canım ya 3 -4 poğçadan 1 kilo çıkmaz bence
wc yw çıktın mı onuda hesap et
rica ederim cnmSıcak karşılama için teşekkürler erginsena :)
Ben bi 7. sayfaya bakıyım.
40 gündür iyi gidiyor gibiyim bakalım.
72 kg ile başladım sabah 66,500 kg idim. Yani sanırım 5,5 kg bu süre için iyi değil mi?
Ne az ne çok orta karar böyle olsun ki geri almıyım istiyorum...
Yarından itibaren menüleri paylaşmaya başlıcam.Tüyolarıda kafama yazıcam.
Görüşmek üzere
Herkese iyi geceler..
bernaa canım o resimlerdeki hatun benimof yaa şu 7. sayfaya bide ben baktım da. sonraki sayfalardan birinde iki resim var. inanamadım...
ben o ilk resimdeki kadar değilim ama böyle bi değişim geçirmek istiyorum bende şu an 40-42 falan giyiniyorum.direk 36 olmak istiyorum ama bana hayal giibi geliyor. nerde sabahki bernoş nerde bunları söyleyenbernoş (
sendemi kaçamak yaptınHOSBULDUM canım gunaydın bu arada
tamda ustune bastın arzumm cok dertlıyım cokkkkkkkkkkkkk
günaydın cnmgunaydın topıgın cıtr adayı guzel kızcelerrrr
arzuuuuuuuuuu yetısssss cok ama cokk kotuyum esımın oyununa geldımmm dun okadar cok ısrar ettıkı puaca yap yap dıye ( normade asla yapmıyorum cunku oda kılolu ıhtıyacı yok) ama dun kıramadım yaptım ve asırı seven bırı olarak 4 tane yedım cokkkkkkkkkk ama cokkkk pısmanımm sabah sımıt yemıstım zaten haftalık kacamagımı ole kullanmıstım oglen 3 gıbı bunu yedım bıde ama sonucun bu kadar agır olcagı asla aklıma gelmezdı tartıda bu sabah dune gore tam 1 kılo fazla cıktım bu nasıl olur arzu yaaa 4 mınık puaca ıle bolemı oluyor sımdı nolur bana ıkı uc gunluk cezalı meNU ORNEGI YAZARMmısın ben bu sabahtan basladım gercı
bu sabahkı menum
peynır
yumurta
3 adet zeytın
aaaaaaaaa kızıcam artık
kızlar yıllarca yapmıs oldugum dıyet ve sımdıkı yaptıgım DOGRU BESLENME SEKLINDEKI dıyetıme dayanarak ve bı pko ( polıkıstıkover) hastası olarak sundan artık kesın emınımkı ve doktorlarımın yıllarca bana soyledıgı gıbı kesınlıkle bana hamur ısı ve tatlı yaramıyor hemen kılo yapan bı durum olarak cıkıyor karsıma kı zaten bu hastalıgın en onemlı tedavısı kılo VERMEK VE HAMURISI VE TATLIDAN UZAK DURMAK BENım dezavantajım malesefkı bu yanı omrum boyunca mumkun mertebe uzak durmak zorundayım
rica ederim cnm
40 günde 5.5 kilo çok harika bir rakam canım seni kutlarımdevamınıda burada birlikte vericez inşallah hadi baklaım tam gaz devam
bernaa canım o resimlerdeki hatun benimama şimdi kilolu bir obezim okadar olmasada aldım baya canım ama yeniden başladım..2-3 haftadır normal düzenime dönmeye çalışıyorum 3 aşaqı 5 yukarı idare ediyorum...ama artık bu hafta için hiçbir bahanem yok Allahtan başka bişey gelmezse.... 40-42 giyen biri için 36 beden hayal olmamalı ben 52 bedenden indiysem senin şansın kat kat daha fazla...bak canım sakın ümidini yitirme ve burayı ihmal etme...canlı canlı şahit ol verilen kilolara bu sana örnek olsun..ve yine yapılan kaçamaklardan sonra nasıl toparlanıyoruz yine örnek olsun sana...ben senden çok ümitliyim hadi canım bak nasıl gidecek kiloların anlamıcaksın bile
sendemi kaçamak yaptın
günaydın cnm
melekcim bir dur yaa bu ne panikksadece ödem var şuan vücudunda....kilo falan deqil o... ceza menüsüne gerek yok cnm 1-2 gün dikkat et hepsi gidicek hatta cuma günü kilo vermiş olucaksın
aaaaaaaaa kızıcam artık
melekcim tabiki yiceksin poqaça...ama ne zaman yiceksin sabah kahvaltısında...nasılki simit yediqinde etkilenmiyorsan poqaçayıda sabah yersen sorun kalmaz cnm
EVET haklısın ama canım tam 1 kılo dusunsene 1 kılosımıt yedın e be kadın ne dıye puaca yıyosun demı ama benden bı daha asla bole bısey goremıceksınız topık ahalısı duyuyormusunuzzz bu ılk ve sondu benım adaammm sende duyyyyyyyyyy bda sana puaca falan yok gıt pastaneden al ye canım senın yuzuden obez olamammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayallerimizde aynıymış canım..bende hem kilo vermek hamde bebiş istiyorum hayırlısı inşallahhh
evet aynıymıs. ıns kavusuruz inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?