ben de ben de..... ben de 7 kilo falan versem yeter gibime geliyo. şu an 62 kiloyum. 55 hatta 52ye falan düşersem süppppeerr olur benim için. kızlarrrr beni de alın aranızaaaaaaa.................
canım resimlerinde göze batan hiçbir fazlalıqın görünmüyorpeki cnm ablacımeksik beslenmek yok bana :) bunu ögrendiğim iyi oldu tskr ederm ablacım kg vermemi engelleyecekti kahve arada bi içerim artık hedefime ulaşmam lazım :103: :103:
hoşbulduk cnm teşekkürlermelek ve arzu hoşgeldiniz canlar
bugün sabahtır mutfaktaydım akşama misafirlerim vardı çokta geç gittiler bende anca girebildim
menü adına sabah kahvaltısı
1dilimuno denge
yarım kk peynir
3 dal roka
yeşil çay
ara: yok
öğle: yok
ara:5 tane minik yaprak sarması
akşam:1kase mercimek çorbası
1 kaşıkyoğurtlu biber közü
3 dal roka
veeeee damla sakızlı muhallebiiiiiii
bugün bid eregl oldum kızlar
bu dönemde beslenme az mı çok mu olmalıydı arzu ablam bi bilgilendirirmisin canım
benide alin aranizaaaaa
boyum 170, kilom 79
yasim 24
ben 92kg dan felan geliyorum en son 73 olmustum ama kendimi saldim tekrar aldim uuuf cok uzulyorum.
desteeeeek istiyorum
tatlım gayette olmuş... arada bir bunları yapmak zorundayız...hep diyet üzerine gidersek safra kesemiz iflas eder...zaman zaman canımızın istedikelrinden tadımlıkta olsa yememiz lazım...pilav makarna yasak diye konuşuruz hep deqilmi? ama bizim listemizde var ölçülü olarak...sevdiqimiz şeylerden tamamen vazgeçemeyiz bu etik olmaz...ben kilo verirken börekte yedim tatlıda kızartmada...ama ölçülü olduktan ve dengeledikten sonra inan hiçbir sorun olmuyor cnm...sende ekmek yemiyerek dengelemişsin...afiyet olsun cnmgünaydın herkese...bu sabah biber patates kızarttım uzun zamandır pazar kahvaltısı yapamamıştık...biraz özel olsun dedim.sadece çayla kızarma yedim ekmek yemedim bugün yemicemde....KIZARMA OLMAMIŞ DEĞİL Mİ.birde ben kızarma yaparken domatese ve bibere biraz su katıyorum çok yağ katmayım diye.....ıım olmadı dimi....
burda kazanmaya çalıştığım bir alışkanlıkda su içmek dün 2.5 litre su içtim hatta 2.5 geçmiştir bile zayıflamaktan daha çok böbrek sağlığı için mükemmel birşey ........liptonunu limonlu yeşil çayı var ben annemdeyken onun çaylarını bitirdim şimdi bulamıyorum inanın şimdiye kadar içtiğim en güzel yeşil çaydı ama bulamıyorumbüyük marketlerdede yokk
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı sabahlarr
tatlım gayette olmuş... arada bir bunları yapmak zorundayız...hep diyet üzerine gidersek safra kesemiz iflas eder...zaman zaman canımızın istedikelrinden tadımlıkta olsa yememiz lazım...pilav makarna yasak diye konuşuruz hep deqilmi? ama bizim listemizde var ölçülü olarak...sevdiqimiz şeylerden tamamen vazgeçemeyiz bu etik olmaz...ben kilo verirken börekte yedim tatlıda kızartmada...ama ölçülü olduktan ve dengeledikten sonra inan hiçbir sorun olmuyor cnm...sende ekmek yemiyerek dengelemişsin...afiyet olsun cnm
canım carrefourda var diqer yerleri bilemicem ama... yakınlarda varsa bi bak istersen
canım resimlerinde göze batan hiçbir fazlalıqın görünmüyorve çok güzel bir kızımızsın cnm maşallahh..kendini çok sımadan rahatlıkla kilo verebilrsin...arada bir sevidqim şeylerdende yemelisin...tadımlık olmak kaydıyla...çizelge süren dolmuş tatlım yenilersen sevinirim
hoşbulduk cnm teşekkürler
canım misafire raqmen menün oldukça güzel...reqli zamanlarımızda kan şekerimiz düşer ve bizi tatlı yemeqe iter...ve eqer illa tatlı yiyeceksek en doqru seçim sütlü tatlılardır...en zararsız olanı onlardır...damla sakızlı muhallebi çok iyi bir seçim...ama zamanı yanlış...her zaman yemeklerden önce yemelisin...ve mümkünde sabahki ara öqünde tüketirsen kilo vermende problem olmaz cnm... reqli zamanlarımızda gözümüz kararıp çok daha fazla şeyler yememizi engellemek için hiçbir ana ve ara öüqünü atlamamamız gerekiyor...özellikle proteine aqırlık verilmeliki kan şekerimiz dengelensin...ve tatlı krizlerini atlatmak için çubuk tarçınlı 1 bardak süt bir iksir sayılabilir...bu uygulamadan yarım saat sonra tatlı isteqiniz geçecektir cnm...
canım yalnız benim kaçamak bu sabah itibari ile 2 oldu çünkü sabah 7 gibi bi uyandım 1 kup daha muhallebi yedim ama midem bulandı nerdeyse çıkaracaktım ama gittim yattım bizinkler geç kalktı 12.30 da kahavaltı yaptık
ondada biber közü yedim azcıkta kaşarlı yumurta yedim tam bi kahvaltı gibi olmadı ama öğle yemeğine saydım artık
hoşgeldin canım aramıza
hedeflediqin kiloya en kısa zamanda ulaşırsın inşallah bol iradeler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?