- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
bende çok memnun oldum canım...1 kızım 1 oqlum var ve büyükler...şimdi eve bir miniş daha düşünüyoruz tabiki hayırlıysa....senin yaşın kaç tatlım..
Teşekkür ederim. 4 haftalık canım daha çok yeni. 4 aydır 4 gözle bekliyordum, psikopata bağlıyordum zaman zaman. Allah isteyen herkese nasip etsin.acemiperi bebeğin hayırlı olsun canım
ilk bebiş mi kaç haftalık
Tam pilates setimi aldım çalışmaya başladım ki gebelik haberini aldım. Koca seti bir iki kez ancak kullanabildim. Onun sayesinde 1 kilo verdim zaten.aslında tam olarak hamilelikte hangi hareketlerin yapılabileceqi konusunda uzman birinden yardım alsak ve bilgilensek hamilelik düşünen arkadaşlarımız içinde ışık olur...
inşallah canım nasip kısmet bakalım...aslında biraz daha kilo versem çok daha iyi olucak ama Rabbim en hayırlısını bilir...o ne derse boynumuz kıldan ince...o mınısı acıl beklıyoruz yavrucum bebek sevmek ıstıorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84:
inş. olur ablacım bebekler evin neşesi
bende agustosta 24 ü bitirip 25 e girdim
inşallah canım nasip kısmet bakalım...aslında biraz daha kilo versem çok daha iyi olucak ama Rabbim en hayırlısını bilir...o ne derse boynumuz kıldan ince...
oyle tabı allah hayırlısını versınnn canım . bu arada ablamda son ayına gırdı ama agrısı vs cok acaıpte ödem oldu sıstı dogsun artık da rahatlasın ablacım yaa
canım Allah hayırlı doqumlar nasip etsin inşallah...teyze olmak güzeldir...inşallah canım nasip kısmet bakalım...aslında biraz daha kilo versem çok daha iyi olucak ama Rabbim en hayırlısını bilir...o ne derse boynumuz kıldan ince...
oyle tabı allah hayırlısını versınnn canım . bu arada ablamda son ayına gırdı ama agrısı vs cok acaıpte ödem oldu sıstı dogsun artık da rahatlasın ablacım yaa
ablacım yürüyüş koru falan var bayanlar stadda falan yürüyo bizim ev oraya cok uzak yanıımda kimsede yok tek basıma cıkamıyorumama leslie buldum onu yapıyorum bazen cok terletiyo... suyuda aslında içiyorum ama 3lt yapmaıyorum nden oluyorsa
suyu küçük şaşal şişelerinde içersen çok daha iyi olur canım... lesliede güzel bir yürüyüş tarzıdır cnm...
canım Allah hayırlı doqumlar nasip etsin inşallah...teyze olmak güzeldir...
AMIN canım ınsallah carcabuk kurtulsun ılkıde kızdı buda kız ıkıncı kez teyze olucam
iki kız olmak güzeldir..hep bir ablam yada bir kızkardeşim olsun istemişimdir...ama sadece 1 erkek kardeşim var...neyse buna şükür tek kardeş kalmakta vardıcanım Allah hayırlı doqumlar nasip etsin inşallah...teyze olmak güzeldir...
AMIN canım ınsallah carcabuk kurtulsun ılkıde kızdı buda kız ıkıncı kez teyze olucam
tamam ablacım öyle deneyim birdesiz nasıl renkli yazıyorsunuz kızlar bende ifadelerde yazı tiipide yok acaba mesaj sayısı ile mi ilgili ???
canım mesaj yazmak için açılab boş sayfa varya....bak en üstte şekiller ve harfler var...gri kısımda üstte....koyu renkle yazılan siyah a harfi var ona tıkla...içinden istediqin rengi seç...][ şu iki işaretin arasına yazıcaksın yazılarını..hadi yap bakalım
KAPTAnımmm ve kızlarr ablam ısım konusunda kararsız gıbı dını ısım oncelıklı ısım fıkrı olan varsa yazabılırmı? kız ısmı :26::26:
BetülKAPTAnımmm ve kızlarr ablam ısım konusunda kararsız gıbı dını ısım oncelıklı ısım fıkrı olan varsa yazabılırmı? kız ısmı :26::26:
Arzu ablacım bnde hiç öle bişeyler yok ki sadece baslık var birde baslık için mesaj simgeleri varr :26: :26: :26:
Arzu ablacım bnde hiç öle bişeyler yok ki sadece baslık var birde baslık için mesaj simgeleri varr :26: :26: :26:
COK tesekkur ederım kızlar ablama hepsını ıletıcemmmefnan cok hosuma gıttı bu arada
bugünkü menümü paylaşayım kızlar öqlen yemeqimi yedim akşamki menümde hazır
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tahıllı ekmek
krem/beyaz/eski kaşar karışık yedim
yarım domates
yarım salatalık
kayısılı form çay
ara
1 kuru incir (spor sonrası süper gitti)
öqlen
1 kabaqın yarısından yapılmış tavuklu sandal keyfi
1 kaşık kıymalı omlet
1 bardak ayran
ara
ceviz
akşam
1 adet tavuk prizola
1 kase yoqurt
3 litre su
2 km yürüyüş
20 dakika aletli jimnastik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?