kıss ben hamile kalıncada saqlıklı beslenicem fazla kilo almayı düşünmüyorumheheh sen benden önce hamile kal ablacım inşallah
ben zayıflıcam da.. daha zayıflığın tadını çıkartcam da.. ohoooo bekleme beni sen
1 avuç fındık bana ara öğünümde o kadar iyi qeldi o kadar enerji verdi ki anlatamam
ve tok tuttu.. akşam yemeğini yemeyi unutmuşum şimdi yiorum :26:
1 kase meyve parçacıklı spichal K
canım kızılın hangi tonu merak ettim şimdi yeni halini... boya uzun süre ıslak kaldıqı için miqren ataqa geçebiliyor...aspirinle birlikte aqrı kesici al cnm doktor bana öyle demişti...geçer inşallah...canım ben bi namaz kılayım hemen geliyorum gitme biyere
şarap kızılı kestane kızıl ve vişne kızılını karıştırdı bu sefer
daha yemek yemedim canım biraz bişeyler atıştırayım bide ağrı kesici içeyim hemen geliyorum canım
ben şimdi leslie ile spor yapayım dedim ama yarıda bıraktım
çok terledim ve iki qöğüs boşluğumun arasında batmalar oldu
acaba qizli kalp mi var bende :26:miğdemin ağrısıda kalbime vuruyor olabilir :44:
45 dk lık lesliede 25 dk dayanabildim neyse her qün 25 dk yapsam bana yeter
şimcik duşumu alıcamm qörüşürz kızlarr
canım tok karnına yaptıysan mideni rahatsız etmiş olabilir...dikkat et kendine...
evet spichal K mı yedikten 15 tk sonra falan başladım, dediğin qibi ondanda olabilir..
ilqin için çok saol
ben şimdi leslie ile spor yapayım dedim ama yarıda bıraktım
çok terledim ve iki qöğüs boşluğumun arasında batmalar oldu
acaba qizli kalp mi var bende :26:miğdemin ağrısıda kalbime vuruyor olabilir :44:
45 dk lık lesliede 25 dk dayanabildim neyse her qün 25 dk yapsam bana yeter
şimcik duşumu alıcamm qörüşürz kızlarr
bugün tavuk ve fasulyeyi çok az yedim ve kendimi aç hissediyorum...dışardanda kızarmış et kokusu geliyor acaip canım çekti...aç gibi olsamda cüsseme bakınca depodakilerden ye diyorum kendimebari 2 qram zayıflarım
dayanmak zor diyet demek bizim için bir ömür 3 ay 5 ay değil maalesef
düzeni oturtunca rahat oluyor cnm..ben çok fazla kilo aldıqım için şuan biraz sıkıyorum kendimi... vücut direncimi kırdıqım an daha rahat olucam... böreqimi pilavımı her hafta yerdim ve kilo verirdim....bu sisteme geri dönmek için biraz çabalamam gerekiyor..yoksa gözümüzü korkutacak bişey yok cnm...
hatice canım bir onlınesın bir offlıne :26::26: anlamadım gitti..düşüyormusun yoksa birilerimi geliyor cnm...
melekcim ben link felan atamam yaaaa bilemem ama yardım etmeye çalışırım inşallahdur bıda denıcem ama bana lınk atarmısın yavrucum :26:
sen kesin de ben heralde bu iradeyle kilo bile alırım galibakısa hepımız cıtır olcaz kaptanım cıtırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bize düşen geleceğin gençlerini daha iyi yetiştirmek olsunkızlar cok kotyum
oglumun okulunda sabah 6. sınıfa gıden bı cocuk ogretmenını bıcaklamıs okul karısmıs annemde almıs gelmıs oglumu okulu ole gorunce cok uzgunum nasıl bı cocuk bu ya nasıl yapar bunu allahım yaaaaogrenmende 40 yasında gencecık ölmus malesefkı
kızlar cok kotyum
oglumun okulunda sabah 6. sınıfa gıden bı cocuk ogretmenını bıcaklamıs okul karısmıs annemde almıs gelmıs oglumu okulu ole gorunce cok uzgunum nasıl bı cocuk bu ya nasıl yapar bunu allahım yaaaaogrenmende 40 yasında gencecık ölmus malesefkı
bayanlar bayanlaarrrrrrrrrrrr 1 haftada 1,5 kilo vermiş bulunuyroummmmmm :)))))))))))) nasıl oldu anlayamadımmmm :))))))))))
sanırım az yediğim için. kaçamaklar oldu ama demekki az olduğu için gitti kilolarr :))
darısı diğer 6 kilonun başına....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?