Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

geldim kızlarr

heheh sen benden önce hamile kal ablacım inşallah

ben zayıflıcam da.. daha zayıflığın tadını çıkartcam da.. ohoooo bekleme beni sen
kıss ben hamile kalıncada saqlıklı beslenicem fazla kilo almayı düşünmüyorum
1 avuç fındık bana ara öğünümde o kadar iyi qeldi o kadar enerji verdi ki anlatamam
ve tok tuttu.. akşam yemeğini yemeyi unutmuşum şimdi yiorum :26:
1 kase meyve parçacıklı spichal K

ceviz ve fındık gerçekten tok tutuyor cnm...uzun süre açlık hissetmiyorsun... k-flaksleri bende özledim buzdolabında tüketilmeyi bekliyor..bir ara bende halledeyim

şarap kızılı kestane kızıl ve vişne kızılını karıştırdı bu sefer

daha yemek yemedim canım biraz bişeyler atıştırayım bide ağrı kesici içeyim hemen geliyorum canım

ben şimdi leslie ile spor yapayım dedim ama yarıda bıraktım
çok terledim ve iki qöğüs boşluğumun arasında batmalar oldu
acaba qizli kalp mi var bende :26: miğdemin ağrısıda kalbime vuruyor olabilir :44:
45 dk lık lesliede 25 dk dayanabildim neyse her qün 25 dk yapsam bana yeter
şimcik duşumu alıcamm qörüşürz kızlarr

canım tok karnına yaptıysan mideni rahatsız etmiş olabilir...dikkat et kendine...

yemeklerden sonra hemen spor yapma çünkü tüm kan sindirim sistemine yoğunlaşıyor en az 1 saat sonra yapmalısın canım

bugün tavuk ve fasulyeyi çok az yedim ve kendimi aç hissediyorum...dışardanda kızarmış et kokusu geliyor acaip canım çekti...aç gibi olsamda cüsseme bakınca depodakilerden ye diyorum kendime bari 2 qram zayıflarım

dayanmak zor diyet demek bizim için bir ömür 3 ay 5 ay değil maalesef

dayanmak zor diyet demek bizim için bir ömür 3 ay 5 ay değil maalesef

düzeni oturtunca rahat oluyor cnm..ben çok fazla kilo aldıqım için şuan biraz sıkıyorum kendimi... vücut direncimi kırdıqım an daha rahat olucam... böreqimi pilavımı her hafta yerdim ve kilo verirdim....bu sisteme geri dönmek için biraz çabalamam gerekiyor..yoksa gözümüzü korkutacak bişey yok cnm...

ben sayende yeni başladım aylardır motive olamıyordum şimdi çok motiveyim eşim akşam balık yerken biraz ekmek ye dokunacak dedi ben yok olmaz diyetteyim dedim o kadar yanii ama yıllardır diyet yap kilo ver sonra al anladımki ömrümr yaymalıyım inş senin kadar basarılı olabilirim sen basarmıssın olsun o kadar ama ben çookk başlardayım

ay ay ay ay ay ay kızlarrrrr şükür kavuşturana
bugün platesten sonra size dönüş yapayım dedim yanlışlıkla modemi resetleyebildim
uğraş dur valla 1 saat sinir oldum sonra bıraktım sonra başladım koltukları yıkmaya o bitti duşa ondan sonra apartmana yeni biri taşınmış ona gidiliyodu bende öğle yemeği yemedim sırf orda yerim ama dikkat ederim de dedim
ama nerdeeeeeee
ne bulduysam kıtlıktan çıkmış casına yedim yaaaa resmen karbon rekoru kırmışımdır beni affedin valla yazaman okadar şeyi bildirime 2 kala yapılmazdı ama ne yapım ya durduramadım ama gerçekten sorsanız halen açım açççççç bu nedir böyle anlamaım yediklerimle aslında bi ordu doyardı resmen
neyse geldim iş olsun diye tüm evi süpürdüm sildim
yarında tokata gidiyorum sabahtan giremem öğlene direksiyon dersim var veeeee cumarteside direksiyon sınavı nasipse alacam artık şans dileyin kızlar
tokatta da net var fırsat buldukça girerim

şimdi bi geçmişi okuyayım bakalım bugün siz neler yaptınız
bu arada öyle alıştımki size ay akşama kadar giremedim ya sinir oldum yaaaa

dur bıda denıcem ama bana lınk atarmısın yavrucum :26:
melekcim ben link felan atamam yaaaa bilemem ama yardım etmeye çalışırım inşallah

kısa hepımız cıtır olcaz kaptanım cıtırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sen kesin de ben heralde bu iradeyle kilo bile alırım galiba

bize düşen geleceğin gençlerini daha iyi yetiştirmek olsun

hayırlı geceler kızlar nasılsınız bakalım diet pardon sağlıklı yaşam nasıl gidiyor..
Bende haftaya başlıcam allah kısmet ederse... Cümleten bol iradeler diliyorum...

bayanlar bayanlaarrrrrrrrrrrr 1 haftada 1,5 kilo vermiş bulunuyroummmmmm :)))))))))))) nasıl oldu anlayamadımmmm :))))))))))

sanırım az yediğim için. kaçamaklar oldu ama demekki az olduğu için gitti kilolarr :))

darısı diğer 6 kilonun başına....................

tebrikler canım azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…