- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
tebrik ediyorum seni gerçekten helal sana bende çok istiyorum eski halin aynı bende öyleyim şimdi darısı benim başıma inş
harikasın darısı benim başıma inş
canım öncelikle hoşgeldin aramızabende zayıflamak istiyorum birkaçgündür diyetteyim inş veririm sizler kaç günde kaç kilo verdiniz arkadaşlar
sabırla....diyet bize sabırlı olmayı öqretti...öance sabır sonra başarıoff ya hanımlar ben çok sabırsızım nasıl gidicek benimkiler
bildirim
başlangıç 23 eylül
toplam verilen 2kg
canım öncelikle hoşgeldin aramıza
haftada yada ayda kaç kilo vereceqimiz kişiden kişiye ve beslenmeden beslenmeye deqişir..bnm sana tavsiyem ayda şukadar kilo vericem şeklinde deqilde ne verirsen kardır gözüyle bakmandır cnm...ilknurcum çok güzel anlatmış sana....11 sayfada beslenme listemiz var onu pcne kopyalarsan menülerin için kolaylık olur
sabırla....diyet bize sabırlı olmayı öqretti...öance sabır sonra başarı
sunbal canım bizim belli bir bildirim sıramız var ama sen kısa yoldan kestirmişsin
hoşgelidn cnm
giremedim cnm yaaa
aslında daha erken yatıcamda annemlere yaıp olmasın diye 11 12 oluyor yatasıya
ezgicim 400qram geldiqi gibi gider cnm heleki senin gibi iradeli bir kız haftaya bomba gibi gelir
hoşgeldin cnm
köfteye bayılıyoruummmmmmmmmmmmm
bendeeeeeeeeeee
canım artık ofisten girmem çok zorlaştı sanırım sabah ve akşamla yetinicez :26::26:
evettttttttttttt
iskelet gibi gezme ortalıkta biraz kilo alda giydiqin yakışsın...çok kilo nasıl hoş durmuyorsa aşırı zayıflıkta hem saqlık açısından hemde görüntü açısından güzel olmuyor....onun dışında burada motive olup kilo vermeye çalışan arkadaşlarımız varken gelip bu tarz şeyler yazman son derece çirkin
aynen bende cok kızdım bıde marıfetmıs gıbı yazmıs
gün içinde tartılma 1....menünü aralarla geçirmen son derece yanlış 2...
hava basmaya gelmiş sanırım......
sıfır bedenın ne havası olcaksa
canım hiçbir bilgim yok
işten eve gelene kadar senle konuştumdoydunmu canım bana
günaydın kızlarr
duş aldım saçımın suyu süzlüyor havluya..kururup giyiyip hemen çıkıcam... işyerinde girerim giremem bişey diyemicem...giremezsem biliyorsunuz akşama burdayım inşallahh....tost ve sütle kahvaltımı yaptım..dışardan müthiş bir poça kokusu geliyor bu çevrede çok pastane var...ama canım hiç istemiyorben diyetteyim
annemde bugün çocuklar gelesiyr hem peynirli hemde kıymalı börek yapıcakmış...ben artık 1 tane yarın kahvaltıda yerim
çalışnlara kolaylıklar diqer arkadaşlarada güzel birgün diliyorum... görüşürüz kızlarr
kızlar ya bana acıl cızelge nasıl deısıyo solermısınızzz :26::26::26:
tickerfactory'den çizelge hazırlarken, bir şifre veriyosun oraya canım, o şifreyi hatırlıyorsan tekrar girebilirsin siteden, çizelge düzenleme çıkıyor. :107:
tickerfactory'den çizelge hazırlarken, bir şifre veriyosun oraya canım, o şifreyi hatırlıyorsan tekrar girebilirsin siteden, çizelge düzenleme çıkıyor. :107:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?