama bugün 66.o gösterdi tartım habire çorba yiyorum hasta olduğum için ve malesef içine kızarmış ekmek ((((iyileşeyim çok daha dikkat edicem ve spora başlicam inşallah.menülerimi yazabilsem cok daha iyi olacak biliyorum.İYİKİ VARSIN :)))))

hayırlı günler hanımlarrr hepimizin cuması mübarek dualarımız kabul olsun inşşş...

ben bugün tartılamadım malasef unuttum uyuyakalmışım küçük kızım acıkmış diye hemen mutfağa daldım bende yedimmm
sonra aklıma geldi:26:ama dün gecikmeli adet oldum zaten doğru sonuç olmuycaktı çok sancılandım patlıycak gibiyim..

kilo veren herkesi tebrik ediyorumm darısı bana inşş..

barkınım.. özellikle seni tebrik ediyorum canım 4 günde süper kilo vermişsin hemde diyetisyen listesiyle tüyolarını burdan paylaş canım da bizde faydalanalım olmazmı canım faceden filan anlatma biz nasıl haberdar olucaz o zamannn

tebrik ediyorum arkadaşlar çok güzel kilolar verdiniz umarım asla geri dönüşü olmaz bu kiloların
oyle valla cokk negatıfım
neden negatif hissediyosun canım.tartılara çok inanma.kilo verdiğini yada ince göründüğünü tartılar ölçemez öncelikle bunu bil.sen dengeli diyetine devam ediyosan sorum yok demektir.tartıda değişim omasada bedeninde muhakakkak oluyor.evinde varsa mezurayla beden ölçülerini takip edebilirsin ozaman kilo veremediğin halde inceldiğini göreceksin sende.
moral bozmaya gelirse son 20 gündür aynı kilodayım :) özelliklede benim gibi hızla kilo verebilen biri için bu süre oldukça fazla

arzucum geçmiş olsun canım haberdar et bizi sonuçtan:18:inş. önemli bişey yoktur bu arada aynı gibi kilolarımız bayrama 75 olmak hayalmi ne dersin:26::26:

YESIMImmmm gunaydın canım benımm destegın ıcın cok sagol haklısında ne bılım tıkır tıkır gıtsın isıtıyorum bu kılolar ondan boyle hemen demoralıze oluyorum sanırım sana gelınce toplu verırsın belkı bı anda 2-3 kılo

ne güzel kilolar verilmiş ..maşallah maşallah...mezun olacanız yakında az kaldı..ama belki bir kaç kişi sınıfta kalırsa bana destek olur ..benim zamanım çok acelem yok

Günaydınlarr

başlangıç: 82,700 - 03,09,2012
geçen hafta:80,00
bu hafta: 78.700
giden:1.300 gr
gelen:yok
toplam giden:4
boy:1.60
hedef:60
spor: fitness,aerobik
beden:44

tbrkler cnm

500 gr vermişssin asık surat yok cnm

cnm çok tşk ederim doktorum gerçkten iyi biri ve beni uyardı karatay dukan diyeti karbon vs biçok diyet asla yok dedi giden kiloların hepsi geliyo dedi ve ben bunu yaşadım gördüm tanıkta oldum o yüzden vucuduma uygun besleniyorum ve giden kilolarım asla geri gelmicek cnm muhteşem sırlarını vermedi doktor daha 2 hafta sonra gitcem durumuma göre vercek zaten menülerimi paylaşıyorum ama asla tek taraflı beslenmiyorum ve çok sık bitki çayı tüketme dedi kilo verdim sanırsın vucudndaki su gider dedi kilo verirsin yüzün çöker kemkler çıkar dedi ama giden su ve kastır dedi buda çok doğru

başlangıç kilo:78 kg
geçen hafta :58 kg
bu hafta:58.5 kg
gelen: 500 gr
toplam giden : 19.5 kg
Hedef : 55 kg
boy : 1.63
beden : 36-38

günaydın hayırlı cumalar kızlar...

günaydın
bende tıkır tıkır gitsin istiyorum ama 20 gündür tıkır tıkır geliyo gibi kaçamaklarım olsada kilo vermemi etkilemesi mümkün değil az çok kendimi biliyorum çünkü.ona rağmen hala yerimde sayıyor olmak benimde hoşuma gitmiyor ama hızla verdiğim zamanlara sayıyorum bunu vermek istediim 5 kilo var.bayrama kadar vermek itiyorum umarım veririm.moralimi bozmamaya çalışıyorum ergeç farkedeceğini biliyorum.sanırım mevsimsel bir durum var.hem iştahımız arttı hem şişkinliğimiz.bir süre akşamları müsli yemeyi planlıyorum.hem çok seviyorum hemde içindeki yulaftan kaynaklı mideyi bağırsağı rahatlatıyor. bakalım değişim olcakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…