Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

bu gün hiç dengeli beslenmedim abur cubur veya kaçamak yapmadım ama sabahtan beri hiçbişi yemedim içmedim böle olmaz daga dikkatli olmalıyım

selam kızlar
aslında ben de size katılıp Arzu ablanın yöntemini yapcaktm ama maalesef ben ekmeği komple kesemiyorum yani kendimce 1 dl olsun yemem lazım o yüzdne de diyetisyen menüsüne göre uyarlama yapıyorum
Arzu ablacım yeni işin hayırlı uğurlu olsun inşallah daim olur
kızlar dün akşam giremediğimden liste işine el atıcam inşallah birkaç saat sonra şimdi yemek yapıyorum akşama hazırlık malum daha sonra görüşürüz inşallah
bu arada ben de günlük açtım ziyaretinizi beklerim en azından yorum için

menüm
sabah 1 kase müsli
ara yok
öğlen yok
ikindi süt 1 ceviz 5 yaban mersini
akşam
bamya salata bir dilim kavun
1.5 litre su

30 dak yürüyüş

nasılsınız arkadaşlar.bugünkü menümü yazayım.
sabah 1 büyük bardak sirkeli sıcak su,
1 adet kepekli sandiviç ekmek 161 cal. arasına ince 2 dilim ,peynir,roka,marol, nane, yeşilsoğan ,domates kotup yedim.daha sonra marol arasına aynı yeşillikleri ve yarım haşlanmış yumurta koyup yedim. 1 adette salatalık.
öğlen yemedim birşey,
ikindi 1 armut 1 kivi,
akşam gene sandiviç ekmek arası yeşillik peynir yedim.2 kaşıkta yoğurtlu makarna.şimdi sirkeli su içtim gene.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]İsim
[/TD]
[TD]Başlangıç Kilo
[/TD]
[TD]Geçen Hafta
[/TD]
[TD]Bu Hafta
[/TD]
[TD]Giden/Gelen
[/TD]
[TD]Toplam Giden
[/TD]
[TD]Hedef
[/TD]
[TD]Boy
[/TD]
[TD]Beden
[/TD]
[TD]Spor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ErginSena:65
[/TD]
[TD]90,0
[/TD]
[TD]78,8
[/TD]
[TD]78,3
[/TD]
[TD]0,5
[/TD]
[TD]11,7
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melekuguzhan
[/TD]
[TD]88,9
[/TD]
[TD]73,4
[/TD]
[TD]72,9
[/TD]
[TD]0,5
[/TD]
[TD]16,0
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[TD]1,68
[/TD]
[TD]40
[/TD]
[TD]210dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Smileeeee
[/TD]
[TD]61,1
[/TD]
[TD]58,4
[/TD]
[TD]57,9
[/TD]
[TD]0,5
[/TD]
[TD]3,2
[/TD]
[TD]48
[/TD]
[TD]1,56
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]105dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]acemiperi
[/TD]
[TD]70,4
[/TD]
[TD]70,4
[/TD]
[TD]70,1
[/TD]
[TD]0,3
[/TD]
[TD]0,3
[/TD]
[TD]67
[/TD]
[TD]1,60
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]100dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezgi_canan
[/TD]
[TD]74,8
[/TD]
[TD]72,2
[/TD]
[TD]72,6
[/TD]
[TD]+0,4
[/TD]
[TD]2,2
[/TD]
[TD]58
[/TD]
[TD]1,72
[/TD]
[TD]42
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Not:
1) ErginSena arkadaşımız haftanın birincisidir. Aslında melek ve smile ile birinciliği paylaşmaktadır ama alfabetik nedenlerden dolayı birinci olmuştur.
2) Liste alfabetik sıralama göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır.
3) Mavi renkteki arkadaşlarımız 10kg ve üzeri kilo veren kişilerdir.

Tüm kilo veren arkadaşları tebrik ederim

arkadaşlar ne zmandır liste yapamıyorum daha doğrusu topiğe bile bakamıyordm ama artık elimden geldiğince yaparım yapamazsam da mutlaka yapacak biri bulur söylerim zira listeyi görmek bile motive edebiliyor insanı...

DİYET LİSTESİ

1- sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
6-akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
7-biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
9-çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
10-börek yada tatlı yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
13-ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....

NEYİ NE ZAMAN NEKADAR YEMELİYİZ?

1-Ekmek gibi unlu gıdaları mutlaka kahvaltıda tüketmeliyiz(2 dilim)
2-Pirinç bulgur mercimek fasulye nohut bugday makarna patates gibi karbonu yüksek gıdalardan tekini haftada 1 defa 2 kaşık tüketmeliyiz...
3-Etli gıdalar yiyeceqimiz zaman yanında 2 numarada yazdıqım ürünlerin hiçbirini tüketmemeliyiz..
4-Öqünlerimize yeşillik salata ve yoqurt eklemeliyiz...
5-Mutlaka 2.5-3 litre su içmeliyiz yoksa kilo veremeyiz..
6-Ara öqünlerde 1 yada en fazla 2 çeşit ürün tüketmeliyiz..
7-Mutlaka hergün 1 adet meyva tüketimine özen göstermeliyiz..
8-Bakliyat tükettimiz günlerde sabah ekmek tüketimini iptal ederek dengelemeye çalışmalıyız ve bakliyatları sadece öqlen tüketmeliyiz.

Sena abladan alıntıdır.

liste uzun zamandır kopyalanmadı sanırım dedim görmeyenler olabilir epey geçmişlerden buldum çıkarttım

kilo bildirimleri Cuma günleri yapılmaktadır, aşağıdaki şekildedir, yeni gelen arkadaşların bilgisine...

Başlangıç kilo (ilk diyete başladığınız kilo)
Geçen Hafta (eğer diyete yeni başlandıysa, geçen hafta kısmına da başlangıç kilo yazılır)
Bu Hafta (Cuma sabahları aç karnına tartıldığınız kilonuz)
Giden/Gelen (Geçen Hafta ile bu hafta arasındaki fark)
Toplam Giden (diyet boyunca verdiğiniz kilo - eğer yeni başladıysanız, giden/gelen kısmıyla aynı kilo yazılır)
Hedef Kilo (olmak istediğiniz kilo)
Boy (boy cm olarak lütfen)
Beden (kaç beden kıyafet giyiyorsunuz?)
Spor (spor miktarı, tüm hafta boyu yaptığınız sporu dakika olarak belirtiniz lütfen)

sorusu olan varsa lütfen sorsun, birbirimize yardımcı olalım
herkese sevgiler...

Sabah
special k bir kase
ara 1 ceviz 2 kuru kayısı 3 yaban mersini
öğlen
yoğurt çorba etsiz türlü
ara 2 mandalina
akşam
tavuk ayran çorba
gece 1 bardak süt 3 litre su

tebriklerrrrrrrrrrr sen harika bişeysin yaaa
arzuuuuuuuuuu odul hakkımı yarın kullancam borekten banada yollaaaaaaa
ben ikimizin hatta bütün topiqin yerine yedim canım (fazla fazla)
çok teşekkür ederim canım
tabiki topiqine gelir bir selam veririz hayırlı olsun cnm
ay ayyy ben şimdi birincimi oldumm
merhaba arkadaşlar...

Arzucum nasılsın canım....

merhaba canım ben iyiyim annmelr bizdeler oturuyoruz sen nasılsın

iyim canım benim selamımı ilet annenlere... Nasıl iş temposuna alışa bildinmi..

kızlarr nasılsınız bakimmm
cumartesi tam gün çalışıyoruz pazar günüde oqlum kızım eşim annem babam hepimiz evdeydik çok yoqun geçti..kahvaltıdan sonra temizlik yaptık...ee artık çalışan hatunuz işler pazar gününe kalıyor...sonrada annem kızım ve ben alışverişe çıktık....bikaç parça iç cicileri 1 bluz ve ikili çok güzel bir takım aldım...siyah totomu örten mini elbise tarzında bir parçası ve üzerinde eteklerinden parmak parmak püskülleri sarkan şık bir yeleqi var....üstümde çok güzel durdu daynamayıp aldım...eqerki çalışma hayatım devam ederse birkaç tane totomu örten bu tarz ciciler almak istiyorum...işyerinde rahat oluyor...kızımada cicişler aldık..2 tane cicili hırka aldı...ve çok mutlu oldu...kızımı mutlu etmek istiyorsam ona kıyafet alıyorum....yakında bir maqaza açıcaz...efnanın gardrobu adı altında
neyse eve geldik yemek telaşı başladı..bugün diyet sıfır kızlar annemin yaptıqı börekler saqolsun ama güzeldi hepinizin yerine yedim kızlar merak etmeyin okadarla kalsam iyiydi bugün 2 defada hoşmerim yidimm
dövün beni kızlarrrrr

iyim canım benim selamımı ilet annenlere... Nasıl iş temposuna alışa bildinmi..

a.s canım annem namazını kılıp yattı bugün temizlikti gezmeydi derken yordum annemi biraz...yarın söylerim selamını
iş temposuna alıştım cnm kolay adapte oldum....inşallah hakkımda hayırlıysa böyle devam edeyim deqilsede bir sebepten son bulsun..Rabbim nasıl münasip görürse artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…