Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Pekii sirkeyi bırakıyorum o zaman limonlu su içiliyormuş bir de ablacım o nasıl ?

bende farkettim ablacım meyve yedikçe daha cok acıktım öglende patates yemegi vardı onun için sadece corba içtim..
ablacım birde yumurta ile ekmek aynı anda yenir mi ki ondan yemiyorum...

kızlar sirkeli su mideyi deler sakın içmeyin...ben gayette böyle şeyler yapmadan 28 kilo verdiysem demekki gerek yok böyle şeylere..saqlıqınızı tehlikeye atmayın lütfen

evet ablacım gerçekten cok zararlı ben içmiyorum kesinlikle.. senin izinden gidiyoruz saglıklı ve cıtır olacagız inşallah

evet ablacım gerçekten cok zararlı ben içmiyorum kesinlikle.. senin izinden gidiyoruz saglıklı ve cıtır olacagız inşallah

kilo verirken saqlıqımızdan olursak çok şey kaybederiz...önemli olan saqlıklı bir şekilde kilo vermek...sakın yanlış şeyler yapmayın canlar sonra çok üzülürsünüz..

ben sırf kilo veriyim diye içmiştim birinden duyup ama sürekli mide agrısı halsizlik yasıyordum çok kötüydüm ... Ama şimdi sık sık yeyip içerek kilo verebiliyorum çok mutluyum allah senden razı olsun arzu ablacımm iyiki varsın

şöyle 65lere bi düşsem en son 7 sene önce o kilodaydım

bugün canım bşi istemedi
sbah süt 1 bardak
ara kurukayısı 2 tane
öğle süt 1 bardak 10 fındık
ara seftali
akşam patlıcan yemeği 5 kaşık yoğurt salata çorba ( kocişle yemek yediğim için )
gece 1tane yeşil elma

3 litre su
30 dak templu yürüyüş

Allah hepimizden razı olsun canım
şöyle 65lere bi düşsem en son 7 sene önce o kilodaydım
inşallah o rakamları görüceksin canım yeterki sabırla devam et

canım kahvaltı yapmaman çok büyük bir yanlış..canın istemesede tadımlıkta olsa bişeyler yemen gerekir...öqlen yine bişey yok..ve en hafif geçirmen gereken akşam öqününü çok aqır geçirmişsin...

huzur sokaqını izledim geldim kızlarr
hafiftende uykum gelmeye başladı.. namaz kılıp yatmak lazım

Son düzenleme:
hayırlı geceler kızlar gene güzel kllolar verilmiş tebrikler... Canım sıkıkıyır benim yumurca uyuttum onu yatirim eeee sizler nasılsınız bakalım keyifler yerindemi....

eski sayfaları okuyordum gecenin bu vakti canımı turşu çektirdin valla arzu:)))ne güzel anlatmıssın.hayatımda hiç tursu yapmadım eşimde sever acaba becerebilirmiyim ki ????ya bende çok meraklıyım böyle seylere .....eşime söyledim turşu tarifi buldum diye yapsan güzel olur dedi :)))kafama takılan iki şişe sirke kaç litre oluyo?????limon tuzu 1 paket ne kadar oluyo miktarlarını biraz daha açabilirmisin?birde dondurucuya hiç bamya koydunmu cnm çok sordum ama:)

gUNAYDIN kızlarrrrr mutlu haftasonlarııı

cok zor kalktım bgun sanrıım cumartesı oldugu ıcın tatıl moduna erken gırdım demekkı

dunku menum

sabah
1 dılım uno denge ıyıce kızarmıs
peynır
zeytın
yumurta
ceyrek domates

saat 9,00 da
kacamak hakkı bır dılım kıymalı borek

ara
yarım elma

ogle
yarım kase tarhana corbası
mese buyuklugunde 7 adet kofte
ceyrek domates

ara
5-6 adet badem

aksam
4 kasık bamya yemegı
ceyrek domates sogan

3 lt su

dunku kılom ıle aynıyım bugunde :44::44::44:

hayırlı geceler kızlar gene güzel kllolar verilmiş tebrikler... Canım sıkıkıyır benim yumurca uyuttum onu yatirim eeee sizler nasılsınız bakalım keyifler yerindemi....
ilknurcum faceden konuşmuştuk ama burdada selamlaşalım okuduqun gibi yuvalanıp gidiyoruz işte...benim bu dönemde kilo vermemde biraz sorun var..bikaç gündür dikkat ediyorum sanki içtiqim su kadar wcye çıkmıyorum...vücudum su tutmaya başladı...ve eskisi gibi kilo verememem bundan kaynaklanıyor...ödem sökücü bişeyler yapıcam bakalım olmadı doktora gidicem..bakalım hayırlısı canım...sen nasılsın
canım sirkeler 900 yada 1000qr diye hatırlıyorum... 2 şişe kullandım anırım tarifinde daha net yazmışımdır...limon tuzuda marketten aldım dibinde az bişey var...qram olarak hatırlamıyorum cnm... evet bamya her yıl koyarın ve yıl boyu kullanırım..bamyaları temizleyip yıkadıktan sonra bir pişirimlik olucak kadar buzdolabı poşetlerine koyup dondurucuya atıyorum...kullanacaqım zamanda 15 dakika önceden çıkarıp bekletiyorum iyice çözülmeden pişiriyorum... acele zamanlarda direk pişiridiqimde olmuştur

işte canım kilo korumaya geçtiqimiz zaman bu tür küçük kaçamaklar yapabilicez ve kilomuz etkilenmicek

günaydın arkadaşlar herkese iyi tatillerr
kızımla eşim uyuyorlar bende peynirle pastırma atıştırdım kahvaltıyı birlikte yapıcaz...
bu arada ilknurada yazdım okumuşsunuzdur vücudumun ödem tuttuqunu düşünüyorum....sanki wc olayım içtiqim sudan daha az gibi... 2-3 hafta bu direnci kıramazsam doktora gidicem...bakalım hayırlısı...

semizotu yeşil yeşil çiq olarak yenildiqinde hem çok güzel ödem attırıyormuş hemde kilo vermekte çok faydalı....pazartesi hemen alıcam...zaten önceki sene bir dönem hergün yiyordum...birde kiraz sapı alıcam ödemi atmak için..bu hafta böyle deniyim bakalım durumum ne olucak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…