Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

ayy bugün pek giremedim çok yogun çalışıyoruz su içmeye bile vaktim olmadı ( bu şekilde nasıl kilo veririm bilmiyorum (

evde hurma varmı hurma hem tok tutuyor hemde şeker insülin dengesini ayarlıyor olmazsa tarçınlı çay falan iç belki yardımcı olur

canım ısyerındeyım malesefkı burda yok cay ıctım ama sımdı off delırcem bı ısırıkta olsa cıkolata ıstıo canım :18::18:

canım ısyerındeyım malesefkı burda yok cay ıctım ama sımdı off delırcem bı ısırıkta olsa cıkolata ıstıo canım :18::18:
yazılarını küçüklüğü için size yazan yerde 3 var onu seç bakalım değişecekmi biısırık çikolata çok değil ama onuyediğinde insülin tekrar yükselecek ve yinecanın bişiler isteyecek ayrıca sonra pişman olma

tmm denıcem canım sagol bu arada haklısın yersem kesın pısman olcam yemıyorum

tmm denıcem canım sagol bu arada haklısın yersem kesın pısman olcam yemıyorum

böle durumlarda ağzına zıcık tarçın at bide kulakta mercimekten biraz büyük bi çıntı var oraya masaj yap aiştahı azalttığını duymuştum bak şimdi hatırladım

1,5 ay evimizde kalan kaynanam sayesinde yaklaşık 2 yıldır veremediğim kilolarımdan kurtulmuş bulunmaktayım. Gitti 9 kilocuk. Ne diyet ne de spor, yaşasın kaynana diyeti. :))

bir arkadaş yazmış bana :))

Mahalledeki, çocukluğunu bildiğim gıcık, yaramaz, sümüklü nazlı bile nişanlanmış! Anlamıyorum ama gerçekten hiç anlayamıyorum. Her neyse, Allah mesut etsin... o değil ben hala yalnızım

tamam canım ıyı eglenceler sohbetler sıze arada gırsen olmamı :44::44::44::44:
misafir varken girme imkanım olmuyor cnm
basardımmmmmmmmmmmmmm cızelgelm var artıkkkkkkkkkkkkk
oo melekcim verdiqin kilolar ne güzeell çıkmış öylee hadi hayırlı olsun cnm
kızlar bugun cokk ama cokk kotuyum canım bı suru sey ıstıyor ve cok zorlanıyorum hıc bu kadar yogun bı ıstek ıcınde olmamıstım napcam ben yaaaaaaaaaaaaaaaa resmen ıstah patlaması yasıorum
canın ne istiyorsa bi parça yeseydin cnm...
Mahalledeki, çocukluğunu bildiğim gıcık, yaramaz, sümüklü nazlı bile nişanlanmış! Anlamıyorum ama gerçekten hiç anlayamıyorum. Her neyse, Allah mesut etsin... o değil ben hala yalnızım
Allah çirkin şansı versin der ya canım seninkide o hesap olmuş
merabalar herkese bugün iyiyim şükür saglıklı beslenmeye tam gaz devam

ezgicimm neden bu aralar yoklardasın cnm

Son düzenleme:
kızlar ben geldiiimm....
arkadaşımla uzun zamandır görüşmemiştik dolu dolu hasret giderdik...o gittikten sonra koçişle yürüyüşe çıktık...2 km yürüdük çok azda aletlerde çalıştık...eve geldik bu saat oldu..benim koçiş ben nezaman diyete başlasam oda başlar ne zaman spora başlasam oda yapar şekil a'da görüldüqü gibii

menüm bugün kociş evde olduğu için geç kahvaltı yaptık öğleni atladım

sabah peynir zeytin domates salatalık 2 fincan çay 10 fındık
ara 1 bardak süt
akşam ıspanak yemeği yoğurt salata
gece 1 tane seftali
3 litre su

sabah
2 dilim tahıllı ekmek kaşar peynir domates sekersiz çay

ara
ceviz 1b acaili yeşilçay

öglen
ton balıklı salata

ara
1 yeşil elma 1 incir

akşam
1 kase corba sonrasında 1 maden suyu( içmese daha iyiydi demi)

su 2.5lt

canlarım hayırlı geceler

bugünkü menüm

sabah
yarım simit
şekersiz çay

öğle
2 kaşık patlıcan
cacık

ara
1 dilim börek
1 tane elma

akşam
bir bardak süt

Son düzenleme:
bernacım 1 haftada 1.5 kilo çok güzel bir rakam tebrikler canım... ama menülerini göremiyoruz senin...

iki gündür falan giremiyordum ama iki günki menüm genel olarak şöyle
sabah yulaf ezmesi4 yoğurt yeşil çay
ara elma veya salatalık
öğle 1 dilim denge light peynir zeytin(okulda olduğumdan evden bunları götürebiliyorum)
ara elma salatalıktan biri
akşam kuru fasulye.
aralarda mutlaka büyük bi bardak yeşil çay içiyorum.
badem yaban mersini de tüketiyorum aralarda bide beyaz leblebi çok tok tutuyor bilginiz olsun kızlar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…