Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

meleeekkkkk nerdesin quuuuuuuuu
ne aman girsem yoklardasınn
kurda kuzumu emanet ettik yoksamm

Arzcumm patron seyahatten geldı oglen gıbı basımı kaldıramadım kusum ya merak etme emanet bızde ama yakalayamadım senı sımdı offfffffff ya gelllllllllllllllllllllllllllll

50 tane mesaj attım haqla yoksun meleekkkkkk:84::84::84:

ben geldım sen yoksun bu gıdısle hasretınden eve net alacam aksam barı konusalık dıe

kızlarrrrrrrrr bugun delırdım yaaa ofıstekı klıma bozuldu bıde ustune dunya kadar ıs sımdı kaldırabıldım basımı :84::84::84:

arzu yaaaa gelllllllllllllllllllllllllll kose kapmacamı oynıcaz yaaa patronuna soleeeee gırcem ben kardesım de
sımdıde ben gıtcem sen gırcen

yarın tartı gunu ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh guzel rakam gorıcem tartıda

oooooo helal olsun .........

meraba arkadslar nasılsınız bizim burda salgın var yataga düştüm kendime yeni geldm ya
arzu ablam işe baslamışşın hayırlı olsun bizi yanlız bırakmaaa :)

meraba arkadslar nasılsınız bizim burda salgın var yataga düştüm grip oldum kendime yeni geldm ya
arzu ablam işe baslamışşın hayırlı olsun bizi yanlız bırakmaaa

Dur canım neden kovuluyosun durup duruken hemen panik yapma. İşin artmış o kötü biraz
kendi düzenimi kurdum bu açıdan çok iyi oldu ama yoqunluk gerçekten çok fazla...bu gidişle sıfır beden olurum
Sağol canım. Arada kaçamak yapmayıp böyle devam etsem çok kilo almadan tamamlarım hamileliği. Sonra da bol spor ve diyetle hepsini geri veririm inşallah
verirsin canım benim sen çıtır anne olucaksın
Arzcumm patron seyahatten geldı oglen gıbı basımı kaldıramadım kusum ya merak etme emanet bızde ama yakalayamadım senı sımdı offfffffff ya gelllllllllllllllllllllllllllll:

çok yoqundum canım yaaa...........
50 tane mesaj attım haqla yoksun meleekkkkkk:84::84::84:

ben geldım sen yoksun bu gıdısle hasretınden eve net alacam aksam barı konusalık dıe
CİDDİMİSİN???
benim için gerçekten bunu yaparmısın canımmmmmmmmmmm :26::26:
patrona öyle desem varya hemen yol verir....kimseye minnet etmez o adam
arzuuuu ben gıdıorummm yarın gorusuruz bebem ama özlenıosun bunu bıl
iyİakşamlar canım
oooooo helal olsun .........
bence o sözü geri al hiç haketmiyorum şuan
meraba arkadslar nasılsınız bizim burda salgın var yataga düştüm kendime yeni geldm ya
arzu ablam işe baslamışşın hayırlı olsun bizi yanlız bırakmaaa :)

ezgimmm çok geçmiş olsun canım canım sen nerelerdesinn ösledimmmmm
iş içinde teşekkür ederim cnm ama deneme sürecindeyim daha bişey belli deqil....

Son düzenleme:
bugünkü menüm kızlarr...

kahvaltı
1 dilim kekin üçte biri
süt

ara
maden suyu

öqlen
karnıyarık
yoqurt

ara
bitki çayı

akşam
ızgara balık
maden suyu

ara
bitki çayı

3 litre su...

Kahvaltı
1 dilim kızarmış ekmek
1 haşlanmış yumurta
Salatalık
Tel peynir
Kayısılı form çay

Ara
1 yeşil elma

Akşam
Bulgur pilavı
Salata
Portakal suyu

Su = 2lt

menüm
sabah speciall k
ara 1 kuru kayısı
öğle beyaz peynirli sandviç ayran
ara yeşil elma
akşam çorba balık salata

2.5 litre su 1 kupa yaşil çay

kızlar haırlı akşamlar nasılsınız bakalım..

Melek canım bencede hemen eve internet alman gerekiyor hem akşamları sohbet ederiz malum ben gündüz gelemiyorum...

Arzucum nasılsın canım... Sen orada ne iş yapıyorsum kaçta iş başı kaçta çıkış yapıyorsun canım :26:

tskr ederim ablacım yatıyorum birkaç gündür grip olmusum kafamı kaldıracak halim yoktu iyileşmeye basladım...,
inş hayırlısı olur cnm ablam sana göre hayırlıysa devam edersin...

saglıklı beslenmeyi bozdum kesin kg aldım diyordum bi baktım en son verdiğim kilodayım cok sevindim

oooooooooooooo herkez derın uykuda kalkın artıkınnnnnnnnnnnnnn topıgınızın demırbası tukkanı actııııııııııııııı :122::122::122::122::122:

haftanın ılk kılo bıldırımıde benden her nekadar az olsadaaaa

başlangıç: 88,900 17,05,2012 de basladım
geçen hafta:73,400
bu hafta: 72,900
giden: 500 gr
gelen:yok
toplam giden:16,00
boy:1.68
hedef:65
spor: her aksam yarım saat zayflama aletı ıle gobegımı calısıtırıyorummm
beden:40

canım bn emlakçıda çalışıyorum ön muhasebe olarak girdim ama bütütn koordinasyonu ve yönlendirmeleri ben yapıyorum

melek cim her zamanki gibi harikasın cnm

günaydın kızlar hemen bildirim yapıp çıkıcam

bşlngç: 90
gçn hfta 78.8
bu hafta 78.3
giden 500
toplamda siz hesaplayın şuam vaktim yok

hedef 60....

canım bn emlakçıda çalışıyorum ön muhasebe olarak girdim ama bütütn koordinasyonu ve yönlendirmeleri ben yapıyorum

melek cim her zamanki gibi harikasın cnm

cok tesekkur ederım canm benım bu arada hosgeldınnnnnnnnnnn

günaydın kızlar hemen bildirim yapıp çıkıcam

bşlngç: 90
gçn hfta 78.8
bu hafta 78.3
giden 500
toplamda siz hesaplayın şuam vaktim yok

hedef 60....

sahalara hızlı dondun kaptannnnnnnn

Bir ara gaza gelip,10 kg verdim.Sonrasında motıvasyonum çok düştü ve şuan 90 kg dayandım.Boyumda kısa.Beni gaza getirecek,destek olacak bir şeyler arıyorum.Hatta bir psikolog ile görüşmeyı düşünüyorum çünki psikolojık yıyıciğim.Sizi okuyunca heveslendim.:)

amanınnnnnnnnn benım canımın ıcı gelmısss kusum nasılsın ıs hayatına hızlı daldın bız burda bole kaldık yavrum yaaaa

kacak neyın gır yaa nuffen

hosgeldın canım senı gaza getırcek sey tamda burda ahanda ben buraya takıl sana elımden gelen motıveyı saglarım cunku bende 4 ay once 90 kg dım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…