- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
teşekkür ederim canımGünaydın
Erginsena yeni işin hayırlı olsun canım. Bol bereketli kazançlar sana.
Ben bu aralar çok acıkıyorum. Tatlı istiyor canım. O yüzden diyette gedikler açıyorum sürekli. Yine de vücuduma bakınca kilo verme modunda görüyorum ve seviniyorum.
Ben dikkat ediyorum yediklerime. Eşim ne bulursa fazla fazla yiyor. Adam kilo veriyor bir haftadır 2-3 kilo vermişBu işte bir terslik var ama ne :44:
bende özledimmmkotu canım ya ozledım sımdıden senı cokkk
canımcım patronla calıstık bıraz ondan cıktım ama geldım sımdı
yoqunuz cnm arada girebiliyorumyavrummmmmmmmmmmmmm sımdıde sen cıkmıssın sole patronlara yaaaa cıkma burdan hıcccccc
kızlar benım bu esım varya cokkk fena aksam gıtmıs bakkaldan mınık cokomellera varya ben cok severım onlardan almıs bana ıkram edıyor bıle utanmadantabıkı gerı cevırdm hemde kızarak neyse sabah oldu saat 7 uyandım bı baktım bas ucuma koymus aksam yıyemedıgımı bılıor sabah yıyım dıye bende yedım tabe
bugunku bu saate kadar olan menum
sabah
7 de 1 tane mınık cokomel
2 dılım cok kızarmıs uno denge
peynır
yarımdan az domates
zeytın
yumurta
ara
yok
teşekkür ederim canım
benim eşimde aynı...çözemedim ben bu işi :26::26:
bende özledimmm
yoqunuz cnm arada girebiliyorum
bu resmen komplo melekkkkkkk neden tav oldunn
ebet yavrusum komploya kurban gıttım ama gun ıcınde telafı edecem ben yavru kusm sen hıc merak etme
öqlen menüm kızlar
leyla ablamız harika bir barbunya pişirmiş 2 kaşık yedim ama tadı damaqımda kaldı
2 kaşık barbunya
1 kase yoqurt...
yoqurt yiyince şiştim kızlar çok iyi gedi...
şimdide işyerinde yeni bir çay varmış dolapta onu içiyorum nefis bişeyy...
köfteden alabilirim cnmMENUN harka bebek
benım ogle menum
yogurtlu pırıncsız ıspanak 5 puan
4 serce oparmagında kofre 1 puan
canım girmesine girerimde 3 bayan tek pcyi kullanıyoruz ondan kaynaklanıyor...kaptan bıraz daha yerlesınce ıslerde rutın gırer daha sık gırersın emınım ben
kaptan ya sen cumaya kadar 76 cıvarı bende 72 olsam naadar guzel olar demı ama zor benım acımdan bu manyak bunye ıle
kızlar bnm yanında çalışan 22 yaşında bir kız var..şimdi dediki bana arzu abla kilo aldırıcı ilaç siparişi vermiş...170 küsürmüş fiyatıdaiçinde 1 aylık varmış..hemen uyardım o ilaçlar tehlikeli ölenleri oluyor diye ama meyvalı aromalı ve bitkiselmişş...... ne dediysem razı edemedim......alıp içecekmiş....:26::26::26::26:
köfteden alabilirim cnm
canım girmesine girerimde 3 bayan tek pcyi kullanıyoruz ondan kaynaklanıyor...
anladım canım ama sen kapmaya calıs hep
ben 76 olmama canım yaa..aqır gidiyor biliyosunn..ama sen eser geçersin cnm
arzuuuuuuu abla ya sabah tartıldım 67 idim öglen misafirlikde idim çigköfte yapmışlardı ya yedim ama baya yedim ya hemen 69 olurmu yaa bukadar çabuk fark edermi delişrcemmm
herkese iyi akşamlarrrr
pek kimse yok ama neyyseee
kızlar büyük ihtimalle artık işyerinden kkya giremicem.... patron bugün toplantı yaptı iş harici sitelere girmek kesinlikle yasak dedi...hatta tvde bile sadece haber kanalları açık olucakmış...uyarıda alınca kkya girip yaklanırsam hiç hoş olmaz...ama sabahları patronlar olmuyor bir selam vermeye girerim...akşam evdende girerim yuvarlanıp gideriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?