Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

gunaydınn kızcelerımmm

gunaydın kaptanımmmm sabah sabah bu yasak haberı hos olmadı yaaaaa ama napalım sımdılık bole olmak zorunda sanırım

bende takıldım kaldım aynı kıloda off ya sınır oluorum bole olunce

dunku menum

sabah
kalkınca 1 adet cokomel ( 7,00 de)

2 dılım uno denge ıyıce kızarmıs
yarımdan az domates
peynır
zeytın
yumurta

ara
yok

ogle
yogurtlu ıspanak
4 adet kucuk kofte

ara
cevız 2 adet
1 dılım peynır

aksam
1 kase sehrıye corbası

3 lt su

evet bu ıyı olmamıs artık sadece sabahlarımı gorecem senı yanı

canım girmesine girerimde dün patron tvde izlediqimiz evlilik proqramına bile tepki verdi...biz ciddi bir kurumuz isim yapmışız böyle şeyler olmasın bidaha..sadece haber kanalları açık kalsın dedi...bazı şeylerdede mantık yürütün bnm uyarmama gerek kalmasın dedi...şimdi bunları duymamazlıqa gelip birde yakalanırsam bnm açımdan iyi bir izlenim olmaz..zaten deneme sürecindeyim dikkat etmem gerekiyor...bende üzülüyorum melekcim ama en azından sabah ve akşam burdayım..birde patronlar uzak biryere giderse bende müsait olursam girmeye çalışırım cnm...

bu arada dün yazmışmıydım bilmiyorum avmde spor salonunun standı açılacak...arkadaşımı tavsiye ettim işe alındı bugün başlıyor çok mutlu oldum...daha öncede restorantta çalışırken yine işe girdiqimin 2. günü başka bir arkadaşımın işe alınmasına vesile olmuştum...o devam etti ama ben edemedim...neyse bir duaları yeter herkes nasibi kadar...

ne guzel canım benım ıyılık yapmıssın dualar yeter bencede bu arada haklısın sorun olmasın ısınde arada da gırsen ıdare edecegız artık

Günaydın kızlar

Dün akşam bir kase çorba, salata ve yarım porsiyon zeytinyağlı kabak yedim.

Bu sabahki menüm;
Bir dilim domates,
Yarım salatalık
İki dilim kızarmış ekmek
1/2 kibrit kutusu peynir
3-4 zeytin
1 bardak çok açık çay

Kendimi çok doymuş hissediyorum sanki çok yemişim gibi. Sabah egzersizimi de yaptım 10 dk, sonra 10 dk tempolu yürüyüş. Yarın kaç kilo olacağım bakalım

Ya kızlar yardım edin ben kilo veremiyorum 68-69 arasında oynuyor sürekli
bozuyorum,kaçamak yapıyorum bir türlü toparlayamadım kendimi
halbuki çok istiyorum kilo vermek ama olmuyor işte
napıcam ben yaaa

İlk günlerden yanlış izlenim verme canım.Sensiz olmuyor ama işin de önemli. Ne yapalım dayanırız biz

canım menun gayet guzel

napıcam ben yaaa

bende bugunlerde oyleyım canım sanırım duraklama donemındeyız? :26::26: sen su oranın ne gunluk canım :26::26:
bıde su var kacamak kucuk bıle olsa malesef etkılıyor bızı benımde aynen ole cunku

canım masallah sana ne güzel kilo vermissin kac ay olmuş hala azimle devam ediyorsun :) suan kac kilosun sena? aksam girdiğinde yanıtlarsan sevinirim öpüyorum canım

Ara: 2 kuru incir

Öğlen: çorba, balık ve salata

ara: bir bardak süt

Akşam: Zeytinyağlı taze fasülye

Kendimi bugün zayıf hissediyorum oysa tartı şişko gösterdi sabah

napıcam ben yaaa
canım kaçamaklı şeyleri hayatından çıkar başka yolu yok...zaten bir süre sonra istesende kilo alıcam diye kaçamak yapmak istemiyorsun..biraz gayret canım
İlk günlerden yanlış izlenim verme canım.Sensiz olmuyor ama işin de önemli. Ne yapalım dayanırız biz
fırsatını bulduqum an burdayım canım gün içinde çok özlüyorum sizi çok alışmışımm
canım masallah sana ne güzel kilo vermissin kac ay olmuş hala azimle devam ediyorsun :) suan kac kilosun sena? aksam girdiğinde yanıtlarsan sevinirim öpüyorum canım

he canım azimle devam ediyomm
Tatlım çookk kilo aldım mecbur devam edicem başka alternatifim yok
yeni kilomu sormuşsun yarınki bildirimde yazarım canım

kızlar yanımdaki kızın işine son verildi bütün işler başıma kaldı hiç nefes alamadım bugün
kovulma sırası bana geldi böylelikle
bakalık ne zaman Hak vaki olacak

50 tane mesaj attım haqla yoksun meleekkkkkk:84::84::84:

bu arada acemicimmmmmmmmmmm
hamişliqe raqmen menülerin süper ötesi canım aferinnn

kızlar yanımdaki kızın işine son verildi bütün işler başıma kaldı hiç nefes alamadım bugün
kovulma sırası bana geldi böylelikle
bakalık ne zaman Hak vaki olacak
Dur canım neden kovuluyosun durup duruken hemen panik yapma. İşin artmış o kötü biraz

50 tane mesaj attım haqla yoksun meleekkkkkk:84::84::84:

bu arada acemicimmmmmmmmmmm
hamişliqe raqmen menülerin süper ötesi canım aferinnn
Sağol canım. Arada kaçamak yapmayıp böyle devam etsem çok kilo almadan tamamlarım hamileliği. Sonra da bol spor ve diyetle hepsini geri veririm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…