kızceler cıkıyorum ben herkeze ıyı tatıller
öncelikle şunu söylemek istiyorum :arzu senin çok hoşuma gidiyor.tam ve net bir şekilde yorum yapıyorsun .gerçekçi yorumluyorsun.çok hoşuma gidiyor.ben mesela hastayım diye çok dikkat edemiyorum ama bi kaçamak yapsam hemen burası aklıma geliyo.benim için beynimde bir kontrol mekanizması gibi ...AMA AZ ÖNCE YANİ 5 DK ÖNCE EŞİME DÜN YAPTIĞIM DOĞUM GÜNÜ PASTASINDAN BİR DİLİM YEDİM BUGÜNDEN BERİ CANIM BİŞEY İSTEMİYODU ONDAN YEDİMMM....(((
Sabah:5-6 zeytin
bir dilim kızarmış ekmek
çay
çok az peynir
ara:
1 tane armut
1 tane nektali
öğle:
yarım dilim kızarmış ekmek doğranmış bir kase tarhana çorbası
ara:
1 bardak süt tarçınlı ve 1 dilim pasta
eyvahlar olsun biraz şımarıklık yaptım sanırım şimdi akşam ne yemem lazım ??????
ergınsena, zaman zaman gunlugunu okudum. yaklasık bır aydır ben de guzel bır surecteyım ama anlamadıgım bırsey var. cok guzel ve dengelı besleme ragmen, ben bu hafta tartıda gecen haftamın kılosunu gosterdım sureklı hatta bır ıkı gun daha fazla goısterdı. bıtkı cayları, su, tuz, beslenme hersey cok dengelı. ıkı farklı dıyet gunlugundeyım her ıkısınde de onay verılen bır gıdısatım var. regl olmama 15 gun kadar kaldı ve bır de dogum kontrol hapına benzer ama daha yuksek bır hormoın ılacı kullanıyorum regl olabılmek ıcın. yaklasık 12-13 gun once basladım hapa. onun etkısı olabılır mı ? bu kıloma ragmen her gun az 45 dk yurudum kaldı dun bır bucuk saat yurudum mesela. fıkrını almak ıstedım sen ve dıger arkadasların ?
sen 75 e ınınceye kadar spor yapmamısın. ben dıyetımın ılk haftasında sadece bır gun yarım saat leslıe yaptım ozaman bıle 1,5 gıttı. gecen hafta 4 gun 45 dk yurudum 1,7. bu hafta sureklı spor yapıyorum, yuruyorum ama su ankı kılomun altında cıkmadım henuz hatta fazla cıktıgım oluyor.
canım hormon ilaçlarının çok fazla kilo yaptıqını çevremden biliyorum.. ama şu var sen verdiqin kilolarıda bu ilacı kullanırken verdin deqilmi? eqer öyleyse başka bir sorun var demektir..ve nerde hata yaptıqını görmek için menülerini takibe almamız lazım canım...
Allah yolunu açık etsin tatlım ne zaman istersen buyur gel yardımımız dokunursa ne mtulu bize...tsk ederım cevabın ıcın. sonucta senın grubunda degılım. zaman ayırdın yıne de.
ılaca baslayalı 12-13 gun oldu. 1,7 verdım dedıgım kıloyu. bu pazartesı vermıs oldum.kafam cok karısık. ınsulın dırencı troit falan da yok bende. enazından uzun zamandır yok. tek yanlısım aksam yemeklerını yedı bucuk 8 arası yıyor olusumdur. cunku calısıyorum. yemeklerımı pazar gununden yapıyorum ama yıne de en erken saat 7 de evde olabılırım. kaldı kı ıs cıkısı bır saat yuruyp, oyle eve varıyorum ve hazır olan yemegımı 7 bucukta yıyebılıyorum.
menu takıbıne gelınce, ben kurban bayramında yenı gorunumumle ve zayıflamak adına yola cıktım topıgındeyım ben. ama tabıkı takıp etmen zor olur
teşekküe ederim arzu çok haklısın .nektarin şeftaliye benziyo ama daha tatlı ve tüysüz...biraz vitamin alim dedim ama bugün ki şeker miktarını fazlasıyla aldım ...akşam sadece köfte yesem olur mu ????????fazla mı gelir acaba ?kendimi kötü hissediyorum(((((
Allah yolunu açık etsin tatlım ne zaman istersen buyur gel yardımımız dokunursa ne mtulu bize...
büyük ihtimal kullandııqn ilaçtandır canım..bende 2 ay kan ilacı kullandım 19 kilo aldım...yapabileceqin bişey var...öqünlerini sakın atalama..hem ana hem ara....atlamaki acıkmayasın ve bişerlere saldırmayasın...1-2 hafta dikkat et bakalım nasıl ilerliceksin...
canım öncelikle yaptıqımız kaçamaktan pişman olmıcaz selin hep öyle derdi...istedim yedim diceksin...sonrasında tedbir almak yapacaqımız en doqru şey...bu konuda anlaşalım tamammı pişman olmak yok
köfte ekmeksiz olmak kaydıyla çok iyi bir seçim canım...
amın canım cumlemızın ıns. ıkı topıgımde de cok ıyı lıderlerımız var. bırı fdm tanıyorsun. bırı de yıne her ıkı topıkte de yer alan duyfer. guzel bır arkadaslık ve bılgı paylasımımız var. tum gunluklerınden faydalanıyorlar. bızler de bulup paylasıp fıkır yurutuyoruz. bır ıkı hafta deneyelım bakalım. ozaman hepınızle menulerımı ya da yaptıgım hata varsa onları ıncelerız
ana ogun ve ara ogun guzel yapıyorum atlamıyorum bır domates bır elma bıle olsa yıyorum. badem cevız leblebı kuru kayısı meyve donusumlu yapıyorum ara ogunlerımı. bıtkı caylarım,suyum da ıyı. ana ogunlerımı ıdeal yedıgım hatta bazen az buldukları bıle olur. ben aksam ve oglen ekmek yemıyorum. cok cok oglen pılav yıyorum bır ya da ıkı kasık.
kısaca boyle ıste.
kendıne ıyı bak. tekrar cok tskler gorusmek uzere
beslenme düzenin bizim beslenme listemize aynı canım...aslında sizin bizim liste diye adlandırmakta çok mantıklı deqil..listede yazanlar yapılabilecek en saqlıklı beslenme şekli...fdmyi tanırım eski topikteykende birlikteydik...selamımı söylersin arkadaşıma
evet dogru dıyorsun. saglıklı beslenme lıstesı demek dogru. bakalım bır kac hafta daha nasıl olacak.
aleykum selam.
ıyı pazarlar. gorusmek uzere
inşallah çok güzel sonuçlar alıcaksın cnm...arada gelip selam verirsen çok memnun oluruz...sanada hayırlı pazarlar canım Allaha emanet ol
muhakkak burdayım. heryere resımler ekleyecegım bır zayıflayayım. bır de kucagımda bebısım olur ıns ardından.
herkese basarılar dılıyorumm
hatice okuyup çıktınmı yaaa.........
hoşbuldum benim güzel kızımmHoş geldin benim güzel ablacım :)))
Menüm
sabah
sekersiz cay 2dilim cavdar peynir zeytin
ara
badem cok az
ögle
salata sadece
ara
1yeşil elma
akşam
1kase sehriye corbası
su 2.5lt 2fincanda yeşilçay biri çilekli diğeri acaili :)
inanılmaz derece tokum :):)
arzu ablacım :) ben nescafe cok seviyorum ödem yapıyormus ya ne kadar içiyim bana söyler misin ?
selam arzu ablacım bu hafta bildrim yapmadım aynıyım çunkuu degişen bişey olmadı bu arada menum sabah bir dilim tam bugday ekmegi recek peynir öglen misafirlikteydim 4 tane mercimekli köfte tursu yedimakşamda misafirlikteydim 3 pogca yarım lahmacun yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?