Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

merhaba kızlar. bu aralar diyetime devam etmeme rağmen sanki hiç kilo veremiyor gibi hissediyorum. adet dönemim olduğndan olabilir. 62,5 den 61e düşmüştüm hala 61,im ama bazen 62ye hatta 63e bile çıkabiliyorum gün içinde... normaldir değil miiiii

menüm
sabah: fix yulaf kepeği + yoğurt + yeşil çay+ yarım yumurta domates salata
ara: yeşil çay yaban mersini çiğ badem beyaz leblebi
öğle:yok
ara:ceviz+yeşil çay

Adet döneminde vücut su topladığı için tartıda kilo değişimi gözlemleyemezsiniz, doğru kilo adet bittikten 2 gün sonraki kilonuzdur
Gün içinde de tartılmayın bence, aç ve tok haliniz 2 kg fark eder, en iyisi sabah tartılmaktır

Son düzenleme:

smıleee ye katılıyorum regl ıken vucutta su toplamaı oluor bıde evet kesınlıkle gun ıcınde tartılmayın en dogru kılo sabah ac karna tartılan kılodur
menunuzdede neden ogle ogunu yok :26::26: ogun atlarsanız kılo vermenız sekteye ugrar

verılecek kılon cok yok o yuzden yavas verıor olabılırsın canım

malesef benim bütün günüm okulda geçiyor ve öğle yemeği yiyemiyorum aslında evden götürsem güzel olur ama sanki iştahım da eskisi gibi çok değil yaa. arada yediğim çerezler çok tok tutuyor. bu saate kadar hala acıkmış değilim. çok şaşırıyorum bu halime acıkmaktan ödüm kopardı benim. iştahım yerindeydi...

tum kızcelere ıyı aksamlar dılıorum kaptannn aksam gelınce oku bunu özledımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hos gercı aksam arıcam zaten

hoşgelidn cnm
amanınnnnnnnnn benım canımın ıcı gelmısss kusum nasılsın ıs hayatına hızlı daldın bız burda bole kaldık yavrum yaaaa

kacak neyın gır yaa nuffen
giremedim cnm yaaa
aslında daha erken yatıcamda annemlere yaıp olmasın diye 11 12 oluyor yatasıya
başlangıç kilo:74 800 ( 17,eylül,2012 de basladım)
geçen hafta :72, 200 kg
bu hafta:72,600 kg
giden yok
gelen: 400 gr
Hedef : 58 kg
boy : 1.72
beden : 42
ezgicim 400qram geldiqi gibi gider cnm heleki senin gibi iradeli bir kız haftaya bomba gibi gelir
hoşgeldin cnm

ÖGlen menum

bır porsıyon ödemıs kofte
az salata

köfteye bayılıyoruummmmmmmmmmmmm
kaptan hasret bıraktın bızı kendıne yaaaaaaaaaaaa gel artkkkk gelllllllllllllllll
canım artık ofisten girmem çok zorlaştı sanırım sabah ve akşamla yetinicez :26::26:
0 bedenim gerek yok :)
iskelet gibi gezme ortalıkta biraz kilo alda giydiqin yakışsın...çok kilo nasıl hoş durmuyorsa aşırı zayıflıkta hem saqlık açısından hemde görüntü açısından güzel olmuyor....onun dışında burada motive olup kilo vermeye çalışan arkadaşlarımız varken gelip bu tarz şeyler yazman son derece çirkin
gün içinde tartılma 1....menünü aralarla geçirmen son derece yanlış 2...
O HALDE dıyet topıgınde ne ısınız var ????
hava basmaya gelmiş sanırım......
selam arzu abla ben şu 9lu zayıflama çayını aldım ayhan ercanın içiyorum sence iyimi
canım hiçbir bilgim yok
tum kızcelere ıyı aksamlar dılıorum kaptannn aksam gelınce oku bunu özledımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hos gercı aksam arıcam zaten

işten eve gelene kadar senle konuştum doydunmu canım bana

menüm kızlarrr...

kahvaltı
1 dilim buqday ekmeqi
1 haşlanmış yumurta
pastırma
peynir
süt

öqlen
2 adet şinitzel
salata

ara
1 mercimekli köfte (müdürümüz yapmış kıramadım)

akşam
1 karnıyarık
1 şinitzel

gün içinde
1 yeşilçay
2 maden suyu biri limonlu
2.5 litre su..

kızlar sizleri çok özlüyorum...ama hem kurallar gereqi hemde iş yoqunluqundan işyerinden giremiyorum... ama akşam evden bütün mesajlarınıza bakıyorum...
yorqunum ve cumarteside tam gün çalışıyoruz...yatıp dinleneyim kızlar hepinizi öpüyorum

off ya hanımlar ben çok sabırsızım nasıl gidicek benimkiler

off ya hanımlar ben çok sabırsızım nasıl gidicek benimkiler

öncekikle hoşgeldin aramıza canım... Canını sıkma gidicek o fazlalıklar yeterki sen beynlnde bitir bu arada sen kaç kiloydun canım...

Birde burada hergün menünü paylaş olurmu hem sen motive olursun hemde menüne bakarız yanlışlarımızı doğrularımızı görürüz...

ben 90 kiloyum canım çok üzgünüm daha önce 35 kilo verdim ben hamile kalınca tekrar aldım şimdi bitki çayı varmış kesinlikle zayıflatıyor yakın arkadaşlarımdan gördüm sana özel hazırlanıyor ama çok pahalı geldi bana sadece yeşil çay içiyorum bende sabah kahvaltı yapıyorum öğlenleri yoğurt salata akşam sebze bilmiyorum inş veririm canım ya çok üzülüyorum bebek emziriyorum ondan açlığa dayanamıyorum

canım sıkma canını bak bizim bir beslenme listemiz var eyer ona uyarsan kilolarından kurtulursun aç kalmazsın zaten düzene bi alış gerisi gelicek inşallah hem emziriyorsun ya daha cabuk gider bak görürsün sütünün kesilmemesi için bol su iç ve aralarda muhakkak fındık ve ceviz ye bunlar hem sütünü çoğaltır hemde sütünün kalitesini arttırır (kızımı emzirirken bir ay boyunca fındık yemiştim hemen hemen hergün o ay kızım 2 kilodan fazla kilo almıştı birde ben öyle fazla yemek yemezdım herşey bebeğe gaz yapıyor diye düşün göğüslerim o kadar dolu dolu oluyorduki fındık ve cevizden ayrılma sakın hergün ye korkma o bebek için...

Bi beslenme listemize bak canım hangi sayfadaydı bilmiyorum ama bi göz at aklına takılan birşey olursa yardımcı olurum sana sadece ben değil arkadaşlarda ilgilenirler...

çok tşk ediyorum arkadaşım sağol ya bebeğim çok zayıf zaten fındık ceviz kafama yattı inş bende rahat veririm hergün yiye bilirmiyim diyeti bozmazmı

işte eskisiyle yenisiyle ben :)

öncelikle sabah kalktııqmda mutlak 1 bardak su içtim...ve çok güzel bir kahvaltı yaptım..kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta domates salatalık peynir zeytin ve 2 dilim ekmek yedim...bazen iki dilim ekmekten tost yaptım...buqday tahıllı ve çavdar ekmeqini dönüşümlü olarak kullandım..kepek ekmeqi yemedim çünkü kansızlık yapıyor...ara öqün yaptım..mesela kuru incir kuru kayısı gibi şeyler yedim..öqlen 1 kase çorbam ve yanında sebze yada et yemeqim mutlaka oldu..salata ve yoqurduda sınırsız yedim...ikinci ara öqünde meyve yada süt ürünlerini tercih ettim...akşam öqününde ise ben hep tek çeşit beslenim..yani tek çorba yada tek çeşit yemek gibi....günde 2-3 fincan bitki çayı içtim...ve 3 litre suyu mutlaka bitirdim...börek falan yemek istediqimde kahvaltıdaki 2 dilim ekmeqimin yerine sabah kahvaltısında yedim....hiçmi canım gün içinde yada gittiqim yerde bişeyler istemedi istedi tabiki...nefsimi körlücek kadar ucundan tadımlık yedim...ve inanamadım onca kilo birkaç aya varmadan gidiverdi....ben başardım sizlerde başarıcaksınız..

İşte liste burda fotoğrafdakide erginsena artık farkı sen gör oda 90 kiloyla diete başladı...

çok tşk ediyorum arkadaşım sağol ya bebeğim çok zayıf zaten fındık ceviz kafama yattı inş bende rahat veririm hergün yiye bilirmiyim diyeti bozmazmı

canım sadece aralarda ye bi arada fındık felan yiyorsan öteki arada yoğurt hergün ye canım zaten sütün için çok faydası olacak sana yaramıcak bebişimiz için fındıkla cevizler sakın sulanma

birde akşam altı yedi gibi yeme işini bırak su bitki çayları felan iç şimdi emziriyorsunya miden çok kazınırsa akşamları bir bardak süt iç istrsen içinede bir çubuk tarçın at oh mis....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…