Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Evet, şimdi lütfen çıkan olayla ilgili yorumlar yapmayınız, konu başlığına uygun yazınız...

Geçmişi okuyup örnek menüler kapmaya çalışıyorum. Çok güzel menüler var. Ben corn flakesi sabah yiyordum akşam yemek daha çok kilo verdiriyormuş meğer :44:
Sabahları az zeytin peynirla kahvaltı yapacağım. Öğlen salata, ızgara, sebze yemeği.

Akşam... Ah işte akşam sorun. Az yemeye çalışıyorum ama eşim yemeksiz yapamıyor ben de onu uyuyorum çoğu zaman, et pilav makarna her şey oluyor. Az şundan az bundan derken

Akşamı halledip spora devam etmem lazım benim

Bu arada yaşanan tartışma çok çirkindi. Şükür ki müdahale edildi

Arkadaşlar fazla meyve tüketilmiyor galiba. Ben her akşam yiyorum meyve. Yanlış mı yapıyorum, kilo veremez miyim :26:

Etli yemeklerin yanında da mutlaka pilav oluyor, makarna oluyor. Bunlar kilo mu yapıyor acaba, diyette sadece haftada bir demiş. Bulgur pilavı da dahil mi?

Abur cubur yemeyi bırakmıştım ramazandan beri. Çok az kaçamak yapıyorum. Devam etmem lazım sanırım.

Sabah ve akşam bir bardak suyu ihmal etmiyorum. Arada bir içine 1 çay kaşığı bal ve bir çay kaşığı elma sirkesi katıyorum, yağ yakmayı kolaylaştırıyormuş

canım burda herkes farklı tür diyet uyguluyor.kim porsiyonlarını azaltıyor kimileri bazı sistemleri uygulamaya çalışıyor bu yüzden kıyaslama yapma senin hayatına ve zevklerine ne uygunsa öyle hareket et.
makarna pilav türü şeyler genel olarak her diyette yasaklılar arasında bulunuyor.meyveye gelince abartmadan bir kaseyi geçmicek ölçüde tüketmek yeterli.hani kilo aldırmıyo deyipte 1 kilo meyve tüketmek olmaz
dediğim gibi nasıl bir diyet uygulamak istiyorsan ona göre davran. bana göre işin sırrı az az sık sık yemekte.yemek saatini geçe bırakmamakta.havalar erken kararmaya başladı en geç 7 de yemek yemeyi bitirmek lazım.aralık ocak gibi aylarda bu saat 5 e falan çekilebilir bana göre.ilk aklıma gelen tavsiyeler bunlar

arzucumm umarım bu yazımı okursun canım...bana verdiğin fikir ve desteğin için çokk teş. ederim hakkını helal et
bu sene çok yoğunum canım kızım okula başladı getir götür kendimde okula başladım bide arapça kursuna başlıycam kilolarım bu tempoya dayanmaz diye düşünüyorum inş.. kendiliğinden giderler
seni tanıdığıma çok memnun oldum inş.. birgün biyerde karşılaşır tanışma fırsatımız olur ..bugün olanlar çok canımı sıktı biliyorum seninde sıkılmıştır ama işte insanlarla uğraşmak zor sen yinede takma kafana canım

demem oki ben uzun bi süre buralardan uzak kalıcam size diyet yolculuğunda kolaylıklar diliyorum tekrar hakkını helal et allaha emanet ol

çok güzel özetlemişsin canım sana katılıyorum

hoşgeldin ilknurum nerdesin canım yaa..özlettin kendini...canım mahkeme olayı,, pc dondurduk,..... yazmışın hayırdır canım,bir sorun yok dimi...

hoşbuldum canlarım kızlar biz laptop aldık ana kartı felan yandı sonra bunlar bunu tamir edeceğiz diye aldılar başka sorunlarıda vvardı pc nin neyse sonra 30 gün beklettiler pc orda yapmadan geri gönderince biz bunları tüketici mahkemesine verdik iki senedir uğraşıyoruz aslında gecen mahkemede karar verildi biz kazandık ama aldığımız mağza itiraz etmiş yeniden gün atmışlar birde bilir kişi yeniden bakıcaktı işte böyle bakalım yaa hayırlısı inşallah bizden yana karar çıkar gene canlarım...

Son düzenleme:
benim en büyük zaafım çayıma kattığım şekerdi ve çayı çok seviyorum.bu topiğe geçen sene katıldım ve ilk yaptığım iş ŞEKERİ BIRAKMAK OLDU.eşim şekersiz çayı ağzına bile sürmezdi haziran ayında oda şekeri bıraktı.ramazan ayında benim burda öğrendiğimyöntemlerle tam 3.5 kilo verdi 20 günde.BEN BURAya gelmeden önce o kdar doğru bilip yanlış bildiğim şey varmış ki mesela çayımı yanında bisküvü yiyordum sabah ki arada kepekli bisküvi yiyordum şimdi ceviz badem fındık ayran meyve ile ara öğün yapıyorum .eşimle ikindi vakti kek kısır yiyorduk ve akşam yemeği yemiyorduk.ben o kadar kilo aldım ki taki buraya gelene kadar.HER NE OLURSA OLSUN İŞİN ÖZÜ AZ YEMEKTEN GEÇİYOR.PEYGAMBER EFENDİMİZN ZAMANINDA İNSANLAR AÇLIKTAN TAŞ BAĞLIYORMUŞ VE ÇOĞU ZAMAN BİR KURU HURMA BİLE BULAMIYORLARMIŞ.ALLAHIN VERDİĞİ NİMETLERE ŞÜKREDİP ÖLÇÜLÜ YEMEK EN GÜZELİ........ARZU SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM ......ÇOK ÜZÜLDÜM BU TARTIŞMA BE Nİ ÇOK ÜZDÜ(((((

oh beee topıgıme kavbustummmm yasasın ogurlukkkk

dıyetımıze saglıklı kılo vermemıze tam gaz devam kaptanla bırlıkteeeeee

Son düzenleme:
bu saate kadar olan menum
sabah
2 dılım cavdar ıyıce kızarmıs
zeytın
peynır
yarım domates
yumurta

ara
ceyrek elma

ogle
1 kase ıskembe corbası

canım meyveler doqal şeker içerdiklerinden fazla karbon içerir...ölçülü bir şekilde günlük meyve ihtiyacımızı almamız gerekiyor...ben günde 1 meyve yiyelim diyorum ara öqünlerde çünkü kalan ara öqünlerimize yoqurt süt gibi proteinlerin kalması gerekiyor...
etli yemeklerin tümü proteindir canım hatta saf protein...pilav makarna vs..ise karbon gurubundadır...ikisini birlikte yersek aldıqımız protein sadece ogün yediklerimizi eritir...eqer bunları yemezsek vücudumuzdaki yaqları enerjiye çevirerek eritir ve kilo vermemizi saqlar..
abur cubura gelince işte yaptıqımız en büyük hata burda canım... bir avuç ve masum görünen kuruyemişler fazlaca karbon içeriyor ve bize kilo aldırıyor...ancak ara öqünlerde fındık ceviz badem vs.. yiyebiliriz ölçülü olmak kaydıyla
ayselcim tabiki okudum mesajını canım...yoqunluqunu biliyorum tatlım Allah bütün işlerinde yardımcın olsun.. benim seninle ve zeyyceyyle çok başla bir baqımız var istesekte kopamayız...manevi baqımız bizi mutlaka birleştirir...ben sana tel açarım uzun uzun hasret gideririz eski günlerdeki gibi...özledim canım sohbetlerini...yolun açık olsun...ne zaman gelmek istersen evimde topiqimde sana her zaman açık cnm...sevgiye kal
canım çok sorun olmuş satarken satıyorlar ama sonrası hep bilindik şeyler..inşallah karar sziden yana çıkar canım...
canımmm... üzülme... hayatımız boyunca bu tür olaylar olucaktır..hayat inişli çıkışlı...herkes kendinden seviyesinden söylediklerinden sorumlu... Rabbimize vereceqimiz bir hesap var önemli olan bu... biz kendimizi bildikten sonra gerisi bol canım...
kaptannnnn hosgeldın evıneeeee
hoşbuldum cnm teşekkürler
bu saate kadar olan menum
sabah
2 dılım cavdar ıyıce kızarmıs
zeytın
peynır
yarım domates
yumurta

ara
ceyrek elma

ogle
1 kase ıskembe corbası

başrollerde bakıyorumda yine işkembe çorbası...bi ben sevemedim şu çorbayı

selam kızlar herkese hayırlı tatillerr
buqün evimiz şen şakrak oqlumla kızım geldiler yurttan eşim evde güzel bir hafta sonu.... sabah erken kalktım kahvaltımı yaptım elimde nişan takımı var biraz onları işledim sonra eşimle tekrar kahvaltı yaptık...biber dolması yapıp fırına attım o pişince fırında patates yaptım birde mercimek çorbam vardı menüm hazır...bende çok acıktım bugün...miss gibi kokular geliyor fırından...inşallah fazla kaçırmam

Son düzenleme:

bayılıyrummmmmmmmmmmmmm

dolma yokkkk kaptan sadece corbaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…