teşekkür ederim canım benimmGozun aydın canımmm annecıgne babacıgına hurmetler selamlarrr
pericimmmBenim aldığım notlarda meyveden sonra su içilmez asitliği artırır diyor. Hatta demiş ki
"Ye tatlıyı içme suyu yanarsa yansın, ye yağlıyı iç suyu donarsa donsun."
Yemekten hemen sonra yemenin zararlı olduğunu biliyorum bir de
peki kendini nasıl hissediyorsun cnm...bugün ilkkez 30 dak tempolu yürüdüm ama kalbimde güm güm güm neyseki iiyim
canım muhtemelen baskül deqişikliqinden kaynaklanmıştır...ne zaman dönüceksin...selam çıtır olma yolundaki hatunlar
nasılsınız bakalım,
ben dediğim gibi şuan tokat erbaa dayım
bildirimimi yapayım
başlangıç:85.0(27.08.12)
geçen hafta:81.4
bu hafta:81.4
gelen: yok
giden:yok
t.giden:3.600
hedef:70
beden:44-46
spor plates
tartı aynı gösterdi ama evimdeki tartı değil ondan olabilir yada regl haftasındaydım ondan olabilir yada 2 haftadır plates yapıyorum kaslar sertleşmiş olabilir yani neden çok ama almamakta iyi valla
Çok teşekkür ederimm
İsmim Eda, 18 yaşındayım, liseden mezun oldum, bu sene tercih yapmadım, tekrar üniversite sınavına hazırlanıyorum.
3 hafta önce 61 kg geliyordum. Şimdi 58.4 kg.
Boyum 1.56 :78:
Yediklerime dikkat etmeye başladım. Akşam yemeğini erkene aldım. Abur cuburu haftada 1 güne indirdim o da sadece çikolata vazgeçemiyorum ondann
Mesela geçen hafta 57.9 kg'ı gördüm tartıda ama şimdi 58.4 kg
Moralimi çok bozdu bu, motiveye ve yardıma ihtiyacım var. :26:
teşekkür ederim canım benimm
pericimmm
geçen gün tvye çıkan bir diyetisyen hanım bu tezi çürüttü...bizim yemek aralarında ve yemek sonrası su içilmez diye bildiqimiz şeylerin tamamen yanlış olduqunu söyledi...yemek aralarında içilen suyun midenin daha çabuk dolup doyma hissini verdiqini ve böylelikle fazla yemekten bizi koruduqunu ifade etti...saqlık açısından hiçbir sakıncası olmadıqını belirtti... ve yemek öncesi sonrası nezaman istersek suyu rahatlıkla içebileceqimizi söyledi...hangi proqramdı hatırlamıyorum cnm hatırlasaydım en azından netten izleme imkanın olabilirdi...hatta bunun tam tersini söyleyen doktorlar olduqunuda söyledi...özellikle diyet yapanların yemek aralarında yada yemek sonrası suyu rahatlıkla tüketebilceklerini söyledi...evet canım meyve ve tatlılar hep yemek öncesi öneriliyor
Su meselesinde haklısın. Birinin ak dediğini öbürü kara diyor bu doktorların. Ben de uzunca süre yemekte su içmemiştim. Ama sağlam kaynaklardan öğrendim ki yemek yerken midenin 1/3 ü su ile 1/3 ü yemekle dolmalıymış. Su içmek daha az yemek yemeye vesile oluyormuş.
Basküldeki ne kadar oynamayı dikkate almamak lazım arzu?Bu dijitallerde açım ıslak olursa 100 gram atıyor neredeyse
he bebem 70-79 u okuodummm ama bakım bı gelmısmısın dedım burdasın hele sukur
ben geleli çok oldum kuzum yaa...periyle mesajlaştık sen hala yoksunn
canım ben robot kullanıyorum temizlik yaparken ondan çabuk bitiyor...hadı yaaa tuh kacırmısımben surer baya sanmıstım
kızcelerım ALLAHA şükürki dunku tatlı krızımden aburcubur kırızımden bugun eser kalmadı sakınım bugunzaten olmasa ıyı olur cunku cumaya kadar kacamak hakkım sona erdı
ablacım ben kilo verdim ama hiç öyle durmuyo şimdilik acaba regl den mi kaynaklanıyor ??? :26: :26: :26:
gelsene canım bizim burdaki yürüyüş kortunda birlikte yürüyelimii hissediyorum ben yürüyodum ama normal hızımı arttırınca kalbim ne yapsın deli gibi çarptı bundan sonra böyle yürücem az olsun ama kaliteli olsun zamnla artacaktır performansım bomba gibiyim ünv yılklarında haftada 6gün 3 ssaat yapıyordum müthiş enerji verior spor ama sonra sağlık problemleri yüzünden bıraktım halada okadar ağır spor yasak bende öle bi salmışımki inş toparlıcam seni örnek alıyorum rolmodelim sensin erginsenacım
o zaman biraz daha yol almam lazım benim... regl zamanında olmamız tartıyı etkiliyor mu ablacım :26: :26: .26: :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?