- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
canım aralıqa kadar ben sana bihayli kilo verdiririm Allahın izniyle..bende istdeyim bu arada annenler nerde oturuyorlar cnm...
canım benimmm biliyorum tatlım olsun en azından böyle bir portaldayız ve hergün birlikteyiz...izmire geldiqimde mutlaka ziyaretine gelicem cnm....
ORASı allahın emrı zaten canım hele bı gelmeıkı elım yakanda olur bılesın hemde kalmalı geleceksınnnnnnnnnnnn
canım daha önce kilo verdiqimdede 80de çok takılmıştım..79u görmek için can atıyordum... selini biliyorsun bana ışık tutan arkadaşım...bana dediki kişi hangi kiloda uzun süre kaldıysa kilo verirken vücut o kiloda takılır dedi ama direnç kırıldıqı anda vermeye başlar dedi...hakikatende öyle olmuştu..uzun süre 80de kaldım ama sonra 7 li rakamlardan çok çabuk kurtuldum...bide ben şu açıdan rahatım...65 olduqumda çok zayıftım 62yle 36 beden giydim ve gerçekten bütün ailem arkadaşlarım beni uyardı bukadar zayıflık hiç yakışmadı deiler...onun için 70in altına indiqim an rahatlıcam çünkü göze batan bir kilom olmuyor... ama ben yinede hamiş falan kalmazsan 58i mutlaka görmek istiyorum...
canım 62 oldugun zamanları ve 36 beden sevncını 70,79 topıgımde okudum canım ve cokkk mutlu olmustum senın adına ve senın 72 halınıde gordum gayet guzeldı kesınlıkle 70 cıvarıda yetecek sanaama hamılelık olunca bencede mumkun mertebe 60 larda olman daha ıyı olcak
canım daha önce kilo verdiqimdede 80de çok takılmıştım..79u görmek için can atıyordum... selini biliyorsun bana ışık tutan arkadaşım...bana dediki kişi hangi kiloda uzun süre kaldıysa kilo verirken vücut o kiloda takılır dedi ama direnç kırıldıqı anda vermeye başlar dedi...hakikatende öyle olmuştu..uzun süre 80de kaldım ama sonra 7 li rakamlardan çok çabuk kurtuldum...bide ben şu açıdan rahatım...65 olduqumda çok zayıftım 62yle 36 beden giydim ve gerçekten bütün ailem arkadaşlarım beni uyardı bukadar zayıflık hiç yakışmadı deiler...onun için 70in altına indiqim an rahatlıcam çünkü göze batan bir kilom olmuyor... ama ben yinede hamiş falan kalmazsan 58i mutlaka görmek istiyorum...
ben karşıdayım canım zeytinburnuda
canım yemeklerini dolu dolu ve çeşit çeşit ye....her türlü vitamini al ama abartma...ekmek şeker gibi şeyleri en aza indir mesela biz sadece sabah ekmek yiyoruz...sen emziriyorsun her öqün 1 dilim yiyebilirsin...yine ölçülü bir şekilde herşeyden yemelisin..aslında en güzeli bir diyetisyene gitsende emzirirken nasıl beslenilmesi gerektiqini öqrensen...bizde bu konuda bilgilenmiş olurduk..sanırım sitedede var diyet uzmanı..onada sorulabilir...
canım aralıqa kadar ben sana bihayli kilo verdiririm Allahın izniyle..bende istdeyim bu arada annenler nerde oturuyorlar cnm...
ORASı allahın emrı zaten canım hele bı gelmeıkı elım yakanda olur bılesın hemde kalmalı geleceksınnnnnnnnnnnn
canım 62 oldugun zamanları ve 36 beden sevncını 70,79 topıgımde okudum canım ve cokkk mutlu olmustum senın adına ve senın 72 halınıde gordum gayet guzeldı kesınlıkle 70 cıvarıda yetecek sanaama hamılelık olunca bencede mumkun mertebe 60 larda olman daha ıyı olcak
canım inşallah geldiqimde görüşürz ama kalma konusunda çok zor canım... yinede kısmet diyelim
şimdiden sonrası daha güzel gidicek inşallah sporla destekliyorum cnm...70lerde kalmam mümkün deqil 65in altında olmalıyım...hamilelik durumu işi bozar bakalım hayırlısı...belkide 3-5 ay sonra hamiş kalsam çok daha iyi olucak...çıtır hamiş olmak çok başka bir duygu...
canım zaten ne kadı 3 kiloo........hedefine çok yaklaştın canım seni yakalayamadım... az az verki bende arkandan yetişeyimbu arada selın arkadasımız galıba kesınlıkle haklı bende kızken 70 lerdeydım o yuzden takıldım sanırım bu 70 lerde bı atlatsam arkası gelecek
şu bir ayıda atlatalım da kızım 6 ayını doldurup bir ek gıdayada başlasak o zaman işim daha kolay olacak
ben kiloyu hiç sevmiyorum bayanları hiçbiri sevmiyor ama ben su an kendimi hiç sevmiyorum giydiğim yakışmıyor o yüzden hemen kurtulmam lazım ve sporsuz veremiyorum
inş. şubatta bu kilolardan kurtulmuş olucam bu arada yaşlarınızı ve boyunuzu öğrenebilirmiyim kızlar
canım zaten ne kadı 3 kiloo........hedefine çok yaklaştın canım seni yakalayamadım... az az verki bende arkandan yetişeyim
ben 38 olucam kasım sonu inşallah..boyum 165 cnm...
kızlar bole sevdıgım seyler patlaması yasamamak ıcın şöle bı yol ızlıcem kendıme sevdıgım seylerın lstsını yapcam ve her cuma bırını yıcem mesela bugun kıymalı borek gunuydu kucuk bır parca aldım yıyorummmcokkkkkkkkk özlemısımmmmmmmmmmmmm
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar hayırlı cumalar Rabbim bugünün hürmeyine günahlarımız af dualarımızı kabul etsin inşallahh
bunu hak etmişşin coktan 15 kilo ne demek
senin yaş kaç cocuk var mı
bence bu söz kilo ermek için istikrarlı bir yol izlemeyenlerin bahanesi... geçen yıl 28 kilo verdim ve hiç zorlanmadım...azmin elinden bişey kaçmaz canım beyinde bitirince gerisi geliyor...maşallah yaş ilerledikçe kilo verilmiyor diyenlere örnek olmalısınız
benimde her cuma simit günümdü geçen yıl...çok seviyorumdakızlar bole sevdıgım seyler patlaması yasamamak ıcın şöle bı yol ızlıcem kendıme sevdıgım seylerın lstsını yapcam ve her cuma bırını yıcem mesela bugun kıymalı borek gunuydu kucuk bır parca aldım yıyorummmcokkkkkkkkk özlemısımmmmmmmmmmmmm
ezgiii maşallahh canım çook güzel kilo vermişisnbaşlangıç kilo:74 800 ( 17,eylül,2012 de basladım) gecen hafta yanlış yazmışım
geçen hafta :74, 200 kg
bu hafta:72,500 kg
gelen: yok
Hedef : 58 kg
boy : 1.72
beden : 42
amiiinnn ablacım günaydın..
çook tskr ederim ablam bnm o senin tatlılığıntamam fırsat buldukça geliyorum zaten buraya cok alıştım hedefime ulaşınca kovsanda gitmem
cok fazla kilom yok ablacım ama bende küçük beden kıyafetler kendime yakıştırmak istiyorum inş dedgin gibi acele yok yavas yavas saglam adımlarla senin tavsiyelerinde devam ediyorum
tskr ederim ablacım asıl ben seni öpeyimsenin sayende tabi hiç böle kg vermemiştim daha önce cok mutlu oldum vee inanamadım tartıya defalarca inip çıktım :82: :82: :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?