- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
canım plates başlamak üzere sonra yardımcı olsam olurmu çıkmam lazım
geldiiiiimmmmmmmm ama sen yoksunnkeskeeeeeeeeeeeeeee super olurduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuucabul gelllllllllll
inşallah canım bu sefer hedefe kadar gidicem inşallahh...aynenn tatil,bayram vs derken bende kilo aldım bu tatiller bizi mahvedio zaten:26:
ben mayısta tatile qittim 1 hafta kaldık ve ben 1 haftada 3 kilo aldım şaka qibi yaa
rahatlık bizi şişiriyo
ben sana inanıyorum eskisinden çok daha qüzel kilo vericeksin
zaten vücut direncini bi kırdın mı tıkır tıkır qider kiloların..
slm herkese ben kadınlar kulubüne yeni üye oldum zayıflamak istiyorum sena abla ilk sayfadaki yazdıklarını okudum aynı sorunlar bendede var yalnız ben evli değilim ama aldığım tepkiler aynı bende istiyorum(
kızlar yürüyüş parkurunda 5 tur attım yani 2.5 km yürüdüm....ohh çok iyi geldi kuş gibi hafif ve zinde hissediyorum kendimi....şeytanın bacaqını kırdım sonunda bundan sonra hergün yürücem inşallah....hava güzel bol güneş ve sporrrr harikaaaa
geldiiiiimmmmmmmm ama sen yoksunn
inşallah canım bu sefer hedefe kadar gidicem inşallahh...
hoşgeldin melankzayıflamaya karar vermekle ilk adımı buraya gelerekte ikinci adımı atmış bulunmaktasın..bundan sonrası kolay olucak inşallah canım....tanıt bakalım kendini
kesinlikle yürü melekcim yarım saat yetiyor..sabah evden yarım saat önce çık ve yürü...zindelik veriyor insana...veee sıkılaşıyorsunnnkaptanımmm harıkasın darısı basımaaaa bende yurucem artıkkkkkkkkkkkkkkkk
ben 23 yaşındayım bekarım 1.50 boyum ve 65 kiloyum boyum kısa oldugu için kilom çok belli oluyor kıyafetlerimin içine giremiyorum 1 senedir evde oturuyordum 1 ay önce işe başladım pc başında duruyorum hiç hareketim yok evde biraz mekik çekmeye çalışıyorum ama kısa sürüyor
bütün kiloyuda evde oturarak aldım üni zamanında stresle vermiştim ne güzel(
canım 11. sayfada beslenme listemiz var onu kopyala..nasıl beslenceqimiz orada yazıyor....inşallah tıkır tıkrı vericeksin kiloları
AZMİN ELİNDEN BİŞEY KAÇMAZ KIZLARRRRRRkısa hepımız cıtır olcaz kaptanım cıtırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu gün burayı okumadan önce su içmeye başlamıştım çok sık wcye çıkıyorum kızlar bana gülüp duruyor:))
kızcelerr gecen kış lcw den aldıgım lacıvert bı montum vardı xxl beden ama dar kesım ve bana ıttır kaktır zor oluyordusabah bı deneyım dedım emanet gıbı durdu ustumde cokkkk mutluyum ya resmen yıkanında cekmıs kumas gıbıyımmm
evet gerçektende insan ben bukadar kilolumuydum diyor....bnmde bir pantolomun vardı tıka basa oluyordu kilo verdikten sonra fermuarı çekili olduqu halde yere kadar düşmüştügüzel şeyler bunlar melekcim biz kadınların isteyipte yapamayaqı hiçbişey yoktur her zaman söylüyorum...sabreden derviş muradına ermiş..
bugünkü menüm kızlar;
kahvaltı
kıymalı omlet
peynir
domates
salatalık
bal
süt
ara
3 günkurusu
öqlen
ızgara tavuk
közlenmiş salata
ara
1 kase yoqurt
akşam
taze fasulye
3 litre su
2.5 km yürüyüş
evet gerçektende insan ben bukadar kilolumuydum diyor....bnmde bir pantolomun vardı tıka basa oluyordu kilo verdikten sonra fermuarı çekili olduqu halde yere kadar düşmüştügüzel şeyler bunlar melekcim biz kadınların isteyipte yapamayaqı hiçbişey yoktur her zaman söylüyorum...sabreden derviş muradına ermiş..
canım az sabret kilo verince gönlünce giyineceksinbende eski kıyafetlerim içine girmek istiyorum hepsi yeni yeni duruyorlar evdeyken sorun olmuyordu herseye aman deyip geçiyordum iş hayatına atılınca hersey değişti etrafımda herkesi ince görünce utanıyorum yanlarında dolaşmaktan kıyafette kalmadı hiç değiş değiş giyinemiyorum artık parayı alınca idip alcam:))
canım apranax iç çok iyi geliyor..çok geçmiş olsunarzu ablacım meraba nasılsınız arkadslar ben biraz kötüyüm regl agrısı var ve cok agır geçiyo yemekte yiyemedim suda içemedim dengem bozulduben ne yapacagım şimdi
Merhaba kızlar
Sabah patatesli yumurta yedim. Umarım ağır kaçmamıştır.
Arada birkaç siyah kuru üzüm ve leblebi
Yemekte ızgara et ve çok az yoğurtlu patlıcan-kabak kızartması, meyve vardı.
Ara öğünde irmik helvası yeme hakkım var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?