Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

bu sabah çok çeşitli bir kahvaltı yaptım ama hepsinden ölçülü yedim...şimdide kayısılı form çayımı içiyorum...hafiften bir uyku hali var...ama zaman yok şekerleme yapamaya...kızımla dışarı çıkıcaz...sonra eve gelip akşam için bişeyler hazırlıcaz annemler yarım saate biniyorlar akşama nasip olursa burdalar...yarında çatalcaya gidicez...yoqun bir hafta sonu bekliyor beni...

Merhaba canım kirazsaplı form çaylar var ondan al istersen belkide bedenin yeşilçaya alıştı bi işe yaramıyor olabilirmi yeşilçaya bıraz aramı versen

sabah:
soğanlı yumurta mıhlama
1 dilim kızarmış ekmek
5 6 tane kızarmış biber
biraz peynir zeytin 4 5 tane

ara:
1 tane şeftali
1 lt suyumu bitirdim

arzu hani şu yağlı biber tursusu vary ya...biberleri ne kadar haşlıyoruz yani ne zaman çıkarayım kaynayan sirkeli suyun içinden az sonra yapcm

evet ya dün gerçekten hata yaptım

sabah 8
2 dilim ekmek peynir süt
ara 8 fındık
öğle yarım kase çorba 5 kaşık yoğurt 1litre su şimdilik

Arzu ablacımm birşey sormayı unuttum .
Benim kilolarımın çoğu bacaklarımda toplanmış gibi
Bacaklarımı inceltmem için neler önerirsiniz ?

Arzu ablacımm birşey sormayı unuttum .
Benim kilolarımın çoğu bacaklarımda toplanmış gibi
Bacaklarımı inceltmem için neler önerirsiniz ?

canım yürüyüş yapmak inanılmaz inceltiyor eyer dışarı çıkma glbi imkanın yoksa lesli yapa bllirsin hem inceltior hemde çok keyif verici zamanın nasıl geçtını anlamıyorsun...

selam kızlar ben geldim hemde bomba gibi
sabah direksiyon sınavındaydım sonuç 2 de demişlerdi onu beklemekten öldüm resmen
veeeee sonuç geçmişim bu işte tamamdır ,
darısı tüm almayanlara inşallah

ben burda diyetime uymaya çalışıyorum ama listelerimi yine evime geçeyim düzenime geri döneyim öyle paylaşayım dedim
ama sizi takip ediyorum halen merak etmeyin
benden şimdilik bukadar
sevgiyle kalın.....

slmlar arkadaşlar bu sabah yediklerimi yazayım

kahvaltımeşim evde oldugu için 12 de yaptık )

2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
yarım domates
yarım salatalık
1 biber
2 br çay
şimdiye kadar 1 lt suyumu içtim akşama kadar 2,5 lt içicem inş.

Bugün büyük ihtimalle annenannemde kalacağım o yüzden akşam giremem, şimdiden yediklerimi yazayım
Kahvaltı 9.30 gibi,
1 dilim kızarmış ekmek
1 kk peynir
1 salatalık
1 yumurta
Kayısılı form çay

Saat 13.00 gibi,
1 kase karışık meyveli müsli

Akşam da anneanneciğim ne hazırladıysa artık, ama az yicem ekmeksiz ve 1 porsiyon

Sabah kahvaltıdan önce yarım saat bir yürüyüş yaptım birkaç da bacak inceltme egzersizi.

Şimdilik 1.5 lt su içtim, akşama kadar 2-2.5 lt yaparım onu :107:

sabah
2 dilim cavdar ekmegi..menemen.. kasar peyniri..sekersiz cay

ara
ceviz

öglen
ton balıklı salata

ara
1 yeşil elma...çilekli yesilçay

akşam
tavuk kanat..közlenmiş 1 domates
elmalı yeşilçay

su 2.5 lt

Arzu ablamm ben leslie yapmaya basladım ama fazla spor kasları yorar sişirir die duymuştum hergün mü yapsam haftada 5 gün mü ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…