Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

anaaam tuvalete çıkıp duruyorum sanki herkes bana bakıyor gibi geliyor valla :)) 2 litreye yaklaştım il defa böyle su içtim karnım şişti sanki:)))

tamam içeçegim ablacım cok tskr ederm cok sancılı geçiyorum bu dönemi elim yüzüm bembeyaz oluyor sancıdan acaba doktora gitsem mi ki ??

kızlar cok kotyum

oglumun okulunda sabah 6. sınıfa gıden bı cocuk ogretmenını bıcaklamıs okul karısmıs annemde almıs gelmıs oglumu okulu ole gorunce cok uzgunum nasıl bı cocuk bu ya nasıl yapar bunu allahım yaaaa ogrenmende 40 yasında gencecık ölmus malesefkı

Aman Allahım nasıl bir şey bu 6 yaşında çocuk bıçağı nasıl bulmuş da okula getirmiş
Öğretmen de vefat etti demek. Nasıl bir zamanda yaşıyoruz biz

aaa inanamıyorumm cok kötü bi durum ya uff cok kötü olmus allahım yardımcımız olsun hiç iyi bi zmanda degiliz

resmen şok oldum o yaşlara kadar düştü demek adam öldürmek diğer ögrencilerde etkilenmiştir. nereye gidiyoruz böyle ileriden korkuyorum nasıl bir hayatla karşılaşacagız bakalım

tamam içeçegim ablacım cok tskr ederm cok sancılı geçiyorum bu dönemi elim yüzüm bembeyaz oluyor sancıdan acaba doktora gitsem mi ki ??
dün benim kızımda adet sancısından çok aqladı...ayaklarınızı sıcak tutun canım başka yolu yok...ben doktorada götürdüm bir sorun çıkmadı cnm istersen sende bi görün..
melekcimm dondum kaldımm....haberide melankın verdiqi linkte okudum..öyle aman aman bir sorunda yokmuş otrada..yazık olan gencecik öqretmene olmuş..çok yazık...

öqrenci deqil terörist yetiştiriyoruz...

sorma bende ogretmene cok uzuldum ya alah rahmet eglesın

kızlar sımdı ablamla konustum sımdı oguzhanı cok merak etmıs karnı burnunda evde duramamıs anneme gelmıs okulun oarası kalabalıkmıs ınmıs orda dolmustan ogretmenın cenazesını cıkarıolarmıs vede malesefkı kocası kalp krızı gecırmıs yogun bakımdaymıs acı ustune acı allahım ya uzuntum kat kat arttı

canım inanılır gibi deqil ne dicemi bilmiyorum...Allah acil şifalar versin ve sabır versin...

ßuqün sebepsiz bir iştahsızım nedenini bilmiorum...
moralim,keyfim herşeyim yerinde lakin miğdem bulanıyor cnm hiç bişi yemek istemiyor
eminim menümü qörünce kızcaksınız ve ben buqün kilo veremicem

sabah:
1 bardak su
2 dilim çavdar ekmeğiyle hazırlanmış sucuklu kaşarlı ketcaplı tost
1 salatalık
1 fincan form ve yeşil çay

ara
yok :26:
su...

öğle
1 haşlanmış yumurta
yarım dilim çavdar ekmeği
1 fincan yeşil çay

ara
1 avuç fındık

akşam
1 kase sipchal K

bazen iştah patlaması yada iştah kapanması yaşayabiliriz bu çok normal canım...menünde ekmek açısından zengin olmuş...öqlen keşke et yada sebze yeseydin..en azından tavuklu yada ton balıklı salata olabilirdi...ama kötü bir menü deqil...yarın daha güzel olur inşallahh..

Son düzenleme:
aman Allah ım gerçekten insanlar gdo lu şu filmlerde deney amaçlı kullanılan insanlar nasıl saldırgan vahşi acımasız oluyor günümüzde oyle çok yazık ben öğretmenleri çok severim ki ilk okul öğretmenimle bile hala görüşüyorum yazık çok yazık anne babalar nasıl gönderecek şimdi çocuğunu allah korusun öğretmenine yapan arkadasınada yapar

menüm

sabah 1 simit karper peynir ve 1su bar ayran
ara 10 fındık
öğle 1 kase Akdeniz salatası
ara 1bardak süt
akşam balık bol saata
gece 1 yeşil elma

2.5 litre su

saol canım.. Yarın eşim izinli ve tüm qün beraber olucaz onun yanında kaçamaksız bir qün qeçirmek neredeyse imkansız
inşallah qüzel qeçer yarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…