Pekii sirkeyi bırakıyorum o zaman limonlu su içiliyormuş bir de ablacım o nasıl ?
kızlar sirkeli su mideyi deler sakın içmeyin...ben gayette böyle şeyler yapmadan 28 kilo verdiysem demekki gerek yok böyle şeylere..saqlıqınızı tehlikeye atmayın lütfen
evet ablacım gerçekten cok zararlı ben içmiyorum kesinlikle.. senin izinden gidiyoruz saglıklı ve cıtır olacagız inşallah
evet ablacım gerçekten cok zararlı ben içmiyorum kesinlikle.. senin izinden gidiyoruz saglıklı ve cıtır olacagız inşallah
canım meyveyi çok yemişsin meyve acıktırır...ve öqlen neden 2 kase çorba içtin 1 kase çorba+yemek yeseydin seni tok tutardı.. ve özellikle kahvaltıalrda haşlanmış yumurta yerseniz gün içinde acıkmazsınız tatlım...
diyet yaparken akşam tost yenirmi cnmsen listemizi okumadınmı 11.sayfada...
çok güzel canım
Allah hepimizden razı olsun canımben sırf kilo veriyim diye içmiştim birinden duyup ama sürekli mide agrısı halsizlik yasıyordum çok kötüydüm ... Ama şimdi sık sık yeyip içerek kilo verebiliyorum çok mutluyum allah senden razı olsun arzu ablacımm iyiki varsın
inşallah o rakamları görüceksin canım yeterki sabırla devam etşöyle 65lere bi düşsem en son 7 sene önce o kilodaydım
bugün canım bşi istemedi
sbah süt 1 bardak
ara kurukayısı 2 tane
öğle süt 1 bardak 10 fındık
ara seftali
akşam patlıcan yemeği 5 kaşık yoğurt salata çorba ( kocişle yemek yediğim için )
gece 1tane yeşil elma
3 litre su
30 dak templu yürüyüş
ilknurcum faceden konuşmuştuk ama burdada selamlaşalımhayırlı geceler kızlar gene güzel kllolar verilmiş tebrikler... Canım sıkıkıyır benim yumurca uyuttum onu yatirim eeee sizler nasılsınız bakalım keyifler yerindemi....
canım sirkeler 900 yada 1000qr diye hatırlıyorum... 2 şişe kullandım anırım tarifinde daha net yazmışımdır...limon tuzuda marketten aldım dibinde az bişey var...qram olarak hatırlamıyorum cnm... evet bamya her yıl koyarın ve yıl boyu kullanırım..bamyaları temizleyip yıkadıktan sonra bir pişirimlik olucak kadar buzdolabı poşetlerine koyup dondurucuya atıyorum...kullanacaqım zamanda 15 dakika önceden çıkarıp bekletiyorum iyice çözülmeden pişiriyorum... acele zamanlarda direk pişiridiqimde olmuştureski sayfaları okuyordum gecenin bu vakti canımı turşu çektirdin valla arzu:)))ne güzel anlatmıssın.hayatımda hiç tursu yapmadım eşimde sever acaba becerebilirmiyim ki ????ya bende çok meraklıyım böyle seylere .....eşime söyledim turşu tarifi buldum diye yapsan güzel olur dedi :)))kafama takılan iki şişe sirke kaç litre oluyo?????limon tuzu 1 paket ne kadar oluyo miktarlarını biraz daha açabilirmisin?birde dondurucuya hiç bamya koydunmu cnm çok sordum ama:)
gUNAYDIN kızlarrrrr mutlu haftasonlarııı
cok zor kalktım bgun sanrıım cumartesı oldugu ıcın tatıl moduna erken gırdım demekkı
dunku menum
sabah
1 dılım uno denge ıyıce kızarmıs
peynır
zeytın
yumurta
ceyrek domates
saat 9,00 da
kacamak hakkı bır dılım kıymalı borek
ara
yarım elma
ogle
yarım kase tarhana corbası
mese buyuklugunde 7 adet kofte
ceyrek domates
ara
5-6 adet badem
aksam
4 kasık bamya yemegı
ceyrek domates sogan
3 lt su
dunku kılom ıle aynıyım bugunde :44::44::44:
KIZLAR UMARımkı bugun seytanın bacagını kırar ve su 73 ler barajını gecebılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?