cabuk gel ama özlerıkkkkbende sen gelene dek ıslerımı toplayım sonra laflarız
canım 11 gibi kkdan sonrada hazırlanıp evden çıkıcam...12 ve 1 de iki ayrı randevum var...sonrada bir iki yere uqrucam..sanırım 2.5-3 gibi evde olurum
TMM canıım beklıoruzzzbu arada sence dunku menum fena olmamasına ragmen 300 gr ödem bademdenmıdr??? hafta arasıda badem yıyorum aralarda ama :26::26::26: kesın 100 - 200 gr daha gıtmıstır derken +300 gr gormek sasırttı bıraz ama telas yapmadım
canım metomuz 3 öqün beslenmeye alışık hafta sonları bu düzen bozuluyor buda metoyu etkiliyor...badem tuzluysa ödem yapar bence fındık yada ceviz tercih et...onun dışında elmanın karbonhidratı çok fazla 12...sabah yesen belki okadar etkilemezdi...ve son anda çorbanın tadına bakmışsın...muhtemelen 3 litre suyu tammalamak için geç saate kadarda su içmişsindir...bütün bunlar etkili olabilir canım ama yarına hiçbiri kalmıcak sen rahat ol
TAHmın ettıgım seylerrr ama senden duymak daha bı rahatlatıyor sankıbende öle dusunuyorum canımmm
ve bu sabahkı menum
1,5 dılım uno denge
peynır
yumurta
yarım domates
zeytın
artık işin ehli oldun canımm
KIMIN ogrencısıyım
bu arada annem ıkıde bır bırakk artık cok zayıfladın cırkınlesceksın dıyerek baltalamaya calsııyorrrr:84::84::84::84::84:
o zaman bu konudada beni örnek al canım ve sakın anneciqinin bu sözlerine tav olma....benim kilo almamdaki etkenlerden biride annemin ve çevremdekilerin çok zayıfladın çirkin olucaksın demeleriydi... bilgine
yok arzum ben artık kafamda bıtırdım bıda allah buyuk konusturmasın ama asla 90 lara dayanmıcam nekadar kotu bısı yasamayan bılemez sısko guzel olmaktanda zayıf cırkın olurum
günaydın kızlarrr yeni haftamız hepimiz için hayırlı olsunn
bende öyle düşünüyordum canım...ama okuduklarım dönüm noktam oldu...bir muzice beklemeden zamana yaymak ve acele etmemek en güzeli...zaten küçük küçük o kiloların gittiqini görmek kalan kilolarında gideceqinin habercisi oluyor...hadi gel sende katıl bu serüvene...yaza hepimiz çıtır başlayalım
uyma sakınn canım kıskanıyor seniigunaydinlar dediginiz cikiyor kocam ekmek ye diyip duruyor ama uymuyorum ona
sen ye canım bebişimizin canım istiyordurGünaydın
Haftasonu aslında iyi gidiyordum zeytinyağlı ve salatalarla, ızgaralarla öğün geçiriyordum. Ama misafir geldi düzen bozuldu. İştahım da arttı sanırım. Koca bir kup çikolata soslu dondurmalı irmik tatlısı indirdim mideye. Yetmezmiş gibi kremalı mantarlı tavuk yedim.
Sonuç: Dün dabah tartıldığımda tam 70 kg idim, 400 gram gitmişti bu sabah tartıldım 70,5 çıktım
canım bu ne acele sakin ol lütfen :87:Günaydın kızlar hemen menümü yazıp kaçıcam
sabah
yarım bardak süt
2 dilim tam buğday ekmeğiyle hazırlanmış kaşarlı tost
1 fincan yeşil ve form çayı
ara
1 armut
öğle
1 kase çorba
3 kaşık yoğurt
ara
1 avuç fındık
akşam
1 kase spichal k
bol su...
Not: bayrama kadar acil kilo vermem lazımm
haftada 2 kilo versem bayrama kadar 8 kilo eder
zaten 68 kiloyum yaw bayramda 62-63 olsam bile sevinçten uçarımm
bebişimize yarasın canımmmBu sabah canım pek bir şey istemediği için meyveli yoğurtla karıştırdığım bir kase kahvaltılık gevrek yedim.
Öğlen:Mantarlı çorba, Köfte, biraz bulgur pilavı ve salata vardı.
Akşam için kuru fasülye ve salata düşünüyorum
İnşallahh ne de güzel olurn eski beni görmek istiyorum
acımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım ara öqün yapmadınmı niye bukadar acıktınki :26::26:
meleekkkk 2. görüşme için şimdi aradılar 6da gel diyorlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?