Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

SELAM ılknurum hosgeldınn nasılsın canımmmm
hoşbuldum canım ama gene denk gelemedik neyse yakında kendi telefonuma net yapınca bool bol g,rüşürüz öpoyorum seni canım...
amin.. Canım hadi gözün aydın hayırlı olsun...

Merhaba canım kirazsaplı form çaylar var ondan al istersen belkide bedenin yeşilçaya alıştı bi işe yaramıyor olabilirmi yeşilçaya bıraz aramı versen
canım bitki çaylarını eskiden 3 öqün içerdim ve uzun zamandır tek öqünde içiyorum...2-3 haftadırda hiç içmiyordum..1-2 gün oldu başlayalı....kiraz sapı alıp kendim demlicem cnm teşekkürler önerin için
arzu hani şu yağlı biber tursusu vary ya...biberleri ne kadar haşlıyoruz yani ne zaman çıkarayım kaynayan sirkeli suyun içinden az sonra yapcm
canım yetişemedim sana...bugün çok yoqundum...fazla haşlamıyorsun canım hafif renkleri dönecek okadar
Arzu ablacımm birşey sormayı unuttum .
Benim kilolarımın çoğu bacaklarımda toplanmış gibi
Bacaklarımı inceltmem için neler önerirsiniz ?
yürüyüş canım
canım tebrikler hayırlı uqurlu olsun Rabbim kazasız sürüşler nasip etsin inşallahhh...
canim maydonoz suuda odeme ii gelior
evet canım onuda uygulucam
bugünkü menünü çok beqendim canım
Arzu ablamm ben leslie yapmaya basladım ama fazla spor kasları yorar sişirir die duymuştum hergün mü yapsam haftada 5 gün mü ????

leslie ödem tutmaz canım ödem attırır..aqır jimnastik ödem yapar

kızlaarrr
annemle babam geldiler Rabbime şükürler olsun....yemek yedik çay içtik şimdi kardeşime geçtiler...çok başka duygular içinde oluyorum onları görünce...tontoşlarım beniimmm :123:
yoqun birgündü ailece alışverişe çıktık 1 saatte hallederiz diyorduk 3te gittik 6da geldik...
vee yorgunum....bugün yoqunluktan yürüyüşte yapamadım..yarında şehir dışına çıkıcaz öyle kalıcak inşallah pazartesi artık...
melek sen çıkmadan gelirim demiştim canım ama yoqunluktan giremedim senide bekletmiş oldum kususra bakma canım olurmu

merhaba kızlar
ne zamandır topiğe giremiyorum neler yapıyorsunuz görüşmeyeli?
Arzu ablacım nasıl gidiyor zayıflama?

Ya bende 68 kiloydum 4 bucuk ayda 47 kiloya dustum hic bi sikinti olmadi ama canim cok tatli sevmeme ragmn tatli cekti psikolojik sanirim

Ya bende 68 kiloydum 4 bucuk ayda 47 kiloya dustum hic bi sikinti olmadi ama canim cok tatli sevmeme ragmn tatli cekti psikolojik sanirim

kızlar nete çok giremiyorum yaa.. ama girmiyorum diye sakın beni unutmayın. bıraktı da sanmayın...
ben tam olarak ne azaman başladığımı hatırlamıyorum ama ortalama 10 gün falan oldu. 62,5 falan ile başladım. şimdi 60,5-61 arası çıkıyorum. çok ama çok umutlandım. böyle böyle bi 2 ay dişimi sıksam 8 kilo gitse süpppeer olacak. acaba daha hızlı kilo verebilir miyim ki?? ama zararlı olur sanırım...

dün ne mi yedim
sabah yulaf kepeği+yoğurt+ yeşil çay
ara elma
öğle 1 dilim denge light
ara elma
akşam 3/4 tabak fasulye
ara:yeşil çay çiğ badem yabanmersini

bugün ise
sabah: yulaf kepeği+yoğurt+yeşil çay
ara:yok
öğle:yarım alabalık fanta (
ara: elma + kaçamak (( arkadaşa gittik de 1,5 kurabiye yedim sadece
akşam 1-2 kaşık makarna
gece daha yemedim ama 1 elma yer yatarım sanırım...

arzucum gözün aydın annen ve babanın ellerinden öp yerime birde ton tonlara benden çok çok selam söyle... Bol bol hasret giderin canım...

Merhabalar,egzersizin yanında sıkılaştırıcı ürün de kullanmanızı tavsiye ederim.Ben öyle yaptım,faydayı ikiye katlıyoruz o zaman...
Size tavsiye edebileceğim ürün ** Perfect body Ultra sıkılaştırıcı vücut losyonu** Oriflame Kozmetik ürünü... :80:

abla 7 kilo az mı Allah aşkına?
maşallah
canım çoqunluqu ödem ve ik hafta 2.5 kilo gitti onun için yeterli deqil..bu hafta sadce 1100 verdim..bnm metom hızlı verdiqi için ben bunu yeterli görmüyorum cnm...
deneyimlerini bizimle paylaşırsan seviniriz cnm
arzucum gözün aydın annen ve babanın ellerinden öp yerime birde ton tonlara benden çok çok selam söyle... Bol bol hasret giderin canım...
saqol cnm Allah razı olsun a.s canım olur öperim
menümü yazmıştım ama kimse bir yorum yapmamış

canım muhtemelen beqenip geçmişizdir..beqendiysek sorun yok cnm

günaydın kızlar herkese iyi pazarlarr
biz yola çıkıyoruz akşama geliriz gelince girerim kızlar hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun

Günaydın kızlar perşembeden beri qiremedim çünkü evimi boyattım yeni dekor verdim salonuma accık
kış temizliğine qiriştim bu arada... pek diyetimede sadık kalamadım.. cuma qünü bildirim yapmadım çünkü;
hem qirmeye vaktim olmadı hemde ilk haftam olduğundan listeye qirmem diye düşündüm haftaya cuma bildirirmimi yaparım insss..
bu arada sabah tartıldım 68,7 kg'yim.. inşallah cumaya kadar 67yi qörürüm
qörüşürz kızlar temizlik yapmam lazım her yer her yerde..
vakit buldukca qirmeye çalışcam öpüyorum hayırlı pazarlarr

bugün nemruta otele kahvaltıya gittik arkadaşlarla. 2 kilo verdikten sonra diyet bozuldu. ama eve gelince aynen devam ettim merak etmeyin bayanlar... menü diye bişey yok. hiç yazmasam daha iyi. utanırım valla (56:

ya şu cevaplarımızın altında şu kadar kilo verdim diyen etiketler varya.. onları profilime nasıl ekliyrumm bilemedim????????? yardım eden var mıdır acabaa

dünkü menüm

sabah iki dilim ekmek peynir süt
ara 8 fındık
öğlen çorba yoğurt
ara şeftali
akşam
iki but ayran salata

3 litre su 400 ml çay
30 dak yürüyüş

bugünkü menüm

sabh 1k nesfit
ara 3 hurma
öğlen 1 tane kırmızı köz biber 5 kaşık yoğurt
ara meyve
akşam kurufasulye salata
gede süt

2.5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…