- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
olur cnmsabah:
kepekli ekmekten tost
çay
ara:
ayran
öğle:
türlü yemeği
yoğurt
ara:
10 15 tane siyah üzüm
akşam
patlıcan mmusakka
bişey sorucam patlıcan musakka yaparken patlıcanları tost makinasında yapsam olurmu
gunaydın sevgılı kızcelerrrr bugun cokkk mutluyum cunku 72 lerı yarılamak uzereyımmmmmmmmmm
vede dunku menummm efemmmmmmmmmmmm
sabah
1,5 dılım uno denge ıyıce kızarmıs
peynır
zeytın
yumurta
yarım domates
ara
yarım elma
az badem
saat 11 de
reglıme yakın dıye asırı tatlı ıstegım olsu sekersız bıskuvıden 3 adet
ogle
yarım kaseden az mercımek
taze fasulye
ara
badem
aksam
tavuk
3 lt suuuuu
merhaba kızlarrrm
bugün ilk iş günüm biraz yoqunuz arada girer yazarım olmadı akşam mesajlar bakarım öpüyorum hepinizii
meleeekkkkkkk ben yokken topik senin canım
SUPERRRRRRRRRRRRRRR harıka hayırlısı olsunn canımm sende artık calısanlar ordusuna katıldın hosgeldınnnn
canım çok teşekkür ederim daha deneme devresindeyim onlar beni ben onları tanımaya çalışıyorum...hayırlısı neyse o olsun...
ara ara girebiliyorum canım özledim siziiiiiiiii
öqlen menüm
tavuk köfte
salata
ara
yaseminli yeşilçay..
merhaba kızlarrrm
bugün ilk iş günüm biraz yoqunuz arada girer yazarım olmadı akşam mesajlar bakarım öpüyorum hepinizii
meleeekkkkkkk ben yokken topik senin canım
tmm cnmBızde özledıkkk ara ara kacamak gırr ama dıkkat et enselenme
kısır sürekli yersen kilo yapar canım sonuçta karbonhidratselam kızlar ay sonunda vakit buldum geldim nasılsınız nasıl gidiyo azim ben bugunlerde kaçamaklar yapıyorum bayaa arzu ablacım ya kısır kilo yaparmı ben çok düştüm kısıra baya yiyorum bide acı yiyorum bol bol:))) bugun sabah kalktım bir bardak limonlı su içtim sonra bir bardak çay roka damates peynir bir dilim tam bugday ekmegi ara bir kurabiye öglen ymegi yemedim yemiycemde akşamada karnı yarık az pilav yiycem
hayırlı olsun arzu senin yokluğun hemen belli oluyo bırakma buraları sakın
tmm cnm
kısır sürekli yersen kilo yapar canım sonuçta karbonhidrat
saqol canım daha biÅey belli deqil deneme sürecindeyim hayırlısı olsun bakalım...canım fırsat buldukça giriyorum ama burdan giremesemde akÅam mesajlarınıza mutlaka bakıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?