- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
cuma saati ezanlar okunuyor ne güzel muhabbetler....bravo kızlar...
ben topiğin en eskilerdenim..yaklaşık olarak 10 aydan beri burdayım geldiğimde 85 kiloydum..ve yaklaşık olarak 10 kilo verdim çok şükür ALLAH RAZI OLSUN ARZUDAN ama haziran ayından sonra diyetime devam etmedim kendi kendime birşeyler yapmaya çalıştım artık sistemimi çözmüştüm çünkü bir şekilde dengeliyordum...ama bu diyette az yersen kilo veriyorsun tekrar eski yaşamına döndüğün zaman hopp kilolar geri ben bunu çözdüğüm için sadece son zamanlarda muhabbete gelir olmuştum...Arzu çok az yiyor çok az yiyerek herkes kilo verir maksat burda herşeylerden yiyip olması gereken kiloyu vermek haftada 1 kilo( bu benim fikrim)
benim bu diyette kaybım kas kaybı oldu ..sebebini bende çözemedim ...o kadar çok su içiyorum ki bazen 4 litreye çıkıyor ..ben nerde yanlış yapıyorum diye düşünür oldum...proteinide tükettim suyuda tükettim olmadı olmadı ....
ama kızlar öyle ağır laflar söylenmiş ki ....bende birşeyler kopyalayım yazdım amacım okuduğum şeyleri sizinde okumanız yorum yapmanızda maalesef herkes beğenip geçmiş...ben çok alınganım çok çabuk kırılırım çokta çabuk inanırım..şu anda sinirlerim öyle boşaldı ki sinirden elim ayağım titriyor ...bu nee yaa ayıptır ayıp burası sanal alem neyi paylaşamıyoruzzzzz.....ister banlayın ister şikayet edin ama çok gücüme gitti....
yine topik karışmış
bence gereksiz olmadık şeyden gerginlik çıkartıyorsun arzucum.doktora kızıp hıncını muazzezden çıkartıyomuşsun gibime geldi.günlerdir takip ediyorum herkes muazzeze diyetisyen ne dedi ne önerdi diye sorup duruyor oda yardımcı olamak için birkaç bilgi paylaştı.bunu büyütmenin alemi yok.
kimse senin diyetin yanlış yada doğru diye yargılamıyor.ve şuda bir gerçekki her insan farklı sen arzusun diğeri ayşe fatma.isimlerimiz gibi herşeyimiz farklı.insanlar kendilerini tanıyıp bilmedikten sonra sen ne ben yardımcı olamayız.senin burda yaptığın en güzel şey insanlara destek olmak motive etmek ki şuan kendinde dahil birçok kişinin moralini bozdun.ve sen bu çıkışınla muazzezi değil kendini yıprattın.
sen diyet uygulayıp yağ kaybı yaşamışsın su kas kaybı olmamış çok sağlıklı beslendim öneriyorum demen yanlış.herkeste etkiler farklı olur.istisnalar kaideyi bozmaz ama şu bilinen bir gerçektir.esmer tenli insanlar iç ve dış etkenlere karşı daha güçlüdür.beyaz tenliler ise daha hassas yapılıdırlar.ditey gibi iç ve dışı etkileyen durumlarda ortaya çıkan sonuçlar arasında gözle görürlür karklar oluşabilir.bu yüzden kendinde denediğin ve olumlu sonuç aldığın şeyler diğer insanlarda aynı etkiyi göstermez.
ve şunu bilki insanlar kilo verdiklerinde düzenli beslendiklerinde herhangi özel bir sağlık sorunu yoksa tüm tahlilleri uygun görünen aralıkta çıkar.
kadınların enbüyük hatası düzensiz yaşamaları.düzenli beslenir abartmaz vakitli uyuyup uykularını aldılar mı özel durumlar haricinde hiçbir sağlık sorunu yaşamazlar.
uzun lafın kısası herkes birbirinin görüşlerine paylaşımlarına saygı duyup onaylıyorum yada onaylamıyorum diyebilir önerilerde bulunabilir.ben yaptım oldu doktor onayladı demekle ısrarcı olmanın manası yok.burda hepimiz belli yaşın üzerinde aklı fikri olan insalarız.
bende yanlış bişi yapıyor veya diyor demiyorumki.ben diğer arkadaşların görüş ve paylaşımlarına böyle sert çıkışlar yapıp üzerine alınmasına kızıyorum.kimse ona yanlış yapıyosun esas doğru olan bu demiyor.kendinden örnek verip işte ben yaptım hatalı olsam böyle olmazdı demesine gerek yok.yesımcım ıyı ama arzunun soyledıgı onerdıgı seyler zaten mantıga yatan seylerkı yanı o kımseye normalın dısı bısı onermıyorkı ben yaptm sızde basarabılırsınız mantıgını asılamaya calısıyor bence daha cok. elbettekı su var arzu yapar 20 kılo verır melek yapar 15 ayse yapar 10 ama verır sonucta saglıklı dengelı seyler onerıyor bızlere
yine topik karışmış
bence gereksiz olmadık şeyden gerginlik çıkartıyorsun arzucum.doktora kızıp hıncını muazzezden çıkartıyomuşsun gibime geldi.günlerdir takip ediyorum herkes muazzeze diyetisyen ne dedi ne önerdi diye sorup duruyor oda yardımcı olamak için birkaç bilgi paylaştı.bunu büyütmenin alemi yok.
kimse senin diyetin yanlış yada doğru diye yargılamıyor.ve şuda bir gerçekki her insan farklı sen arzusun diğeri ayşe fatma.isimlerimiz gibi herşeyimiz farklı.insanlar kendilerini tanıyıp bilmedikten sonra sen ne ben yardımcı olamayız.senin burda yaptığın en güzel şey insanlara destek olmak motive etmek ki şuan kendinde dahil birçok kişinin moralini bozdun.ve sen bu çıkışınla muazzezi değil kendini yıprattın.
sen diyet uygulayıp yağ kaybı yaşamışsın su kas kaybı olmamış çok sağlıklı beslendim öneriyorum demen yanlış.herkeste etkiler farklı olur.istisnalar kaideyi bozmaz ama şu bilinen bir gerçektir.esmer tenli insanlar iç ve dış etkenlere karşı daha güçlüdür.beyaz tenliler ise daha hassas yapılıdırlar.ditey gibi iç ve dışı etkileyen durumlarda ortaya çıkan sonuçlar arasında gözle görürlür karklar oluşabilir.bu yüzden kendinde denediğin ve olumlu sonuç aldığın şeyler diğer insanlarda aynı etkiyi göstermez.
ve şunu bilki insanlar kilo verdiklerinde düzenli beslendiklerinde herhangi özel bir sağlık sorunu yoksa tüm tahlilleri uygun görünen aralıkta çıkar.
kadınların enbüyük hatası düzensiz yaşamaları.düzenli beslenir abartmaz vakitli uyuyup uykularını aldılar mı özel durumlar haricinde hiçbir sağlık sorunu yaşamazlar.
uzun lafın kısası herkes birbirinin görüşlerine paylaşımlarına saygı duyup onaylıyorum yada onaylamıyorum diyebilir önerilerde bulunabilir.ben yaptım oldu doktor onayladı demekle ısrarcı olmanın manası yok.burda hepimiz belli yaşın üzerinde aklı fikri olan insalarız.
arzu
bir kere sen neden muazzezin yazdıklarını alıntı yaparak direk savunmaya geçtin gardını aldın anlamadım.
onun sana kılıç çektiği yok ki!
burası senin topiğin diye illa senin yaptıklarını yapmak zorunda da değil insanlar.
zira sen de onlarınkine uymak zorunda değilsin.
herkes kendinden sorumludur.
isteyen istediğine inanır uygular veya uygulamaz kimsenin buna karışmaya hakkı yok.
burda acitasyon yapıyorsun ben şöyleyim ben böyleyim diye ama allaha sığınırım vs.
herkesin allahı var bir tek sen mi iyisin yani herkes kötü de.
ben hiç sevmiyorum böyle allahın adını karıştırıp konuşmayı acitasyon yapmayı yapanı da.
sanki sen sütten çıkma ak kaşıksın. muazzeze neler dedin ya ben okudum burda.
bi evine davet ettin kızı ne açık saçıklığı kaldı ne çıplaklığı ne yediği içtiği.
insan evine gelen insanın arkasından öyle şeyler yazarmı sosyal ağa.
deşifre etmekten bahsediyorsun bir de.
kim kimin nesini deşifre etti.
açık giyinmekten kapalılıktan bahsediyorsun. sen kapalısın diye allah bir tek senin allahın mı sanıyorsun.
açıklar ataist namussuz gibi bir imaj çiziyorsun sonra da burda.
geldi de ben ona bir etek verdim de millet pencerelere üşüştü muazzez geldi öyle açık diye de falan yazmışsın bir de.
şaka yaptığını zannediyorsun bir de. şaka mı sanıyorsun sen bu söylediklerini.
bir de kalkmış herkes kendi çöplüğünde ötsün diyorsun resmen.
özrün kabahatinden büyük.
arzu
bir kere sen neden muazzezin yazdıklarını alıntı yaparak direk savunmaya geçtin gardını aldın anlamadım.
onun sana kılıç çektiği yok ki!
burası senin topiğin diye illa senin yaptıklarını yapmak zorunda da değil insanlar.
zira sen de onlarınkine uymak zorunda değilsin.
herkes kendinden sorumludur.
isteyen istediğine inanır uygular veya uygulamaz kimsenin buna karışmaya hakkı yok.
burda acitasyon yapıyorsun ben şöyleyim ben böyleyim diye ama allaha sığınırım vs.
herkesin allahı var bir tek sen mi iyisin yani herkes kötü de.
ben hiç sevmiyorum böyle allahın adını karıştırıp konuşmayı acitasyon yapmayı yapanı da.
sanki sen sütten çıkma ak kaşıksın. muazzeze neler dedin ya ben okudum burda.
bi evine davet ettin kızı ne açık saçıklığı kaldı ne çıplaklığı ne yediği içtiği.
insan evine gelen insanın arkasından öyle şeyler yazarmı sosyal ağa.
deşifre etmekten bahsediyorsun bir de.
kim kimin nesini deşifre etti.
açık giyinmekten kapalılıktan bahsediyorsun. sen kapalısın diye allah bir tek senin allahın mı sanıyorsun.
açıklar ataist namussuz gibi bir imaj çiziyorsun sonra da burda.
geldi de ben ona bir etek verdim de millet pencerelere üşüştü muazzez geldi öyle açık diye de falan yazmışsın bir de.
şaka yaptığını zannediyorsun bir de. şaka mı sanıyorsun sen bu söylediklerini.
bir de kalkmış herkes kendi çöplüğünde ötsün diyorsun resmen.
özrün kabahatinden büyük.
melek bu yazdıkların cıdden cok agır seyler bu sekılde ıkı kısı arasında olanları tam bılmeden bunları yazman cok ayıp oldu bence eger arzu ona oda arzuya bazı sakalar yapmıssa demekkı karsılıklı bu ıhtıması gostermısler bırbırlerıne bugun bu olanlardada ılk muazzez kıskanc huzursuz vs dedı arzuya o yuzden konu bukadar uzadı
melekkk
1- iki kişi arasında olanları ben hepinizden iyi biliyorum zira 1. şahıstan duydum heppsini.
2- bu söylenenlerin şaka olduğunu sanıp üstüne bir de aaa şaka yapmıştım demeye bizim orlarda (özrü kabahatinden büyük derler ki sen bunu benden daha iyi bilirsin hemşerim) ki hepsini geçtim muazzez bunları şaka olarak anlamadıysa o hiç şaka olmamıştır.
3-ilk yapılanlar muazzezden değil kıyafet mevzusu eve davet edip yenilip içilenleri burda deşifre etmek alay konusu haline getirmekle arzu başlatmış oldu.
ben allahın adını aqzımdan düşürmem sen acitasyon şeklinde algılıyorsan bu beni beni baqlamaz... Ben olduqum gibi biriyim ve olduqum gibi davranıyorum...bugüne kadar kimseyi açık yada kapalı diye yargılamadım haddimede düşmez..ben durmam gereken çizgiyi gayet iyi biliyorum bu sana düşmez...
Muazzeze ne yedirdiqimi söylermisin?? Hadi söylee... 1 kere yazdımmı acaba?? Ogün muazzezle ben menü bile paylaşmadık....ne yedirdiqim kalmış ne içirdiqim... Yazık ya... Yaptıqım espriye gelince; biz muazzezle telde facede msnde ve reelde görüşüyoruz...ben takılıyorsam smillerle yazdıklarımın gerçek olmadıqını ima ediyorum..eqerki muazzez bu konuda bana 1 kere rahatsızlıqını belirtseydi olay orada biterdi ki günde 50 kere msnden görüşüyoruz...bunlar sana düşmez sen bnm muazzezle olan baqımı bilemezsin...ve bu yazdıkların bana hakarettir...
ben allahın adını aqzımdan düşürmem sen acitasyon şeklinde algılıyorsan bu beni beni baqlamaz... Ben olduqum gibi biriyim ve olduqum gibi davranıyorum...bugüne kadar kimseyi açık yada kapalı diye yargılamadım haddimede düşmez..ben durmam gereken çizgiyi gayet iyi biliyorum bu sana düşmez...
Muazzeze ne yedirdiqimi söylermisin?? Hadi söylee... 1 kere yazdımmı acaba?? Ogün muazzezle ben menü bile paylaşmadık....ne yedirdiqim kalmış ne içirdiqim... Yazık ya... Yaptıqım espriye gelince; biz muazzezle telde facede msnde ve reelde görüşüyoruz...ben takılıyorsam smillerle yazdıklarımın gerçek olmadıqını ima ediyorum..eqerki muazzez bu konuda bana 1 kere rahatsızlıqını belirtseydi olay orada biterdi ki günde 50 kere msnden görüşüyoruz...bunlar sana düşmez sen bnm muazzezle olan baqımı bilemezsin...ve bu yazdıkların bana hakarettir...
melekkk
1- iki kişi arasında olanları ben hepinizden iyi biliyorum zira 1. şahıstan duydum heppsini.
2- bu söylenenlerin şaka olduğunu sanıp üstüne bir de aaa şaka yapmıştım demeye bizim orlarda (özrü kabahatinden büyük derler ki sen bunu benden daha iyi bilirsin hemşerim) ki hepsini geçtim muazzez bunları şaka olarak anlamadıysa o hiç şaka olmamıştır.
3-ilk yapılanlar muazzezden değil kıyafet mevzusu eve davet edip yenilip içilenleri burda deşifre etmek alay konusu haline getirmekle arzu başlatmış oldu.
nasıl yargılamadın arzu yaa nasıl yargılamadın.
Aç da bi bak o zaman yazdıklarını oku . O anda şuurun yerinde değilse bişey diyemem tabi.
Herşeyin sana düştüğü mü sanıyorsun sen. Ne sanıyorsun kendini.
Muazzezle ne görüşüyorsun yaa. Ben her şeyini biliyorum seninn...
yaa sen anlamıyor musun arzuu.
Bu kızın sana kırgınlıkları kızgınlıkları ve durumların bu hale gelmesinin sebebi
senin o söylediklerin . Asıl sen nerdesin nerden bakıyorsun. Sor bakalım muazzeze
melek doğrumu söylüyor bu söylemlerime mi kızdın diye bi sorsana bi kere
alacaksın cevabını o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?