Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

melek çok pardonda sen hangi diyeti yaptında kas kaybın oldu ?
bizim listemizi uyguladıysan o karbon diyeti deqil canım bilgine... tam anlamıyla karbon diyetini uyguladıysanda herşeyden fazla kas yapıyor o diyet..çünkü protein üzerine düzenlenmiş bir diyet tarzı... sen toplamda kaç kilo verdinki okadar kas kaybın oldu anlamadım..birde kas kaybını olduqunu anlayabilmen için diyete başlamadan ölçümünü yaptırıcaksın..kilo verince tekrar ölçüm yaptırıcaksın...arada fark öyle ortaya çıkıcak...diyete başlamadan yaptırmadıysan büyük ihtimalle protein eksikliqinden kas kaybın olur...et süt yumurta ve yoqurt ürünlerini fazlaca tüketirsen kasların yerine gelir..
onun dışında alındım falan yazmışsın..konu 2 kişi arasında geçiyor seninle uzaktan yakından ilgisi yok... tepkini bu sebepten yersiz buluyorum

melekcım demıssınkı arzu cok az yıyor ondan kılo verıor herseyden bol bol yıyerek yanı yenmesınden fazla yenerek kılo verme yontemı bence henuz bulunmadı. dengelı ve yeterlı yenerek kılo verılır ırade sartttt baska yolu yok

yine topik karışmış
bence gereksiz olmadık şeyden gerginlik çıkartıyorsun arzucum.doktora kızıp hıncını muazzezden çıkartıyomuşsun gibime geldi.günlerdir takip ediyorum herkes muazzeze diyetisyen ne dedi ne önerdi diye sorup duruyor oda yardımcı olamak için birkaç bilgi paylaştı.bunu büyütmenin alemi yok.
kimse senin diyetin yanlış yada doğru diye yargılamıyor.ve şuda bir gerçekki her insan farklı sen arzusun diğeri ayşe fatma.isimlerimiz gibi herşeyimiz farklı.insanlar kendilerini tanıyıp bilmedikten sonra sen ne ben yardımcı olamayız.senin burda yaptığın en güzel şey insanlara destek olmak motive etmek ki şuan kendinde dahil birçok kişinin moralini bozdun.ve sen bu çıkışınla muazzezi değil kendini yıprattın.
sen diyet uygulayıp yağ kaybı yaşamışsın su kas kaybı olmamış çok sağlıklı beslendim öneriyorum demen yanlış.herkeste etkiler farklı olur.istisnalar kaideyi bozmaz ama şu bilinen bir gerçektir.esmer tenli insanlar iç ve dış etkenlere karşı daha güçlüdür.beyaz tenliler ise daha hassas yapılıdırlar.ditey gibi iç ve dışı etkileyen durumlarda ortaya çıkan sonuçlar arasında gözle görürlür karklar oluşabilir.bu yüzden kendinde denediğin ve olumlu sonuç aldığın şeyler diğer insanlarda aynı etkiyi göstermez.
ve şunu bilki insanlar kilo verdiklerinde düzenli beslendiklerinde herhangi özel bir sağlık sorunu yoksa tüm tahlilleri uygun görünen aralıkta çıkar.
kadınların enbüyük hatası düzensiz yaşamaları.düzenli beslenir abartmaz vakitli uyuyup uykularını aldılar mı özel durumlar haricinde hiçbir sağlık sorunu yaşamazlar.
uzun lafın kısası herkes birbirinin görüşlerine paylaşımlarına saygı duyup onaylıyorum yada onaylamıyorum diyebilir önerilerde bulunabilir.ben yaptım oldu doktor onayladı demekle ısrarcı olmanın manası yok.burda hepimiz belli yaşın üzerinde aklı fikri olan insalarız.

yesımcım ıyı ama arzunun soyledıgı onerdıgı seyler zaten mantıga yatan seylerkı yanı o kımseye normalın dısı bısı onermıyorkı ben yaptm sızde basarabılırsınız mantıgını asılamaya calısıyor bence daha cok. elbettekı su var arzu yapar 20 kılo verır melek yapar 15 ayse yapar 10 ama verır sonucta saglıklı dengelı seyler onerıyor bızlere

bende yanlış bişi yapıyor veya diyor demiyorumki.ben diğer arkadaşların görüş ve paylaşımlarına böyle sert çıkışlar yapıp üzerine alınmasına kızıyorum.kimse ona yanlış yapıyosun esas doğru olan bu demiyor.kendinden örnek verip işte ben yaptım hatalı olsam böyle olmazdı demesine gerek yok.
burdaki amacımız birbirimizi motive etmek.ama böyle gereksiz durumlar yüzünden geriliyoruz.ki dediğim gibi arzu resmen kendi kendini geriyor durduk ve sebepsiz yere.herzaman diyorum sizi sizden iyi kimse anlayamaz siz mutlu olmak motive olmak istemedikten sonra karşınızdakide birşey yapamaz.arzuya şuan kimse bişi yapmıyor ama o kendini üzmek sinir sahibi omak için büyük çaba içerisinde.aslında benim esas eleştirim bunun üzerine.

arzu
bir kere sen neden muazzezin yazdıklarını alıntı yaparak direk savunmaya geçtin gardını aldın anlamadım.
onun sana kılıç çektiği yok ki!
burası senin topiğin diye illa senin yaptıklarını yapmak zorunda da değil insanlar.
zira sen de onlarınkine uymak zorunda değilsin.
herkes kendinden sorumludur.
isteyen istediğine inanır uygular veya uygulamaz kimsenin buna karışmaya hakkı yok.
burda acitasyon yapıyorsun ben şöyleyim ben böyleyim diye ama allaha sığınırım vs.
herkesin allahı var bir tek sen mi iyisin yani herkes kötü de.
ben hiç sevmiyorum böyle allahın adını karıştırıp konuşmayı acitasyon yapmayı yapanı da.
sanki sen sütten çıkma ak kaşıksın. muazzeze neler dedin ya ben okudum burda.
bi evine davet ettin kızı ne açık saçıklığı kaldı ne çıplaklığı ne yediği içtiği.
insan evine gelen insanın arkasından öyle şeyler yazarmı sosyal ağa.
deşifre etmekten bahsediyorsun bir de.
kim kimin nesini deşifre etti.
açık giyinmekten kapalılıktan bahsediyorsun. sen kapalısın diye allah bir tek senin allahın mı sanıyorsun.
açıklar ataist namussuz gibi bir imaj çiziyorsun sonra da burda.
geldi de ben ona bir etek verdim de millet pencerelere üşüştü muazzez geldi öyle açık diye de falan yazmışsın bir de.
şaka yaptığını zannediyorsun bir de. şaka mı sanıyorsun sen bu söylediklerini.
bir de kalkmış herkes kendi çöplüğünde ötsün diyorsun resmen.
özrün kabahatinden büyük.

sevgili hilal....
malum kişiyle gerginliqimiz doktordan dolayı deqil bikaç gün öncesine dayanıyor...bu düşüncende son derece haksızsın...sana öyle geldiyse bunu genele vuramazsın...
benim diyetim diye bişey yok aslında malum kişinin yapmak istediqini ben çok iyi anlıyorum...mesajların devamını okursan olayı farklı yerlere çektiqinide görürsün..buraya kim gelirse gelsin ben kimseye şu diyeti yada bu diyeti yap demiyorum önemli olan kendini bulduqun diyette devam etmendir ki burada yapılan bunun dışında bişey deqildir... ben saqlıklı beslendim herkeste aynı etkiyi gösterir tarzında hiçbir mesajım yok... malum kişinin birtakım beslenme şekillerine saqlıksız yada kas kaybı yapıyor demesinden dolayı ben bu açıklamayı yaptım...çünkü bunlar doqru deqil...
kesinlikle kendimi yıpratmadım yıprattıqım konu başka..herkes kendine münhasır burda...benim burdan bir menfaatim yokki yıpranayım...bu deqerlendirmen üzdü beni beklemezdim senden... yazılanları bu sefer yanlış anlamışsın çünkü yukarda yazdıklarınla benim anlatmak istediklerim arasında büyük fark var..
ve mune geldi uyardı uzatmayalım..istersen buyur gel facede konuşalım bunları..saçma sapan şeyler için mübarek saatte fazlasıyla yazıp çizdik...yazmama kararı almıştım sana deqer verdiqim için yazma gereqi duydum ama bundan sonrasını konuşmak istersen adresi biliyosun..

melek bu yazdıkların cıdden cok agır seyler bu sekılde ıkı kısı arasında olanları tam bılmeden bunları yazman cok ayıp oldu bence eger arzu ona oda arzuya bazı sakalar yapmıssa demekkı karsılıklı bu ıhtıması gostermısler bırbırlerıne bugun bu olanlardada ılk muazzez kıskanc huzursuz vs dedı arzuya o yuzden konu bukadar uzadı

Kişinin gücü günün birinde tükenir ama bilgi yaşar. Bilginin ışığı kapalı gözlerden bile içeri sızar aydınlığa kavuşturur ŞEYH EDEBALİ....

ben Allahın adını aqzımdan düşürmem sen acitasyon şeklinde algılıyorsan bu beni beni baqlamaz... ben olduqum gibi biriyim ve olduqum gibi davranıyorum...bugüne kadar kimseyi açık yada kapalı diye yargılamadım haddimede düşmez..ben durmam gereken çizgiyi gayet iyi biliyorum bu sana düşmez...
muazzeze ne yedirdiqimi söylermisin?? hadi söylee... 1 kere yazdımmı acaba?? ogün muazzezle ben menü bile paylaşmadık....ne yedirdiqim kalmış ne içirdiqim... yazık ya... yaptıqım espriye gelince; biz muazzezle telde facede msnde ve reelde görüşüyoruz...ben takılıyorsam smillerle yazdıklarımın gerçek olmadıqını ima ediyorum..eqerki muazzez bu konuda bana 1 kere rahatsızlıqını belirtseydi olay orada biterdi ki günde 50 kere msnden görüşüyoruz...bunlar sana düşmez sen bnm muazzezle olan baqımı bilemezsin...ve bu yazdıkların bana hakarettir...

melekkk
1- iki kişi arasında olanları ben hepinizden iyi biliyorum zira 1. şahıstan duydum heppsini.
2- bu söylenenlerin şaka olduğunu sanıp üstüne bir de aaa şaka yapmıştım demeye bizim orlarda (özrü kabahatinden büyük derler ki sen bunu benden daha iyi bilirsin hemşerim) ki hepsini geçtim muazzez bunları şaka olarak anlamadıysa o hiç şaka olmamıştır.
3-ilk yapılanlar muazzezden değil kıyafet mevzusu eve davet edip yenilip içilenleri burda deşifre etmek alay konusu haline getirmekle arzu başlatmış oldu.

bizim muazzezle bu konuda hiçbir kırgınlıqımız olmadı....konu ne sen nerdesin....uyarı aldık uzatmayalım diyorum hala yazıyorsun ve cevap hakkı doquyor...yarası olan gelsin faceye...burayı rahat bırakın artık...

nasıl yargılamadın arzu yaa nasıl yargılamadın.
Aç da bi bak o zaman yazdıklarını oku . O anda şuurun yerinde değilse bişey diyemem tabi.
Herşeyin sana düştüğü mü sanıyorsun sen. Ne sanıyorsun kendini.
Muazzezle ne görüşüyorsun yaa. Ben her şeyini biliyorum seninn...

senin yediğini yaptıgını ne paylaşcam sen yazdın iyi oku o gün yok kıyfetime laf söyleyerek yaptıgın terbiyesizliği sana söylemem bile aklı mantıgı olan onu yazmaz ne ayıp bişeydir zaten aklınca laf söylüyosun

melek anlamıyolar boşver kurt kuzu devam eder onlar

Yaa sen anlamıyor musun arzuu.
Bu kızın sana kırgınlıkları kızgınlıkları ve durumların bu hale gelmesinin sebebi
senin o söylediklerin . Asıl sen nerdesin nerden bakıyorsun. Sor bakalım muazzeze
melek doğrumu söylüyor bu söylemlerime mi kızdın diye bi sorsana bi kere
alacaksın cevabını o zaman

sen benim herşeyimi nerden biliyosun??

melek haklsıın cnm benim tepki vermememi biliyosun onu terbisizliğini anlamamasından dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…