hergün yeme canım arada 1-2 dlim olabilirewt ablacıım yemeyim mi kavun bilmiyordum :)
amin cnm teşekkür ederimTebrik ederimm harikasınız, müthiş bir başarı buu
Darısı başımıza inşallah
hoşgeldin ilknurcum bizde seni özledik...ne mahkemesi cnm ?hayırlı geceler kızlar nasılsınız bakalım keyifler yerindemi.... Ben bu aralar sizleri ihmal ettim ama yozgattan dedemle babaannem geldi vakit bulamıyorum birde neti dondurduk malum pc yok bakalım birdaki ay mahkeme olucak hayırlısı...
Canlarım sizleri çok özledim dietimi özledim en kısa zamanda bomba gibi menülerimle aranıza dönücem..
Bu arada yeni gelen arkadaşlar varsa hoşgeldiniz çıtır hatunlar aramıza...
300 qramın nesini beqenmiyosun verecek kiloazaldıkça daha az kilo vereceksin...hala öqrenemedinmiiGunaydın kızlar malesef bu hafta pekde guzel bı bıldırım yapamıcam o yuzden sanırımkı motıvasyonum oldukca dusuk bugun sanırım kı artık kılo veremıcemcok mutsuzum
başlangıç: 88,900(17,05,2012 de basladım)
geçen hafta:74,00
bu hafta: 73.700
giden:300 gr
gelen:yok
toplam giden:15,200
boy:1.68
hedef:65 e cektım hedfı ama sanırım zor
spor: yok
beden:40
arzuuuu nolur gelllll cok kotuyum motıvasyonum yerlerde surunuyor kılo veremıcekmısım gıbı gelıyor artık bana yardım et nolursunnn
tşk ederim yavrucum sağlıklı beslnemke gibisi var mı konuşuruz gene faceden anlatırım tek tek
günaydın cnm tebrikler
sagol muazzezcım ama pekde ıc acısı deılkı bu haftakı bıldırım :26:
fıstıkım süpersin
tebrikler cnmmm
yokk artık sen de.
hergün yeme canım arada 1-2 dlim olabilir
amin cnm teşekkür ederim
hoşgeldin ilknurcum bizde seni özledik...ne mahkemesi cnm ?
300 qramın nesini beqenmiyosun verecek kiloazaldıkça daha az kilo vereceksin...hala öqrenemedinmii
bılıyorum ama cokk sıkıldım 7 lı rakamlardan cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
canım menün gayet güzel hiçbir sorun yok aynen devam... beni dinle sen
oyle valla cokk negatıfım
melek topla kendini hemen bırakıyosun ben 100 gr verdiğimide hatırlıyorum sudan kastan gitmesin yeter belirli zamanlarda duraksamalar olcak bunlar normal
günaydın kızlar hayırlı cumalar hayırlı bildirimler
geçen hafta bildirim yapmamıştım bir önceki gün AŞIRI yediqim için..cumartesi 81.5 tim bugün 79.9 geldim....çok çok az gitmiş sanırım reqli olduqum için ödem yada artık bünyem bukadar verebiliyor..
neyse kızlar 20 dakika sonra doktorda randevum var ben hala evdeyim ve daha giyinmedim..havada yaqmurlu..gelince görüşürüz...çabuk gelirim
geçen hafta bildirim yapmamıştım bir önceki gün AŞIRI yediqim için..cumartesi 81.5 tim bugün 79.9 geldim....çok çok az gitmiş sanırım reqli olduqum için ödem yada artık bünyem bukadar verebiliyor..
neyse kızlar 20 dakika sonra doktorda randevum var ben hala evdeyim ve daha giyinmedim..havada yaqmurlu..gelince görüşürüz...çabuk gelirim
neden negatif hissediyosun canım.tartılara çok inanma.kilo verdiğini yada ince göründüğünü tartılar ölçemez öncelikle bunu bil.sen dengeli diyetine devam ediyosan sorum yok demektir.tartıda değişim omasada bedeninde muhakakkak oluyor.evinde varsa mezurayla beden ölçülerini takip edebilirsin ozaman kilo veremediğin halde inceldiğini göreceksin sende.oyle valla cokk negatıfım
tebrik ediyorum arkadaşlar çok güzel kilolar verdiniz umarım asla geri dönüşü olmaz bu kiloların
neden negatif hissediyosun canım.tartılara çok inanma.kilo verdiğini yada ince göründüğünü tartılar ölçemez öncelikle bunu bil.sen dengeli diyetine devam ediyosan sorum yok demektir.tartıda değişim omasada bedeninde muhakakkak oluyor.evinde varsa mezurayla beden ölçülerini takip edebilirsin ozaman kilo veremediğin halde inceldiğini göreceksin sende.
moral bozmaya gelirse son 20 gündür aynı kilodayım :) özelliklede benim gibi hızla kilo verebilen biri için bu süre oldukça fazla
Günaydınlarr
başlangıç: 82,700 - 03,09,2012
geçen hafta:80,00
bu hafta: 78.700
giden:1.300 gr
toplam giden:4
boy:1.60
hedef:60
spor: fitness,aerobik
beden:44
bende bildirimimi yapayım
başlangıç tarihi:14.09.2012
başlangıç kilo:66.5
bu hafta kilom:66.0
giden:500 gram((
spor:yapamadım
boyum:1.65
hedef:60
bu kadardı herhalde aklıma gelenleri yazdım.arkadaşlar arzucum menülerimi yazamıyorum şimdilik ama diyetime uymaya çalışıyorum.bu karbonhidrat dieti harka bi diyet sen diyetisyen olmalıymıssın :))))iki gündür raporluyum fena gribim .iki gün önce aslında 65.5 geldim ama bugün 66.o gösterdi tartım habire çorba yiyorum hasta olduğum için ve malesef içine kızarmış ekmek((((iyileşeyim çok daha dikkat edicem ve spora başlicam inşallah.menülerimi yazabilsem cok daha iyi olacak biliyorum.İYİKİ VARSIN :)))))
hayırlı günler hanımlarrr hepimizin cuması mübarek dualarımız kabul olsun inşşş...
ben bugün tartılamadım malasef unuttum uyuyakalmışım küçük kızım acıkmış diye hemen mutfağa daldım bende yedimmm
sonra aklıma geldi:26:ama dün gecikmeli adet oldum zaten doğru sonuç olmuycaktı çok sancılandım patlıycak gibiyim..
kilo veren herkesi tebrik ediyorumm darısı bana inşş..
barkınım.. özellikle seni tebrik ediyorum canım 4 günde süper kilo vermişsin hemde diyetisyen listesiyle tüyolarını burdan paylaş canım da bizde faydalanalım olmazmı canım faceden filan anlatma biz nasıl haberdar olucaz o zamannn
kızlar bakın bu linkte kahve falı bakıyorlar ilgililere duyurulur..ben akşama kahvemi içip fotosunu koyacağım..artık ne zaman sıra gelirse
http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/555353-fincanini-kapan-gelsin-7.html
başlangıç kilo:78 kg
geçen hafta :58 kg
bu hafta:58.5 kg
gelen: 500 gr
toplam giden : 19.5 kg
Hedef : 55 kg
boy : 1.63
beden : 36-38
günaydın hayırlı cumalar kızlar...
günaydınYESIMImmmm gunaydın canım benımm destegın ıcın cok sagol haklısında ne bılım tıkır tıkır gıtsın isıtıyorum bu kılolar ondan boyle hemen demoralıze oluyorum sanırımsana gelınce toplu verırsın belkı bı anda 2-3 kılo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?