- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
saçlarımı yıkadım havluya sardım suyunu çeksin kurutucam...sonrada namaz kılıp pazara çıkıcam...ben gelesiye koçişte gelir birlikte balık yicez sonrasında...zorla 2 kaşık yoqurt yedim gitmiyor artık :26:
bende bitmesin diye qıdım qıdım içiyorum 2.5 bitmek üzere...1,5 KUNCU sısemdeyım suda
aynen bende senın gıbıyım zar zor yedm ınan ogle yemegımı :26::26::26: sacların rengını merak edıyorummmmmm resımmm
bende bitmesin diye qıdım qıdım içiyorum 2.5 bitmek üzere...
tarçın bakırı canım ama resim konusunda ümit vermiyim...cam açarım ben sana
kızlar merhaba
nasılsınız kaçamak yaptım nete girdim işten :)
ooooo kimler gelmişşş
çok iyi yapmışsın canım bizler iyiyiz diyet süper gidiyor sen nasılsın cnm
moralim bozuk arzuuuuu
derdim var sayfasında bi topik varki beni benden aldı götürdü bi arkadaşın kızına otizm tanısı konulmuş biliyosun benim kanayan yaram o
Allah acilen şifa versin canım çok zor...Rabbimize dua edip ondan isticez derdi veren şifayıda veren Allahtır cnm...üzme kendini lütfen..
öyle canım ama ceydanın ilk zamanki hallerine gittim direk ağlaya ağlaya mahvoldum yinee
Tatlım benim sen çok güçlü bir annesin....ve unutma imtihan dünyasındayız... büyük bir sınavdan geçiyorsun ceyda seni cennete kadar götürücek Allahın izniyle unutma canım....
moralim bozuk arzuuuuu
derdim var sayfasında bi topik varki beni benden aldı götürdü bi arkadaşın kızına otizm tanısı konulmuş biliyosun benim kanayan yaram o
ALLAH SIFA versın canımm
menün çok güzel canım aferinnsabah.
omlet..çilekli yeşilçay...zeytin.. peynir
ara
cok az badem 1 tane elma
öglen
salata içine tavuk gögsü attım...1bardk ayran
ara
cok az leblebi
akşam yogurtlu közlenmiş patlıcan
su 2.5lt
spor da biraz sonra leslie yapacagım :)
canım akşam komple karbonhidrat almışsın...10 tane sarma çookk fazla canımbugünkü menüm arkadaşlar
sabah:
kaşarlı tost(uno denge 2dlm)
yeşil çay
ara:
10 tane badem
öğle:
2 tane karnıyarık
2 kaşık yoğurt
ara: yok
akşam:
1 kase mercimek çrbası
10 tane yüzük parmağım büyüklüğünde ve inceliğinde yaprak sarması
2.5 lt suyum bitti bu gece 3.5 olur galiba
birazdan yeşil çay bide form çay içicem
plates yapamadım bugün
canım sadece öqlende sorun var..sabah ekmek hakkını kullanmışsın onun dışında unlu qıda almamalısın...yani simit olmamış onun dışında gayet güzel..benim menü
sabah : çay 2 dilim ekmek peynir 5 zeytin domates salatalık
ara 1 seftali
öğlen: 1 simit ayran
ara 3 kuru kayısı
akşam : sebze yemeği yoğurt salata
gece 1 bardak süt
2.5 litre su
erginsena cım nasıl gidiyorum
arzu ablacımm ben biraz önce kötü bişe yaptımannem börek cıkarmış fırından cıtır cıtırdı dayanamadım birazcık yedim..çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?