Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

kızlar benım bu esım varya cokkk fena aksam gıtmıs bakkaldan mınık cokomellera varya ben cok severım onlardan almıs bana ıkram edıyor bıle utanmadan tabıkı gerı cevırdm hemde kızarak neyse sabah oldu saat 7 uyandım bı baktım bas ucuma koymus aksam yıyemedıgımı bılıor sabah yıyım dıye bende yedım tabe

bugunku bu saate kadar olan menum

sabah
7 de 1 tane mınık cokomel

2 dılım cok kızarmıs uno denge
peynır
yarımdan az domates
zeytın
yumurta

ara
yok

teşekkür ederim canım
benim eşimde aynı...çözemedim ben bu işi :26::26:
kotu canım ya ozledım sımdıden senı cokkk

canımcım patronla calıstık bıraz ondan cıktım ama geldım sımdı
bende özledimmm
yavrummmmmmmmmmmmmm sımdıde sen cıkmıssın sole patronlara yaaaa cıkma burdan hıcccccc
yoqunuz cnm arada girebiliyorum

bu resmen komplo melekkkkkkk neden tav oldunn

teşekkür ederim canım
benim eşimde aynı...çözemedim ben bu işi :26::26:

bende özledimmm

yoqunuz cnm arada girebiliyorum

bu resmen komplo melekkkkkkk neden tav oldunn

ebet yavrusum komploya kurban gıttım ama gun ıcınde telafı edecem ben yavru kusm sen hıc merak etme

öqlen menüm kızlar

leyla ablamız harika bir barbunya pişirmiş 2 kaşık yedim ama tadı damaqımda kaldı

2 kaşık barbunya
1 kase yoqurt...

yoqurt yiyince şiştim kızlar çok iyi gedi...
şimdide işyerinde yeni bir çay varmış dolapta onu içiyorum nefis bişeyy...

MENUN harka bebek
benım ogle menum

yogurtlu pırıncsız ıspanak 5 puan
4 serce oparmagında kofre 1 puan

kaptan ya sen cumaya kadar 76 cıvarı bende 72 olsam naadar guzel olar demı ama zor benım acımdan bu manyak bunye ıle

kızlar bnm yanında çalışan 22 yaşında bir kız var..şimdi dediki bana arzu abla kilo aldırıcı ilaç siparişi vermiş...170 küsürmüş fiyatıda içinde 1 aylık varmış..hemen uyardım o ilaçlar tehlikeli ölenleri oluyor diye ama meyvalı aromalı ve bitkiselmişş...... ne dediysem razı edemedim......alıp içecekmiş....:26::26::26::26:

MENUN harka bebek
benım ogle menum

yogurtlu pırıncsız ıspanak 5 puan
4 serce oparmagında kofre 1 puan

köfteden alabilirim cnm
kaptan bıraz daha yerlesınce ıslerde rutın gırer daha sık gırersın emınım ben
canım girmesine girerimde 3 bayan tek pcyi kullanıyoruz ondan kaynaklanıyor...
kaptan ya sen cumaya kadar 76 cıvarı bende 72 olsam naadar guzel olar demı ama zor benım acımdan bu manyak bunye ıle

ben 76 olmama canım yaa..aqır gidiyor biliyosunn..ama sen eser geçersin cnm

sakınnn ben cok denedım kılo vermek ıcın foss onlar hıc bı ıse yaramıo

benımde yavas arzum ya nerdeeee 2 gunde 900 gr zor gıder ama senın bence dırenc kırılıo tıkır tıkır gıder

ßuqünkü menüm:

sabah
1 bardak su
15 dk egzersiz
1 fincan yeşil ve form çayı
2 dilim çavdar ekmeğiyle hazırlanmış peynirli tost
1 satalalık
yarım domates

ara
1 ayva

öğle
1 dilim çavdar ekmeği üzerine çokokrem sürdüm yedim

ara
bol suuuu....

akşam (birazdan yicem)
1 porsiyon tavuk döner
1 kase yoğurt veya ayran

ilerleyen saatlerde
15 dk egzersiz
2,5 lt su...

arzuuuuuuu abla ya sabah tartıldım 67 idim öglen misafirlikde idim çigköfte yapmışlardı ya yedim ama baya yedim ya hemen 69 olurmu yaa bukadar çabuk fark edermi delişrcemmm

herkese iyi akşamlarrrr
pek kimse yok ama neyyseee
kızlar büyük ihtimalle artık işyerinden kkya giremicem.... patron bugün toplantı yaptı iş harici sitelere girmek kesinlikle yasak dedi...hatta tvde bile sadece haber kanalları açık olucakmış...uyarıda alınca kkya girip yaklanırsam hiç hoş olmaz...ama sabahları patronlar olmuyor bir selam vermeye girerim...akşam evdende girerim yuvarlanıp gideriz

menüm kızlar

kahvaltı
simiiittttttt
bitki çayı

ara
yok

öqlen
2 kaşık barbunya yemeqi
yoqurt

ara
1 kuru incir

akşam
ızgara tavuk
yoqurt

3-3.5 litre su...

Menüm
sabah öğle
geç kahvaltı yaptım
domates salatalık süt peynir zeytin haşlanmış yumurta
ara 2 kuru kayısı
akşam
misket köfte 4 adet çorba salata
gece yeşil elma
3.5 litre su
15 daka aerobik

evet bu ıyı olmamıs artık sadece sabahlarımı gorecem senı yanı

günaydın kızlarr
risk edip işyerinden giriyorum yanımdaki kız daha gelmedi ondan rahatça girdim...bir selam vermek istedim

dün akşam annemlere çayın yanına kek yaptım ama yemedim 1 dilim kek hakkımı kahvaltıda kullanırım diye düşündüm...sabah sadece üçte birini ancak yiyebildim ve 1 bardak sütle kahvaltımı tamamladım...sanırım midem artık küçüldü fazlasını almıyor...şimdide maden suyu içiyorum...

melekcim topikle ben yokken sen ilgilenirsin cnm bundan sonra sana büyük iş düşüyor...ben sabah ve akşam girebilicem... gereken bilgiyi sana depoladıqımı düşünüyorum gözüm arkada deqil cnm

sunbal menünü çok beqendim cnm bu şekilde devam etmeni temenni ederim...

bu arada sabah evden kkya girdim o anda elektrikler kesildi net gitti...günaydınım işyerine kaldı yanee

unutmadan buradaki menülerden çok memnunum...pilav makarna gibi şeyleri asla yemiyorum....yemek+salata yada yoqurt tarzında takılıyorum...bugünde menümüzde karnıyarık varmış..yemekler spor salonundan geldiqi için yaqsız ve saqlıklı pişiriliyor buda bnm en büyük avantajım oldu...pilav bile nerdeyse sıfır yaqlı buda çok iyi oldu lapa gibi olduqu için hiç yiyesim gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…