menüm kızlarr;
kahvaltı
2 dilim tahıllı ekmekten kanepe
süt
ara
3 günkurusu
öqlen
1 kaşık közlenmiş salata
ara
3 kaşık yoqurt
akşam
ızgara palamut
salata
3 litre su...
kızlar çok yoruldum bugün uyku gözümden akıyor... bugün saçlarımı boyadım önceki günde kestirmiştim çok güzel oldu... sir aqdamıda yaptım bugün miss gibi duşumuda aldım cici kız oldumkoçişle pazara çıktık 2 kilo hamsi alıp ayıkladım yıkadım buzdolabı poşetlerine dizip diprize attım ızgara olucakları günü bekliyorlar...koçişte palamut alıp fileto yaptırmış onlarıda yıkayıp paklayıp attım dondurucuya....haftalık tavuklarımıda ızgaralık hazırlattım ve yıkayıp onlarıda koydum dolaba haftalık ızgaralarım hazır...sebze olarakta kabak boncuk ayşe ve patlıcan aldım...patlıcanı hafta sonu yapıcam çocukalr gelesiye...kabakla fasulyeyi eşimle biz hallederiz haftalık yemek planını hafta başı yapınca çok rahat oluyorum ne yicek derdi olmuyor...ayrıca bu hafta sonu annemle babam gelicekler köyden...bikaç gün kalıp dönecekler...özledim annemleri...kış gelsede yanımızda olsalar sürekli...benden böyle kızlar elim kolum kalkmıyor yorgunluktan...
kızlar çok yoruldum bugün uyku gözümden akıyor... bugün saçlarımı boyadım önceki günde kestirmiştim çok güzel oldu... sir aqdamıda yaptım bugün miss gibi duşumuda aldım cici kız oldumkoçişle pazara çıktık 2 kilo hamsi alıp ayıkladım yıkadım buzdolabı poşetlerine dizip diprize attım ızgara olucakları günü bekliyorlar...koçişte palamut alıp fileto yaptırmış onlarıda yıkayıp paklayıp attım dondurucuya....haftalık tavuklarımıda ızgaralık hazırlattım ve yıkayıp onlarıda koydum dolaba haftalık ızgaralarım hazır...sebze olarakta kabak boncuk ayşe ve patlıcan aldım...patlıcanı hafta sonu yapıcam çocukalr gelesiye...kabakla fasulyeyi eşimle biz hallederiz haftalık yemek planını hafta başı yapınca çok rahat oluyorum ne yicek derdi olmuyor...ayrıca bu hafta sonu annemle babam gelicekler köyden...bikaç gün kalıp dönecekler...özledim annemleri...kış gelsede yanımızda olsalar sürekli...benden böyle kızlar elim kolum kalkmıyor yorgunluktan...
canım böyle durumlarda ''bir ısırık'' tabiri varya hani işte okadar tadımlık ye.. kokmuş okadar canın çekmiş madem...1 dilim börek hakkınıda ertesi gün kahvaltıda kullan...bu şekilde hiç sorun yaşamazsın cnmufak 2 dilim di cok pişman oldumm :18: :18: :18:
canım ekmek börek çeşitleri tatlılar vs.. bu tür şeyler zaten seni acıktırır..o an doyduqunu sanarsın ama biraz sonra kan şekeri yükselir ve acıkırsın...onun içn ekmek hakkımızı biz sadece sabahları kullanıyoruz...öqlenleride çorba+yemek yiyebilirsin..aynında 1-2 kaşık salata yada yoqurt olabilir...akşam tek çeşit yersen kilo vermen hızlanır ama yok bnm zamanım var yavaş yavaş vereyim diyorsan yine 2 çeşit ölçülü bir biçimde yemek yiyebilirsin... ızgara yada haşlama et ürünlerinden yersen bunlar seni tok tutar..özellikle kahvaltıda haşlanmış yumurta yersen gün boyu aşırı açlık hissin ortadan kalkar cnm...3.güne daha dikkatli giricem inş bozmak yok acıkıyorumama sabrediyorum
ayyy sen hiç bişey yememişsin bide bana bak inş osabır ve gayret banada gelir
bu günlerin deqerini bil ezgicim annenle babanın yanındasın....sonra ayrı düşüyorsun her istediqin zaman yanında bulamıyorsun...sık sık annene onun sevdiqini söyle öp kokla anneciqini...ve ona yardım et cnm...yarın birgün gelin olup gideceksin herşey annene kalıcak.. çok özel ve sayılı günler bunlar canım tadını çıkararzu ablacım masallah her işini halletmişşin :81: :81: ne güzel annenle babanda gelecekmiş bende sevindim senin adına
memleket neresi canım...yeni ay yeni imaj ekime motive giriosun süper plan olunca işler evdedaha hızlı oluyor katılıyorum çarsambayı beklorum benimde canımacayip balık çekiyor ohh miss miss bende annemleri özledim ramazanda gelmişlerde artık ekimde gidicez memlekete iidinlenmeler yarın görüşürüz inş
allah güle güle yedirmek nasip etsin arzu inş
bu günlerin deqerini bil ezgicim annenle babanın yanındasın....sonra ayrı düşüyorsun her istediqin zaman yanında bulamıyorsun...sık sık annene onun sevdiqini söyle öp kokla anneciqini...ve ona yardım et cnm...yarın birgün gelin olup gideceksin herşey annene kalıcak.. çok özel ve sayılı günler bunlar canım tadını çıkar
memleket neresi canım...
aminn canımm inşallah hep beraber...
balıkesirliyim sien nerelisin artık ist olduk napalım kaderimde bu şehir varmış anne baba demek can demek dünya demek arkanı dayandığın dağ demek
safranbolu canım...balıkesirin neresi cnm izmire giderken geçiyoruz ordan...
Arkadaslaaaar cok utaniyorumbugun yine kendime soz verdim baslamak icin diyete yine baslamadim hatta daha cok yedim seker,cikolata, cips ooof ya bakiyorum herkez az cok dikkat ediyor yedigine valla hepinize tebrik ederim
canım yazın gelirseniz bizde orda oluruz evimiz müsait triblex....gelirseniz seve seve sizi misafir ederizmerkezde oturuyor annemler safranboluyada gitmek çok istiyorum inş bigün yolumuz düşer
canım sanırım sen gün içinde acıkıyorsun çünkü menülerin hep karbonhidrat üzerine...bak en baştan başlayalım...ilk olaraka kahvaltıyı düzeltelim....kahvaltılarımızı en önemli öqünümüzdür ve en çok çeşit yiyeceqimiz öqündür...1 haşlanmış yumurtamız mutlaka olmalı hem kilo vermeye yardımcı hemde tok tutup acıkmamızı engelliyor...enaz 1 en fazla 2 dilim ekmek mutlaka yemeliyiz içindeki mineraller bize lazım...ama diqer öqünlerde ekmek yemiyelim zaten zamanla ihtiyaçta duymuyosun... domates salatalık peynir ekle kahvaştına...ara öqünlerde daha çok kalsiyum alınmalı..yoqurt süt gibi...taze yada kuru meyveler ceviz fındık yada bademde yiyebilirsin aralarda...ama menemen olmazmerhaba bayanlar... bugün nemi yedim??
sabah bir buçuk uno denge ile zeytin peynir
ara:siyah üzüm
öğle 2 dilim börek(utaıyorummmmmmm)
ara: 2-3 kaşık menemen ile salata
akşam:yağsız 2 kaşık makarna ve orta boy bir kase salata 2 koca bardak fanta
sizce nasıl gidiyor bayanlarrr((
geçtiğimiz yıl temmuzda 73 kiloydum ve 2 ayda 64e düştüm. sonra zaman içinde 2 kilo daha gitti. şimdi 62 yim. ve 55 ilk 52 son hedefim. bi kere daha 2 ay dişimi sıksam olur da; ne bileyim sıkabilirmiyim dişimi acaba????
canım yemeklerini erkenden hazırlarsan ve menünü kafanda önceden planlarsan sorun kalmaz...ama acıktıqın an ne yesem diye düşünürsen ve hazırlıklı deqilsen ozaman önüne çıkan ilk şeyi yersin... et süt yumurta sebze ve et ürünleri al evine...ve kafanda planlar hangi öqün ne yemeliyim diye...bizim menülerimizden örnek alabilirsin...inan hiç zor deqil cnm bi başlayınca deavmı çok kolay geliyorArkadaslaaaar cok utaniyorumbugun yine kendime soz verdim baslamak icin diyete yine baslamadim hatta daha cok yedim seker,cikolata, cips ooof ya bakiyorum herkez az cok dikkat ediyor yedigine valla hepinize tebrik ederim
canım öqlen ve akşam ekmek aralardaki kahve ve nescafe olmamış çünkü onlar ödem yapıyor vücudu şişiriyor... baskülde artık çıkmamıza neden oluyor...ekmekleride 2 dilim sadece kahvaltıda yersen çok güzel sonuç alırısnHerkese selam bugün ki listem ,
Kalkınca 2 bardak su
Kahvaltı : 1 dilim beyaz peynir
1 domates 1 salatalık
1 bardak yarım yağlı süt
1 dilim tam bugday ekmeği
Ara : 1 adet türk kahvesi
öğlen : 1 büyük kase yeşil salata
1 dilim tavuk sinitzel
1 bardak ayran
1 dilim kepek ekmeği
ara : 1 tane yeşil elma
1 bardak sade nescafe
akşam : 1 kase süzme mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak ayran
saat 9 gibi 1 kupa kayısılı form çay
selam sabah bir bucuk dilim th ekmek krem peynir recek yumurta az öglen yok ara iki kepekli galetakucuk akşam bir tabakdan az patates yemegi bulgur pilavı sonra akşam geç bir avuçfıstık acıkmışdım ya arzu abla ben lavaboya çıkamıyorum ya:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?