canım tek sorun bumu yoksa tartıştınızmı?hep aynı terane benım arzum ya mutlu olmadıgım bı evlılıkle ugras dur esımle sadece ev arkadası gıbıyız herkezmı bole bı benmı boleyım ınan cozemedm dayandıgım gıttıgı yere kadar gıtsın bakalım ALLAh buyuk baska elden bısı gelmıoama emınımkı ev arkadasları bıle daha cok konusup bısı paylasıyordur
ben dahada iyi olacaqına inanıyorum canım azimli bir arkadaşımızsın... senden çok ümitliyimherkese günaydın akşam 5 gibi yemek yiyorum genelde ozaman gece 9 gibi acıktığımdan mryve yada süt tercih ediyorum dün geç kahvaltı yaptığım için öğle iele arayı geçistirdim ama acyip motiveyim ii gdiyorum kendime göre normalde bu zamnklarda arda kaçırırdım am dikket ediyorum
Günaydın kızlarrrrrrrrr
sena abla senin nie çizelqen yok?:26:
kaç kilosun merak ediorumm
canım kilom 79.4... çizelgeleri çok seviyorum beni inanılmaz motive ediyor...her cuma deqiştrimekte ayrı bir keyif...ama kendime ceza verdim 69ları görmeden çizelge yapmıcam...yani 10 kilo daha verince benimde bir çizelgem olucak inşallah
canım tek sorun bumu yoksa tartıştınızmı?
tartısmadıkda ne bılım sanırım artık vurdum duymazlıgı ıyıce canımı sıkıyo ondan
ben dahada iyi olacaqına inanıyorum canım azimli bir arkadaşımızsın... senden çok ümitliyim
canım kilom 79.4... çizelgeleri çok seviyorum beni inanılmaz motive ediyor...her cuma deqiştrimekte ayrı bir keyif...ama kendime ceza verdim 69ları görmeden çizelge yapmıcam...yani 10 kilo daha verince benimde bir çizelgem olucak inşallah
günaydınlar
kahvaltımı yaptım veee bende aranızdayım
merhaba canımmgünaydınlar
kahvaltımı yaptım veee bende aranızdayım
canım işe girmem ve pradaki yemeklerin hamuişi oluşu ve kan ilaçları kullanmam ve kilo yapması tatiller bayramlar derken böyle oldu...ben aldıqım kiloyu hemen verirdim ama busefer vücudum direnişe geçti kırmaya çalışıyorum şimdi...inşallah eski günlere dönücem cnm...ablacım sen ne yaptın yaa
neden ve nasıl o kadar kilo aldınn incecik dal qibi olmustunn
valla sana nazar değdi tek sebebi budur ben sana söyliyimm... :26:
yürüyüş en faydalı spqorlardan biri cnm...bu bile yeterli...yalnız bildirim günlerimiz cumadna cumaya canım...inş vazgeçmicem çok kasmak istemiyorum ins yüksek seyrediyor açlığa thammüledemiyorum oyüzden ağır ve emin adımlarla gitmek istiyorummvücut direncimde ağır diyet yapınca düşüyor önceki yediklerime bakınca bu yediklerim 3 te 1 i kalır ama size danışmaya devam edicem pazartesi tartılıcam baklaım kaç kilo vericem tiroid problemide olduğu için ağır veriyorum bu kilo illde spor yapmam imkansız yürümeye çalışıyorum yada hafifi egzersiz
bende bı bılsem yapmayı yapıcam ama denedım yapamadım
melekcim kkda çizelge nasıl yapılır bölümü var orda ayrıntılı anlatılıyor bi bak istersen..
kızlar...
hava dahada sıcak olmadan ben yürüyüşümü yapıp geleyim...ayrılmayın biyere yarım saat sürüyor
benimle yürüyüş yapmak isteyenler benimle gelebilirlerr
kız melek bu erkeklerin hepiciği aynı boşverrrrrrrrrrr
binde bir çıkıyo istenilen oda sende olmuyo zaten böyleee aval aval hayal kurup duruyoz ah keşke o bende olsaydı diye ama nerdeeee
bence oluruna bırak o vurdum duymazsa sen de vurdur gözüne gözüne
valla benimkini ben henüz çözemedim bak 8 sene oldu
yeri geliyo tamam diyorum işte budur
ay birde bi bakıyorum kimle evlenmişim ben
ya işte kısacası bi öyle bi böyle yuvarlanıp gidiyoruz
şimdi bi laf var bak
insanlar güle koşasken ezdikleri kır çiçeklerinin farkına varamazlar diye
hep hatalarını ararsan hep her dediğine her hareketine böyle takacak olursan ömür geçerrrrrr gider bi de bi bakmışsın geride koca bi sıfır bence hayatın tadına bak güzel taraflarını anımsa mutlu ol yoksa valla geçmez hayat
canım denedım yarıya kadarda yaptım ama devamı gelmedı yapamadım
canım işe girmem ve pradaki yemeklerin hamuişi oluşu ve kan ilaçları kullanmam ve kilo yapması tatiller bayramlar derken böyle oldu...ben aldıqım kiloyu hemen verirdim ama busefer vücudum direnişe geçti kırmaya çalışıyorum şimdi...inşallah eski günlere dönücem cnm...
kızlar...
hava dahada sıcak olmadan ben yürüyüşümü yapıp geleyim...ayrılmayın biyere yarım saat sürüyor
benimle yürüyüş yapmak isteyenler benimle gelebilirlerr
galiba kopyalanacak yerde takıldın kaldın işte en ince ayrıntıda orda zaten
bu hotmail kutucuğunun içindedki hptt ile başlayan yerden itibaren kopyalıyosun yalnız başındaki ve sonundaki bu işareti " almıyosun bi dene bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?