hamdolsun Rabbime benim açımdan gayet güzeldi ama önemli olan işverenin beqenmesi....patronla biraz sohbet ettik iyi birine benziyor....ama bnm diqer çalıştıqım yerlerde güzeldi onun için büyük konuşmak istemiyorum..bakalım beqenirlerse ve beqenirsem devam edicem hayırlısı olsun... en çok sevindiqim noktalardan birisi ofiste çok rahat namazlarımı kılabiliyorum...yeme içme açısındanda öqlen yemeqi ahçı ablamız tarafından yapılıyor....ve ofiste buzdolabımız var... süt yoqurt meyveler maden suları ve bitki çayları var....alternatif açısından oldukça zengin buldum...eqer ilerde işe devam edersem çok rahat edicem gibi görünüyor...ilk gündende çok fazla yorum yapmak istemiyorum sonradan ters bir durum olur o zaman herşey deqişir...ama şimdilik hiçbir sorun yok tatlımAHANDA KACAk gelmısssssssssssssburdayım yavrımm asıl sen nerdesın hemen sole ılk gunun nasıl gectııııııııııı
teşekkür ederim canımhayirli olsun ise baslamissin bizi birakma emi
Ne yapıosunuz kızlarrrrrrr
canım bir makarna çekiyor ki ölüyorum,aşeriyorum bitiyorum
leslie yapabilirsin cnm bende yapıyorum cok terletiyo faydalı gerçekten :)
canım yürüyüş yapmak inanılmaz inceltiyor eyer dışarı çıkma glbi imkanın yoksa lesli yapa bllirsin hem inceltior hemde çok keyif verici zamanın nasıl geçtını anlamıyorsun...
canım beraber başlayalım ne dersin...sil baştan...bu yaz şaşırtalım sizinkileri
canım beraber başlayalım ne dersin...sil baştan...bu yaz şaşırtalım sizinkileri
Ne yapıosunuz kızlarrrrrrr
canım bir makarna çekiyor ki ölüyorum,aşeriyorum bitiyorum
Leslie hakkında bana bilgi verir misinizz ?
hadi oı zaman hiç vakit kaybetme canımslm bende 90 kıloydum 1 ay oldu dıyete baslayalı 8 kılo verdım ve daha cok kılom var bende senın gıbı zayıflamak ıstıyorum
2 yıldır bu sektördeyim hayatımne zamandır dıyet yapıyorsun kac kılo verdınız
ilknurcum çok teşekkür ederim hayatımarzucun canım yeni işin hayırlı olsun inşallah bir birinizden memnun kalırsınız öpüyorum canım...
canım çok teşekkür ederimarzu ablam yeni işin hayırlı olsun canım valla anlattığına göre bu tembel halimle benim bile çalışasım geldi aman nazar vdeğmesin süper bi iş bulmuşsun maaşında iyidir inşallah
gunaydın kızlarrr
arzucum cok sevındım sımdılık memnun olmana ınsallah devamlı olur canım ısın tekrar hayırlısı olsun canım benım
yemekler konusundada cok sevındım canım . bu arada aksam aradım ama sanırım musaıt olamadın
dunku menum
sabah
yumurta
zeytın
yarım domates
uno denge 1,5 dılım ıyıce kızarmıs
ara
badem
ogle
yarım kase corba
yarım domates roka
ara
peynır
yarım elma
aksam
sebzelı tavuk sote
marul salatası az yaglı bol lımonlu
2,5 lt su
hadi oı zaman hiç vakit kaybetme canım
2 yıldır bu sektördeyim hayatım
ilknurcum çok teşekkür ederim hayatım
canım çok teşekkür ederim
günaydın melekcimm
tatlım bir ara aramayı gördüm ama sonra gün içindeki arama olarak çıktı saati...bende başka arama yok sandım....özür canım bugün telafi ederizzzz
günaydın arkadaşlarrr
bugün canım simit yemek istedi işe gelirken simit alıp kahvaltımı simitle yaptım....şimdi bitki çayımı içiyorum....ve bugün 78.7yi gördüm ama simit yediqim için yarın artıda çıkarmıyım bilinmez...bakalım görücez..
neyse kızlar şimdilik bukadar arada fırsat buldukça gelirim
ederız tabıkııben cokk merak ettım ılk gununu bı sorayım dedım cokk konusurz daha canım benım
bende dunku menum guzel olmasına ragmen bı gun -400 oluoum ertesı gun +300 ılgınc bısı ama ödem yapan degısık bı bunyem var dunku peynırde tuzluydu arada yedıgım ondan olsa gerek takılmıyorum cok fazla cunku senın de dedıgın gıbı artık verılcek kılom cok azaldı gram gram gıdıyo :44::44::44::44:
acele yok tatlım o göze kötü görünen fazlalıkların kalmadı artık...bundan sonrakilere ben keyif kiloları diyorum
ilk günüm sandıqımdanda güzel geçti işe çabuk adapte oldum cnm...kendimi çok zinde hissediyorum...akşam yemeqimide yanımda getiriyorum en geç 5te yemeqim bitmiş oluyor... ahçı ablaya bugünkü menüyü sordum barbunya pilav dedi...çok az barbunya ve salata yicem akşamada ızgara tavuk ve yoqurt...öyle böyle ayarlıcaz inşallahhh...
eee anlat bakalım bensiz günlerin nasıl geçiyor
canımcım patronla calıstık bıraz ondan cıktım ama geldım sımdımeleeekk nerdesim canım yaa benden sonra girmemişsinn hiç :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?