Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

menüm
kahvaltı
1 küçük dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
peynir
domates
salatalık
bi parça pastırma

ara
2 günkurusu

öqlen
tavuklu kabak

ara
2 kaşık taze fasulye (çok saçmaa arada bu yenirmi )

akşam
2 kaşık bulgru pilavı
ayran...

3 litre su...

Son düzenleme:
kaçta başlıyor cnm bende takip edeyim..
saat 10 da başlıyo canım

bebişin hayırlı olsun inşallah

kızlar eşimin bir yakını önceki akşam maç seyretmiş köy kahvesinde...eve gelmiş yıqılıp kalmış...37-38 yaşlarında en küçüqü 4 aylık 3 çocuqu var..kaybettik arkadaşlar...
başınız sağolsun ya çok ta gençmiş ALLAH ailesine sabır versin inşallah

bugünkü menüm

sabah:1 dlm uno denge
1 kk peynir
1 yeşil çay
bir tutam dere otu

ara:
tarçınlı süt

öğle:
köri soslu tavuklu salata
1 şişe soda

ara:
1 yeşil çay 10 tane badem

akşam:
1 kase k- fleks
3 çatak kızların spagettisinden yürüttüm

şimdilik 2 lt su oldu onu bu gece 3 yaparım bide yatarkende bi form çay içerim
belki ilerleyen saatle elma da yiyebilirim çok canım çekiyo ama midem henüz taş gibi üstüne yiyem galiba

sbah 1 haslanmış yumurta domates salatalık peynir zeytin
ara 1 su bar süt
öğle 15 siyah üzüm
ara yok
akşam çorba kıymalı türlü
ara şeftali
2.5 litre su

ilknurcum nerdesınnnnn merak edıyorum ozledıkkkk
canım bende özledim evde net yok akşamları eşim erken gelirse topiğe geliyorum.... Bu arada dün topiği aya kaldırmışsın canım bak kaçamak yatığın günler sakın pişman olma oldumu ertesi gün aynen devam et hatta ben kaçamaklarımı hamur işinden kulandığım hafta daha fazla kilo veriyordum tabi hamur işi kaçamağım aylar sonra yapınca öyle oluyor şimdi ben böyle dedim diye her hafta hamur işi kaçamağı yapmayın sakın.....
kızlar eşimin bir yakını önceki akşam maç seyretmiş köy kahvesinde...eve gelmiş yıqılıp kalmış...37-38 yaşlarında en küçüqü 4 aylık 3 çocuqu var..kaybettik arkadaşlar...
canım alla rahmet eylesin allah geride kalanlarına sabır versin...

acemiperi gözünüz aydın allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah... Kilo konusundada canını sıkma hamileliğini allahın izniyle hayırlısıyla sağlıkla bir geçir kiloyu verirsin... Şuan önemli olan senin ve evladının sağlığı...

suyumu 3 lt yaptım ama elma yerine 1 kase kadar kabak çekirdeği yedim arzu ablam çok mu ağır oldu sence

puhahahaah koptum kızlar yaaa akşam akşam neşeniz yerine qelsn die szinlede paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 518109
koptuuuuum ki nasıl öldüm resmen gülmekten yaaa yok böyle bişey ay ALLAH razı olsun

sbah 1 haslanmış yumurta domates salatalık peynir zeytin
ara 1 su bar süt
öğle 15 siyah üzüm
ara yok
akşam çorba kıymalı türlü
ara şeftali
2.5 litre su
canım öqlen ve öqleden sonraki arayla akşam ve sonrasındaki ara yer deqiştirseymiş hiç sorun kalmıcakmış... yemeqi öqlen yesende akşamı hafif geçirsen çok güzel kilo verirsin cnm...
saqol canım Allah razı olsun...
bende uzun soluklu diyet yaptıqımda hamurişi yersem çok fazla kilo veriyorum..hatta burdada defalarca yazdım....ama şuanda vücudum müthiş bir direnişte....kilo vermemekte ısrar ediyor...inşallah kırıcam direncimi yürüyüşlere başlayınca zaten gidecek...bugün belki başlarım içimde büyük bir heves var
suyumu 3 lt yaptım ama elma yerine 1 kase kadar kabak çekirdeği yedim arzu ablam çok mu ağır oldu sence

koptuuuuum ki nasıl öldüm resmen gülmekten yaaa yok böyle bişey ay ALLAH razı olsun

canım k_flaks zaten karbonlu yani tam bir öqün yemeqi...ve aynı zamanda spagettide yemişsin...çok çok fazla olmuş heleki akşam için....normalda akşamdan sonraki araları yapmıyoruz biliyosun midemizin dinlenmesi gerek....heleki çekirdek çok yanlış bir seçim...ama üzülme...bu yanlışlar olmasa doqruları bulamayız cnm...

günaydın kızlaarrrrrrrr herkese mutlu ve güzel bir gün diliyorummm
masmavi bir hava kaplamış gökyüzünü bakmaya doyamıyorum...bugün yürüyüşe çıkabilirim aslında sabahtan çıkarım genelde ama bugün böyle bir başlangıç yapabilirim..tabi hava çok sıcak olmazsa....yada akşamları eşimle çıkarım oda sever yürümeyi...
kahvaltımı yaptım sütümü içiyorum süt içe içe büyücem inşallahhh
kıss melekkkkk bu sabah senmi geç kaldın benmi erken geldim çözemedim quuuu :26::26: hala yoksun niirde kaldınn kanka yaaa

kaptanımmm canım kankam yettımmmmmmmmm geldımmmmmmmmmmmm 10 dk oldu gelelıde alalacele toparladım masamı ve hemen cumburlop brdayım naptın canım ıyımısın

topıgın demırbasından butun kızcelere guzel gunler dılıyoummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

dunku menum
sabah
1 adet kırmızı erık ( saat 7 de)

1 dılım cavdar ıyıce kızarmıs
yarım domates
peynır
zeytın 4 adet
yumurta

ara
10-12 gr badem

ogle
1 kase corba
ceyrek domates ve salatalık

ara
15 gr badem

aksam
4 kasık patlıcan yemegı
yarım kase cacık ve turp bı adet

3 lt suuu

sorun var galiba :26: anlat bakalım ne oldu?

hep aynı terane benım arzum ya mutlu olmadıgım bı evlılıkle ugras dur esımle sadece ev arkadası gıbıyız herkezmı bole bı benmı boleyım ınan cozemedm dayandıgım gıttıgı yere kadar gıtsın bakalım ALLAh buyuk baska elden bısı gelmıo ama emınımkı ev arkadasları bıle daha cok konusup bısı paylasıyordur

herkese günaydın akşam 5 gibi yemek yiyorum genelde ozaman gece 9 gibi acıktığımdan mryve yada süt tercih ediyorum dün geç kahvaltı yaptığım için öğle iele arayı geçistirdim ama acyip motiveyim ii gdiyorum kendime göre normalde bu zamnklarda arda kaçırırdım am dikket ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…