kızlar dün akşam ailecek özel bişeyler yedik ve bihayli kaçamak dolu oldu...ailemle o anı paylaşmak istedim...belki bu hafta kilo vermeme engel olucak ama inanın deqerdi... güzel bir akşamdı ve kesinlikle pişman deqilim...böyle durumlarda ertesi gün diyetimize kaldıqımız yerden devam ediyoruz bende öyle yaptım..dünü unuttum bugün yeni birgün...bunuda paylaşmak istedim çünkü diyet yaparken kaçamaklarımızda oluyor olmalıda...pişman olmak yok ertesi gün sil baştan devam
kızlar merhaba
anam ölüyorum yorgunluktan her tarafım tutuldu annemle bahçeye gittikannem öğleye geliriz derken 6 da geldik ama bittim bittim
domates biber patlıcan fasülye bamya bahçede ne varsa topladık geldik her taraf domates doldu allah yedirmek nasip etsin inş
kızlar azcık dinlenem gelirim yine ben
ALLAH kolaylık versin canım ağız tadıyla yemeyide nasip etsin
ben sadece tavsiye ederim nasibi olan uygular canım ama asıl başarı sizin elinizde iradenizde...inşallah güzel bir kış geçirip yaza gerçekten çıtır giricez tatlım..Çook tskr ederm cnm ablamboyum 1.72 oldugu için kilom belli olmuyor fazla ama XL giyiniyorum hiç yakıştıramıyorum :26: :26: 60 kg inersem daha iyi olur inş senin sayende basaracagım
tamam ablacım çizelgeyi yenileyim :)
salatalık çok iyi bir seçim canım bende çok severim ve gerçekten tok tutar... spor konusunda çok haklısın hem kilo vermeyi kolaylaştırıyor hemde vücuttaki sarkmaları engelleyip sıkılaştırıyor...cuma günleri bildirim yapıyoruz canım ama liste yapmıyoruz...liste yapmaya gönüllü bir arkadaş olursa listede yaparız...Insallaaaaaaaaah.ya oylede insan kendini suclu hissediyor, ben aslinda kisa surede verdim 20 kiloyu 2 ayda verdim. ben baya spor yapmistim thaiboks, bodycombat, jogging cok klise gelecek kulaga ama az az 6 ogun yedim, nedense kendimi toparlayip tekrar baslayamadim. bide gece aciktigim zaman salataliga sarildim, baya doyurucu
cnm bu arada kilo bildirimi felan yapiliyormu her hafta.
ya çok teşekkür ederim.senin şurda verdiğin morali diyetisyene para döküyorsun o bile veremiyor.harikasın ya gerçekten söylüyorum süper bi insansın hersey için çok tesekkür ederim canım çok sağol
canım ara biraz fazla kaçmışsabah . cay 3 zeytin beyaz peynir domates salatalik 2 dilim ekmek . ARA . yogurt ogle 5kasik bulgur pilavi 1 but derisiz haslama ARA 3 kuru kayisi 10 Findik 2 cay sekersiz
e süper o zamannvalla bugünlük iradem iyiydi sanki.
sabah kahvaltısında iki buçuk dilim uno diyet ekmek ve yumurta yedim.
öğlen menemen ve yağsız bol salata ile yeşil çay.
ikindide yani şimdi elma yedim
ve kendimi aç hissetmiyorum.
iki tane listem var. biri diyet listesi diğeri de glisemik indeksi düşük orta ve yüksek gıdaları yazıyor. diyet listesindekileri tam olarak takip edemesem de diğer listeden düşük olan gıdalarla besleniyorum. başlayalı da 2-3 gün oldu. kendimi iyi hissediyorum :))
cerennnnyine aranızdayım nasılsınız arkadaşlar diyetle aranız nasıl inşallah en kısa zamanda hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruz...
hadi bakalımmbugün ilkgün gayet iyiyim masllah inş böyle gider
aldık bile hoşgeldiinnnMerhabalar ben de yaklaşık 40 gündür kendi kendime kilo vermeye çalısıyorum..
Topiğinize birsey yazmasamda bir süredir takip etmeye calısıyorum.Geçmiş çok uzun fırsat buldukca bakmaya calısıyorum.
Daha öncede farklı topiklere baktım yazmak istedim ama yoğunluk olduğundan çok dahil olamadım.
Benide aranıza alırsanız yönlendirirseniz çok sevinirim.
Şimdiden tesekkürler.
kızlar merhaba
anam ölüyorum yorgunluktan her tarafım tutuldu annemle bahçeye gittikannem öğleye geliriz derken 6 da geldik ama bittim bittim
domates biber patlıcan fasülye bamya bahçede ne varsa topladık geldik her taraf domates doldu allah yedirmek nasip etsin inş
kızlar azcık dinlenem gelirim yine ben
hoşgeldin canım aramızaerginsenacım merhaba, konunu bugün okumaya başladım, ama çok sayfa var...
benim kilom 65..55 kiloya düşmek istiyorum..sigarayı bırakınca epey kilo aldım..
bana nasıl bir liste önerirsin?
ya da yapmam gereken püf noktalar nelerdir?
gece 4-5 civarları yattığım için, gece atıştırmalarım çok oluyor mesela, bu saatler için ne önerirsin?
kötü hissediyorum bu şekilde kendimi
bugünkü saçma sapan menüm kızlar sakın örnek almayın valla zarar edersiniz:27
sabah:
1kase damla sakızlı muhallebi
ara:yok
öğle:
1 dlm uno denge
yoğurtlu köz biber
3 çatal kaşarlı yumurta
1 yeşil çay
ara:yok
akşam:
2 tane karnı yarık(büyük değillerdi)
1 kaşık yoğurt
bugün suyum çok az daha 2 lt bitmedi ama galiba onu 2.5 yapabilirim
ben böyle suyu az içtimmi başım ağrıyo sizede oluyomu niye acaba?
hoşgeldin canım aramıza
herşeyden önce şunu belirtmek istiyorum çokkk güzelsinnnAllah nazarlardan saklasın cnm
gördüqüm kadarıyla öyle aman aman bir fazlalıqın yok yani şafak aydınlık
canım sayfa 7de beslenme listemiz var onu kopy edersen sana çok faydası olur...onun dışında soruların olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırız...geç yattıqını yazmışsın sabah kaçta kalkıyorsun cnm ona göre bir hesap yapalım
Canım benim, O senin güzel bakışın, çok teşekkür ederim..Allah seni de nazarlardan saklasın..
Canım ben 3-4 gibi yatıp, öğlen 12 gibi kalkıyorum
7. sayfaya hemen gidiyorum. En büyük sıkıntım gece atıştırmalarım..
benim bir arkadaşım var akrabamısınız yoksaa oda 3-4 gibi yatıp öqlen kalkıyor
kahveyide çok içiyorum deme düşüp bayılıcam...arkadaş gece boyu hep kahve içerde
3 ana 3 ara öqün yapman gerekiyor cnm ve gece atıştırmalarınada veda etmelisin...kilo vermemizde bu çok önemeli bir ayrıntı...bu arada neden okadar geç yatıyorsun cnm :26:
Alışkanlık canım, bir türlü değiştiremiyorum bu düzeni
Ben günde 1 tane türk kahvesi içerim..Neskafe ve çay hiç içmem..günde 5 litreye yakın su tüketirim...
Acaba yatmadan 3-4 saat önce atıştırmalarımı kessem?
akşam yemeğini 7.5 civarı yiyorum..o satten 3 e kadar aç kalamıyorum ki
canım kahveyi şekersiz içmelisin şekeri kesmezsen sonuç alamazsın... 12de kalkıp 7.30 akşam yemeqi çok erken bence...12.30 kahvaltı desek 3 gibi ara yapsan 5te öqlen yemeqini yesen 7 gibi 2.ara öqünü yapsan 9.30-10 gibide akşam yemeqini yesen eminimki acıkmazsın... acıkırsanda ceviz yada fındık yiyebilirsin 2-3 tane tok tutar arkasınada su içersen sorun kalmaz cnm..
Evet doğru söylüyosun aslında, bizimkiler 7.5 ta akşam yemeği yiyorlar..Onu öğlen yemeği yerine saysam, hafif 1 öğün daha yapabilirim..Niye aklıma gelmedi ki bu benim:44: Ara öğün olayını pek beceremiyorum da ben..
Evet an itibariyle karar vermiş hatta başlamış bulunmaktayım, sonuçları bildiricem..
Çok teşekkürler tatlım
canım yemekleri yaqsız tuzsuz yapmana gerek yok eziyet etme kendine kıvamınca katarsın...menülerinide her akşam paylaş bizimle deqerlendirelim olurmu?
melek ve arzu hoşgeldiniz canlar
bugün sabahtır mutfaktaydım akşama misafirlerim vardı çokta geç gittiler bende anca girebildim
menü adına sabah kahvaltısı
1dilimuno denge
yarım kk peynir
3 dal roka
yeşil çay
ara: yok
öğle: yok
ara:5 tane minik yaprak sarması
akşam:1kase mercimek çorbası
1 kaşıkyoğurtlu biber közü
3 dal roka
veeeee damla sakızlı muhallebiiiiiii
bugün bid eregl oldum kızlar
bu dönemde beslenme az mı çok mu olmalıydı arzu ablam bi bilgilendirirmisin canım
kızlar dün akşam ailecek özel bişeyler yedik ve bihayli kaçamak dolu oldu...ailemle o anı paylaşmak istedim...belki bu hafta kilo vermeme engel olucak ama inanın deqerdi... güzel bir akşamdı ve kesinlikle pişman deqilim...böyle durumlarda ertesi gün diyetimize kaldıqımız yerden devam ediyoruz bende öyle yaptım..dünü unuttum bugün yeni birgün...bunuda paylaşmak istedim çünkü diyet yaparken kaçamaklarımızda oluyor olmalıda...pişman olmak yok ertesi gün sil baştan devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?