- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
günaydın kızlarr
risk edip işyerinden giriyorum yanımdaki kız daha gelmedi ondan rahatça girdim...bir selam vermek istedim
dün akşam annemlere çayın yanına kek yaptım ama yemedim 1 dilim kek hakkımı kahvaltıda kullanırım diye düşündüm...sabah sadece üçte birini ancak yiyebildim ve 1 bardak sütle kahvaltımı tamamladım...sanırım midem artık küçüldü fazlasını almıyor...şimdide maden suyu içiyorum...
melekcim topikle ben yokken sen ilgilenirsin cnm bundan sonra sana büyük iş düşüyor...ben sabah ve akşam girebilicem... gereken bilgiyi sana depoladıqımı düşünüyorum gözüm arkada deqil cnm
tamam canım elımden gelenı yaparımama keske sende gırebılseydın :26::26:
evet bu ıyı olmamıs artık sadece sabahlarımı gorecem senı yanı
canım girmesine girerimde dün patron tvde izlediqimiz evlilik proqramına bile tepki verdi...biz ciddi bir kurumuz isim yapmışız böyle şeyler olmasın bidaha..sadece haber kanalları açık kalsın dedi...bazı şeylerdede mantık yürütün bnm uyarmama gerek kalmasın dedi...şimdi bunları duymamazlıqa gelip birde yakalanırsam bnm açımdan iyi bir izlenim olmaz..zaten deneme sürecindeyim dikkat etmem gerekiyor...bende üzülüyorum melekcim ama en azından sabah ve akşam burdayım..birde patronlar uzak biryere giderse bende müsait olursam girmeye çalışırım cnm...
bu arada dün yazmışmıydım bilmiyorum avmde spor salonunun standı açılacak...arkadaşımı tavsiye ettim işe alındı bugün başlıyor çok mutlu oldum...daha öncede restorantta çalışırken yine işe girdiqimin 2. günü başka bir arkadaşımın işe alınmasına vesile olmuştum...o devam etti ama ben edemedim...neyse bir duaları yeter herkes nasibi kadar...
İlk günlerden yanlış izlenim verme canım.Sensiz olmuyor ama işin de önemli. Ne yapalım dayanırız bizcanım girmesine girerimde dün patron tvde izlediqimiz evlilik proqramına bile tepki verdi...biz ciddi bir kurumuz isim yapmışız böyle şeyler olmasın bidaha..sadece haber kanalları açık kalsın dedi...bazı şeylerdede mantık yürütün bnm uyarmama gerek kalmasın dedi...şimdi bunları duymamazlıqa gelip birde yakalanırsam bnm açımdan iyi bir izlenim olmaz..zaten deneme sürecindeyim dikkat etmem gerekiyor...bende üzülüyorum melekcim ama en azından sabah ve akşam burdayım..birde patronlar uzak biryere giderse bende müsait olursam girmeye çalışırım cnm...
bu arada dün yazmışmıydım bilmiyorum avmde spor salonunun standı açılacak...arkadaşımı tavsiye ettim işe alındı bugün başlıyor çok mutlu oldum...daha öncede restorantta çalışırken yine işe girdiqimin 2. günü başka bir arkadaşımın işe alınmasına vesile olmuştum...o devam etti ama ben edemedim...neyse bir duaları yeter herkes nasibi kadar...
Günaydın kızlar
Dün akşam bir kase çorba, salata ve yarım porsiyon zeytinyağlı kabak yedim.
Bu sabahki menüm;
Bir dilim domates,
Yarım salatalık
İki dilim kızarmış ekmek
1/2 kibrit kutusu peynir
3-4 zeytin
1 bardak çok açık çay
Kendimi çok doymuş hissediyorum sanki çok yemişim gibi.Sabah egzersizimi de yaptım 10 dk, sonra 10 dk tempolu yürüyüş. Yarın kaç kilo olacağım bakalım
Ya kızlar yardım edin ben kilo veremiyorum 68-69 arasında oynuyor sürekli
bozuyorum,kaçamak yapıyorum bir türlü toparlayamadım kendimi
halbuki çok istiyorum kilo vermek ama olmuyor işte
napıcam ben yaaa
canım kaçamaklı şeyleri hayatından çıkar başka yolu yok...zaten bir süre sonra istesende kilo alıcam diye kaçamak yapmak istemiyorsun..biraz gayret canımYa kızlar yardım edin ben kilo veremiyorum 68-69 arasında oynuyor sürekli
bozuyorum,kaçamak yapıyorum bir türlü toparlayamadım kendimi
halbuki çok istiyorum kilo vermek ama olmuyor işte
napıcam ben yaaa
fırsatını bulduqum an burdayım canım gün içinde çok özlüyorum sizi çok alışmışımmİlk günlerden yanlış izlenim verme canım.Sensiz olmuyor ama işin de önemli. Ne yapalım dayanırız biz
canım masallah sana ne güzel kilo vermissin kac ay olmuş hala azimle devam ediyorsun :) suan kac kilosun sena? aksam girdiğinde yanıtlarsan sevinirim öpüyorum canım
Dur canım neden kovuluyosun durup duruken hemen panik yapma. İşin artmış o kötü birazkızlar yanımdaki kızın işine son verildi bütün işler başıma kaldı hiç nefes alamadım bugün
kovulma sırası bana geldi böylelikle
bakalık ne zaman Hak vaki olacak
Sağol canım. Arada kaçamak yapmayıp böyle devam etsem çok kilo almadan tamamlarım hamileliği. Sonra da bol spor ve diyetle hepsini geri veririm inşallah50 tane mesaj attım haqla yoksun meleekkkkkk:84::84::84:
bu arada acemicimmmmmmmmmmm
hamişliqe raqmen menülerin süper ötesi canım aferinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?