- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
canım belli bir düzende gidiyorsun ve düzenli bir kilo verişin var...hiç bozmadan devam canım...73leri 70leri deqil 60ları bile görüceksin
bizimkiler kalktılar ben kahvaltı hazırlamaya kaçarr
Merhaba canım kirazsaplı form çaylar var ondan al istersen belkide bedenin yeşilçaya alıştı bi işe yaramıyor olabilirmi yeşilçaya bıraz aramı versenilknurcum faceden konuşmuştuk ama burdada selamlaşalımokuduqun gibi yuvalanıp gidiyoruz işte...benim bu dönemde kilo vermemde biraz sorun var..bikaç gündür dikkat ediyorum sanki içtiqim su kadar wcye çıkmıyorum...vücudum su tutmaya başladı...ve eskisi gibi kilo verememem bundan kaynaklanıyor...ödem sökücü bişeyler yapıcam bakalım olmadı doktora gidicem..bakalım hayırlısı canım...sen nasılsın
canım sirkeler 900 yada 1000qr diye hatırlıyorum... 2 şişe kullandım anırım tarifinde daha net yazmışımdır...limon tuzuda marketten aldım dibinde az bişey var...qram olarak hatırlamıyorum cnm... evet bamya her yıl koyarın ve yıl boyu kullanırım..bamyaları temizleyip yıkadıktan sonra bir pişirimlik olucak kadar buzdolabı poşetlerine koyup dondurucuya atıyorum...kullanacaqım zamanda 15 dakika önceden çıkarıp bekletiyorum iyice çözülmeden pişiriyorum... acele zamanlarda direk pişiridiqimde olmuştur
işte canım kilo korumaya geçtiqimiz zaman bu tür küçük kaçamaklar yapabilicez ve kilomuz etkilenmicek
Arzu ablacımm birşey sormayı unuttum .
Benim kilolarımın çoğu bacaklarımda toplanmış gibi
Bacaklarımı inceltmem için neler önerirsiniz ?
Arzu ablacımm birşey sormayı unuttum .
Benim kilolarımın çoğu bacaklarımda toplanmış gibi
Bacaklarımı inceltmem için neler önerirsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?