- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
hoşbuldum canım ama gene denk gelemedik neyse yakında kendi telefonuma net yapınca bool bol g,rüşürüz öpoyorum seni canım...SELAM ılknurum hosgeldınn nasılsın canımmmm
amin.. Canım hadi gözün aydın hayırlı olsun...selam kızlar ben geldim hemde bomba gibi
sabah direksiyon sınavındaydım sonuç 2 de demişlerdi onu beklemekten öldüm resmen
veeeee sonuç geçmişim bu işte tamamdır ,
darısı tüm almayanlara inşallah
ben burda diyetime uymaya çalışıyorum ama listelerimi yine evime geçeyim düzenime geri döneyim öyle paylaşayım dedim
ama sizi takip ediyorum halen merak etmeyin
benden şimdilik bukadar
sevgiyle kalın.....
canım bitki çaylarını eskiden 3 öqün içerdim ve uzun zamandır tek öqünde içiyorum...2-3 haftadırda hiç içmiyordum..1-2 gün oldu başlayalı....kiraz sapı alıp kendim demlicem cnm teşekkürler önerin içinMerhaba canım kirazsaplı form çaylar var ondan al istersen belkide bedenin yeşilçaya alıştı bi işe yaramıyor olabilirmi yeşilçaya bıraz aramı versen
canım yetişemedim sana...bugün çok yoqundum...fazla haşlamıyorsun canım hafif renkleri dönecek okadararzu hani şu yağlı biber tursusu vary ya...biberleri ne kadar haşlıyoruz yani ne zaman çıkarayım kaynayan sirkeli suyun içinden az sonra yapcm
yürüyüş canımArzu ablacımm birşey sormayı unuttum .
Benim kilolarımın çoğu bacaklarımda toplanmış gibi
Bacaklarımı inceltmem için neler önerirsiniz ?
canım tebrikler hayırlı uqurlu olsun Rabbim kazasız sürüşler nasip etsin inşallahhh...selam kızlar ben geldim hemde bomba gibi
sabah direksiyon sınavındaydım sonuç 2 de demişlerdi onu beklemekten öldüm resmen
veeeee sonuç geçmişim bu işte tamamdır ,
darısı tüm almayanlara inşallah
ben burda diyetime uymaya çalışıyorum ama listelerimi yine evime geçeyim düzenime geri döneyim öyle paylaşayım dedim
ama sizi takip ediyorum halen merak etmeyin
benden şimdilik bukadar
sevgiyle kalın.....
evet canım onuda uygulucamcanim maydonoz suuda odeme ii gelior
bugünkü menünü çok beqendim canımsabah
2 dilim cavdar ekmegi..menemen.. kasar peyniri..sekersiz cay
ara
ceviz
öglen
ton balıklı salata
ara
1 yeşil elma...çilekli yesilçay
akşam
tavuk kanat..közlenmiş 1 domates
elmalı yeşilçay
su 2.5 lt
Arzu ablamm ben leslie yapmaya basladım ama fazla spor kasları yorar sişirir die duymuştum hergün mü yapsam haftada 5 gün mü ????
merhaba kızlar
ne zamandır topiğe giremiyorum neler yapıyorsunuz görüşmeyeli?
Arzu ablacım nasıl gidiyor zayıflama?
abla 7 kilo az mı Allah aşkına?canım menülerim gayet güzel gidiyor ama 4 haftadır verdiqim kilo malesef 7
Ya bende 68 kiloydum 4 bucuk ayda 47 kiloya dustum hic bi sikinti olmadi ama canim cok tatli sevmeme ragmn tatli cekti psikolojik sanirim
kız sen nerelerdesin bakim hiç gelmlyorsun gönülle gamzede unuttu bizleri onlarda gelmez oldu topluca topin demirbaşları kaçtı yahuuu...merhaba kızlar
ne zamandır topiğe giremiyorum neler yapıyorsunuz görüşmeyeli?
Arzu ablacım nasıl gidiyor zayıflama?
Kızlar merhabalar, nasılsınız?
Arzu abla senden ve diğer arkadaşlardan öneri isteyeceğim, Benim artık diyetin yanında sıkılaşmaya da ihtiyacım var ve spora başlamak istiyorum evde.
Özellikle karın bölgesi ve yanlar he birde basen bölgesi için evde yapılabilinecek egzersizlere ihtiyacım var, yalnız bende bel fıtığı var hani ona göre egzersiz tavsiye ederseniz benden mutlusu olmaz
Öptüm şekerler
canım çoqunluqu ödem ve ik hafta 2.5 kilo gitti onun için yeterli deqil..bu hafta sadce 1100 verdim..bnm metom hızlı verdiqi için ben bunu yeterli görmüyorum cnm...abla 7 kilo az mı Allah aşkına?
maşallah
deneyimlerini bizimle paylaşırsan seviniriz cnmYa bende 68 kiloydum 4 bucuk ayda 47 kiloya dustum hic bi sikinti olmadi ama canim cok tatli sevmeme ragmn tatli cekti psikolojik sanirim
saqol cnm Allah razı olsun a.s canım olur öperimarzucum gözün aydın annen ve babanın ellerinden öp yerime birde ton tonlara benden çok çok selam söyle... Bol bol hasret giderin canım...
menümü yazmıştım ama kimse bir yorum yapmamış
günaydın kızlar herkese iyi pazarlarr
biz yola çıkıyoruz akşama geliriz gelince girerim kızlar hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?