Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

AHANDA KACAk gelmısssssssssssss burdayım yavrımm asıl sen nerdesın hemen sole ılk gunun nasıl gectııııııııııı
hamdolsun Rabbime benim açımdan gayet güzeldi ama önemli olan işverenin beqenmesi....patronla biraz sohbet ettik iyi birine benziyor....ama bnm diqer çalıştıqım yerlerde güzeldi onun için büyük konuşmak istemiyorum..bakalım beqenirlerse ve beqenirsem devam edicem hayırlısı olsun... en çok sevindiqim noktalardan birisi ofiste çok rahat namazlarımı kılabiliyorum...yeme içme açısındanda öqlen yemeqi ahçı ablamız tarafından yapılıyor....ve ofiste buzdolabımız var... süt yoqurt meyveler maden suları ve bitki çayları var....alternatif açısından oldukça zengin buldum...eqer ilerde işe devam edersem çok rahat edicem gibi görünüyor...ilk gündende çok fazla yorum yapmak istemiyorum sonradan ters bir durum olur o zaman herşey deqişir...ama şimdilik hiçbir sorun yok tatlım
bu arada çok çok süper olan bişey var...bizim patronun bir sokak ötede spor salonu var türkiyede 3. büyük spor salonuymuş..ahçı ablamız yemekleri orada yapıyor...antranör ve spor hocaları beslenmelerine çok dikkat ettiqinden yapılan yemekler son derece itinalı yapılıyormuş..özellikle yaq oranları çok düşükmüş...pilav makarna olmadıktan sonra ne bulursam yicem cnm yeterki listemize uysun
hayirli olsun ise baslamissin bizi birakma emi
teşekkür ederim canım çalıştıqım yer yoqun biryer ve internet siteleri var düzenlemeleride biz yapıyoruz...ve emlak işi olduqu için sürekli gelen giden oluyor ve telefonlar hiç susmuyor....onun için çok fazla fırsat bulamadım bugün..ama ilerde işi oturtunca daha rahat olacaqımı düşünüyorum...hiç girememzsemde akşamalrı Allahın izniyle girerim cnm
Ne yapıosunuz kızlarrrrrrr
canım bir makarna çekiyor ki ölüyorum,aşeriyorum bitiyorum

canım sakın yeme bir anlık damka tadı için hayallerinden vazgeçme

kızlar annemle babam bizdeler ama ben bişeyler yazmak için girdim...aslında onlarla ilgilensem iyi olur..yarın babamın göz kontrolü var doktor kontrol tarihini bikaç ay sonraya atarsa hemen yarın akşam memlekete dönecekler...gündüzde işteyim biraz annemlerle vakit geçireyim...şimdilik benden bukadar..hepinizi öpüyorum kızlar iyiakşamlarr

menümü paylaşmayı unuttum

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
peynir
yarım domates
yarım salatalık
süt

ara
canım istemedi

öqlen
tavuk köfte
havuçlu yeşil salata

ara
2 günkurusu

akşam
5 minik ızgara köfte
közlenmiş salata

3.5 litre su...

Kahvaltımm 10.30
Küçük bir peynirli tost
1 bardak portakal suyu
Ara 13.30
1 kase müsli
Akşam (dışarıdaydım, o yüzden hazır beslendim)
Yarım gözleme
1 yeşil elma

Su = 2 lt

menum
sabah dimates salatalik peynir omlet bitki cayi
ara seftali
ogle salata
ara sut
aksam 1 k nesfit
gece yesil elma
2.5 litre su
15 dak aerobik

Leslie hakkında bana bilgi verir misinizz ?

canım ben youtube de açıp yapıyordum r saate yakın bir yürüyüş programı var çokta zevkli sıkılmıyorsun ve acayip ter attırıyor blde burdan bazı arkadaşlar leslie pc ye indirip yapıyorlardı google yazarsan çıkar bi bak istersen indire bilirsen indie canım umarım yardımcı olabilmişimdir..

arzucun canım yeni işin hayırlı olsun inşallah bir birinizden memnun kalırsınız öpüyorum canım...

arzu ablam yeni işin hayırlı olsun canım valla anlattığına göre bu tembel halimle benim bile çalışasım geldi aman nazar vdeğmesin süper bi iş bulmuşsun maaşında iyidir inşallah

gunaydın kızlarrr

arzucum cok sevındım sımdılık memnun olmana ınsallah devamlı olur canım ısın tekrar hayırlısı olsun canım benım

yemekler konusundada cok sevındım canım . bu arada aksam aradım ama sanırım musaıt olamadın

dunku menum

sabah
yumurta
zeytın
yarım domates
uno denge 1,5 dılım ıyıce kızarmıs

ara
badem

ogle
yarım kase corba
yarım domates roka

ara
peynır
yarım elma

aksam
sebzelı tavuk sote
marul salatası az yaglı bol lımonlu

2,5 lt su

slm bende 90 kıloydum 1 ay oldu dıyete baslayalı 8 kılo verdım ve daha cok kılom var bende senın gıbı zayıflamak ıstıyorum
hadi oı zaman hiç vakit kaybetme canım
ne zamandır dıyet yapıyorsun kac kılo verdınız
2 yıldır bu sektördeyim hayatım
arzucun canım yeni işin hayırlı olsun inşallah bir birinizden memnun kalırsınız öpüyorum canım...
ilknurcum çok teşekkür ederim hayatım
arzu ablam yeni işin hayırlı olsun canım valla anlattığına göre bu tembel halimle benim bile çalışasım geldi aman nazar vdeğmesin süper bi iş bulmuşsun maaşında iyidir inşallah
canım çok teşekkür ederim

günaydın melekcimm
tatlım bir ara aramayı gördüm ama sonra gün içindeki arama olarak çıktı saati...bende başka arama yok sandım....özür canım bugün telafi ederizzzz

günaydın arkadaşlarrr
bugün canım simit yemek istedi işe gelirken simit alıp kahvaltımı simitle yaptım....şimdi bitki çayımı içiyorum....ve bugün 78.7yi gördüm ama simit yediqim için yarın artıda çıkarmıyım bilinmez...bakalım görücez..
neyse kızlar şimdilik bukadar arada fırsat buldukça gelirim

ederız tabıkıı ben cokk merak ettım ılk gununu bı sorayım dedım cokk konusurz daha canım benım

bende dunku menum guzel olmasına ragmen bı gun -400 oluoum ertesı gun +300 ılgınc bısı ama ödem yapan degısık bı bunyem var dunku peynırde tuzluydu arada yedıgım ondan olsa gerek takılmıyorum cok fazla cunku senın de dedıgın gıbı artık verılcek kılom cok azaldı gram gram gıdıyo :44::44::44::44:

Son düzenleme:

acele yok tatlım o göze kötü görünen fazlalıkların kalmadı artık...bundan sonrakilere ben keyif kiloları diyorum
ilk günüm sandıqımdanda güzel geçti işe çabuk adapte oldum cnm...kendimi çok zinde hissediyorum...akşam yemeqimide yanımda getiriyorum en geç 5te yemeqim bitmiş oluyor... ahçı ablaya bugünkü menüyü sordum barbunya pilav dedi...çok az barbunya ve salata yicem akşamada ızgara tavuk ve yoqurt...öyle böyle ayarlıcaz inşallahhh...
eee anlat bakalım bensiz günlerin nasıl geçiyor

Günaydın

Erginsena yeni işin hayırlı olsun canım. Bol bereketli kazançlar sana.

Ben bu aralar çok acıkıyorum. Tatlı istiyor canım. O yüzden diyette gedikler açıyorum sürekli. Yine de vücuduma bakınca kilo verme modunda görüyorum ve seviniyorum.

Ben dikkat ediyorum yediklerime. Eşim ne bulursa fazla fazla yiyor. Adam kilo veriyor bir haftadır 2-3 kilo vermiş Bu işte bir terslik var ama ne :44:

kotu canım ya ozledım sımdıden senı cokkk

meleeekk nerdesim canım yaa benden sonra girmemişsinn hiç :26::26::26:
canımcım patronla calıstık bıraz ondan cıktım ama geldım sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…