inş ablacım ben bu saglıklı beslenmeyi cok sevdim daha dogrusu sen sevdirdin kendi basıma hayatta yapamazdım
birde biraz spora alışşam suyu arttırsam daha iyi olcak
slm arkadaşlar
başlangıç: 84.5(4 ağustos)
geçen hafta:76.5
bu hafta: 75
giden:1.500gr
gelen:yok
toplam giden:9.5
boy:1.66
hedef:65
spor:bu hafta yapmadım
beden:44-46 ydı en son
erginsena sen 68 kiloyum demişsin baştaki yazında
sen nasıl birden bu kadar kilo aldın
canım ben bu topiqi 9 ay önce açtım...işe girmelerim ve orada öqünlerim hep ekmek arası ve karbonlu olması spnrasınd akullandıqım kan ilaçları tatiller ramazan ve bayram derken kendimi çok saldım..birde ben hemen kilo alırım aynı hızlada veririm....1 haftada 5 kilo aldıqımı bilirim yine bir sonraki hafta aldıqım 5 kilonun hepsini verdiqimi bilirim...3 hafta önce 85.5tim bugün 78.8le devam ediyorum..işte böyle canım...
arkadaşlar bende başlıyorum sizlerle elimden geleni yapmaya calışıcam
başlangıç: 77.7(28 eylül)
boy:1.68
hedef:65
spor:emzirme
akşamda bu gün yediklerimi listeler yazarım
harikasın canımmhadi bakalım bol iradeler tatlım başarıcaksın asla şüphen olmasın
canım belki yanlış besleniyorsundur..bizler buraya gelince doqru bildiqimizi sandıqımız birçok şeyin yanlış olduqunu öqrendik...bence sende çok kolay kilo vereceksin...listede yazılanları sakın unutma hatta kopyala cnm...süper vallahi bende cok hızlı alırım ama aynı hızla spor yapmadan veremem
Günaydın
Dün akşam fasülye pilaki yedim bir porsiyon.
Bu sabah: haşlanmış yumurta, iki dilim domates, 2 zeytin, 1 fincan süt
Ara: 1 tane kurabiye
Öğle: çorba, tavuk ızgara, salata
ara: 1 elma
Akşam: zeytinyağlı kabak
Başlangıç: 70.4 (21.09.2012)
Boy:1,60
Hedef:65 (kilomu korumam da yeterli)
3 hafta içinde 1 kilo verdim sonra tekrar aldım şu an kilom bu
Haftaya daha sağlıklı bir bildirim olur inşallah
evet canım sabah aç karnına wcyi ziyaret ettikten sonrahaftada bir tartılıyoruz sanıım
birde ben çıplakwc ye cıkmış ve aç karınla tartılıyorum
sizlerde böyle mi yapıyorsunuz
sena eqer bi kızım olursa ona vereceqim isim cnm...ismim arzuinş............
isim sena mıydı
bundan sonra yazarım canım bu sabah peynir,10 tane yeşil zeytin ,domates ,yumurta ve dilim ekmek yedim ben genellikle ara öğünleri unutuyorum karnım guruldamadıkça yemeği unutuyorum resmen çünkü 11 aylık bir oğlum var en hareketli zamanlarımızı geçiriyruz bu aralar
Kilo veremedim diye çok üzülmedim. Yazdım zaten kilo vermesem bile kilo almamaya çalışmak hedefim benim. HEm bebek için sağlıklı beslenmek, spor yapmak hem de kilomu korumak istiyorum. Yoksa file döneceğimcanım belki yanlış besleniyorsundur..bizler buraya gelince doqru bildiqimizi sandıqımız birçok şeyin yanlış olduqunu öqrendik...bence sende çok kolay kilo vereceksin...listede yazılanları sakın unutma hatta kopyala cnm...
canım sen hamilesin....ilk hedefin bebeqin olmalı kilo vermek deqil...bebişin saqlıklı beslenmesi lazım...bir daha kilo veremedim siye üzülmek yok tamammı
evet canım sabah aç karnına wcyi ziyaret ettikten sonraiç çamaşırlarınla tartılabilirsin biz bazen aralardada tarılıyoruz ama en ideali haftad 1 tartılmak cnm...
sena eqer bi kızım olursa ona vereceqim isim cnm...ismim arzu
canım araları kaçırma çünkü acıkırsan daha çok yersin...acıkmadan yemeqe çalış
Kilo veremedim diye çok üzülmedim. Yazdım zaten kilo vermesem bile kilo almamaya çalışmak hedefim benim. HEm bebek için sağlıklı beslenmek, spor yapmak hem de kilomu korumak istiyorum. Yoksa file döneceğim
Bağdaş kurup kol ve sırt kaslarını, sırt üstü yatıp dizleri hafif büküp kalça ve bacak kaslarını çalıştırabiliyormuşsun hafif ve yavaş hareketlerle. Çok dikkatli hareket ederek pilates bile yapılıyormuş 3 aydan sonra. Vücudumu ahntal ve tembel alıştırmak istemiyorum. Tanıdığım bir abla 8.ayında hop oturup hop bağdaş kuruyordu. Diğer arkadaşım 5. ayında normal oturamıyor ayaklarını uzatmadan.
inş. bir kızın olurda sena ismini koyarsın arzu ablacım
benim de bir kızım var ismi zeynep nisa
bende azra cok memnun oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?