Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

kızlar bana müsade yarın erken kalkıcam... ofisi ben açıyorum yarın yeni biri gelicek yanıma...inşallah anlaşabileceqim biridir..hayırlısı bakalım...hadi iyigeceler kızlarrr ben uyumaya giderr

allah aldıklarını güzel günlerfe yiymeyi nasıp etsin güle güle giyin canım.... Yediklerinde afiyet olsun sen bidaki gün dengelemeyi bilirsin canım sıkma canını...

slm arkadaşlar erginsena seni tebrik ediyorum çok güzel kilo vermişsin,bende yıllardır kilo vermekle uğraşıp duruyorum.buradaki gruplara katıldım farklı farklı diyetler yaptım ama bir türlü olmadı hep yarım bıraktım ama kendime son bir şans verdim inşallah bu sefer olacak kilo yüzünden canım çok yandı.bu son şansımda benide aranıza alırmısınız.

Son düzenleme:

aldık bile canım hoşgeldin aramıza... Bıraz kendini anlatırmısın seni tanıyalım...

Arzu ablacım,
adını aşağıda gördüm ondan huhu dedim
yeni işin hayırlı uğurlu olsun bugun de felekten bir gün çalmışsın ne güzel cicilerinizi güle güle kullanın
anneciğine de selamlar, Allahım razı olsun ne mutlu güzel börekler açmış size... ah ah ne varsa annelerde var

İlknurcum iyiyim canım sağolasın
sahalara geri dönüş yapmaya çalışıyorum işte

bu arda sayfamıza bekleriz arkadaşla beraberiz elimizdne geldiğince motive olmaya çalışıyorz

sizlerden bir şey isteye bilirmiyim kilo cetvelini bir türlü yapamadım,aslında bir ara vardı ama nasıl olduysa kayboldu görünmüyor,bir daha da yapamadım,yardımcı olurmusunuz.

4 ay önce diyete başlamıştım, yediklerime dikkat ederek ve bol yürüyerek 74 kilodan 68 kiloya düştüm. Kilo verirkenki ilk hedefim 68 olduğu için yediklerime dikkat etmeyi bıraktım. Son iki aydır diyet yapmıyorum ama verdiğim kiloları geri almadım çok şükür. Bugün bu konuyu okuyunca kendime 2. hedefimi belirledim. Yeni hedef 64 kilo. Ben çok zayıf olduğum için ve herkes benle zayıflığımdan dolayı dalga geçtiği için vitamin kullandım 20 kilo aldım. Sizlere nacizane tavsiyem asla kilo vermek ve almak için hap kullanmayın.

Yarın yeniden diyete başlıyorum. Bu yolda herkese başarılar.

6 yıllık evliyim 5 yaşında bir oğlum var,ev halımıyım
168 boy 88 kiloyum adım elif

elifcim tekrar hoşgeldın aramıza canım bir iki sayfa öncesinde beslenme li"temiz var lily arkadaşımız yayınlamış ona bl göz at derim birde menülerini hergün burada paylaş hem motie olursun hemde burada yazdımız zaman neyi doğru neyi yanlış yapıyoruz bir blrimizi uyarırız bol iradeler canım.

teşekkürler canım hoşgeldin i"tersen bu marotonda bize katıla bilirsin bir iki sayfa öncesinde beslenme listemiz var bi göz at istersen...

CANIM lıste ıcın cok tesekkurler ellerıne saglık

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

çizelgelerinizi yukarıdaki linkten yapabilirsiniz
sorun yaşayan olursa yazsın yardımcı oluruz

bende degıstırmeyı beceremedımmm :44::44::44::44:

allah aldıklarını güzel günlerfe yiymeyi nasıp etsin güle güle giyin canım.... Yediklerinde afiyet olsun sen bidaki gün dengelemeyi bilirsin canım sıkma canını...
çok teşekkür ederim ilknurcum
teşekkür ederim cnm aldık bile hoşgeldin cnm

lilycim çok saqol cnm daha iyileri sizlerin olsun

arzuuuuu canımmm o borekler bensız nasıl gectı bogazından canıkommmm

butun guzel cıtır adaylarına gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar ben sımdı ucucam mutluluktan cumartesı gunu saat 4 te cıktım uzun zamandır gorusmedıgım bı arkadasımla bulustuk neyse demezmı bana gecmıs dogum gununu kutlucaz e kıza dıyemedım de dıyetteyım dıe pıerde haskahveye gıttık menu geldı onume dedım kızım melek yarın tartıda +300 ,400 e hazır ol dıyerekten frambuazlı chesscake soyledım 1 bardak dıet kola ıle neyse yedım bı guzel laf aramızda harıkaydı aksam da eve geldım aksam yemegı olarak 1 karnıyarık 3 lt suyumu tamamladım ertesı gunu korka korka tartıya bı cıktımmm sıkı durunnnnnnnnnnnnnnnn bırak almayı tam tamına 200 gr vermısımmmmmmmmmmmmm saskınlıktan ve mutluluktan cıldırdım kı ben reglıyım bıde

dunde dıyetıme sadık kaldım kacamaksız bugunde aynıyım sukurkı yanı artık tam 72,00 yım kızlar 70 lerı atlatmama cokk az kaldı cok ama cokk mutluyummmm

herkezıııı kocamannn opuyorummmmmmmmmm

günaydın kızlarr herkese hayırlı bir hafta diliyorum
işyerindeyim yeni arkadaş geldi uyumlu sakin birine benziyor inşallah iyi anlaşırız

melekcim çizelgeni sil baştan yap canım öyle daha kolay oluyor
bu arada sesini duymaya alıştım zor geldi hafta sonu sensizlik

şimdi çıkıyorum azcık işlere bakıyım arada gelmeye çalışırım kızlar

kıyamammmmm bugun aksam hazır ol o zaman cunku bende cokkkkkkkkkk özledımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…