- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
SUPER hatta harıka bı menu bayıldımmm aksam menunu kopyaladımmm bılgıneeeeee
benım menum bugunku bu saate kadar olan
sabah ( 07,25 de)
1 dılım ıyıce kızarmıs uno denge
peynır
4 zeytın
yumurta
yarımdan az domates
kucuk boy bıber
ıse gelınce ( 09,00 ) da kacamak hakkı olarak
1 dılıme denk gelecek kadar kıymalı borek
ara
11,30
yarım elma
herkese merhaba hayırlı cumalar bugün diyete başlayalı 5 gün oldu 1kg vermişim umutlandım daha çok
bugün bizim bildirim günümüz cnm....tebriklerrr
canım bugün kaçamak yapacaqın sabahtan belli deqilmiydi? neden sabah ekmek yedinki :26:
canım sen prizolayı 2 tane yiyebilirsin benim bu aralar iştahım kapalı bişey yiyemiyorum ondan 1 tane yicem
canım hafta içi menülerini bilmediqim için net bişey söyleyemem...ama dünkü menünle ilgili çok saqlıksız beslenmişsin..mercimek çorbası tamamen karbonhidrattır cnm keşke öqünün birinde et yada sebze türü bişeyler yeseydin...öqünlerinde mutlaka salata yoqurt ayran tarzı bişeyler olsun...tek yönlü beslenmek saqlıqımızı bozar...bunlara dikat et tatlım... bu arada çok geçmiş olsun canım umarım şimdi daha iyisindirçok kötü bir hafta geçirdim bütün hafta hastaydim.ÖNCE MAZERETLERİMİ YAZAYIM DA. MENÜLERİMİ PAYLAŞAMADIM BİLİYORUM AMA SADECE 100 GRAM FARK ETMİŞ.ASINDA TÜM HAFTA DİKKAT ETTİM .SUYUMUDA İÇTİM.NİYE BÖYLE OLDU.DÜN SADECE ÖĞLE VE AKŞAM YEMEĞİ OLARAK MERCİMEK ÇORBASI İÇTİM ARA ÖĞÜNLERMİ TEK OLACAK ŞEKİLDE YAPTIM .1 KG VERMİŞİM DRKEN 100 GRAM VERMİŞİM ......DÜNKÜ MERCİMEK ÇORBASI MI YAPTI YOKSA REGLİM DÜN BİTT HALA ÖDEM Mİ VAR.....HERGÜN TARTILSAYDIM BU SORULARIN CEVABINI BİLİRDİM AMA TARTIMINPİLİNİ ÜN DEĞİŞTİRDİM DÜN AKŞAM TARTILDIM 65.9 SABAH YİNE 65.9 EVET ARZUCUM NE DİYOSUN
BAŞLANGIÇ:66.5
GEÇEN HAFTA:66.0
BU HAFTA:65.9
GİDEN :100 GRAM.))))))))))
TOPLAM GİDEN :600 GRAM
HEDEF:60
DİYETE 14.09.2012 DE BAŞLADIM
tabiki canım ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman bildirim yapabilirsinay canım sayende Allah razı olsun çok mutlu oldum bak şimdi ama su kg bildirimini yapamaya hazır değilim bensadece hazır olana kadar kaç kilo verdiğimi yazsam olur heralde
canım menün güzel sorun yok... kaçamak yaptıqın günler sabah ekmek yemezsen dengelemiş olursun o açıdan sordum cnm..HAYIR canım bellı deıldı yanı yarın yıcemtım ama bugun denk geldı cokmu olmus sence :26::26:
canım bende aksamı cokk hafıf gecırmek taraftarıyım 1 tane yeter sanırım
bu arada ogle menum nasıl
karım kase tarhana corbası
mese buyuklugunde 7 kofte
yarım domates
canım hafta içi menülerini bilmediqim için net bişey söyleyemem...ama dünkü menünle ilgili çok saqlıksız beslenmişsin..mercimek çorbası tamamen karbonhidrattır cnm keşke öqünün birinde et yada sebze türü bişeyler yeseydin...öqünlerinde mutlaka salata yoqurt ayran tarzı bişeyler olsun...tek yönlü beslenmek saqlıqımızı bozar...bunlara dikat et tatlım... bu arada çok geçmiş olsun canım umarım şimdi daha iyisindir
tabiki canım ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman bildirim yapabilirsin
canım menün güzel sorun yok... kaçamak yaptıqın günler sabah ekmek yemezsen dengelemiş olursun o açıdan sordum cnm..
arzu ablam ara ögünde meyve yediğimde daha cabuk acıkıyorum midem kazınıyo neden öyle oluyor ki ??
kızlar ben namaz kılıp evi süpürücem birazdan eşimle kızım gelicek...yarında annemle babam geliyorlar memlekettensüpürme işini halledeyim....1 saate gelirim inşallahhh
Benim aldığım notlarda meyveden sonra su içilmez asitliği artırır diyor. Hatta demiş kitatlım meyveler en hızlı sindirilen besinledir..onun için yemeklerden 15 dakika önce yenilmesi tavsiye olunur...meyve sayesinde hızlanan meto aynı hızla arkasından yenilen yemeqide sindirir... bol su içersen meyvenin arkasına daha çok tok kalırsın cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?