neden bukadar kafaya sardım anlamıyorum...kursa gitmiyorum çalışmayıda düşünmüyorum sırf bebiş için..korkuyorum bukadar ısrarla istemekten..Rabbime sıqınıyorum bütün kötülüklerden..
inşallah canım sen azimli kızsın başarıcaksın eminim...bende 58leri görmeden bırakmıcam inşallah..hadi birbirimize destek olalım cnm...
kızlar eşimin bir yakını önceki akşam maç seyretmiş köy kahvesinde...eve gelmiş yıqılıp kalmış...37-38 yaşlarında en küçüqü 4 aylık 3 çocuqu var..kaybettik arkadaşlar...
kızlar eşimin bir yakını önceki akşam maç seyretmiş köy kahvesinde...eve gelmiş yıqılıp kalmış...37-38 yaşlarında en küçüqü 4 aylık 3 çocuqu var..kaybettik arkadaşlar...
karbon deqerlerine dikkat ediyorum canım ama karbon diyeti deqil...saqlıklı beslenmeye çalışıyorum listemiz 7. sayfada canım...
inşallah cnm yaa sen kh diyeti mi yapıyorsun?
inna lillah ve inna ileyhi raciun..
başınız saolsun
çok üzücü bi haber allah rahmet eylesin kalp krizi geçirmiş olmasın Allah ailesine e yakınlarına sabır versin hayat ne kadar kısa ve anlamsız ölüm karsısında
ben ve sunbalda bebiş istiyoruz canım inşallah nasip olru hepimize amin....
7. sayfada diyet listemiz var bak bakalım sana uyucakmı
canım sıkılıyoo
canlarım merhaba,
hiççalışmak istemedim yine kaçamak yaptııımmm nasılsınız
pardon canım o sayfada benim resimlerim varmış beslenme listemiz 11.sayfadainşallah istediğimiz bebişler en kısa zamanda ve saglıklı gelir7.sayfaya baktım fakat diyet listesi göremedim ben mi yanlış baktım acaba
saqol cnm...aynen benımde
hosgeldınn yavru kusummmmmmmm
basınız sag olsun canım
offffffffffffff bugun aksam saat 06,30 olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
aynen benımde
hosgeldınn yavru kusummmmmmmm
basınız sag olsun canım
pardon canım o sayfada benim resimlerim varmış beskenme listemiz 11.sayfada
saqol cnm...
olmasın zaten yanımda kall.............
hoşbldum canımın içiiii
başınız sağolsun canım allah geride kalanlara sabır versin
keşke canım ya yakında olsak iş çıkışı gelsem ben yanına olur tatlım merak etme bebişde olur bizde yumuş yumuş severiz
yıllardır benimde kızıl saçlarım değişiklik istiyorum ama kızıldan vazgeçmem için önce koyu renk boya diyolar bende onu istemiyorum bakalım ne yapcam bilmiyorum akşam üstü bi uğrayacam kuoföre ne diyecek
ıstanbulda yasasam hafta sonlarım senleydı emın ol kaptanımm sana asırı kanım kaynadı cok sevdımm yaaaaaa
hetıccemmm ozledık sen kacak macak gır hergun yavrmmmm
amin canım çok teşekkür ederim...
inşallah canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin..
kızıldan dönmek zordur canım ben tarçın bakırı kullanıyorum palettenin çok memnunun hem akmıyor hemde çok sıcak bir renk..
hetıccemmm ozledık sen kacak macak gır hergun yavrmmmm ..
evet canım zor gerçekten bi kere siyaha boyattım hiç olmadı yeniden kızıla dönünceye kadar başıma hal geldi
bende özlüyorum canım ama bigün yalkalanırsam fena olucak
canım samimi kalpler herzaman samimidir... doqru kişileri bulmak çok zor... bulmak kadar kaybetmemekte önemli...inşallah ömür boyu sürer bu dostluklarımız...
evet canım zor gerçekten bi kere siyaha boyattım hiç olmadı yeniden kızıla dönünceye kadar başıma hal geldi
bende özlüyorum canım ama bigün yalkalanırsam fena olucak
karbon deqerlerine dikkat ediyorum canım ama karbon diyeti deqil...saqlıklı beslenmeye çalışıyorum listemiz 7. sayfada canım...
saqol cnm Allah razı olsun 4 aylık oqlu var daha...
.
röfle falan düşünüyorsan fındık kabuquna boyatabilirsin cnm...
pardon canım o sayfada benim resimlerim varmış beslenme listemiz 11.sayfada
çok teşekkür ederimbaktım zor olan bişey yok gibi gözüküyor umarım başarabilirim
kızlar ben çıkıyorum eşimle buluşucam akşama görüşürüz
ohh masallah bızım ıcınde gez yavrummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?