pişştttmenüm
sabah 1 simit karper peynir ve 1su bar ayran
ara 10 fındık
öğle 1 kase Akdeniz salatası
ara 1bardak süt
akşam balık bol saata
gece 1 yeşil elma
2.5 litre su
saol canım.. Yarın eşim izinli ve tüm qün beraber olucaz onun yanında kaçamaksız bir qün qeçirmek neredeyse imkansız
inşallah qüzel qeçer yarında
benim kocişinde acil kilo vermesi lazım ama hiiiççç takmıyooo ben onun yanında savaş veriyorum doğrusu evlenmeden önce sırf gelinlik giycem diye 14 kilo verdim 1 yıldada kocişimin iştahına uyup aldım salak gibi şimdi en baştan başladım ona uymuyorumm yiyip kalkıyorum
pişşttt
öqlenle akşam yer deqiştirse diyorum
senin midende bulanıyordu dimi...bebişmi var yoksa
merak etme sen biraz çıtır ol eşinde başlar...şimdi tınlamasada akılları sonradan başlarına geliyor..bnm eşim kilo problemi olmadıqı halde bana inat 6 kilo vermişti
hehe yok cnm düşünmüyorum şimdilik rabbim olmayana versin
reglim yeni bitti buqün qusül alıcam hatta çok eminim yane
belki açlıktanda bulanıyor olablir diye düşünüyorum,çünkü başımda ağrıyor:26:
diyete qirmeden önce çok fazla yiyordum qecenin 12sinde cipsler kolalar falan löpür löpür
bir anda vücut şoka uğradı qaliba.. buqün 4.qünüm diyette
aynen katılıyorum.. benim eşimde şimdi takmıyor hatta dün akşam az kalsın diyetimi bozdurucaktı
akşamın 9unda oturdu yemek yedi kendine qitti fanta falan aldı ye biraz iç biraz bişi olmaz arada bir kaçamak yap dio bide
daha dün diyetimin 3.qünü ne kaçamağı yaasanki 10 qündür sıfır kaçamaksız diyet yaptım kilo verdim de kaçamağı kaldı
ona inat yemedim ben inceleyim oda çok sıkıntı yapıcak zayıflıcak biliorum
düşün kıss düşün hatta hep beraber düşünelim
bende eşimin zorla aqzıma baklava tıkmaya çalıştıqını bilirim tav olmayalım bunlara kızlarrrrr
merak etme sen biraz çıtır ol eşinde başlar...şimdi tınlamasada akılları sonradan başlarına geliyor..bnm eşim kilo problemi olmadıqı halde bana inat 6 kilo vermişti
ben oqluma kızım 2.5 yaşındayken hamile kaldım...doqum yapınca kızım gözüme çok büyük göründü..daha önce yapmadıqıma pişman oldum...bence hiç vakit kaybetme..ha deyince çocuk olmuyor şimdi hamiel kalsan aralarında 4 yaş olucak...bence çok fazla..aslında bir yanım düşünüyor bir yanım düşünmüyor
oğlum 3 yaşına qirdi ben 23 yaşındayım ve daha oğlum tuvaletini bile öğrenmedi
zayıflamadım... vs vs bir sürü sebep var istememem için..
bebekleri çok seviyoruz hatta deli oluyoruz eşimle ama ne bilim yaa biraz daha zaman qeçsin :44:
evett bencede... çok uyuzlar varyaa bizi böle azimli qörünce korkuyolar bence
ayy hiçbilmiyorum bizimkinin yemeğine karışmada naparsam yap normalde çok sinirli değildir ama yemeğine biei laf desin anında köpürür
yokkk vazgeçmicem bebişim için kendi sağlığım için vermem gerekio yoksa güzellik bahanesi
ben oqluma kızım 2.5 yaşındayken hamile kaldım...doqum yapınca kızım gözüme çok büyük göründü..daha önce yapmadıqıma pişman oldum...bence hiç vakit kaybetme..ha deyince çocuk olmuyor şimdi hamiel kalsan aralarında 4 yaş olucak...bence çok fazla..
sen deqil canım koçişin karışıcak sen zayıfladıkça menülerine....kıskanıyorlar çıtır oldukça bizleri
ben oqluma kızım 2.5 yaşındayken hamile kaldım...doqum yapınca kızım gözüme çok büyük göründü..daha önce yapmadıqıma pişman oldum...bence hiç vakit kaybetme..ha deyince çocuk olmuyor şimdi hamiel kalsan aralarında 4 yaş olucak...bence çok fazla..
sen deqil canım koçişin karışıcak sen zayıfladıkça menülerine....kıskanıyorlar çıtır oldukça bizleri
bari zayıflayayım da öle düşüneyim en azından
o zaman çabuk zayıfla belki birlikte hamiş kalırız
merhaba kızlar saçlarımı boyattım arzuuu yine kızılımdan vazgeçemedim
bugüm öğleden sonra gittim boyattım çok başım ağrıyo migren başlayacak heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?