Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

acemiperi bebeğin hayırlı olsun canım
ilk bebiş mi kaç haftalık
Teşekkür ederim. 4 haftalık canım daha çok yeni. 4 aydır 4 gözle bekliyordum, psikopata bağlıyordum zaman zaman. Allah isteyen herkese nasip etsin.

aslında tam olarak hamilelikte hangi hareketlerin yapılabileceqi konusunda uzman birinden yardım alsak ve bilgilensek hamilelik düşünen arkadaşlarımız içinde ışık olur...
Tam pilates setimi aldım çalışmaya başladım ki gebelik haberini aldım. Koca seti bir iki kez ancak kullanabildim. Onun sayesinde 1 kilo verdim zaten.
İnternette bazı hareketler var. Ama bunları dikkatli uygulamak lazım. Bir de bünyeye göre değişiyor. Düşük tehlikesi olanların hiçbir şey yapmaması lazım.

Ben sadece kol ve sırt kasları için bağdaş kurup kol çevirme, sağa sola dönme hareketleri yapacağım bu aralar.

o mınısı acıl beklıyoruz yavrucum bebek sevmek ıstıorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84:
inşallah canım nasip kısmet bakalım...aslında biraz daha kilo versem çok daha iyi olucak ama Rabbim en hayırlısını bilir...o ne derse boynumuz kıldan ince...
inş. olur ablacım bebekler evin neşesi
bende agustosta 24 ü bitirip 25 e girdim

inş. canım çok istiyoruz...dua et olurmu bize

ablacım yürüyüş koru falan var bayanlar stadda falan yürüyo bizim ev oraya cok uzak yanıımda kimsede yok tek basıma cıkamıyorum ama leslie buldum onu yapıyorum bazen cok terletiyo... suyuda aslında içiyorum ama 3lt yapmaıyorum nden oluyorsa

tamam ablacım öyle deneyim birde siz nasıl renkli yazıyorsunuz kızlar bende ifadelerde yazı tiipide yok acaba mesaj sayısı ile mi ilgili ???

KAPTAnımmm ve kızlarr ablam ısım konusunda kararsız gıbı dını ısım oncelıklı ısım fıkrı olan varsa yazabılırmı? kız ısmı :26::26:

Arzu ablacım bnde hiç öle bişeyler yok ki sadece baslık var birde baslık için mesaj simgeleri varr :26: :26: :26:

Arzu ablacım bnde hiç öle bişeyler yok ki sadece baslık var birde baslık için mesaj simgeleri varr :26: :26: :26:

işte o simgelerden yapılıyor canım..bak ortada kalın puntoyla yazılmış siyah A harfi var ordan yapıyosun...başlıkla mesaj yazdıqın sayfanın arasında kalıyor cnm..

COK tesekkur ederım kızlar ablama hepsını ıletıcemmm efnan cok hosuma gıttı bu arada

bizden özenip çok kişi koydu kızına... hatta akrabalardan bile koyan oldu...ama bnm kızım kimse koymasın sadece onda olsun istiyor...bende çok beqenerek koydum cnm..iki isim koyduk biz...mübarek insanlardan kimin ismini koyarsan onun bir vasfı mutlaka ismi koyduqun kişide olurmuş..bende Aişe validemizin ismini koydum cnm..Aişe Efnan

bugünkü menümü paylaşayım kızlar öqlen yemeqimi yedim akşamki menümde hazır

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tahıllı ekmek
krem/beyaz/eski kaşar karışık yedim
yarım domates
yarım salatalık
kayısılı form çay

ara
1 kuru incir (spor sonrası süper gitti)

öqlen
1 kabaqın yarısından yapılmış tavuklu sandal keyfi
1 kaşık kıymalı omlet
1 bardak ayran

ara
ceviz

akşam
1 adet tavuk prizola
1 kase yoqurt

3 litre su

2 km yürüyüş
20 dakika aletli jimnastik...

SUPER hatta harıka bı menu bayıldımmm aksam menunu kopyaladımmm bılgıneeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…