evde hurma varmı hurma hem tok tutuyor hemde şeker insülin dengesini ayarlıyor olmazsa tarçınlı çay falan iç belki yardımcı olur
yazılarını küçüklüğü için size yazan yerde 3 var onu seç bakalım değişecekmi biısırık çikolata çok değil ama onuyediğinde insülin tekrar yükselecek ve yinecanın bişiler isteyecek ayrıca sonra pişman olmacanım ısyerındeyım malesefkı burda yok cay ıctım ama sımdı off delırcem bı ısırıkta olsa cıkolata ıstıo canım :18::18:
yazılarını küçüklüğü için size yazan yerde 3 var onu seç bakalım değişecekmi biısırık çikolata çok değil ama onuyediğinde insülin tekrar yükselecek ve yinecanın bişiler isteyecek ayrıca sonra pişman olma
tmm denıcem canım sagol bu arada haklısın yersem kesın pısman olcam yemıyorum
böle durumlarda ağzına zıcık tarçın at bide kulakta mercimekten biraz büyük bi çıntı var oraya masaj yap aiştahı azalttığını duymuştum bak şimdi hatırladım
misafir varken girme imkanım olmuyor cnmtamam canım ıyı eglenceler sohbetler sızearada gırsen olmamı :44::44::44::44:
oo melekcim verdiqin kilolar ne güzeell çıkmış öylee hadi hayırlı olsun cnmbasardımmmmmmmmmmmmmm cızelgelm var artıkkkkkkkkkkkkk
canın ne istiyorsa bi parça yeseydin cnm...kızlar bugun cokk ama cokk kotuyum canım bı suru sey ıstıyor ve cok zorlanıyorum hıc bu kadar yogun bı ıstek ıcınde olmamıstım napcam ben yaaaaaaaaaaaaaaaa resmen ıstah patlaması yasıorum
Allah çirkin şansı versin der ya canım seninkide o hesap olmuşMahalledeki, çocukluğunu bildiğim gıcık, yaramaz, sümüklü nazlı bile nişanlanmış! Anlamıyorum ama gerçekten hiç anlayamıyorum. Her neyse, Allah mesut etsin... o değil ben hala yalnızım
merabalar herkesebugün iyiyim şükür saglıklı beslenmeye tam gaz devam
canım o sıze kısmını bulamadım ben nerde tam olarak
canım hamurişi yediqimiz zaman kan şekerimiz birden yükseldiqi için o an tokluk hissi oluşur...ama 1 saat içinde aynı hızla kanşekerimiz düşüşe geçer ve birden açlık hissederiz..acıkman bu yüzden...yani hamuişlri bizi herzaman acıktırır...
sınavında başarılar dilerim canım sakın heyecan yapma sakin ol...[/qoute]
ilknurcum akşam bir ara seni topikte gördüm sonra kayboldun..konuşamadık canım...nasılsın neler yapıyorsun..artık seni daha az görürü olduk...yoqunmusun canım..
Canım dün akşam girmemle çlkmam bir oldu desem yeridir tam girdim iki lafın belini kıralım diye bi eşimle kızım rahat bırakmadılar mübarek istekleri bitmiyorki... Neyse sonra girdiğimde geç olmuştu yoktunuz.. Aslında bi kaç kişi vardı ama neyse....
canım öyle aman aman bir yoğunlum yok sadece net olmadığından gelemiorum gündüz ancak akşmları eşimin telefonundan oda işden gelicek yedir içir kaldır yıka çay yap bakım yap anca gelebiliyorum....
bernacım 1 haftada 1.5 kilo çok güzel bir rakam tebrikler canım... ama menülerini göremiyoruz senin...
10 kg fazlalığım vaar kurtulmama yardımcı olur musunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?