- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
İnanamıyorum :26:Melek o kadar kısa surede nasıl başardın.Helal olsun
Günaydın
başlangıç: 70.4 (21.09.2012)
geçen hafta:70.4
bu hafta: 70.1
giden: 300 gr
gelen:yok
toplam giden:300 gr
boy:1.60
hedef:67
spor: Her gün 10 dk tempolu yürüyüş, haftada iki gün 15 dk egzersiz
slm bende kendi halimde diyet yapıyorum ama tek başıma yaparken biraz yanlız hissediyorum.şimdi gezinirken gördüm bende sizlerle devam etmek isterim tabi isterseniz.kendimi tanıtayım biraz:
160 boy
66,5 kiloyum.05.09.2012 tarihinden beridir diyet yapıyorum diyete başladığımda 69,1 kg dım.
memurum çalışıyorum bu hafat işe başladım doğum iznimdeydim 2 kızım var.
bu sabah yediklerim:
3 adet kuru kaysı 1 bardak elma sirkeli sıcak su.
1 adet minik kepekli sandiviç ekmek arası yarım kibrit kutusu kadar peynir marul,maydanoz,roka nane den oluşan sandiviç
2 adet ceviz.
öğlen içinde 2 salatalık bir domates birde armudum var şimdi gidip yiyeceğim.
HOSgeldın canım senı aramıza alırız elbettekı sen hergun buraya gel menulernı paylas arzu basta olmak uzere yorumlarız canım bol ıradeler bugunkı menunde sabah ve ara ogunun guzel ama oglen normal yemek yeme ımkanın yokmu canım cunku domates armut vs bı ogun deıldır ımkanın varda sebze+salata yada et turu+yogurt yıyebılırsen cok ıyı olur
Hoşgeldin aramıza. Senin kilon şu an bile çok değil. Kısa zamanda hedeflediğin kiloya gelirsin inşallahslm bende kendi halimde diyet yapıyorum ama tek başıma yaparken biraz yanlız hissediyorum.şimdi gezinirken gördüm bende sizlerle devam etmek isterim tabi isterseniz.kendimi tanıtayım biraz:
160 boy
66,5 kiloyum.05.09.2012 tarihinden beridir diyet yapıyorum diyete başladığımda 69,1 kg dım.
bu sabah yediklerim:
1 adet minik kepekli sandiviç ekmek arası yarım kibrit kutusu kadar peynir marul,maydanoz,roka nane den oluşan sandiviç
2 adet ceviz.
Ben de bazen yanımda getirmemiş oluyorum, hazırlıksız oluyorum.Ama öğünü geçiştirmemek lazımmış.Dışarıdan alma imkanın varsa bir kase çorba bile içsen daha iyi.canım doğru öğlen yemek tarzı olsa çok iyi olacak ama burdaki yemekler çok yağlı vede etlerine çok güvenmiyorum.yanımda da getiremedim bugün böyle oldu.armudu yemedim 1 saat sonra yemeyi pilanlıyorum.1 saat yürüyüş yaptım geldim.sürekli masa başı oturunca öğlen arasını hareketli geçirmek istedim.
birde ben görümcemle iddaaya girmiştik hangimiz 1 ayda daha çok kilo verirse diye bu pazar tartılacağız bakalım hangimiz kazanacağız son 2 gün iyi değerlendirmek istiyorum.
slm bende kendi halimde diyet yapıyorum ama tek başıma yaparken biraz yanlız hissediyorum.şimdi gezinirken gördüm bende sizlerle devam etmek isterim tabi isterseniz.kendimi tanıtayım biraz:
160 boy
bu sabah yediklerim:
2 adet ceviz.
Burdayım ben melek. Ama ara ara işim çıkıyor. Menüleri de yazdım, bildirimi de. Daha ne yazayım bilemedim :26: Bugünlük bu kadar bendenOFFFFFFFFFFFFFFFF ya cok ıssız oldu burası ya kızlar nerdesınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?