Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

inşallah cnm yaa sen kh diyeti mi yapıyorsun?

kızlar eşimin bir yakını önceki akşam maç seyretmiş köy kahvesinde...eve gelmiş yıqılıp kalmış...37-38 yaşlarında en küçüqü 4 aylık 3 çocuqu var..kaybettik arkadaşlar...

inna lillah ve inna ileyhi raciun..
başınız saolsun

kızlar eşimin bir yakını önceki akşam maç seyretmiş köy kahvesinde...eve gelmiş yıqılıp kalmış...37-38 yaşlarında en küçüqü 4 aylık 3 çocuqu var..kaybettik arkadaşlar...

çok üzücü bi haber allah rahmet eylesin kalp krizi geçirmiş olmasın Allah ailesine e yakınlarına sabır versin hayat ne kadar kısa ve anlamsız ölüm karsısında

inşallah cnm yaa sen kh diyeti mi yapıyorsun?

inna lillah ve inna ileyhi raciun..
başınız saolsun
karbon deqerlerine dikkat ediyorum canım ama karbon diyeti deqil...saqlıklı beslenmeye çalışıyorum listemiz 7. sayfada canım...
saqol cnm Allah razı olsun 4 aylık oqlu var daha...
çok üzücü bi haber allah rahmet eylesin kalp krizi geçirmiş olmasın Allah ailesine e yakınlarına sabır versin hayat ne kadar kısa ve anlamsız ölüm karsısında

evet canım kalp krizi....

canım sıkılıyoo

aynen benımde

canlarım merhaba,

hiççalışmak istemedim yine kaçamak yaptııımmm nasılsınız

hosgeldınn yavru kusummmmmmmm

basınız sag olsun canım

inşallah istediğimiz bebişler en kısa zamanda ve saglıklı gelir7.sayfaya baktım fakat diyet listesi göremedim ben mi yanlış baktım acaba
pardon canım o sayfada benim resimlerim varmış beslenme listemiz 11.sayfada
aynen benımde

hosgeldınn yavru kusummmmmmmm

basınız sag olsun canım
saqol cnm...
offffffffffffff bugun aksam saat 06,30 olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

olmasın zaten yanımda kall.............

Son düzenleme:
pardon canım o sayfada benim resimlerim varmış beskenme listemiz 11.sayfada

saqol cnm...

olmasın zaten yanımda kall.............

ıstanbulda yasasam hafta sonlarım senleydı emın ol kaptanımm sana asırı kanım kaynadı cok sevdımm yaaaaaa

hoşbldum canımın içiiii

hetıccemmm ozledık sen kacak macak gır hergun yavrmmmm

amin canım çok teşekkür ederim...
inşallah canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin..
kızıldan dönmek zordur canım ben tarçın bakırı kullanıyorum palettenin çok memnunun hem akmıyor hemde çok sıcak bir renk..

Son düzenleme:
ıstanbulda yasasam hafta sonlarım senleydı emın ol kaptanımm sana asırı kanım kaynadı cok sevdımm yaaaaaa

hetıccemmm ozledık sen kacak macak gır hergun yavrmmmm

canım samimi kalpler herzaman samimidir... doqru kişileri bulmak çok zor... bulmak kadar kaybetmemekte önemli...inşallah ömür boyu sürer bu dostluklarımız...

evet canım zor gerçekten bi kere siyaha boyattım hiç olmadı yeniden kızıla dönünceye kadar başıma hal geldi

hetıccemmm ozledık sen kacak macak gır hergun yavrmmmm ..

bende özlüyorum canım ama bigün yalkalanırsam fena olucak

canım samimi kalpler herzaman samimidir... doqru kişileri bulmak çok zor... bulmak kadar kaybetmemekte önemli...inşallah ömür boyu sürer bu dostluklarımız...

ınsallah canım sursun yaaa ben cokk ısterımmmm

evet canım zor gerçekten bi kere siyaha boyattım hiç olmadı yeniden kızıla dönünceye kadar başıma hal geldi

bende özlüyorum canım ama bigün yalkalanırsam fena olucak

hatıcem sen ısını bılırsın yakalanmazssınnn

karbon deqerlerine dikkat ediyorum canım ama karbon diyeti deqil...saqlıklı beslenmeye çalışıyorum listemiz 7. sayfada canım...
saqol cnm Allah razı olsun 4 aylık oqlu var daha...
.

nöf ya sayfa sayfa aradım listeyi
ne 7.siiiiiiii 17. sayfada imiş..

ohh masallah bızım ıcınde gez yavrummm

geldik canımm...
eşime yaqmurluk aldık mudodan...birde vefat eden akrabamızın 4 aylık oqluna bişeyler aldık.. yemek teklifi yaptı kabul etmedim tatlı ısmarlıyım dedi geri çevirdim ve eve geldik...bulgur pilavı yapmıştım ondan yeme hayaliyle eve geldim acılı biber salçası katacaqıma domates salçası katmışım acısız olmuş ...zor yedim tabaqa aldıqımıda geri koymak istemediqim için yemek zorunda kaldım ...ama acısız hiç güzel olmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…