günaydın
bende tıkır tıkır gitsin istiyorum ama 20 gündür tıkır tıkır geliyo gibikaçamaklarım olsada kilo vermemi etkilemesi mümkün değil az çok kendimi biliyorum çünkü.ona rağmen hala yerimde sayıyor olmak benimde hoşuma gitmiyor ama hızla verdiğim zamanlara sayıyorum bunu vermek istediim 5 kilo var.bayrama kadar vermek itiyorum umarım veririm.moralimi bozmamaya çalışıyorum ergeç farkedeceğini biliyorum.sanırım mevsimsel bir durum var.hem iştahımız arttı hem şişkinliğimiz.bir süre akşamları müsli yemeyi planlıyorum.hem çok seviyorum hemde içindeki yulaftan kaynaklı mideyi bağırsağı rahatlatıyor. bakalım değişim olcakmı
Günaydınlarr
başlangıç: 82,700 - 03,09,2012
geçen hafta:80,00
bu hafta: 78.700
giden:1.300 gr
gelen:yok
toplam giden:4
boy:1.60
hedef:60
spor: fitness,aerobik
beden:44
yeşim günaydın canım..eğer bu mevsimsel durumsa bendede var..kilom durdu kilomu koruyorum..ama sorun, canım hep yemek yemek istiyor,birde şişkinlik var pantolonumdan bunu farkediyorum..acaba geçicimi :26::26::26:bugün yemicem diyorum kendime engel olamıyorum..özellikle regl dönemlerinde
mevsmsel diye düşünüyorum.özellikle belaltı göbek kısmından bunu anlarsın.mesela benim belim incelmeden basenlerim erimez.ama şuan giydiğim pantolon basenlerden bol gelirken belden sıkı sıkıya oturuyoryeşim günaydın canım..eğer bu mevsimsel durumsa bendede var..kilom durdu kilomu koruyorum..ama sorun, canım hep yemek yemek istiyor,birde şişkinlik var pantolonumdan bunu farkediyorum..acaba geçicimi :26::26::26:bugün yemicem diyorum kendime engel olamıyorum..özellikle regl dönemlerinde
muazzezcim verdiğin bilgiler için çok saol
biz burda karbonhidrat diyeti yaparken sebzede meyvede et ve süt ürünleride tüketiyoruz yaptığımız sadece karbon oranını düşük tutmak ve geç saatlerde yemek yememek
şimdi sence bizdemi tek tip besleniyoruz yani diyetimiz yanlışmı ki?:44:
mesele benim diyetisyenimde ara öğünler de genellikle meyve verdi ama burda okadar tüketemiyorum günde 1 meyve yiyorum
sonra ekmek her öğünüme 2 dilim verdi ben sadece sabah 1 dilim yiyorum onun dışında beslenme aynı sayılır öğlen et tavuk balık
akşamada sebze tarzı yememi önermişti
arzucum geçmiş olsun canım haberdar et bizi sonuçtan:18:inş. önemli bişey yoktur bu arada aynı gibi kilolarımız bayrama 75 olmak hayalmi ne dersin:26::26:
Ben de aranıza katılabilir miyim :26::26:
Ben hızlıca kilo alan ama çoook yavaş kilo verebilen biriyim. Evlilik arifesinde 5, evlendikten sonra 5 kilo aldım ve malesef 70 kiloya çıktım.
Düzenli diyet takip edemiyorum ve malesef işim masabaşı. Fazla hareket imkanım yok.
Aslında ramazanda 2,5 kilo vermiştim ama bayramda ve kısacık tatilimde hemen geri aldım
Pazartesi günü yediklerimi azaltarak, sabahları corn flakes yiyerek ve spor yaparak zayıflama yolculuğuma başladım. Dün bir kilo verdiğimi gördüm
bilerek isteyerek
saygı duymayı bilmedkten sonra görüşler gerçekler ortadadır yaşanılanlarda ortadadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?