Aman Allahım nasıl bir şey bukızlar cok kotyum
oglumun okulunda sabah 6. sınıfa gıden bı cocuk ogretmenını bıcaklamıs okul karısmıs annemde almıs gelmıs oglumu okulu ole gorunce cok uzgunum nasıl bı cocuk bu ya nasıl yapar bunu allahım yaaaaogrenmende 40 yasında gencecık ölmus malesefkı
kızlar cok kotyum
oglumun okulunda sabah 6. sınıfa gıden bı cocuk ogretmenını bıcaklamıs okul karısmıs annemde almıs gelmıs oglumu okulu ole gorunce cok uzgunum nasıl bı cocuk bu ya nasıl yapar bunu allahım yaaaaogrenmende 40 yasında gencecık ölmus malesefkı
Aman Allahım nasıl bir şey bu6 yaşında çocuk bıçağı nasıl bulmuş da okula getirmiş
Öğretmen de vefat etti demek. Nasıl bir zamanda yaşıyoruz biz
kızlar cok kotyum
Ben 6 diye okudum daha çok şaşırmıştım. Hoş 6. sınıftaki çocuk da küçük henüz. Orası okul ya. Oralara güvenip çoluk çocuk gönderemeyecek miyiz?canım cocuk 6. sııfmıs 12-13 yasında en fazla
dün benim kızımda adet sancısından çok aqladı...ayaklarınızı sıcak tutun canım başka yolu yok...ben doktorada götürdüm bir sorun çıkmadı cnm istersen sende bi görün..tamam içeçegim ablacım cok tskr edermcok sancılı geçiyorum bu dönemi elim yüzüm bembeyaz oluyor sancıdan acaba doktora gitsem mi ki ??
melekcimm dondum kaldımm....haberide melankın verdiqi linkte okudum..öyle aman aman bir sorunda yokmuş otrada..yazık olan gencecik öqretmene olmuş..çok yazık...kızlar cok kotyum
dün benim kızımda adet sancısından çok aqladı...ayaklarınızı sıcak tutun canım başka yolu yok...ben doktorada götürdüm bir sorun çıkmadı cnm istersen sende bi görün..
melekcimm dondum kaldımm....haberide melankın verdiqi linkte okudum..öyle aman aman bir sorunda yokmuş otrada..yazık olan gencecik öqretmene olmuş..çok yazık...
öqrenci deqil terörist yetiştiriyoruz...
sorma bende ogretmene cok uzuldum ya alah rahmet eglesın
gerçekten çok üzücü canım pisi pisine bir hayat söndü...çok yazık...
kızlar sımdı ablamla konustum sımdı oguzhanı cok merak etmıs karnı burnunda evde duramamıs anneme gelmıs okulun oarası kalabalıkmıs ınmıs orda dolmustan ogretmenın cenazesını cıkarıolarmıs vede malesefkı kocası kalp krızı gecırmıs yogun bakımdaymıs acı ustune acı allahım ya uzuntum kat kat arttı
ßuqün sebepsiz bir iştahsızım nedenini bilmiorum...
moralim,keyfim herşeyim yerinde lakin miğdem bulanıyor cnm hiç bişi yemek istemiyor
eminim menümü qörünce kızcaksınız ve ben buqün kilo veremicem
sabah:
1 bardak su
2 dilim çavdar ekmeğiyle hazırlanmış sucuklu kaşarlı ketcaplı tost
1 salatalık
1 fincan form ve yeşil çay
ara
yok :26:
su...
öğle
1 haşlanmış yumurta
yarım dilim çavdar ekmeği
1 fincan yeşil çay
ara
1 avuç fındık
akşam
1 kase sipchal K
bazen iştah patlaması yada iştah kapanması yaşayabiliriz bu çok normal canım...menünde ekmek açısından zengin olmuş...öqlen keşke et yada sebze yeseydin..en azından tavuklu yada ton balıklı salata olabilirdi...ama kötü bir menü deqil...yarın daha güzel olur inşallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?