Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

kaptanım aksam eve gıttım yemek bulasık camasır derken tam senı arıcaktım saate bı baktım 10,00 sımdı dedım bu tavukta ben tavuk gıbı uyumustur vazgectım bugun patronları basımdan savayım arıcam ama

Günaydın

başlangıç: 70.4 (21.09.2012)
geçen hafta:70.4
bu hafta: 70.1
giden: 300 gr
gelen:yok
toplam giden:300 gr
boy:1.60
hedef:67
spor: Her gün 10 dk tempolu yürüyüş, haftada iki gün 15 dk egzersiz

Menüm şöyle:

Kahvaltı
1 dilim kızarmış ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 yeşil biber
2 zeytin
1 bardak süt

Ara: 2 kuru kayısı

Öğle: Köfte, çorba, ayran

Ara: Taze fındık

Akşam Sebze haşlama

bu arada dunku menum kızceler

sabah
2 dılım uno denge ıyıce kızarmıs
peynır
zeytın
yumurta

ara
neskafe sut tozlu sekersız

ogle
patlıcan kozlemelı tavuk sote
yarımdan az kase cacık

ara
salatalık

aksam
cıger sote
marul salatası az yaglı bol lımonlu

3 lt su

başlangıç kilo:74 800 ( 17,eylül,2012 de basladım)
geçen hafta :72, 200 kg
bu hafta:72,600 kg
giden yok
gelen: 400 gr
Hedef : 58 kg
boy : 1.72
beden : 42

KIZceler herkezın bugun cok ısı var anlasılar ben bıraz ıslere bakayım hepınızı optumm kocamannn gelırım ıslerımı toparlayınca gene

Günaydın

başlangıç: 70.4 (21.09.2012)
geçen hafta:70.4
bu hafta: 70.1
giden: 300 gr
gelen:yok
toplam giden:300 gr
boy:1.60
hedef:67
spor: Her gün 10 dk tempolu yürüyüş, haftada iki gün 15 dk egzersiz

slm bende kendi halimde diyet yapıyorum ama tek başıma yaparken biraz yanlız hissediyorum.şimdi gezinirken gördüm bende sizlerle devam etmek isterim tabi isterseniz.kendimi tanıtayım biraz:
160 boy
66,5 kiloyum.05.09.2012 tarihinden beridir diyet yapıyorum diyete başladığımda 69,1 kg dım.
memurum çalışıyorum bu hafat işe başladım doğum iznimdeydim 2 kızım var.

bu sabah yediklerim:
3 adet kuru kaysı 1 bardak elma sirkeli sıcak su.
1 adet minik kepekli sandiviç ekmek arası yarım kibrit kutusu kadar peynir marul,maydanoz,roka nane den oluşan sandiviç
2 adet ceviz.
öğlen içinde 2 salatalık bir domates birde armudum var şimdi gidip yiyeceğim.

HOSgeldın canım senı aramıza alırız elbettekı sen hergun buraya gel menulernı paylas arzu basta olmak uzere yorumlarız canım bol ıradeler bugunkı menunde sabah ve ara ogunun guzel ama oglen normal yemek yeme ımkanın yokmu canım cunku domates armut vs bı ogun deıldır ımkanın varda sebze+salata yada et turu+yogurt yıyebılırsen cok ıyı olur

canım doğru öğlen yemek tarzı olsa çok iyi olacak ama burdaki yemekler çok yağlı vede etlerine çok güvenmiyorum.yanımda da getiremedim bugün böyle oldu.armudu yemedim 1 saat sonra yemeyi pilanlıyorum.1 saat yürüyüş yaptım geldim.sürekli masa başı oturunca öğlen arasını hareketli geçirmek istedim.
birde ben görümcemle iddaaya girmiştik hangimiz 1 ayda daha çok kilo verirse diye bu pazar tartılacağız bakalım hangimiz kazanacağız son 2 gün iyi değerlendirmek istiyorum.

Hoşgeldin aramıza. Senin kilon şu an bile çok değil. Kısa zamanda hedeflediğin kiloya gelirsin inşallah

Ben de bazen yanımda getirmemiş oluyorum, hazırlıksız oluyorum.Ama öğünü geçiştirmemek lazımmış.Dışarıdan alma imkanın varsa bir kase çorba bile içsen daha iyi.

meraba hos geldin aramıza bu sıcak topiğe inş hedefine ulaşırsın

başlangıç: 61,100 03/09/2012 de başladım
geçen hafta: 58,400
bu hafta: 57,900
giden: 500 gr
gelen: yok
toplam giden: 3,200
boy: 1.56
hedef: 48
spor: her gün 15 dk falan

Başlarda çok hızlı gidiyordu kilolarım, neden yavaşladı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…