saat 10 da başlıyo canımkaçta başlıyor cnm bende takip edeyim..
bebişin hayırlı olsun inşallahGünaydın
Tam diyete başlamışken bebek haberi geldi. Bu şişko halimla hamile kaldım. Artık yediklerime daha çok dikkat edip kilo almamaya çalışmalıyım.
Sabahları kalkınca ve akşam yatarken bir su bardağı suyumu içiyorum. Bu sabah hafif bir kahvaltı yaptım:
Haşlanmış yumurta,
Çeyrek domates
Çeyrek kibrit kutusu peynir
Çok az bal
Yarım dilim ekmek
1 fincan süt
Ara öğün olarak bir kelek yedim. Çok severim ben. Turşuluk olarak satıyorlardı aldım hemen.
Öğlen kepekli ekmek, peynir, zeytin, salatalık ve domates yiyeceğim.
başınız sağolsun ya çok ta gençmiş ALLAH ailesine sabır versin inşallahkızlar eşimin bir yakını önceki akşam maç seyretmiş köy kahvesinde...eve gelmiş yıqılıp kalmış...37-38 yaşlarında en küçüqü 4 aylık 3 çocuqu var..kaybettik arkadaşlar...
saat 10 da başlıyo canım
bebişin hayırlı olsun inşallah
başınız sağolsun ya çok ta gençmiş ALLAH ailesine sabır versin inşallah
canım bende özledim evde net yok akşamları eşim erken gelirse topiğe geliyorum.... Bu arada dün topiği aya kaldırmışsın canım bak kaçamak yatığın günler sakın pişman olma oldumu ertesi gün aynen devam et hatta ben kaçamaklarımı hamur işinden kulandığım hafta daha fazla kilo veriyordum tabi hamur işi kaçamağım aylar sonra yapınca öyle oluyor şimdi ben böyle dedim diye her hafta hamur işi kaçamağı yapmayın sakın.....ilknurcum nerdesınnnnn merak edıyorum ozledıkkkk
canım alla rahmet eylesin allah geride kalanlarına sabır versin...kızlar eşimin bir yakını önceki akşam maç seyretmiş köy kahvesinde...eve gelmiş yıqılıp kalmış...37-38 yaşlarında en küçüqü 4 aylık 3 çocuqu var..kaybettik arkadaşlar...
puhahahaahkoptum kızlar yaaa akşam akşam neşeniz yerine qelsn die szinlede paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 518109
suyumu 3 lt yaptım ama elma yerine 1 kase kadar kabak çekirdeği yedim arzu ablam çok mu ağır oldu sencebugünkü menüm
sabah:1 dlm uno denge
1 kk peynir
1 yeşil çay
bir tutam dere otu
ara:
tarçınlı süt
öğle:
köri soslu tavuklu salata
1 şişe soda
ara:
1 yeşil çay 10 tane badem
akşam:
1 kase k- fleks
3 çatak kızların spagettisinden yürüttüm
şimdilik 2 lt su oldu onu bu gece 3 yaparım bide yatarkende bi form çay içerim
belki ilerleyen saatle elma da yiyebilirim çok canım çekiyo ama midem henüz taş gibi üstüne yiyem galiba
koptuuuuum ki nasıl öldüm resmen gülmekten yaaa yok böyle bişey ay ALLAH razı olsunpuhahahaahkoptum kızlar yaaa akşam akşam neşeniz yerine qelsn die szinlede paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 518109
canım öqlen ve öqleden sonraki arayla akşam ve sonrasındaki ara yer deqiştirseymiş hiç sorun kalmıcakmış...sbah 1 haslanmış yumurta domates salatalık peynir zeytin
ara 1 su bar süt
öğle 15 siyah üzüm
ara yok
akşam çorba kıymalı türlü
ara şeftali
2.5 litre su
saqol canım Allah razı olsun...canım bende özledim evde net yok akşamları eşim erken gelirse topiğe geliyorum.... Bu arada dün topiği aya kaldırmışsın canım bak kaçamak yatığın günler sakın pişman olma oldumu ertesi gün aynen devam et hatta ben kaçamaklarımı hamur işinden kulandığım hafta daha fazla kilo veriyordum tabi hamur işi kaçamağım aylar sonra yapınca öyle oluyor şimdi ben böyle dedim diye her hafta hamur işi kaçamağı yapmayın sakın.....
canım alla rahmet eylesin allah geride kalanlarına sabır versin...
suyumu 3 lt yaptım ama elma yerine 1 kase kadar kabak çekirdeği yedim arzu ablam çok mu ağır oldu sence
koptuuuuum ki nasıl öldüm resmen gülmekten yaaa yok böyle bişey ay ALLAH razı olsun
canım bende özledim evde net yok akşamları eşim erken gelirse topiğe geliyorum.... Bu arada dün topiği aya kaldırmışsın canım bak kaçamak yatığın günler sakın pişman olma oldumu ertesi gün aynen devam et hatta ben kaçamaklarımı hamur işinden kulandığım hafta daha fazla kilo veriyordum tabi hamur işi kaçamağım aylar sonra yapınca öyle oluyor şimdi ben böyle dedim diye her hafta hamur işi kaçamağı yapmayın sakın.....
ılknurummm yavrımmmmmm hosgeldınn canımmmmsorma ayaga kaldırdımmm herkezı ama napım ılknurum ya tartıda +1000 gorunce aklım cıktıı ama neysekı bugun ıtıbarıylen 800 gr mından kurtuldummm
canım alla rahmet eylesin allah geride kalanlarına sabır versin...
günaydın kızlaarrrrrrrr herkese mutlu ve güzel bir gün diliyorummm
masmavi bir hava kaplamış gökyüzünü bakmaya doyamıyorum...bugün yürüyüşe çıkabilirim aslında sabahtan çıkarım genelde ama bugün böyle bir başlangıç yapabilirim..tabi hava çok sıcak olmazsa....yada akşamları eşimle çıkarım oda sever yürümeyi...
kahvaltımı yaptım sütümü içiyorum süt içe içe büyücem inşallahhh
kıss melekkkkkbu sabah senmi geç kaldın benmi erken geldim çözemedim quuuu :26::26: hala yoksun niirde kaldınn kanka yaaa
kaptanımmm canım kankam yettımmmmmmmmm geldımmmmmmmmmmmm 10 dk oldu gelelıde alalacele toparladım masamı ve hemen cumburlop brdayım naptın canım ıyımısın
hq canım
iyiyim hamdolsun tatlım sen nasılsın....
ıyı olmasada ınsan ıyıyım demek adetten olmus ıyıyım canım
sorun var galiba :26: anlat bakalım ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?