melekcim ben link felan atamam yaaaa bilemem ama yardım etmeye çalışırım inşallah
tamam canım sagoll
sen kesin de ben heralde bu iradeyle kilo bile alırım galiba
sende kılo vereceksın canım ıraden senın elınde unutma
bize düşen geleceğin gençlerini daha iyi yetiştirmek olsun
haberlerde çıktı galiba bu((
canım hamurişi yediqimiz zaman kan şekerimiz birden yükseldiqi için o an tokluk hissi oluşur...ama 1 saat içinde aynı hızla kanşekerimiz düşüşe geçer ve birden açlık hissederiz..acıkman bu yüzden...yani hamuişlri bizi herzaman acıktırır...ay ay ay ay ay ay kızlarrrrr şükür kavuşturana
bugün platesten sonra size dönüş yapayım dedim yanlışlıkla modemi resetleyebildim
uğraş dur valla 1 saat sinir oldum sonra bıraktım sonra başladım koltukları yıkmaya o bitti duşa ondan sonra apartmana yeni biri taşınmış ona gidiliyodu bende öğle yemeği yemedim sırf orda yerim ama dikkat ederim de dedim
ama nerdeeeeeee
ne bulduysam kıtlıktan çıkmış casına yedim yaaaa resmen karbon rekoru kırmışımdır beni affedin valla yazaman okadar şeyi bildirime 2 kala yapılmazdı ama ne yapım ya durduramadım ama gerçekten sorsanız halen açım açççççç bu nedir böyle anlamaım yediklerimle aslında bi ordu doyardı resmen
neyse geldim iş olsun diye tüm evi süpürdüm sildim
yarında tokata gidiyorum sabahtan giremem öğlene direksiyon dersim var veeeee cumarteside direksiyon sınavı nasipse alacam artık şans dileyin kızlar
tokatta da net var fırsat buldukça girerim
şimdi bi geçmişi okuyayım bakalım bugün siz neler yaptınız
bu arada öyle alıştımki size ay akşama kadar giremedim ya sinir oldum yaaaa
ilknurcum akşam bir ara seni topikte gördüm sonra kayboldun..konuşamadık canım...nasılsın neler yapıyorsun..artık seni daha az görürü olduk...yoqunmusun canım..hayırlı geceler kızlar nasılsınız bakalım diet pardon sağlıklı yaşam nasıl gidiyor..
Bende haftaya başlıcam allah kısmet ederse... Cümleten bol iradeler diliyorum...
bayanlar bayanlaarrrrrrrrrrrr 1 haftada 1,5 kilo vermiş bulunuyroummmmmm :)))))))))))) nasıl oldu anlayamadımmmm :))))))))))
sanırım az yediğim için. kaçamaklar oldu ama demekki az olduğu için gitti kilolarr :))
darısı diğer 6 kilonun başına....................
günaydın kızlarr
vücudum inanılmaz direnişte kilo vermiyor...büyük bir savunmaya geçti... normalde bu menülerle 5-6 kilo giderdi... o inat ediyor ben inat ediyorum bakalım bu savaşı kim kazanıcak... direnci kırdıqım an tıkır tıkır gitmeye başlıcak biliyorum ama bu sefer uzun sürdü hala 79larda geziyorum...inanılır gibi deqil...
kahvaltıdan hemen sonra yürüyüşe çıktım bugün 3km yürüdüm ve yarım saatte aletli jimnastik yaptım...aslında jimnastik işini 70lere indiqimde düşünüyordum ama direnci kırmak için erken başladım..1 haftaya kadar sonuç alacaqımı düşünüyorum... ve kaslarım ilk günden gevşedi rahatladı..kendimi çok aktif ve zinde hissediyorum...spor saqlıktır
Günaydın
Akşamı çorba, etli mantar sote, pilav ve salata ile tamamladım. Bir haftadır ilk pilavım bu.
Sabah suyumu içtim. Kahvaltı menüm:
Çavdar ekmeğinde peyaz peynirli tost,
3-4 zeytin
2 dilim domates
1 çay kaşığı kadar bal
1 bardak süt
Ara öğün: 1 erik, kuru üzüm
öğle: Yoğurtlu karnabahar
Biraz kepek ekmeği
ara: meyveli yoğurt
Ama hepsinden çok az yemiştim :26:canım kepek ekmeqi ve kepekli diqer ürünler kansızlık yapıyor hamilesin buna çok dikkat etmen lazım.... diyette dikkat ettiqimiz biçok şey hamileliktede geçerli...fazla ekmek tüketiminin bebeqe hiçbir faydası yok sanada zararı var kilo yapar...ve akşam öqünün çok aqır olmuş...midene aşırı yükleme yapmışsın...dikkat et canım
GUANYDIN arzucum benı gormedınnnbu arada bende de aynı durum var 70 lerı asamadım bı turlu bakalım ne kadar dırenecekler bıze zafer bızım gercı ondan emınım. spora baslamanda super bısı bende aksam 8 lerde evde olmasamda baslayabılsem offf offf :44::44:
Ama hepsinden çok az yemiştim :26:
Kepek ekmeği bilmiyordum daha az tüketirim o zaman.
Sabah tartıldığımda 300 gram vermiştim. Kilo verme sürecine girdim sanırım
melekcim gördüm seni canım yazdıklarınıda okudum
canım sen takılmadınki normal düzeyde devam ediyorsun...7li rakamlarda olmak farklı 79larda 2 haftadır takılmak farklı..sen gayet güzel ilerliyorsun canım kendine haksızlık etme...yürüyüşüde akşam deqil sabah yap canım çok daha aktif oluyor insan..yürüyüş kortu varsa yakınlarında sabah herkesle birlikte yürüyüş yapmak çok keyifli oluyor...yarım saat erken çıkabilirsen evden sorun çözülür bitanem...
haklısın canımcım ama saat 7 de kalıyorum 7,30 da evden cıkıyorum 6 gıbı kalkıp cıkıp yurusemmıkı :26::26::26: bu durumu haklısın cozmem lazım 3. gunum bugun 73,7 de kaldım bende :44::44:
canım şuanki kilon spor yapmaya çok müsait..hatta dediqim gibi yürüyüş kortu varsa yürüdükten sonra aletlerdede çalış çok fark ediyor...inanılmaz sıkılaşıyorsun ve çok daha fazla kilo vermiş görünüyorsun...basküle yansımayabilir ama görünüş çok farkediyor...
kızlar bugun cokk ama cokk kotuyum canım bı suru sey ıstıyor ve cok zorlanıyorum hıc bu kadar yogun bı ıstek ıcınde olmamıstım napcam ben yaaaaaaaaaaaaaaaa resmen ıstah patlaması yasıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?