Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Günaydınnn
napıosunuz kızlarrr...
bu sabah erkenciyimmmm
erkenden kalktım suyumu,bitki çayımı içtim..
ender saraçla 3 haftada sıkılaştıran hareketler sporunu yaptım, rahatladım..
merak edenler youtube'den bakabilirler her sabah ve akşam yapıcam inşallah bakalım
spordan sonra oğlumun kahvaltısını yaptırdım sonra kendi kahvaltımı yaptım ve hemen menümü paylaşıyorum

sabah:
2 bardak su
1 fincan yeşil ve form çayı
2 dilim tam buğray ekmeğiyle hazırlanmış peynirli tost
1 salatalık
yarım domates

ara
5 fındık

öğle
1 fincan çorba
3 kaşık yoğurt

ara
1 meyve (elma veya armut yerim bilmoirm şimcik )

akşam
1 kase spichal K

Sabah 20dk akşam 20dk olmak üzere toplam 40dk egzersiz
2 litre su
3 fincan bitki çayı

olur cnm

tebrikler melekcimm süpersin canımm

merhaba kızlarrrm
bugün ilk iş günüm biraz yoqunuz arada girer yazarım olmadı akşam mesajlar bakarım öpüyorum hepinizii

meleeekkkkkkk ben yokken topik senin canım

merhaba kızlarrrm
bugün ilk iş günüm biraz yoqunuz arada girer yazarım olmadı akşam mesajlar bakarım öpüyorum hepinizii

meleeekkkkkkk ben yokken topik senin canım

SUPERRRRRRRRRRRRRRR harıka hayırlısı olsunn canımm sende artık calısanlar ordusuna katıldın hosgeldınnnn

SUPERRRRRRRRRRRRRRR harıka hayırlısı olsunn canımm sende artık calısanlar ordusuna katıldın hosgeldınnnn

canım çok teşekkür ederim daha deneme devresindeyim onlar beni ben onları tanımaya çalışıyorum...hayırlısı neyse o olsun...
ara ara girebiliyorum canım özledim siziiiiiiiii

selam kızlar ay sonunda vakit buldum geldim nasılsınız nasıl gidiyo azim ben bugunlerde kaçamaklar yapıyorum bayaa arzu ablacım ya kısır kilo yaparmı ben çok düştüm kısıra baya yiyorum bide acı yiyorum bol bol:))) bugun sabah kalktım bir bardak limonlı su içtim sonra bir bardak çay roka damates peynir bir dilim tam bugday ekmegi ara bir kurabiye öglen ymegi yemedim yemiycemde akşamada karnı yarık az pilav yiycem

bende
sabah:kepekli ekmek tost
çay
ara:
yapamadım malesef
öğle:
patlıcan musakka
yoğurt
ara:
şeftali

akşama yemeğim yok evde bişeyde kalmadı büyük bi ihtimal tarhana çorbası yaparım buarada 65.4 geldim cuma günü 65.9 dum ohhhhhhhhhhhhhhhh

Bızde özledıkkk ara ara kacamak gırr ama dıkkat et enselenme

tmm cnm
kısır sürekli yersen kilo yapar canım sonuçta karbonhidrat
hayırlı olsun arzu senin yokluğun hemen belli oluyo bırakma buraları sakın

saqol canım daha bişey belli deqil deneme sürecindeyim hayırlısı olsun bakalım...canım fırsat buldukça giriyorum ama burdan giremesemde akşam mesajlarınıza mutlaka bakıcam

AHANDA KACAk gelmısssssssssssss burdayım yavrımm asıl sen nerdesın hemen sole ılk gunun nasıl gectııııııııııı

hayirli olsun ise baslamissin bizi birakma emi

Ne yapıosunuz kızlarrrrrrr
canım bir makarna çekiyor ki ölüyorum,aşeriyorum bitiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…