Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

günaydınlarrrrrrrrrr
kahvaltımı ettim geldim nerlerdesiniz
haydin canlanın bakalım
kaçamaksız bi hafta olsun hepimize inşallaaaaaahhhhhh

kahvaltım:
kaşarlı tost(2dlm uno denge azcık kaşar)
yeşil çay

canım başka bişe istemiyor

yarım lt suyumunda bitti

melekcim sanada günaydın canım
naptın hafta sonu seninde bol kaçamaklı oldu galiba neye dertlisin öle anlat bakalım

Son düzenleme:
gunaydın topıgın cıtr adayı guzel kızcelerrrr

arzuuuuuuuuuu yetısssss cok ama cokk kotuyum esımın oyununa geldımmm dun okadar cok ısrar ettıkı puaca yap yap dıye ( normade asla yapmıyorum cunku oda kılolu ıhtıyacı yok ) ama dun kıramadım yaptım ve asırı seven bırı olarak 4 tane yedım cokkkkkkkkkk ama cokkkk pısmanımm sabah sımıt yemıstım zaten haftalık kacamagımı ole kullanmıstım oglen 3 gıbı bunu yedım bıde ama sonucun bu kadar agır olcagı asla aklıma gelmezdı tartıda bu sabah dune gore tam 1 kılo fazla cıktım bu nasıl olur arzu yaaa 4 mınık puaca ıle bolemı oluyor sımdı nolur bana ıkı uc gunluk cezalı meNU ORNEGI YAZARMmısın ben bu sabahtan basladım gercı

bu sabahkı menum

peynır
yumurta
3 adet zeytın

anlattım canım bak yukarda sorma benım gıbı bunca zaman ıradelı bırı nasıl yapar bunu yaa cok pısmanım bedelı cok agır oldu

kızlar yıllarca yapmıs oldugum dıyet ve sımdıkı yaptıgım DOGRU BESLENME SEKLINDEKI dıyetıme dayanarak ve bı pko ( polıkıstıkover) hastası olarak sundan artık kesın emınımkı ve doktorlarımın yıllarca bana soyledıgı gıbı kesınlıkle bana hamur ısı ve tatlı yaramıyor hemen kılo yapan bı durum olarak cıkıyor karsıma kı zaten bu hastalıgın en onemlı tedavısı kılo VERMEK VE HAMURISI VE TATLIDAN UZAK DURMAK BENım dezavantajım malesefkı bu yanı omrum boyunca mumkun mertebe uzak durmak zorundayım

rica ederim cnm
40 günde 5.5 kilo çok harika bir rakam canım seni kutlarım devamınıda burada birlikte vericez inşallah hadi baklaım tam gaz devam
bernaa canım o resimlerdeki hatun benim ama şimdi kilolu bir obezim okadar olmasada aldım baya canım ama yeniden başladım..2-3 haftadır normal düzenime dönmeye çalışıyorum 3 aşaqı 5 yukarı idare ediyorum...ama artık bu hafta için hiçbir bahanem yok Allahtan başka bişey gelmezse.... 40-42 giyen biri için 36 beden hayal olmamalı ben 52 bedenden indiysem senin şansın kat kat daha fazla...bak canım sakın ümidini yitirme ve burayı ihmal etme...canlı canlı şahit ol verilen kilolara bu sana örnek olsun..ve yine yapılan kaçamaklardan sonra nasıl toparlanıyoruz yine örnek olsun sana...ben senden çok ümitliyim hadi canım bak nasıl gidecek kiloların anlamıcaksın bile
HOSBULDUM canım gunaydın bu arada

tamda ustune bastın arzumm cok dertlıyım cokkkkkkkkkkkkk
sendemi kaçamak yaptın
günaydın cnm
melekcim bir dur yaa bu ne panikk sadece ödem var şuan vücudunda....kilo falan deqil o... ceza menüsüne gerek yok cnm 1-2 gün dikkat et hepsi gidicek hatta cuma günü kilo vermiş olucaksın
aaaaaaaaa kızıcam artık

melekcim tabiki yiceksin poqaça...ama ne zaman yiceksin sabah kahvaltısında...nasılki simit yediqinde etkilenmiyorsan poqaçayıda sabah yersen sorun kalmaz cnm

günaydın güzellerrr yeni haftamız hayırlı olsun bol düşüşlü bir hafta diliyorum hepimize
cumartesi yaptıqım kaçamaktan sonra dün sabah tartılmadım....o rakamı görmek istemedim...ama bu sabah tartıldım...hem aldıqım kiloyu vermişim hemde 100qram eksideyim...çok mutlu oldum...artık yürüyüşlerim içinde zamanım müsait... bugün eskisi kadar basen ve karnımın olmadıqını farkettim...daha bir hafta önce sanki batlıcak gibiydim demekki reqlin etkisiymiş...ışık oldu bu halim yeniden...75in altına düştüqüm an çıtır günler yakındır...çok başka bir heyecan var içimde..ümitliyim hayattan...

Son düzenleme:

EVET haklısın ama canım tam 1 kılo dusunsene 1 kılo sımıt yedın e be kadın ne dıye puaca yıyosun demı ama benden bı daha asla bole bısey goremıceksınız topık ahalısı duyuyormusunuzzz bu ılk ve sondu benım adaammm sende duyyyyyyyyyy bda sana puaca falan yok gıt pastaneden al ye canım senın yuzuden obez olamammmmmmmmmmmmmmmmmmmm

melekcim sen poqaçalarını böreklerini yap pişir ve dondurucuya at cnm

eşin istedikçe çıkarıp ısıtırsın hatta bazen kahvaltılarda sende yiyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…