güle güle kirlet evini canım kolay gelsin...bende bizim kız nerelerde diyordum...neyse işlerinin bitir rahat rahat laflayalım cnmGünaydın kızlar perşembeden beri qiremedim çünkü evimi boyattım yeni dekor verdim salonuma accık
kış temizliğine qiriştim bu arada... pek diyetimede sadık kalamadım.. cuma qünü bildirim yapmadım çünkü;
hem qirmeye vaktim olmadı hemde ilk haftam olduğundan listeye qirmem diye düşündüm haftaya cuma bildirirmimi yaparım insss..
bu arada sabah tartıldım 68,7 kg'yim.. inşallah cumaya kadar 67yi qörürüm
qörüşürz kızlar temizlik yapmam lazım her yer her yerde..
vakit buldukca qirmeye çalışcam öpüyorum hayırlı pazarlarr
eşimin memleketine canım Çatalca..canım nereye gıttın ????
arada böyle güzel ve keyifli kaçamaklar yapılmalı diye düşünüyorum... afiyet olsun cnm..bugün nemruta otele kahvaltıya gittik arkadaşlarla. 2 kilo verdikten sonra diyet bozuldu. ama eve gelince aynen devam ettim merak etmeyin bayanlar... menü diye bişey yok. hiç yazmasam daha iyi. utanırım valla( 56:
ya şu cevaplarımızın altında şu kadar kilo verdim diyen etiketler varya.. onları profilime nasıl ekliyrumm bilemedim????????? yardım eden var mıdır acabaa
nbr canım napoıosun görüşemedik iki gündür nasılsın biz diğer topicte koptuk bu gecenasıl geçti haftasonu
hoşgeldin canım... Allah rahmet eylesin allah günahlarını affetsin yattığı yer nur olsun ölüm olunca insan dicek bişey bulamıyor allah gerlde kalan anaya babaya karısına evlatlarına sabır versin çok zor...
SEVGİLİ ARKADAŞLAR...
Çok zayıf bir çocukluk geçirdim...babam beni kuru kızım diye severdine zamanki 15-16 yaşına geldim mutfaqa girip bişeyler yapmaya başladım işte o zaman önlenemez kilo alışım başladı...gençliqin verdiqi duygularla gelen tehlikenin farkında deqildim...aile olarakta genetik açıdan kilolu olduqumuz için obezliqe kadar gidecek bu tehlikenin farkına varamadım
19 yaşında nişanım olduqunda nişanlıma bir söz verdim....düqüne kadar kilo vericem istediqim gelinlik dar kesim o gelinliqin içine giricem dedim....o dönemler karpuz diyeti denen bir diyet vardı...sadece onu yedim bir süre ...tabiki tek yönlü beslendiqim için uzun sürmedi kilo falanda veremedim..ve düqünümde o gelinlik yerine tarletanlı kabarık bir gelinlik giydimbu kadarlada kalmadı eşim çok uzun yıllar sen bana daha nişanlıyken söz vermiştin ama kilo veremedim diye defalarca yüzüme vurdu...bir söz vardır uzaktan atılan taş isabet etmezmiş ne gelirse yakındakinden gelirmiş..evet kızlar...eşim beni bu konuda çok kırdı....sevdiqim bişey olduqunda aşırı yediqimden bana ''işkemben dolmadı daha'' derdi zoruma giderdi ve sinirden dahada fazla yerdim...
bir yaz tatiliydi annemlerin yanına safranboluya gitmiştik...çok sevdiqim elde açma bir börek yapmış...yedimde yedim..karnım doydu ama gözüm doymadı..son bitane daha derken bikaç tane daha yedim...taaki midem tıka basa dolup hiçbirşey alacak hali kalmayasıya kadar....sofradan kalktım...ve annem dediki ''kızım çok fazla yiyorsun biraz az ye çok kilo aldın biraz zayıfla'' dedi...zoruma gider diye yerken dememiş sofradan kalkınca söyledi...
işin tuhaf tarafı kendimi öyle çok kilolu görmüyordum...kilo almışsın diyenlere verecek cevabım hazırdı ''damadınız bana çok iyi bakıyor'' diyerek milletin aqzını kapatıyordum...hiç unutmam kendimi 46 beden sanıyordum...uzun zamandır kıyafet almamıştım...birgün pazarda çok güzel bir etek gördüm...ve 46 bedeni alıp arkadaşıma gittim...etek çok güzeldi...direk arkadaşıma gittiqim için orda hevesli hevesli eteqi giymeye çalıştım....ve şok oldum..etek bana olmuyordu fermuar kesinlikle kapanmadı hatta yanından bile geçmedi...kalıpları dar diye düşündüm...ben 46 giyiyordum...ama işin aslı öyle deqildi...aşırı kilo almış ve bunun bilincinde deqildim...ve o eteqi hiç giyemeden dolaptaki yerine koymuştum...uzun yıllarda öylece kaldı...
köye gittiqimiz dönemlerde akrabalarımızın çok kilo almışsın sözlerine alışmıştım artık....ve giydiqim kıyafetler artık iyiden iyiyye rahatsız etmeye başlamıştı...oturduqum zaman belim ve üst kısmım kat kat oluyor adeta etler dışarı fışkırıyordu...bu durumdan rahatsız olmaya başlamıştım...herkese seneye beni tanıyamıcaksınız çok zayıflıcam göreceksiniz dediqim yıllar birbirini kovaladı ama ben diyete bile başlayamadım
birgün evde oqlumla oyun oynuyorduk daha doqrusu boquşuyorduk ne olduqunu tam anlayamadan bana ''şişko'' dedive daha sonraki şakalaşmalarımızda bana ''100 kilo'' diye hitap etti ama bu tarz sözler bana hep ters tepki etti...daha çok yedimm
zaman zaman çocukların ödevlerini netten ararken kadınlar kulübü portalına rastlıyordum..bir göz aşinalıqı vardı....birgün konu okurken okuduqum konuya bende cevap yazmak istedim ama üyelik istiyordu...bende üye oldum...bir süre çeşitli topiklere girip merak ettiqim konuları okudum.. ve hayatımın dönüm noktası ''4 ayda 26 kilo verdim'' sloganıyla açılan topiqe tıklamam oldu...selintepe isimli arkadaş yaptıqı diyetle 4 ayda 26 kilo vermişti..ve okadar güzel anlatmışki herşeyi yüzlerce sayfayı birkaç günde tıpkı sürükleyici bir roman okur gibi okudum ve bitirdim..tabi bitirdiqimde bende kesinlikle beynimde bu işi bitirmiştim...kesinlikle diyete başlıyordum...ve ogün diyet serüvenime başlamış oldum...2 gün sonra 3 günlük geldikten 4 gün sonrada 1 aylık yaz tatiline çıktık..ama beynimde öyle bitirmiştimki olayı tatil bile engel olamadı bana...diyete başaldıqım ilk tarih 14 haziran 2010...
2 yada 16 kilo verdim...hem çevremden hemde annemden aşırı tepki ladım...2 ay için verdiqim kilo çok fazlaydı....ama yiyerek vermiştim hemde herşeyi yemiştim...hatta diyete başlamadan önce sırf hamur işi ve tatlı yiyen ben diyete başlayınca sebzemi meyvemi sütümü yoqurdumu kısaca vücuda faydalı olan herşeyi dengeli bir şekilde yemeye başlamıştım...ama annem çok tepki verdi ve 2 ay ara verdim...sonrasında tekrar dengeli beslenme adı altında kaldıqım yerden devam etmeye başladım...diyete ilk başladıqımda 90 kiloydum...bazen ipin ucunu kaçırıp yine çok yedim ama ertesi gün tekrar devam ettim....ve 62 kiloya kadar indim...90 kiloyken 52 beden pantolon giyiyordum 62ye indiqimde 36 bedenle bulutların üstünde gibiydim dünyalar benim oldu....yaz tatili ramazan ayı bayram tatili ve kurban bayramı derken ipin ucunu baya bir kaçırdım ve 69 kiloya kadar çıktım...ve şimdi 68 kiloyum....diyet yolculuquma sizlerle beraber buradan devam etmek istiyorum...
yaşım 37 ... istanbulda oturuyorum muhasebeciyim...2 gün önce işten ayrıldım inşallah daha güzel bir iş bulabilirim....16 yaşında bir kızım 13 yaşında birde oqlum var....hayata dair ne varsa eşlerimiz aile yaşantımız sorunlarımız üzüntülerimiz ve sevinçlerimizi burada paylaşarak diyetimizde de birbirimize destek olarak ve bilgilerimizi paylaşarak güzel bir ortam oluşturmak dileqim....şimdiden senanın dünyasına hoşgeldiniz kızlarrr
O kadar güzel anlatmışsınız ki şevkverdi bana ama hiç gitmeyecek gibi bu kilolar
günaydınlarrrr
ben evime dönmüş bulunmaktayım amaa +1100gr la
derhal sarsılıp kendime gelmeliyim
kızlaarrr
annemle babam geldiler Rabbime şükürler olsun....yemek yedik çay içtik şimdi kardeşime geçtiler...çok başka duygular içinde oluyorum onları görünce...tontoşlarım beniimmm :123:
yoqun birgündü ailece alışverişe çıktık 1 saatte hallederiz diyorduk 3te gittik 6da geldik...
vee yorgunum....bugün yoqunluktan yürüyüşte yapamadım..yarında şehir dışına çıkıcaz öyle kalıcak inşallah pazartesi artık...
melek sen çıkmadan gelirim demiştim canım ama yoqunluktan giremedim senide bekletmiş oldum kususra bakma canım olurmu
hıc onemlı deıl canım dunku gezdıgın yerlerıde okudum ıcıne sınsın canım ve olen kardesımıze allahtan rahmet dılerım
gunaydın kızceler herkeze mutlu guzel bı hafta sonu dıluyprummm
ben cokkk mutluyum dun bı kaktım tartıda 72,800 gordummmm1 gunde 600 gr gıtmıstı cokkkk sevındımmm yaaaaaaaa ama bu sabahta 73,100 dum +300 gr dı dunku menumde guzeldı ama neden ole oldu anlamadm yuksek ıhtımal ödem vs sanrımkı
dunku menm
sabah + oglen ( 11 de yapıldı kahvaltı)
yarım sımıt
peynır
yumurta
az sucuk
yarımdan az domates
zeytın
ara ( 15,00 gıbı)
tuzlu badem ( odem nedenıde bu sanırım)
aksam ( saat 5 te)
tavuk
az brokolı salatası
az cacık
ara ( 18,15 )
1a det elma
saat 19,00 cıvarıda ıkı kasık sehrıye corbasının tadına baktım annem yapmıs
3 lt su
beni peşimden oklavayla kovalayacağını düşünmüştüm bu ne güzel bi destek etrafımda herkez zayıflamamdan yana ama kimseden böyle destek alamıyorum canım benim çok saolasınbugün yeni birgün....sil baştan devam...yediqin içtiqin senin olsun sefan olsun cnm...1100ün çoqu ödem bikaç güne bişeyin kalmaz hoşgeldin bu arada
beni peşimden oklavayla kovalayacağını düşünmüştüm bu ne güzel bi destek etrafımda herkez zayıflamamdan yana ama kimseden böyle destek alamıyorum canım benim çok saolasın
bu arada topiğin en iradesizi benim diye düşünüyorum bi al bi ver kimseye kötü örnek olmasaydım bari
canım merak etme yarın eski düzenine dönersin..hadi bakalım 6lı rakamlara çoook az kaldı başardın melekkk şimdiden tebriklerrrrr
beni peşimden oklavayla kovalayacağını düşünmüştüm bu ne güzel bi destek etrafımda herkez zayıflamamdan yana ama kimseden böyle destek alamıyorum canım benim çok saolasın
bu arada topiğin en iradesizi benim diye düşünüyorum bi al bi ver kimseye kötü örnek olmasaydım bari
SAGol benım sayande
canım dun 10 gıbı kalktık 11 gıbı kahvaltı yaprtık bıraz temızlık yaptım sonra esım ben oglum karsıyakaya gıttık gezdık dolastık havada guzeldı sonra kayınvalıdeme gıttık orda oturduk bıraz yemek vs sohbet derken aksam 7 de evdeydık guzel hos bı haftasonuydı
tabı sızlerı cokkkkkkk özledımmmm
evet burdanda gayet güzel görünüyor
ben kendimi bugün çok yorgun hissediyorum onun için yürüyüşe çıkmadım..zaten biraz sonra dışarı çıkıcam 2-3 saat dışarda olucam biraz evde enerji toplıyım dedim...yeşilçayımı içiyorum tv açık ve ben buradayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?