herşey bir yana motivasyon için gerekli bu topikler...menülerin düzgün olmasada gel canım..sana yapılan uyarılar senin daha çabuk toparlamanı saqlar...tatlışım benim annene çok çok selam söyleablacım 2 gündür dgru düzgün menüm yoktu bnde kendimde degildim ama buraya gelmeyince kendimi eksik hissediyorum
maden suyu içmende hiçbir sakınca yok canım hatta faydası var...içinde çok önemli bize lazım olan mineraller var gönül rahatlıqıyla içebilirsinsabah
2 dilim tahıllı ekmek kaşar peynir domates sekersiz çay
ara
ceviz 1b acaili yeşilçay
öglen
ton balıklı salata
ara
1 yeşil elma 1 incir
akşam
1 kase corba sonrasında 1 maden suyu( içmese daha iyiydi demi)
su 2.5lt
ilknurcum müsaşt olduqunda faceden yaz bana canım mesajındakibişey kafama takıldı...canım hamurişi yediqimiz zaman kan şekerimiz birden yükseldiqi için o an tokluk hissi oluşur...ama 1 saat içinde aynı hızla kanşekerimiz düşüşe geçer ve birden açlık hissederiz..acıkman bu yüzden...yani hamuişlri bizi herzaman acıktırır...
sınavında başarılar dilerim canım sakın heyecan yapma sakin ol...[/qoute]
ilknurcum akşam bir ara seni topikte gördüm sonra kayboldun..konuşamadık canım...nasılsın neler yapıyorsun..artık seni daha az görürü olduk...yoqunmusun canım..
Canım dün akşam girmemle çlkmam bir oldu desem yeridir tam girdim iki lafın belini kıralım diye bi eşimle kızım rahat bırakmadılar mübarek istekleri bitmiyorki... Neyse sonra girdiğimde geç olmuştu yoktunuz.. Aslında bi kaç kişi vardı ama neyse....
canım öyle aman aman bir yoğunlum yok sadece net olmadığından gelemiorum gündüz ancak akşmları eşimin telefonundan oda işden gelicek yedir içir kaldır yıka çay yap bakım yap anca gelebiliyorum....
10 kg fazlalığım vaar kurtulmama yardımcı olur musunuzz
oluruz canım hoşgeldin aramızatanıyalım seni
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar hayırlı cumalar Rabbim bugünün hürmeyine günahlarımız af dualarımızı kabul etsin inşallahh
canım ben geldiqimde bihayli geçti..eşimle akşam yürüyüşe çıktık sonrada alışveriş yaptık ancak o saat oldu... ama geldiqimde nickin altta vardı..o anda açıktın canım görüşemedik....gunaydın kaptanımmm ozlettın yaaa kendını aksam 6 ya kadar bekledım yoktunnn :26::26:
günaydın kızlar
bende kilolardan kurtulmak stiyorum fakat 5 aylık bebegim var malum dogum kiloları
68 le hamile kaldım şu an 78 kiloyum
ılk kılo bıldırımı gene topıgınzın demırbasındannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaz bı kılo versede
başlangıç kilo:88,90 ( 17,05,012 de basladım)
geçen hafta :73,700 kg
bu hafta:73,400 kg
gelen: yok
giden : 300 gr cıkkkkkkkkkkk
toplam giden : 15,500
Hedef : 65 kg
boy : 1.68
beden : 40
günaydın hayırlı cumalar kızcelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ılk kılo bıldırımı gene topıgınzın demırbasındannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaz bı kılo versede
bu hafta benimle inatlaşan vücut direncime raqmen iyi kilo verdiqimi düşünüyorum...belkide 2 günlük yürüyüş ve sporun faydası oldu...az vermişim ama sonuçtan gayet memnunum...
bildirim
başlangıç 90
geöen haftam 79.9
bu hafta 78.8
qiden 1100
toplamda 11.2
hedef 58
boy 165
beden 42
spor 80 dakika..
canım ben geldiqimde bihayli geçti..eşimle akşam yürüyüşe çıktık sonrada alışveriş yaptık ancak o saat oldu... ama geldiqimde nickin altta vardı..o anda açıktın canım görüşemedik....
aaaa gelmısmıydın gormedım yavrusum ya gorsem ıkı dk cene calmadan hayatta cıkmazdım beklesınler banane servıstekıler
bu hafta benimle inatlaşan vücut direncime raqmen iyi kilo verdiqimi düşünüyorum...belkide 2 günlük yürüyüş ve sporun faydası oldu...az vermişim ama sonuçtan gayet memnunum...
bildirim
başlangıç 90
geöen haftam 79.9
bu hafta 78.8
qiden 1100
toplamda 11.2
hedef 58
boy 165
beden 42
spor 80 dakika..
canım ben geldiqimde bihayli geçti..eşimle akşam yürüyüşe çıktık sonrada alışveriş yaptık ancak o saat oldu... ama geldiqimde nickin altta vardı..o anda açıktın canım görüşemedik....
günaydın canım hoşgeldin
öncelikle bebişin hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün
10 kilo çok fazla bir kilo deqil cnm birlikte veririz Alalhın izniyle...11.sayfada beslenme listemiz var oku bilgin olsun cnm...ve her akşam menülerini paylaşırsan yorumlarız ve yanlışları düzeltiriz..ve her cuma kilo bildirimi yapıyoruz cnm bilgine
canım aralıqa kadar ben sana bihayli kilo verdiririm Allahın izniyle..bende istdeyim bu arada annenler nerde oturuyorlar cnm...cok güzel vermişsiniz arkadaşlar
ben aralıkta istanbula annemin yanına gitmeyi düşünüyorum
orda daha öncede gitttiğim spor salonu var kızıma günlük 2 saat annem bakacak bende spora inş.
sporsuz veremiyorum ben
daha önce 40 gün gittim spora 8 kilo veriştim inş. su 10 kilodan da kurtulurum 2 ay gitmeyi düşünüyorum
aaaa gelmısmıydın gormedım yavrusum ya gorsem ıkı dk cene calmadan hayatta cıkmazdım beklesınler banane servıstekıler
canım benimmm biliyorum tatlım olsun en azından böyle bir portaldayız ve hergün birlikteyiz...izmire geldiqimde mutlaka ziyaretine gelicem cnm....
canım artık qramlarla gidecek büyük ihtimalle... çünkü verecek kilon azaldı..1 kilo verdiqin zamanlarda olucak ama genelde bu şekilde gidiyor...ve gayet iyi gidiyorsun cnm tebrik ediyorum
a.s canım annene sevgileirmi ilet... canım benim kilo vermemde burasının büyük payı var onun içindiyorum düzenli olarak diyet topikleri takip edilmeli...bizim topiqimiz yada diqer topikler farketmez..çünkü amaçlarımız aynı....inşallah hedeflerimizede ulaşıcaz cnm..sen çok tatlı bir kızımızsın ve dediqim gibi çok dert edecek bir kilon yok olanlarıda vericez zaten...sakın kafana takma acelemiz yok yavaş yavaş gidiyor canım..bende seni çok seviyorum tatlımmgünaydın arzu ablamm benimm anneminde cok selamı var artık seni bnim sayemde cok iyi tanıdı dilimden düsürmüyorumben diyetten cok korkardım burda kilo verirken farkında bile olmuyoruz sana ne kadar tskr etsem azdır inanki seni çook seviyorumm
listeye bakım canım
inş. gitmeden de biraz versem harika olucak
şöyle de bişey var yediklerime dikkat edim dedim baktım sütüm az oldu ek gıdaya gecene kadar en azından kendime iyi bakmam gerekiyor
cok tesekkur ederım kaptanımmmama senınkıde harıka bı rakam sanırım 79 barajını astın artık arkasıda tıkır tıkır gelecek
erginsena annemler üsküdardalar sen nerdesin ?
ben dikkat ettim yediklerime neleri kestim şöyleki tatlıyı zaten öyle cok yemem dahada azalttım
akşam yemeklerimi az yemeye başladım 76 kiloya kadar düştüm yürüyüşte yaptım bu arada bebegimin geçen ay sadece 400 gr aldıgını görünce üzüldüm
normalde her ay 1 kilo alıyordu ve dr en az 500 gr almalı dedi ana yüregi dayanamıyor yememi kısmıyorum şimdi ve kızım 3 haftada 700 gr aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?