Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Günaydın kızlarrrrrrrrr
sena abla senin nie çizelqen yok?:26:
kaç kilosun merak ediorumm

canım tek sorun bumu yoksa tartıştınızmı?
ben dahada iyi olacaqına inanıyorum canım azimli bir arkadaşımızsın... senden çok ümitliyim
Günaydın kızlarrrrrrrrr
sena abla senin nie çizelqen yok?:26:
kaç kilosun merak ediorumm

canım kilom 79.4... çizelgeleri çok seviyorum beni inanılmaz motive ediyor...her cuma deqiştrimekte ayrı bir keyif...ama kendime ceza verdim 69ları görmeden çizelge yapmıcam...yani 10 kilo daha verince benimde bir çizelgem olucak inşallah

ablacım sen ne yaptın yaa
neden ve nasıl o kadar kilo aldınn incecik dal qibi olmustunn
valla sana nazar değdi tek sebebi budur ben sana söyliyimm... :26:

inş vazgeçmicem çok kasmak istemiyorum ins yüksek seyrediyor açlığa thammüledemiyorum oyüzden ağır ve emin adımlarla gitmek istiyorummvücut direncimde ağır diyet yapınca düşüyor önceki yediklerime bakınca bu yediklerim 3 te 1 i kalır ama size danışmaya devam edicem pazartesi tartılıcam baklaım kaç kilo vericem tiroid problemide olduğu için ağır veriyorum bu kilo illde spor yapmam imkansız yürümeye çalışıyorum yada hafifi egzersiz

bende bı bılsem yapmayı yapıcam ama denedım yapamadım

Son düzenleme:
günaydınlar
kahvaltımı yaptım veee bende aranızdayım
merhaba canımm
ablacım sen ne yaptın yaa
neden ve nasıl o kadar kilo aldınn incecik dal qibi olmustunn
valla sana nazar değdi tek sebebi budur ben sana söyliyimm... :26:
canım işe girmem ve pradaki yemeklerin hamuişi oluşu ve kan ilaçları kullanmam ve kilo yapması tatiller bayramlar derken böyle oldu...ben aldıqım kiloyu hemen verirdim ama busefer vücudum direnişe geçti kırmaya çalışıyorum şimdi...inşallah eski günlere dönücem cnm...
yürüyüş en faydalı spqorlardan biri cnm...bu bile yeterli...yalnız bildirim günlerimiz cumadna cumaya canım...
bende bı bılsem yapmayı yapıcam ama denedım yapamadım

canım huylu huyundan vazgeçmez...eşini deqiştiremeyiz...idare edeceksin başka çare yok cnm... olduqu gibi kabullenip yapabileceqinden fazlasını beklememek lazım..bence o kadarda nötr deqil eşin geçen seferki jesti kayda deqerdi

kız melek bu erkeklerin hepiciği aynı boşverrrrrrrrrrr
binde bir çıkıyo istenilen oda sende olmuyo zaten böyleee aval aval hayal kurup duruyoz ah keşke o bende olsaydı diye ama nerdeeee
bence oluruna bırak o vurdum duymazsa sen de vurdur gözüne gözüne
valla benimkini ben henüz çözemedim bak 8 sene oldu
yeri geliyo tamam diyorum işte budur
ay birde bi bakıyorum kimle evlenmişim ben
ya işte kısacası bi öyle bi böyle yuvarlanıp gidiyoruz
şimdi bi laf var bak
insanlar güle koşasken ezdikleri kır çiçeklerinin farkına varamazlar diye
hep hatalarını ararsan hep her dediğine her hareketine böyle takacak olursan ömür geçerrrrrr gider bi de bi bakmışsın geride koca bi sıfır bence hayatın tadına bak güzel taraflarını anımsa mutlu ol yoksa valla geçmez hayat

kızlar...
hava dahada sıcak olmadan ben yürüyüşümü yapıp geleyim...ayrılmayın biyere yarım saat sürüyor
benimle yürüyüş yapmak isteyenler benimle gelebilirlerr

canım haklısımn galıba 11 senedır bole olduguna ve degısmedıgıne gore hastayı zaten kaybetmısız caba nafıle bole ıdare edıcema artık oglusumun hatrına cunku babasına asırı duskun

canım denedım yarıya kadarda yaptım ama devamı gelmedı yapamadım

galiba kopyalanacak yerde takıldın kaldın işte en ince ayrıntıda orda zaten
bu hotmail kutucuğunun içindedki hptt ile başlayan yerden itibaren kopyalıyosun yalnız başındaki ve sonundaki bu işareti " almıyosun bi dene bakalım

aynenn tatil,bayram vs derken bende kilo aldım bu tatiller bizi mahvedio zaten:26:
ben mayısta tatile qittim 1 hafta kaldık ve ben 1 haftada 3 kilo aldım şaka qibi yaa
rahatlık bizi şişiriyo
ben sana inanıyorum eskisinden çok daha qüzel kilo vericeksin
zaten vücut direncini bi kırdın mı tıkır tıkır qider kiloların..

kızlar...
hava dahada sıcak olmadan ben yürüyüşümü yapıp geleyim...ayrılmayın biyere yarım saat sürüyor
benimle yürüyüş yapmak isteyenler benimle gelebilirlerr

bende buqün ilk eqzersizlerime başlıcam inşallah
henüz kahvaltı yapmadım kuzumu yedirip sonra ben kahvaltı yapıcam inss
sana bol kalori yakmalar,sıkılaşmalar ablacım

slm herkese ben kadınlar kulubüne yeni üye oldum zayıflamak istiyorum sena abla ilk sayfadaki yazdıklarını okudum aynı sorunlar bendede var yalnız ben evli değilim ama aldığım tepkiler aynı bende istiyorum (

dur bıda denıcem ama bana lınk atarmısın yavrucum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…