Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

inşallah canım ben bu ay ovülasyon testi kullanıcam hayırlısı bakalım..
ee diyet nasıl gidiyor bakalım

ben de yaz basında kullandım. ama bıraktım. oncelıgı kıloya verdım hamıle kalmaya degıl.

dıyet konusunda hersey guzel de bu hafta gıtmemıs hatta +500 olmus. yıkılmıs durumdayım. esıyorum aglıyorum sabahtan berı. ıkı konumu da okursan gorursun cok berbatım bugun

hayırlısı olsun cnm tamam okucam konularını ama lütfen kendini yıpratma kimse için deqmez cnm...
haksızlık deıl askımcım ya canım ıstemıyor ogle saatı yaklastı zaten ızgara yıcem

bende öqlen için ne yesem diye düşünüyorum...kendimi çok tok hissediyroum..akşama ızgara balık yicem ama öqlen için aklımda bişey yok...bakalım uydurcaz bişeyler..

Son düzenleme:

sole guzel bı menemen olabır az domates bol yumurtalı

kızlar önceki gün saçlarımı kestirdim çok güzel oldu şimdide dip boyamı yapıcam...birazdan gelirim

Son düzenleme:
saçlarımı boyadım sardım geldim...ve bişeyler yemeqe çalıştım ama olmadı..canım hiçbirşey istemedi közlenmiş patlıcan biber salatası yiyim dedim 2 çatal aldım onuda bıraktım...akşamda palamutu bitirememiştim...midem baya ufalmış demekki...hızlı düşüşlerim başlar yakında...bu cuma 78leri görebilirsem aferin bana

Son düzenleme:
canım baya farketmişsin demekki azmin elinden bişey kaçmıyormuş....

evet canım sayende

kesın gorursun canım

canım menülerini burada paylaşırmısın sana yardımcı olalım....burda kilo veremeyen kimde yok..

menu ıle sıkıntı yok ergınsena. kullandıgım hap yapıyor bence. ya da ben de ınsulın dırencı falan basladı bılmıyorum. daha once yoktu boyle bırsey ama artık vardır belkı de. menuler ve spor konusunda sıkıntı yok. ıkı hafta daha boyle devam edıp degısıklık olmazsa endokrınolojı uzmanına gıdecegım.

menu konusunda ıse ; zaten ıkı farklı topıkteyım. bır ucuncuye daha baslarsam ısten kovulacagım bu gıdısle. kaldı kı baska bır konuda yer almak arkadaslarıma ıhanet gıbı dusunurum. ama zaman zaman sohbet etmek selamlasmak fıkır almak olabılır. once kendıme geleyım ama tabıkı. moral olarak berbat bır gun gecırdım bugun.

kendıne cok ıyı bak

arzu ablam birsey merak ettm ilk 1 ayda ne kadar kilo verilir su falanda gidiyor ya vücuttan
TATLIM bunun için net bişey söyleyemeyiz..bu kişiden kişiye menüden menüye metodan metoya deqişir...bence bunlara takılma canım ne verirsen kardır böyle düşün...çok gençsin çok zamanın var...Allah hayırlı ömür versin göreceqin çok günler var...telaş acele yok hep birlikte vericez cnm

tamam tatlım ne zaman gelmek istersen buyu gel elimizden geleni yaparız... inşallah moralinde biran önce düzelir kilonda tıkır tıkır eksilir...üzme kendini Allaha emanet ol cnm..
ÖĞLEN MENUm

5 adet ızgara köfte
ceyrek domates

en çok sevdiqim menülerden biri

saçlarımı yıkadım havluya sardım suyunu çeksin kurutucam...sonrada namaz kılıp pazara çıkıcam...ben gelesiye koçişte gelir birlikte balık yicez sonrasında...zorla 2 kaşık yoqurt yedim gitmiyor artık :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…