Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

güle güle kirlet evini canım kolay gelsin...bende bizim kız nerelerde diyordum...neyse işlerinin bitir rahat rahat laflayalım cnm
canım nereye gıttın ????
eşimin memleketine canım Çatalca..
bugün nemruta otele kahvaltıya gittik arkadaşlarla. 2 kilo verdikten sonra diyet bozuldu. ama eve gelince aynen devam ettim merak etmeyin bayanlar... menü diye bişey yok. hiç yazmasam daha iyi. utanırım valla (56:
arada böyle güzel ve keyifli kaçamaklar yapılmalı diye düşünüyorum... afiyet olsun cnm..
ya şu cevaplarımızın altında şu kadar kilo verdim diyen etiketler varya.. onları profilime nasıl ekliyrumm bilemedim????????? yardım eden var mıdır acabaa

canım google'a kadınlar kulübü çizelge nasıl yapılır diye yazarsan nasıl ekleyeceqini ayrıntılı şekilde bulursun

nbr canım napoıosun görüşemedik iki gündür nasılsın biz diğer topicte koptuk bu gece nasıl geçti haftasonu

iyiakşamlarrrrrrrrrr
yeni geldik kızlar...
çok güzel bir pazar günü geçirdik...yedik içtik gezdik eqlendik geldik...
buraya kadar harşey mükemmeldi...
ama cenaze evi..............
hiç sormayın...gözyaşları akmaz olmuş artık yüzleri bakışları yorgun ev halkının...4 aylık oqlunu gördüm gerçekten melekkkkkkk........içim gitti yavrum benim hiçbirşeyden habersiz elden ele kucaktan kucaqa geziyor...gelin hanıma 1-2 nacizane bişeyler söyledim....sabret kardeşim başın dik olsun..Rabbim düşünmüştür seni ve çocuklarını...artık sen hem anne hem babasın...çocukların için ayakta kalıcaksın dedim... dediklerimi onaylar şekilde başını salladı...bilemiyorum belkide söylediklerimi duymuyor işitmiyor yada anlayamıyor... ama belli bir zaman sonra toparlanıcak inşallahh....vefat eden kardeşimiz 38 yaşındaymış..Mevlam rahmet eylesin genç ölümü çok başka çok üzüldük... pilav tatlı ve ayran ikram ettiler kardeşimizin duası sindi diye yedik duasını ettik inşallah yerinde rahattır...
3.5 gibi duamız bitti istye dönecek olanlar vardı saat 4te arabaları kalkıcakmış o saate duayı yetiştirdik...
sonra eşimin amcasına geçtik...1 saatten fazla aqaçtan ceviz topladık....toplarkende yedik....sonra eşimin halası yemek hazırlamış telefon telefon üstüne gelin gelin diye...hep birlikte halamıza geçtik...biz gidesiye sofralar kurulmuş yemekler hazırlanmış....kalabalıkta yemek yeme keyfi çok bambaşka... sanırım bugün yediklerimden sonra 1 hafta kilo vermeyi aklımdan geçirmemem lazım...walla deqerdi kızlar hiç pişman deqilim... 1 hafta geriden geleyim hiç farketmez... belkide iyi olmuştur yediklerim bir dirençle karşı karşıyayım biliyosunuz..belki metoyu şaşırtmışımdır bilinmez...en kötü ihtimalle cuma gününe kadar toparlanırım...
benden böyle kızlar dolu dolu bir pazar geçirdik...gelirkende eşimin kuzenini istye getirdik..oda kursta okuyor kızımla birlikte...
aslında direk yatıcaktım ama merak edersiniz diye selam vermek istedim...yorgunum ve yarın yoqun birgün dışarda çok işim var...ama sabahtan burda olucam..
hepinize hayırlı geceler kızlar yarın görüşürüz inşallahh

Son düzenleme:
hoşgeldin canım... Allah rahmet eylesin allah günahlarını affetsin yattığı yer nur olsun ölüm olunca insan dicek bişey bulamıyor allah gerlde kalan anaya babaya karısına evlatlarına sabır versin çok zor...

çok teşekkür ederim ilknurcum saqolasın... ateş düştüqü yeri yakıyor...bak biz geldik evimize herkes kapısını kapatık yatıcak..ama o kadıncaz ne zorluklar yaşıcak.. Allah gerçekten kolaylık versin...

O kadar güzel anlatmışsınız ki şevkverdi bana ama hiç gitmeyecek gibi bu kilolar

günaydın kızlarrr yeni haftamız hepimiz için hayırlı olsunn
O kadar güzel anlatmışsınız ki şevkverdi bana ama hiç gitmeyecek gibi bu kilolar

bende öyle düşünüyordum canım...ama okuduklarım dönüm noktam oldu...bir muzice beklemeden zamana yaymak ve acele etmemek en güzeli...zaten küçük küçük o kiloların gittiqini görmek kalan kilolarında gideceqinin habercisi oluyor...hadi gel sende katıl bu serüvene...yaza hepimiz çıtır başlayalım

günaydınlarrrr
ben evime dönmüş bulunmaktayım amaa +1100gr la
derhal sarsılıp kendime gelmeliyim

hıc onemlı deıl canım dunku gezdıgın yerlerıde okudum ıcıne sınsın canım ve olen kardesımıze allahtan rahmet dılerım

hıc onemlı deıl canım dunku gezdıgın yerlerıde okudum ıcıne sınsın canım ve olen kardesımıze allahtan rahmet dılerım

çok saqol meleqimmm amin inşallahh... bugün baskülde 80 çıktım 800 qram almışım inşallah cumaya kilo vermiş olurum..
sen nasılsın canım neler yaptın hafta sonu?

gunaydın kızceler herkeze mutlu guzel bı hafta sonu dıluyprummm

ben cokkk mutluyum dun bı kaktım tartıda 72,800 gordummmm 1 gunde 600 gr gıtmıstı cokkkk sevındımmm yaaaaaaaa ama bu sabahta 73,100 dum +300 gr dı dunku menumde guzeldı ama neden ole oldu anlamadm yuksek ıhtımal ödem vs sanrımkı

dunku menm
sabah + oglen ( 11 de yapıldı kahvaltı)

yarım sımıt
peynır
yumurta
az sucuk
yarımdan az domates
zeytın

ara ( 15,00 gıbı)
tuzlu badem ( odem nedenıde bu sanırım)

aksam ( saat 5 te)
tavuk
az brokolı salatası
az cacık

ara ( 18,15 )
1a det elma

saat 19,00 cıvarıda ıkı kasık sehrıye corbasının tadına baktım annem yapmıs

3 lt su

canım merak etme yarın eski düzenine dönersin..hadi bakalım 6lı rakamlara çoook az kaldı başardın melekkk şimdiden tebriklerrrrr

bugün yeni birgün....sil baştan devam ...yediqin içtiqin senin olsun sefan olsun cnm...1100ün çoqu ödem bikaç güne bişeyin kalmaz hoşgeldin bu arada
beni peşimden oklavayla kovalayacağını düşünmüştüm bu ne güzel bi destek etrafımda herkez zayıflamamdan yana ama kimseden böyle destek alamıyorum canım benim çok saolasın
bu arada topiğin en iradesizi benim diye düşünüyorum bi al bi ver kimseye kötü örnek olmasaydım bari

canım inan bu yaptıqımız kaçamaklar bize iyi bir ders oluyor...benim bişey dememe gerek kalmadan zaten sen üzülüp bir daha kolay kolay aynı hataları yapmazsın...ama arada kaçamak yapılmalı diye düşünüyorum..insanız sonuçta canımız bişey çekebilir....bak ben mesela bu sefer kendimi sıkmadan devam ediyorum...şuan bu gidişattan memnunum..ama kısa bir süre sonra çok düşük karbonlarla devam edicem ama bu bayram sonrası olucak...kendi düzenini oluştur metonu çöz cnm....ondan sonrası zaten daha kolay olucak...ben metomu çok iyi tanıyorum..ve şuan büyük bir direnişte...ve ben bunu kırıcam...çünkü bu ben deqilim...kendimi tanıyorum...onun içinde rahatım..henüz şok bir menü denemedim... ben bu şekildede kırabileceqimi düşünüyorum...sende aynı şekilde metonu çözmelisin...sana ne kilo aldırıyor ne verdiriyor bildikten sonra gerisinden korkma canım

canım merak etme yarın eski düzenine dönersin..hadi bakalım 6lı rakamlara çoook az kaldı başardın melekkk şimdiden tebriklerrrrr

SAGol benım sayande

canım dun 10 gıbı kalktık 11 gıbı kahvaltı yaprtık bıraz temızlık yaptım sonra esım ben oglum karsıyakaya gıttık gezdık dolastık havada guzeldı sonra kayınvalıdeme gıttık orda oturduk bıraz yemek vs sohbet derken aksam 7 de evdeydık guzel hos bı haftasonuydı
tabı sızlerı cokkkkkkk özledımmmm

gunaydın canımmm takma kafana gecen ptesıde ben +1100 dum hatta topıgı bırbırıne kattım ama 700 gr ödemmıs bı gunde gıttı merak etme yanı canım

evet burdanda gayet güzel görünüyor
ben kendimi bugün çok yorgun hissediyorum onun için yürüyüşe çıkmadım..zaten biraz sonra dışarı çıkıcam 2-3 saat dışarda olucam biraz evde enerji toplıyım dedim...yeşilçayımı içiyorum tv açık ve ben buradayım

cabuk gel ama özlerıkkkk bende sen gelene dek ıslerımı toplayım sonra laflarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…