Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

keskeeeeeeeeeeeeeee super olurduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu cabul gelllllllllll
geldiiiiimmmmmmmm ama sen yoksunn
inşallah canım bu sefer hedefe kadar gidicem inşallahh...
slm herkese ben kadınlar kulubüne yeni üye oldum zayıflamak istiyorum sena abla ilk sayfadaki yazdıklarını okudum aynı sorunlar bendede var yalnız ben evli değilim ama aldığım tepkiler aynı bende istiyorum (

hoşgeldin melank zayıflamaya karar vermekle ilk adımı buraya gelerekte ikinci adımı atmış bulunmaktasın..bundan sonrası kolay olucak inşallah canım....tanıt bakalım kendini

kızlar yürüyüş parkurunda 5 tur attım yani 2.5 km yürüdüm....ohh çok iyi geldi kuş gibi hafif ve zinde hissediyorum kendimi....şeytanın bacaqını kırdım sonunda bundan sonra hergün yürücem inşallah....hava güzel bol güneş ve sporrrr harikaaaa

Son düzenleme:

kaptanımmm harıkasın darısı basımaaaa bende yurucem artıkkkkkkkkkkkkkkkk

ben 23 yaşındayım bekarım 1.50 boyum ve 65 kiloyum boyum kısa oldugu için kilom çok belli oluyor kıyafetlerimin içine giremiyorum 1 senedir evde oturuyordum 1 ay önce işe başladım pc başında duruyorum hiç hareketim yok evde biraz mekik çekmeye çalışıyorum ama kısa sürüyor
bütün kiloyuda evde oturarak aldım üni zamanında stresle vermiştim ne güzel (

kaptanımmm harıkasın darısı basımaaaa bende yurucem artıkkkkkkkkkkkkkkkk
kesinlikle yürü melekcim yarım saat yetiyor..sabah evden yarım saat önce çık ve yürü...zindelik veriyor insana...veee sıkılaşıyorsunnn

canım 11. sayfada beslenme listemiz var onu kopyala..nasıl beslenceqimiz orada yazıyor....inşallah tıkır tıkrı vericeksin kiloları

canım 11. sayfada beslenme listemiz var onu kopyala..nasıl beslenceqimiz orada yazıyor....inşallah tıkır tıkrı vericeksin kiloları [/QUOTE]

inşallah ablacım çok istiyorum :))

bu gün burayı okumadan önce su içmeye başlamıştım çok sık wcye çıkıyorum kızlar bana gülüp duruyor:))

canım 11. sayfada beslenme listemiz var onu kopyala..nasıl beslenceqimiz orada yazıyor....inşallah tıkır tıkrı vericeksin kiloları

inşallah ablacım çok istiyorum :))[/QUOTE]

kısa hepımız cıtır olcaz kaptanım cıtırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
AZMİN ELİNDEN BİŞEY KAÇMAZ KIZLARRRRRR
bu gün burayı okumadan önce su içmeye başlamıştım çok sık wcye çıkıyorum kızlar bana gülüp duruyor:))

canım nekadar çok su okadar çok kilo kaybı
kilo verincede sen onlara güllümsersin

kızcelerr gecen kış lcw den aldıgım lacıvert bı montum vardı xxl beden ama dar kesım ve bana ıttır kaktır zor oluyordu sabah bı deneyım dedım emanet gıbı durdu ustumde cokkkk mutluyum ya resmen yıkanında cekmıs kumas gıbıyımmm

Son düzenleme:

evet gerçektende insan ben bukadar kilolumuydum diyor....bnmde bir pantolomun vardı tıka basa oluyordu kilo verdikten sonra fermuarı çekili olduqu halde yere kadar düşmüştü güzel şeyler bunlar melekcim biz kadınların isteyipte yapamayaqı hiçbişey yoktur her zaman söylüyorum...sabreden derviş muradına ermiş..

bugünkü menüm kızlar;

kahvaltı
kıymalı omlet
peynir
domates
salatalık
bal
süt

ara
3 günkurusu

öqlen
ızgara tavuk
közlenmiş salata

ara
1 kase yoqurt

akşam
taze fasulye

3 litre su
2.5 km yürüyüş

bende eski kıyafetlerim içine girmek istiyorum hepsi yeni yeni duruyorlar evdeyken sorun olmuyordu herseye aman deyip geçiyordum iş hayatına atılınca hersey değişti etrafımda herkesi ince görünce utanıyorum yanlarında dolaşmaktan kıyafette kalmadı hiç değiş değiş giyinemiyorum artık parayı alınca idip alcam:))

arzu ablacım meraba nasılsınız arkadslar ben biraz kötüyüm regl agrısı var ve cok agır geçiyo yemekte yiyemedim suda içemedim dengem bozuldu ben ne yapacagım şimdi

Merhaba kızlar

Sabah patatesli yumurta yedim. Umarım ağır kaçmamıştır.

Arada birkaç siyah kuru üzüm ve leblebi

Yemekte ızgara et ve çok az yoğurtlu patlıcan-kabak kızartması, meyve vardı.

Ara öğünde irmik helvası yeme hakkım var mı?

harıka tam kopyalık menuuu

aynen arzucum mucıze gıbı bısı

canım az sabret kilo verince gönlünce giyineceksin
arzu ablacım meraba nasılsınız arkadslar ben biraz kötüyüm regl agrısı var ve cok agır geçiyo yemekte yiyemedim suda içemedim dengem bozuldu ben ne yapacagım şimdi
canım apranax iç çok iyi geliyor..çok geçmiş olsun

sen hamişsin sana herşey serbest

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…