kızlarr nasılsınız bakimmm
cumartesi tam gün çalışıyoruz pazar günüde oqlum kızım eşim annem babam hepimiz evdeydik çok yoqun geçti..kahvaltıdan sonra temizlik yaptık...ee artık çalışan hatunuz işler pazar gününe kalıyor...sonrada annem kızım ve ben alışverişe çıktık....bikaç parça iç cicileri 1 bluz ve ikili çok güzel bir takım aldım...siyah totomu örten mini elbise tarzında bir parçası ve üzerinde eteklerinden parmak parmak püskülleri sarkan şık bir yeleqi var....üstümde çok güzel durdu daynamayıp aldım...eqerki çalışma hayatım devam ederse birkaç tane totomu örten bu tarz ciciler almak istiyorum...işyerinde rahat oluyor...kızımada cicişler aldık..2 tane cicili hırka aldı...ve çok mutlu oldu...kızımı mutlu etmek istiyorsam ona kıyafet alıyorum....yakında bir maqaza açıcaz...efnanın gardrobu adı altında
neyse eve geldik yemek telaşı başladı..bugün diyet sıfır kızlar annemin yaptıqı börekler saqolsunama güzeldi hepinizin yerine yedim kızlar merak etmeyin okadarla kalsam iyiydi bugün 2 defada hoşmerim yidimm
dövün beni kızlarrrrr
slm arkadaşlar erginsena seni tebrik ediyorum çok güzel kilo vermişsin,bende yıllardır kilo vermekle uğraşıp duruyorum.buradaki gruplara katıldım farklı farklı diyetler yaptım ama bir türlü olmadı hep yarım bıraktım ama kendime son bir şans verdim inşallah bu sefer olacak kilo yüzünden canım çok yandı.bu son şansımda benide aranıza alırmısınız.
6 yıllık evliyim 5 yaşında bir oğlum var,ev halımıyımaldık bile canım hoşgeldin aramıza... Bıraz kendini anlatırmısın seni tanıyalım...
6 yıllık evliyim 5 yaşında bir oğlum var,ev halımıyım
168 boy 88 kiloyum adım elif
4 ay önce diyete başlamıştım, yediklerime dikkat ederek ve bol yürüyerek 74 kilodan 68 kiloya düştüm. Kilo verirkenki ilk hedefim 68 olduğu için yediklerime dikkat etmeyi bıraktım. Son iki aydır diyet yapmıyorum ama verdiğim kiloları geri almadım çok şükür. Bugün bu konuyu okuyunca kendime 2. hedefimi belirledim. Yeni hedef 64 kilo. Ben çok zayıf olduğum için ve herkes benle zayıflığımdan dolayı dalga geçtiği için vitamin kullandım 20 kilo aldım. Sizlere nacizane tavsiyem asla kilo vermek ve almak için hap kullanmayın.
Yarın yeniden diyete başlıyorum. Bu yolda herkese başarılar.
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
çizelgelerinizi yukarıdaki linkten yapabilirsiniz
sorun yaşayan olursa yazsın yardımcı oluruz
defalarca denedim olmadı.
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]İsim
[/TD]
[TD]Başlangıç Kilo
[/TD]
[TD]Geçen Hafta
[/TD]
[TD]Bu Hafta
[/TD]
[TD]Giden/Gelen
[/TD]
[TD]Toplam Giden
[/TD]
[TD]Hedef
[/TD]
[TD]Boy
[/TD]
[TD]Beden
[/TD]
[TD]Spor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ErginSena:65
[/TD]
[TD]90,0
[/TD]
[TD]78,8
[/TD]
[TD]78,3
[/TD]
[TD]0,5
[/TD]
[TD]11,7
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melekuguzhan
[/TD]
[TD]88,9
[/TD]
[TD]73,4
[/TD]
[TD]72,9
[/TD]
[TD]0,5
[/TD]
[TD]16,0
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[TD]1,68
[/TD]
[TD]40
[/TD]
[TD]210dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Smileeeee
[/TD]
[TD]61,1
[/TD]
[TD]58,4
[/TD]
[TD]57,9
[/TD]
[TD]0,5
[/TD]
[TD]3,2
[/TD]
[TD]48
[/TD]
[TD]1,56
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]105dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]acemiperi
[/TD]
[TD]70,4
[/TD]
[TD]70,4
[/TD]
[TD]70,1
[/TD]
[TD]0,3
[/TD]
[TD]0,3
[/TD]
[TD]67
[/TD]
[TD]1,60
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[TD]100dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezgi_canan
[/TD]
[TD]74,8
[/TD]
[TD]72,2
[/TD]
[TD]72,6
[/TD]
[TD]+0,4
[/TD]
[TD]2,2
[/TD]
[TD]58
[/TD]
[TD]1,72
[/TD]
[TD]42
[/TD]
[TD]???
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Not:
1) ErginSena arkadaşımız haftanın birincisidir. Aslında melek ve smile ile birinciliği paylaşmaktadır ama alfabetik nedenlerden dolayı birinci olmuştur.
2) Liste alfabetik sıralama göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır.
3) Mavi renkteki arkadaşlarımız 10kg ve üzeri kilo veren kişilerdir.
Tüm kilo veren arkadaşları tebrik ederim
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
çizelgelerinizi yukarıdaki linkten yapabilirsiniz
sorun yaşayan olursa yazsın yardımcı oluruz
çok teşekkür ederim ilknurcumallah aldıklarını güzel günlerfe yiymeyi nasıp etsin güle güle giyin canım.... Yediklerinde afiyet olsun sen bidaki gün dengelemeyi bilirsin canım sıkma canını...
teşekkür ederim cnmslm arkadaşlar erginsena seni tebrik ediyorum çok güzel kilo vermişsin,bende yıllardır kilo vermekle uğraşıp duruyorum.buradaki gruplara katıldım farklı farklı diyetler yaptım ama bir türlü olmadı hep yarım bıraktım ama kendime son bir şans verdim inşallah bu sefer olacak kilo yüzünden canım çok yandı.bu son şansımda benide aranıza alırmısınız.
Arzu ablacım,
adını aşağıda gördüm ondan huhu dedim
yeni işin hayırlı uğurlu olsun bugun de felekten bir gün çalmışsın ne güzelcicilerinizi güle güle kullanın
anneciğine de selamlar, Allahım razı olsun ne mutlu güzel börekler açmış size... ah ah ne varsa annelerde var
İlknurcum iyiyim canım sağolasın
sahalara geri dönüş yapmaya çalışıyorum işte
bu arda sayfamıza bekleriz arkadaşla beraberiz elimizdne geldiğince motive olmaya çalışıyorz
günaydın kızlarr herkese hayırlı bir hafta diliyorum
işyerindeyim yeni arkadaş geldi uyumlu sakin birine benziyor inşallah iyi anlaşırız
melekcim çizelgeni sil baştan yap canım öyle daha kolay oluyor
bu arada sesini duymaya alıştım zor geldi hafta sonu sensizlik
şimdi çıkıyorum azcık işlere bakıyım arada gelmeye çalışırım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?