Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

sena ablaaa ben qeldimmmmmmmmmmmmmmmmm
şişko oldum sonra yine qeldim
diyet yapıyorummm buqün 3.qünümm
71 kilo ile diyete başladım
bu sabah 69.8'i qördümm
ve buqünkü menümü hemen paylaşıyorumm

buqünkü menüm...

sabah 1 duble bardak ılık su
2 dilim tam buğday ekmeğiyle hazırlanmış kaşarlı tost
1 küçük domates
1 küçük salatalık
1 fincan yeşil çay

ara
bolca su
ve 1 kase yeşil üzüm

öğle
1 kase tarhana çorbası

ara
1 avuç çerez
(fındık,kaju,badem vs karışık)

akşam
1 kase spichal k

canımmm hoşgeldin özlemişim seniii
tanıdık birini görmek iyi geldi cnm....ee anlat bakalım ayrı kaldıqın sürede nerelerdeydin neler yaptın bakalım...
menünde gayet iyi görünüyor

canımmm hoşgeldin özlemişim seniii
tanıdık birini görmek iyi geldi cnm....ee anlat bakalım ayrı kaldıqın sürede nerelerdeydin neler yaptın bakalım...
menünde gayet iyi görünüyor

hoşbuldumm bende seni özlemişim ablacım ya ne olsunn iyilik sağlık çok şükürr...
en son 65 kiloyla 2 ay önce bıraktım kk yı ve 71 kiloyla qeri döndüm
acil kendime dur demem qerek ve kilo vermem lazımm
senin enqin bilqilerinden yararlanmaya qeldimmm beni düzeltirsin inşallah
bu sefer 58 kiloyu qörmeden hiiiiiiçççç bir yere qitmicem inşallahh

aynen öyle ben deliriyorum galiba güya takmıyoz stres yapmıyoz ben yakında sair olucam kendime kızıyorum ama elimde değil hala bekliyorum elimde değil unutamıyorum
neden bukadar kafaya sardım anlamıyorum...kursa gitmiyorum çalışmayıda düşünmüyorum sırf bebiş için..korkuyorum bukadar ısrarla istemekten..Rabbime sıqınıyorum bütün kötülüklerden..

inşallah canım sen azimli kızsın başarıcaksın eminim...bende 58leri görmeden bırakmıcam inşallah..hadi birbirimize destek olalım cnm...

kızlar eşimin bir yakını önceki akşam maç seyretmiş köy kahvesinde...eve gelmiş yıqılıp kalmış...37-38 yaşlarında en küçüqü 4 aylık 3 çocuqu var..kaybettik arkadaşlar...

kızlar eşimin bir yakını önceki akşam maç seyretmiş köy kahvesinde...eve gelmiş yıqılıp kalmış...37-38 yaşlarında en küçüqü 4 aylık 3 çocuqu var..kaybettik arkadaşlar...

merhaba topiğini yeni gördüm siz baya olmuş başlayalı bende kilo vermek istiyorum acaba aranıza katılabilirmiyim ,bu arada başınız saolsun üzüldüm

yakın olsam şimdiye çoktan yanındaydım off yaaaa bende öyleyim bir sürü kayıt var yapılacak ama benim canım istemiyooooooo

değişikliğe ihtiyacım var saçlarımı mı boyatsam ne

beni bugün bir iş görüşmesine çaqırdılar..gitmadim..canım istemiyor...boşboş oturuyorum...elişimi bile yapmak gelmedi bugün içimden..biraz koçiş gelicek beni biraz dışarı çıkarıcak...çık dolaş biraz dedi canım istemiyor dedim gelince kendi çıkarıcak...gelsen yanımda olsan oturup dertleşsek..keşkee gelsenn

ben saçımı dün boyadım çok cici oldum birazda kilo versem birde bebiş olsa..olsa...olurmuki......

merhaba topiğini yeni gördüm siz baya olmuş başlayalı bende kilo vermek istiyorum acaba aranıza katılabilirmiyim ,bu arada başınız saolsun üzüldüm

canım bizim her gelene kapımız açık bir insan bir insandır..elinden tutup faydalı olabilirsek ne mutlu bize...hoşgeldinn

teşekkür ederim canım saqolasın...

canım bizim her gelene kapımız açık bir insan bir insandır..elinden tutup faydalı olabilirsek ne mutlu bize...hoşgeldinn

teşekkür ederim canım saqolasın...

çok teşekkür ederim ben daha önce dukan diyetiyle kilo verdim ama bırakınca hepsini geri aldım şimdi tekrar denemek istiyorum ama bırakırım diye de korkuyorum,zayıflamam lazım çünkü artık bebiş istiyorum kilolu hamile kalmak istemiyorum

ben ve sunbalda bebiş istiyoruz canım inşallah nasip olru hepimize amin....
7. sayfada diyet listemiz var bak bakalım sana uyucakmı

başınız sağolsun canım allah geride kalanlara sabır versin

keşke canım ya yakında olsak iş çıkışı gelsem ben yanına olur tatlım merak etme bebişde olur bizde yumuş yumuş severiz

yıllardır benimde kızıl saçlarım değişiklik istiyorum ama kızıldan vazgeçmem için önce koyu renk boya diyolar bende onu istemiyorum bakalım ne yapcam bilmiyorum akşam üstü bi uğrayacam kuoföre ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…