merhaba kızlar. bu aralar diyetime devam etmeme rağmen sanki hiç kilo veremiyor gibi hissediyorum. adet dönemim olduğndan olabilir. 62,5 den 61e düşmüştüm hala 61,im ama bazen 62ye hatta 63e bile çıkabiliyorum gün içinde... normaldir değil miiiii
menüm
sabah: fix yulaf kepeği + yoğurt + yeşil çay+ yarım yumurta domates salata
ara: yeşil çay yaban mersini çiğ badem beyaz leblebi
öğle:yok
ara:ceviz+yeşil çay
0 bedenim gerek yok :)
merhaba kızlar. bu aralar diyetime devam etmeme rağmen sanki hiç kilo veremiyor gibi hissediyorum. adet dönemim olduğndan olabilir. 62,5 den 61e düşmüştüm hala 61,im ama bazen 62ye hatta 63e bile çıkabiliyorum gün içinde... normaldir değil miiiii
menüm
başlangıç: 61,100 03/09/2012 de başladım
geçen hafta: 58,400
bu hafta: 57,900
giden: 500 gr
gelen: yok
toplam giden: 3,200
boy: 1.56
hedef: 48
spor: her gün 15 dk falan
Başlarda çok hızlı gidiyordu kilolarım, neden yavaşladı acaba
smıleee ye katılıyorum regl ıken vucutta su toplamaı oluor bıde evet kesınlıkle gun ıcınde tartılmayın en dogru kılo sabah ac karna tartılan kılodur
menunuzdede neden ogle ogunu yok :26::26: ogun atlarsanız kılo vermenız sekteye ugrar
hoşgelidn cnmBir ara gaza gelip,10 kg verdim.Sonrasında motıvasyonum çok düştü ve şuan 90 kg dayandım.Boyumda kısa.Beni gaza getirecek,destek olacak bir şeyler arıyorum.Hatta bir psikolog ile görüşmeyı düşünüyorum çünki psikolojık yıyıciğim.Sizi okuyunca heveslendim.:)
giremedim cnm yaaaamanınnnnnnnnn benım canımın ıcı gelmısss kusum nasılsın ıs hayatına hızlı daldın bız burda bole kaldık yavrum yaaaa
kacak neyın gır yaa nuffen
aslında daha erken yatıcamda annemlere yaıp olmasın diye 11 12 oluyor yatasıyakaptanım aksam eve gıttım yemek bulasık camasır derken tam senı arıcaktım saate bı baktım 10,00sımdı dedım bu tavukta ben tavuk gıbı uyumustur vazgectım bugun patronları basımdan savayım arıcam ama
ezgicim 400qram geldiqi gibi gider cnm heleki senin gibi iradeli bir kız haftaya bomba gibi gelirbaşlangıç kilo:74 800 ( 17,eylül,2012 de basladım)
geçen hafta :72, 200 kg
bu hafta:72,600 kg
giden yok
gelen: 400 gr
Hedef : 58 kg
boy : 1.72
beden : 42
hoşgeldin cnmcanım doğru öğlen yemek tarzı olsa çok iyi olacak ama burdaki yemekler çok yağlı vede etlerine çok güvenmiyorum.yanımda da getiremedim bugün böyle oldu.armudu yemedim 1 saat sonra yemeyi pilanlıyorum.1 saat yürüyüş yaptım geldim.sürekli masa başı oturunca öğlen arasını hareketli geçirmek istedim.
birde ben görümcemle iddaaya girmiştik hangimiz 1 ayda daha çok kilo verirse diye bu pazar tartılacağız bakalım hangimiz kazanacağız son 2 gün iyi değerlendirmek istiyorum.
köfteye bayılıyoruummmmmmmmmmmmmÖGlen menum
bır porsıyon ödemıs kofte
az salata
canım artık ofisten girmem çok zorlaştı sanırım sabah ve akşamla yetinicez :26::26:kaptan hasret bıraktın bızı kendıne yaaaaaaaaaaaagel artkkkk gelllllllllllllllll
iskelet gibi gezme ortalıkta biraz kilo alda giydiqin yakışsın...çok kilo nasıl hoş durmuyorsa aşırı zayıflıkta hem saqlık açısından hemde görüntü açısından güzel olmuyor....onun dışında burada motive olup kilo vermeye çalışan arkadaşlarımız varken gelip bu tarz şeyler yazman son derece çirkin0 bedenim gerek yok :)
gün içinde tartılma 1....menünü aralarla geçirmen son derece yanlış 2...merhaba kızlar. bu aralar diyetime devam etmeme rağmen sanki hiç kilo veremiyor gibi hissediyorum. adet dönemim olduğndan olabilir. 62,5 den 61e düşmüştüm hala 61,im ama bazen 62ye hatta 63e bile çıkabiliyorum gün içinde... normaldir değil miiiii
menüm
hava basmaya gelmiş sanırım......O HALDE dıyet topıgınde ne ısınız var ????
canım hiçbir bilgim yokselam arzu abla ben şu 9lu zayıflama çayını aldım ayhan ercanın içiyorum sence iyimi
tum kızcelere ıyı aksamlar dılıorum kaptannn aksam gelınce oku bunu özledımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhos gercı aksam arıcam zaten
hoşgelidn cnm
giremedim cnm yaaa
aslında daha erken yatıcamda annemlere yaıp olmasın diye 11 12 oluyor yatasıya
ezgicim 400qram geldiqi gibi gider cnm heleki senin gibi iradeli bir kız haftaya bomba gibi gelir
hoşgeldin cnm
köfteye bayılıyoruummmmmmmmmmmmm
canım artık ofisten girmem çok zorlaştı sanırım sabah ve akşamla yetinicez :26::26:
iskelet gibi gezme ortalıkta biraz kilo alda giydiqin yakışsın...çok kilo nasıl hoş durmuyorsa aşırı zayıflıkta hem saqlık açısından hemde görüntü açısından güzel olmuyor....onun dışında burada motive olup kilo vermeye çalışan arkadaşlarımız varken gelip bu tarz şeyler yazman son derece çirkin
gün içinde tartılma 1....menünü aralarla geçirmen son derece yanlış 2...
hava basmaya gelmiş sanırım......
canım hiçbir bilgim yok
işten eve gelene kadar senle konuştumdoydunmu canım bana
off ya hanımlar ben çok sabırsızım nasıl gidicek benimkiler
ben 90 kiloyum canım çok üzgünüm daha önce 35 kilo verdim ben hamile kalınca tekrar aldım şimdi bitki çayı varmış kesinlikle zayıflatıyor yakın arkadaşlarımdan gördüm sana özel hazırlanıyor ama çok pahalı geldi bana sadece yeşil çay içiyorum bende sabah kahvaltı yapıyorum öğlenleri yoğurt salata akşam sebze bilmiyorum inş veririm canım ya çok üzülüyorum bebek emziriyorum ondan açlığa dayanamıyorum
çok tşk ediyorum arkadaşım sağol ya bebeğim çok zayıf zaten fındık ceviz kafama yattı inş bende rahat veririm hergün yiye bilirmiyim diyeti bozmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?