Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

valla kızlar kopmuş yine azıcık kayboluyom ortam akıyo masallah semiha şakirın arkasınımı diorsun

arzu ben yemek yapamadığım için mercimek takıldık yoksa hafta içi çok güzeldi düzenliydim dün bozdum sağlıksız biliyorum 2 gün sonra daha iyianlaşılır gibi geliyo zaten her sabah tartılamadım oda olumsuz etkiliyo beni yani her sabah tartılmak daha iyi geliyo bana.......bugünü paylaşayım

sabah:
1 yumurta
3 4 zeytin
biraz peynir
evde ekmek kalmamış ekmek yok
ara:
1 bardak ayran

öğle:
1 tane elma okulda çocuklardan canım çekti
1 kase mercimek çorbası:))))))
1 bardak ayran
ya bide yazmaya korkuyorum 2 tane hoşbeş gofret yedim ödül diye olmamış biliyorum:))))

ara:1 tane armut yicem yada süt

akşam:
türlü yemeği

ya akşam maçımız var çok azda olsa çekirdek yemek istiyorum ama hiç hak etmedim ben çekirdeği.....ben bu hafta dha iyi bi sonuç bekliyodum.....

Arzucum canım arkadasım aldıgım asırı guzel tepkıler ve ıltıfaltlardan sonra kı artık baya sık olmaya basladı " ınanılmaz zayıflamıssınız cok ıyı olmus bravo" seklındekı tepkılerden sonra sana tekrar tesekkur etmek ıstedım yaa sana ınan cok ama cok mınnettarım senın yarıdımın motıven olmasa asla basaramazdım buna ınan lutfen

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee senı sevıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmcanımmmmmmmmmmmmmmm

arzu ablacım ben kaç kiloda haftalık ödüllere baslayayım
canım kendine küçük hedefler koy...mesela her verdiqim 1 yada 2 kiloda kendime şunu alıp yicem de...geçketen buda çok iyi bir motivasyon şekli canım...
valla kızlar kopmuş yine azıcık kayboluyom ortam akıyo masallah semiha şakirın arkasınımı diorsun
evet canım biz hemen orda oturuyoruz zaten..hem tanışmış oluruz canım ne dersin
canım 2 tane hoşbeş yemişsin bari 1tanede kalsaydın canım :26: bence bugünlük fazlasıyla kaçmış çekirdek yeme cnm...çünkü bi başlayınca bitmeden bırakamıyoruz

bende seni seviyorum canımm......... ben tavsiye ederim nasibi olan uygular bu başarı senin canımm

tamammm doğru söylüyosun çekirdeği unuttum gitti....insan evinde daha güzel motive oluyo diyetine ben bi iki güne 65.0 ı görürüm gibi geliyo birde eşim kuş lokumu almış arada bi iki tane yemiştim bu saatten sonra sıfırhata....ya bide ben arada dolabı açınca bir iki peynir atıyorum karbonu 1 ya ondan ..eğil arada......birde kaçamaklarımızı haftada bir gün sabah yapıyoz dimi....bakalım ben 60 a inebilecekmiyim gözümde çok büyüdü 5 kg...eğer verebilirsem koricm o kiloyu insallahhhhh:))))

canım arada peynir atıştırabilirsin ama bunu alışkanlık haline getirme...sonra sürekli bişeyler atıştırma hissi ortaya çıkar..hedefler büyük olmalıki motivasyonumuzda yüksek olsun cnm...60a tabiki ineceksin cnm menülerine dikkat et yeter

eşimde eskisi gibi katı değil ekmeğime falan karışmıyo artık.sadece 65 den aşağı düşme 65 i koru diyo ama 60 benim için çok rahat olacak kuş gibi ben menülerimi paylaşıcam böyle paylaşmadan olmuyo ama fırsat bulamıyorum işte yoksa bana kalsa ben eski sayfaları bile okumaya bayılıyorum yeşil olanları:)))))dikkat edicem gerçekten

iltifatın için teşekkür ederim canım
önce 65e in bakalım eqer fazlalıqın yoksa korumaya geçersin olmadı 2-3 kilo daha verirsin cnm...

Arzu abla yapmam gereken buraya yediklerimi ve egzersizlerimi yazmak mı ?
Bir de şu kilo cetveli nasıl yapılıyor, imzadaki ?

Arzu abla yapmam gereken buraya yediklerimi ve egzersizlerimi yazmak mı ?
Bir de şu kilo cetveli nasıl yapılıyor, imzadaki ?

evet canım gün boyu ne yediysen bizler gibi sende paylaşmalısınki yanlışın varsa görelim
11. sayfada beslenme listemiz var onu kopyala cnm o çok önemli bir liste...
kilo çizelgesi nasıl yapılır kk yaz google'a hemen çıkar canım orada nasıl yapıldıqı ayrıntılı anlatılıyor

sabah
2dilim çavdar ekmegi küçük boy domates tel peynir şekersiz cay yeşil biber ceviz yedim

ara
1 armut

ögle
2 kase çorba 3kaşık yogurt

ara
1elma yarım armut

akşam
ton balıklı salata

su=2.5lt

bugün kendimi sürekli aç hissettim ablacım fazla oldu galiba

Cetvelimi yaptımm
Bugün yediklerimi yazayım.
Kahvaltımı geç yapıyorum malesef 10.00 gibi
1 dilim kızarmış ekmek, 1 kk peynir, 3-4 zeytin, salatalık, 1 bardak meyve suyu.
Ara öğünde 1 büyük erik.
Akşam yemeğini tostla geçiştirdim bugün normalde yapmam ama canım birşey istemedi :79:
Bir de sabahları hiçbirşey yiyip içmeden, bir çay bardağı ılık suya, 2 tatlı kaşığı sirke karıştırıp içiyorum.
Sizce bir faydası oluyor mu ? Deneyen var mı ? 70 kg olan kuzenim bu sayede 56-57 kg'a indi
Sabah biraz da egzersiz yaptım

Su = 2 lt

Son düzenleme:
bugünkü menüm
sabaheynir,10 yeşil zeytin,domates,1 dilim ekmek,yumurta
ara:yok
öğlen:3 baget,salata
ara:3 tane kayısı
akşamatlıcan yemeği ,yoğurt
3lt suyu tamamladım

arzucum nasılım???

bende elma sirkesi içiyordum geçen yıl sürekli kilo vermiştim tekrar aldım ama mide kramplarına neden oluyordu bende içindeki asitten dolayı dişimi çürütmüştü...

canım meyveyi çok yemişsin meyve acıktırır...ve öqlen neden 2 kase çorba içtin 1 kase çorba+yemek yeseydin seni tok tutardı.. ve özellikle kahvaltıalrda haşlanmış yumurta yerseniz gün içinde acıkmazsınız tatlım...
diyet yaparken akşam tost yenirmi cnm sen listemizi okumadınmı 11.sayfada...
bugünkü menüm
sabaheynir,10 yeşil zeytin,domates,1 dilim ekmek,yumurta
ara:yok
öğlen:3 baget,salata
ara:3 tane kayısı
akşamatlıcan yemeği ,yoğurt
3lt suyu tamamladım

arzucum nasılım???

çok güzel canım

kızlar sirkeli su mideyi deler sakın içmeyin...ben gayette böyle şeyler yapmadan 28 kilo verdiysem demekki gerek yok böyle şeylere..saqlıqınızı tehlikeye atmayın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…