Yaa sen anlamıyor musun arzuu.
Bu kızın sana kırgınlıkları kızgınlıkları ve durumların bu hale gelmesinin sebebi
senin o söylediklerin . Asıl sen nerdesin nerden bakıyorsun. Sor bakalım muazzeze
melek doğrumu söylüyor bu söylemlerime mi kızdın diye bi sorsana bi kere
alacaksın cevabını o zaman
çağır yönetimi cezalara alışkınsın bi kere de ben yada biz alalım nazar boncugu olsun
senin yediğini yaptıgını ne paylaşcam sen yazdın iyi oku o gün yok kıyfetime laf söyleyerek yaptıgın terbiyesizliği sana söylemem bile aklı mantıgı olan onu yazmaz ne ayıp bişeydir zaten aklınca laf söylüyosun
melek anlamıyolar boşver kurt kuzu devam eder onlar
böyle bir sorunu varsa bana söyler sana gerek yok..
melekkk
1- iki kişi arasında olanları ben hepinizden iyi biliyorum zira 1. şahıstan duydum heppsini.
2- bu söylenenlerin şaka olduğunu sanıp üstüne bir de aaa şaka yapmıştım demeye bizim orlarda (özrü kabahatinden büyük derler ki sen bunu benden daha iyi bilirsin hemşerim) ki hepsini geçtim muazzez bunları şaka olarak anlamadıysa o hiç şaka olmamıştır.
3-ilk yapılanlar muazzezden değil kıyafet mevzusu eve davet edip yenilip içilenleri burda deşifre etmek alay konusu haline getirmekle arzu başlatmış oldu.
muazzez bence kendıne gel artık banadamı laf solemeye basladın artık nedemek kurt kuzukardesım ısteyen gelır buraya ıstemeuen gelmez sankı sızı zorla getırmısler gıbı burda hala laf salatası yapıyosunuz ya gelmeyın o zaman yapmayın saglıklı beslenme adına soylenenelerı ammada uzattınız ayıp be
melek muazzez dıyelım sakayı kaldıramadı arzuya uygun bı dılle soyleseydı yaparmıydı sence??? yenılen ıcılenı desıfre deıl paylasım amaclı paylasmıslar ıkısı arasındakı bu duruma bence bıole yorumlar getırme
:))))))))))))))))))Arzu seni avukatımı ilan etti..bu kadar yalakalık anca olur....bak bakalım aynaya ayıbı kim ediyor..taşlayın bari bizi tam olsun...yeşim sağol canım çokk sağol anladığın için
Arzu seni avukatımı ilan etti..bu kadar yalakalık anca olur....bak bakalım aynaya ayıbı kim ediyor..taşlayın bari bizi tam olsun...yeşim sağol canım çokk sağol anladığın için
ben sadece polemik yaratılmasından dolayı fikirlerimi beyan ettim.ne seni savunuyorum ne muazzezi.sizin aranızdaki muhabbetin yakınlığın hassasiyetin ayrıntıları ben bilemem.ben boşu boşuna ortamın gerilmesine şikayetçiyim.özeldende ben bunları kafaya takmam önemsemem diyorsun ama madem önemsemiyorsun neden ortamı geriyorsun hala merak içerisindeyim.önemsemezsen bir konuyu cevap vermezsin.imalar yapıldı diyorsun bu sen bunun ima olduğunu düşündüğün için ima oluyor.orda arzunun dikkatine sözüm sana arzu diye bir msj görmedim ben.sevgili hilal....
malum kişiyle gerginliqimiz doktordan dolayı deqil bikaç gün öncesine dayanıyor...bu düşüncende son derece haksızsın...sana öyle geldiyse bunu genele vuramazsın...
benim diyetim diye bişey yok aslında malum kişinin yapmak istediqini ben çok iyi anlıyorum...mesajların devamını okursan olayı farklı yerlere çektiqinide görürsün..buraya kim gelirse gelsin ben kimseye şu diyeti yada bu diyeti yap demiyorum önemli olan kendini bulduqun diyette devam etmendir ki burada yapılan bunun dışında bişey deqildir... ben saqlıklı beslendim herkeste aynı etkiyi gösterir tarzında hiçbir mesajım yok... malum kişinin birtakım beslenme şekillerine saqlıksız yada kas kaybı yapıyor demesinden dolayı ben bu açıklamayı yaptım...çünkü bunlar doqru deqil...
kesinlikle kendimi yıpratmadım yıprattıqım konu başka..herkes kendine münhasır burda...benim burdan bir menfaatim yokki yıpranayım...bu deqerlendirmen üzdü beni beklemezdim senden... yazılanları bu sefer yanlış anlamışsın çünkü yukarda yazdıklarınla benim anlatmak istediklerim arasında büyük fark var..
ve mune geldi uyardı uzatmayalım..istersen buyur gel facede konuşalım bunları..saçma sapan şeyler için mübarek saatte fazlasıyla yazıp çizdik...yazmama kararı almıştım sana deqer verdiqim için yazma gereqi duydum ama bundan sonrasını konuşmak istersen adresi biliyosun..
nee deseydi kız.
aaaa arzucumm lütfen kıyafetlerimi karıştırıp senin evinde yediklerimi karıştırıp
beni mahçup etme çok rica ediyorum senden miii deseydi.
kız gidip geldi binpişman oldu gitmez olaydım melek resmen alay ediyor benimle diye yaa.
ben sadece polemik yaratılmasından dolayı fikirlerimi beyan ettim.ne seni savunuyorum ne muazzezi.sizin aranızdaki muhabbetin yakınlığın hassasiyetin ayrıntıları ben bilemem.ben boşu boşuna ortamın gerilmesine şikayetçiyim.özeldende ben bunları kafaya takmam önemsemem diyorsun ama madem önemsemiyorsun neden ortamı geriyorsun hala merak içerisindeyim.önemsemezsen bir konuyu cevap vermezsin.imalar yapıldı diyorsun bu sen bunun ima olduğunu düşündüğün için ima oluyor.orda arzunun dikkatine sözüm sana arzu diye bir msj görmedim ben.
sen tanıdığım ve bildiğim için samimiyetininde farkında olduğum için söylüyorum.sen yine kötü algılayacaksın bunu ama sözlerin eleştirilerin şakaların bile çok sert.insanın öyle bir anı oluyorki karşındaki canım dediğinde bile bunu canın çıksın diye algılayabiliyoruz.
yine bu sözünü hatırlatmak istiyorum takmıyorum önemsemiyorum dediğin halde her polemikte her tartışmanın ortasında erginsenanın başrol olması sencede tuhaf değilmi.başkalarının hayatlarına yaşadıklarına vs ye üzüldüm moralim bozuk böyle şeyleri kaldıramıyorum derken tartışmanın odağında sen varken nasıl hiçbirşeyi takmıyorum diyebiliyosun buda gerçekten tuhaf.
dedimya sözlerime darılabilirsin üzülebilirsin ama bunlar seni sevdiğim için senin böyle olmaman gerektiği için söylediğim sözler.sen mutlu olmayı hakettiğin gibi insanlarıda mutlu eden ve etmeye devam etmesi gereken kişisin.ama durduk yere olayları körüklemenin üzerine alınmanın imalı laflar söylemenin manası yok.eşimin öğrencilerine döndük okula falan yazılıp önlükmü giysek ne yapsak
melek bak sunu anlamadın sen ıkı ksı asırı samımıyet kurmussa reele dokmusse bısılerı ve bırbırlerıne her turlu sakaları yapıyolarsa sırlarını paylasıyorlarsa tabıkı rshatsız oldugu seylerı soylıcekler . Dıcektı tabı zormu yanı arzu lutfen bu konuda yorum yapma bana demek
muazzez bence kendıne gel artık banadamı laf solemeye basladın artık nedemek kurt kuzukardesım ısteyen gelır buraya ıstemeuen gelmez sankı sızı zorla getırmısler gıbı burda hala laf salatası yapıyosunuz ya gelmeyın o zaman yapmayın saglıklı beslenme adına soylenenelerı ammada uzattınız ayıp be
melek muazzez dıyelım sakayı kaldıramadı arzuya uygun bı dılle soyleseydı yaparmıydı sence??? yenılen ıcılenı desıfre deıl paylasım amaclı paylasmıslar ıkısı arasındakı bu duruma bence bıole yorumlar getırme
Arzu seni avukatımı ilan etti..bu kadar XXXXXXX anca olur....bak bakalım aynaya ayıbı kim ediyor..taşlayın bari bizi tam olsun...yeşim sağol canım çokk sağol anladığın için
nee deseydi kız.
aaaa arzucumm lütfen kıyafetlerimi karıştırıp senin evinde yediklerimi karıştırıp
beni mahçup etme çok rica ediyorum senden miii deseydi.
kız gidip geldi binpişman oldu gitmez olaydım melek resmen alay ediyor benimle diye yaa.
melek bak sunu anlamadın sen ıkı ksı asırı samımıyet kurmussa reele dokmusse bısılerı ve bırbırlerıne her turlu sakaları yapıyolarsa sırlarını paylasıyorlarsa tabıkı rshatsız oldugu seylerı soylıcekler . dıcektı tabı zormu yanı arzu lutfen bu konuda yorum yapma bana demek
fırsatı olmadı ki kızınn
geldi açtı baktı topiğe şok oldu resmen.
Herşey çoktaaan dökülmüştü ortaya.
Bir de üstüne üstlük anlamazdan geldi
diyete vurdu konuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?