Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

bu arada bebişimiz kaç aylık...

Aklıma gelmişken yazmayı unuttum bundan önce kilo vermeyi başardın şimdide başarıcaksın emin ol arkadaşım...

tebrik ediyorum seni gerçekten helal sana bende çok istiyorum eski halin aynı bende öyleyim şimdi darısı benim başıma inş

tebrik ediyorum seni gerçekten helal sana bende çok istiyorum eski halin aynı bende öyleyim şimdi darısı benim başıma inş

canım evet erginsena başardı sende başarıcaksın erginsena 90 kiloyla diete başlayanları çok şanslı görür çünki daha cabuk kilo veriliyor der tabi eyer bi rahatsızlık felan yoksa...

dünkü menüm
sabah
1 yumurta haşlanmış
3 yeşil zeytin
beyaz peynir
domates salatalık
süt
ara
1.5 ceviz 1 kuru kayısı 3 yaban mersini 1 badem 10 kuru uzüm
öğle salata
akşam
et sote cack
gece 2 mandalina
3 litre su 1kupa papatya cayı 1 kupa çay bir fincan türk kahvesi

bende zayıflamak istiyorum birkaçgündür diyetteyim inş veririm sizler kaç günde kaç kilo verdiniz arkadaşlar
canım öncelikle hoşgeldin aramıza
haftada yada ayda kaç kilo vereceqimiz kişiden kişiye ve beslenmeden beslenmeye deqişir..bnm sana tavsiyem ayda şukadar kilo vericem şeklinde deqilde ne verirsen kardır gözüyle bakmandır cnm...ilknurcum çok güzel anlatmış sana....11 sayfada beslenme listemiz var onu pcne kopyalarsan menülerin için kolaylık olur
off ya hanımlar ben çok sabırsızım nasıl gidicek benimkiler
sabırla....diyet bize sabırlı olmayı öqretti...öance sabır sonra başarı
bildirim
başlangıç 23 eylül
toplam verilen 2kg

sunbal canım bizim belli bir bildirim sıramız var ama sen kısa yoldan kestirmişsin

günaydın kızlarr
duş aldım saçımın suyu süzlüyor havluya..kururup giyiyip hemen çıkıcam... işyerinde girerim giremem bişey diyemicem...giremezsem biliyorsunuz akşama burdayım inşallahh....tost ve sütle kahvaltımı yaptım..dışardan müthiş bir poça kokusu geliyor bu çevrede çok pastane var...ama canım hiç istemiyor ben diyetteyim
annemde bugün çocuklar gelesiyr hem peynirli hemde kıymalı börek yapıcakmış...ben artık 1 tane yarın kahvaltıda yerim
çalışnlara kolaylıklar diqer arkadaşlarada güzel birgün diliyorum... görüşürüz kızlarr

günaydın canım ben şimdi oo şişko kilolarımı yazamıyom utanıyom napim bende öle yazdım

eh bıraz ıdade eder

gunaydın yavrummmm sanada kolay gelsınn

herkezeee mutlu guzel haftasonları dılıyrummmmmmmmmmmmmmmm veeedeee coktan ote überrrr mutluyuyum cunku gunlerdır sacmalayan vucudum dırenen vucudumun dırencını kırdımmm bugun tartı 72,200 gosterdı dunden bu gune 700 gr gıtmıs hemde bu sabah regl olmama ragmennnnnnnnn

dunku menume gelınceeeeeeeeeeeeeeee

sabah
2 dılım uno denge ıyıce kıazarmıs
peynır
zeytın
yumurta
cok az domates salcası

ara
3/1 elma

ogle
odemıs kofte
az salata

ara
1 adet hurma

aksam
tavuk
1 adet taze sogan

3 lt su
30 dk gobek calıstırıcı makına ıle calısma

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. YAZIYOR canım beceremedım malesefkı

zaten ayda şu kadar vericem dedğim zaman kesin veremiyorum bende aynen öyle düşünüyorum artık ne verirsem kardır bu defa çok ciidi bir şekilde yapıyorum inş başarırım canım hepinize çok tşk ediyorum benide aranıza aldığınız için destek çok önemli oluyor öpüyorum hepinizi arkadaşlar sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…