Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

bu arada selın arkadasımız galıba kesınlıkle haklı bende kızken 70 lerdeydım o yuzden takıldım sanırım bu 70 lerde bı atlatsam arkası gelecek

şu bir ayıda atlatalım da kızım 6 ayını doldurup bir ek gıdayada başlasak o zaman işim daha kolay olacak
ben kiloyu hiç sevmiyorum bayanları hiçbiri sevmiyor ama ben su an kendimi hiç sevmiyorum giydiğim yakışmıyor o yüzden hemen kurtulmam lazım ve sporsuz veremiyorum
inş. şubatta bu kilolardan kurtulmuş olucam bu arada yaşlarınızı ve boyunuzu öğrenebilirmiyim kızlar

bu arada selın arkadasımız galıba kesınlıkle haklı bende kızken 70 lerdeydım o yuzden takıldım sanırım bu 70 lerde bı atlatsam arkası gelecek
canım zaten ne kadı 3 kiloo........hedefine çok yaklaştın canım seni yakalayamadım... az az verki bende arkandan yetişeyim

ben 38 olucam kasım sonu inşallah..boyum 165 cnm...

sohbet gerçekten çok güzel kızlar...ama ben biraz müsade istiyim sıcak bastırmadan yürüyüş yapıp geleyim en fazla 1 saate burdayım fıstıklar..kaybolmayın biyere

kızlar bole sevdıgım seyler patlaması yasamamak ıcın şöle bı yol ızlıcem kendıme sevdıgım seylerın lstsını yapcam ve her cuma bırını yıcem mesela bugun kıymalı borek gunuydu kucuk bır parca aldım yıyorummm cokkkkkkkkk özlemısımmmmmmmmmmmmm

bunu hak etmişşin coktan 15 kilo ne demek
senin yaş kaç cocuk var mı

başlangıç kilo:74 800 ( 17,eylül,2012 de basladım) gecen hafta yanlış yazmışım
geçen hafta :74, 200 kg
bu hafta:72,500 kg
gelen: yok
Hedef : 58 kg
boy : 1.72
beden : 42

BU ARAda dunku menum

sabah

1 dılım ıyıce kızarmıs uno denge
peynır
zeytın
yumurta

ara
yarım elma
1 serce parmagı buyuklugunde kuru pasta

öğle
ızgara tavuk
ceyrek domates+sogan vs
yarım bardak ayran

ara
yarım elma

cokkkkk ıstahım acıktı bastırsın dıye 20 gr badem yedım

aksam
sahanda yumurta
1 adet turp

3 lt su

Son düzenleme:
maşallah yaş ilerledikçe kilo verilmiyor diyenlere örnek olmalısınız
bence bu söz kilo ermek için istikrarlı bir yol izlemeyenlerin bahanesi... geçen yıl 28 kilo verdim ve hiç zorlanmadım...azmin elinden bişey kaçmaz canım beyinde bitirince gerisi geliyor...
benimde her cuma simit günümdü geçen yıl...çok seviyorumda
başlangıç kilo:74 800 ( 17,eylül,2012 de basladım) gecen hafta yanlış yazmışım
geçen hafta :74, 200 kg
bu hafta:72,500 kg
gelen: yok
Hedef : 58 kg
boy : 1.72
beden : 42
ezgiii maşallahh canım çook güzel kilo vermişisn gel bir öpiyim senii
amiiinnn ablacım günaydın..

günaydın cnm

çook tskr ederim ablam bnm o senin tatlılığın tamam fırsat buldukça geliyorum zaten buraya cok alıştım hedefime ulaşınca kovsanda gitmem
cok fazla kilom yok ablacım ama bende küçük beden kıyafetler kendime yakıştırmak istiyorum inş dedgin gibi acele yok yavas yavas saglam adımlarla senin tavsiyelerinde devam ediyorum

geldimm kızlarrr
aktif dinamik ve zindeyimm....çok iyi geldi bu başlangıç bana..bugün 3. günüm ve kendimi kuş gibi hafif hissediyorum...4 tur attım her tur 500 metre yani 2 km yürümüş oldum....20dakikada aletlerde çalıştım...ilerleyen zamanlarda turu 6ya aletli çalışmayıda 30 dk.ya çıkarıcam..alışma dönemindeyim diye şimdi daha az tutuyorum..ısınma dönemleri diyelim....ama çok iyi geldi motivasyonum çok yüksek ve kendimi çok iyi hissediyorum...herkese tavisye ediyorum çıkıp çıkıp yürüyün kızlarrrr........

tskr ederim ablacım asıl ben seni öpeyim senin sayende tabi hiç böle kg vermemiştim daha önce cok mutlu oldum vee inanamadım tartıya defalarca inip çıktım :82: :82: :82:

çok azimlisin tatlım seni 36 bedende görmek için çok beklemicez diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…