arzuuuuu canımmm o borekler bensız nasıl gectı bogazından canıkommmm
butun guzel cıtır adaylarına gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar ben sımdı ucucam mutluluktan cumartesı gunu saat 4 te cıktım uzun zamandır gorusmedıgım bı arkadasımla bulustuk neyse demezmı bana gecmıs dogum gununu kutlucaze kıza dıyemedım de dıyetteyım dıe pıerde haskahveye gıttık menu geldı onume dedım kızım melek yarın tartıda +300 ,400 e hazır ol dıyerekten frambuazlı chesscake soyledım 1 bardak dıet kola ıle neyse yedım bı guzel laf aramızda harıkaydı aksam da eve geldım aksam yemegı olarak 1 karnıyarık 3 lt suyumu tamamladım ertesı gunu korka korka tartıya bı cıktımmm sıkı durunnnnnnnnnnnnnnnn bırak almayı tam tamına 200 gr vermısımmmmmmmmmmmmm saskınlıktan ve mutluluktan cıldırdım kı ben reglıyım bıde
dunde dıyetıme sadık kaldım kacamaksız bugunde aynıyım sukurkı yanı artık tam 72,00 yım kızlar 70 lerı atlatmama cokk az kaldı cok ama cokk mutluyummmm
herkezıııı kocamannn opuyorummmmmmmmmm
kıyamammmmm bugun aksam hazır ol o zaman cunku bende cokkkkkkkkkk özledımmmm
arzuuuuuuuuuuuuuuu kusummmmmm canım benımm gunaydın bebemmmmm
çok kıskandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :84::84::84::84:
ben korkudan cumaya kadar tartılmayı düşünmüyorum...bukadar adapte olmuşken moralim bozulmasın
melekcimmmm kutlarım canım benimm harikasınnn
sensiz boqazımdan geçermi börekler hayatım senin yerinede yedim sen kilo alma ben alıyım arkadaşlık budur diimi
tanıtıyım arkadaşlar yeni akşımm
günaydınlarrrrr şuan çok mutluyum 800 gr daha gitmiş süper bi duygu bu arada kocam diete başladı
Canım öğle yemeklerini atlama istersen. Sana yağ olarak geri dönebilirnasılsınız arkadaşlar.bugünkü menümü yazayım.
sabah 1 büyük bardak sirkeli sıcak su,
1 adet kepekli sandiviç ekmek 161 cal. arasına ince 2 dilim ,peynir,roka,marol, nane, yeşilsoğan ,domates kotup yedim.daha sonra marol arasına aynı yeşillikleri ve yarım haşlanmış yumurta koyup yedim. 1 adette salatalık.
öğlen yemedim birşey,
ikindi 1 armut 1 kivi,
akşam gene sandiviç ekmek arası yeşillik peynir yedim.2 kaşıkta yoğurtlu makarna.şimdi sirkeli su içtim gene.
EVet liste motive ediyor insanıarkadaşlar ne zmandır liste yapamıyorum daha doğrusu topiğe bile bakamıyordm ama artık elimden geldiğince yaparım yapamazsam da mutlaka yapacak biri bulur söylerim zira listeyi görmek bile motive edebiliyor insanı...
Tebriklergünaydınlarrrrr şuan çok mutluyum 800 gr daha gitmiş süper bi duygu bu arada kocam diete başladı
Kızlar haftasonu menülerim karıştı. Kahvaltılar yine iyiydi. Öğle yemekleri de iyi sayılır. Ama cumartesi akşam fazla yeim dün de öğle yemeği ile akşamı birleştirmek zorunda kaldım iş güçten dolayı.
Bu sabahki menüm:
Bir dilim peynirli tost
Domates, salatalık
2 zeytin
1 kaşık bal
1 fincan açık çay
Ara: 2 kuru kayısı
Öğle: Çorba
Balık
Salata
Ara:1 salatalık
Bu arada bulantılar da bana merhaba dediler
Tatlıdan uzak durmam gerek demek :26: Ama benim canım sürekli tatlı istiyor, çikolata istiyor, zor durduruyorum kendimibulantın olunca tatlı şeylerden uzak dur bulantını arttırır bebişin var senin arada kaçamaklar olsun o kdar
Canım öğle yemeklerini atlama istersen. Sana yağ olarak geri dönebilir
Tatlıdan uzak durmam gerek demek :26: Ama benim canım sürekli tatlı istiyor, çikolata istiyor, zor durduruyorum kendimi
Ben de bazen geçiştiriyordum ama buradaki arkadaşlar uyardı sağolsun. Bir porsiyon da olsa yemek lazımmış.canım teşekkür ederimöğleni yemedim çünkü kahvaltımı saat 11 de yapmıştım.acıksaydım yerdim ama.
Ben de bazen geçiştiriyordum ama buradaki arkadaşlar uyardı sağolsun. Bir porsiyon da olsa yemek lazımmış.
Sen gebelik kilolarını mı veriyorsun ne güzel. Ben de hamileyim ama kiloma dikkat etmek istiyorum, yeterince fazlam var çünkü. Hedefim ilk 5 ay 1-3 kg almak. Sonra da düzenli olarak alarak toplamda 10-12 kg almak.Ben bir süre sonra diyet grubundan çıkacağım sanırım.Giden olmayacak hep gelen olacak çünkü. Doğumdan sonra da geri dönerim inşallahcanım haklısın bende geçen yıl 60-69 klo arasındaki gruptaydım.ordaki arkadaşlarla bayağı kilo vermiştim ama gebelik sonrası grubumuz dağılmıştı bende burda sizleri buldum inşallah bu doğum kilolarımı da sizlerle birlikte atacağım.ben çok azimliyimdir.hedefime ulaşmadan asla vazgeçmem uzun vadade kalıcı kilolar vermek istiyorum.sporda yapmaya devam yürüyüş ve eğzersizler yapıyorum.
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. YAZIYOR canım beceremedım malesefkı
nasıl girecegiz cnmm nerden giriyoruz bende bulamadım :26: :26: :26:
nasılsınız arkadaşlar.bugünkü menümü yazayım.
sabah 1 büyük bardak sirkeli sıcak su,
1 adet kepekli sandiviç ekmek 161 cal. arasına ince 2 dilim ,peynir,roka,marol, nane, yeşilsoğan ,domates kotup yedim.daha sonra marol arasına aynı yeşillikleri ve yarım haşlanmış yumurta koyup yedim. 1 adette salatalık.
öğlen yemedim birşey,
ikindi 1 armut 1 kivi,
akşam gene sandiviç ekmek arası yeşillik peynir yedim.2 kaşıkta yoğurtlu makarna.şimdi sirkeli su içtim gene.
arzuuuuu canımmm o borekler bensız nasıl gectı bogazından canıkommmm
butun guzel cıtır adaylarına gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar ben sımdı ucucam mutluluktan cumartesı gunu saat 4 te cıktım uzun zamandır gorusmedıgım bı arkadasımla bulustuk neyse demezmı bana gecmıs dogum gununu kutlucaze kıza dıyemedım de dıyetteyım dıe pıerde haskahveye gıttık menu geldı onume dedım kızım melek yarın tartıda +300 ,400 e hazır ol dıyerekten frambuazlı chesscake soyledım 1 bardak dıet kola ıle neyse yedım bı guzel laf aramızda harıkaydı aksam da eve geldım aksam yemegı olarak 1 karnıyarık 3 lt suyumu tamamladım ertesı gunu korka korka tartıya bı cıktımmm sıkı durunnnnnnnnnnnnnnnn bırak almayı tam tamına 200 gr vermısımmmmmmmmmmmmm saskınlıktan ve mutluluktan cıldırdım kı ben reglıyım bıde
dunde dıyetıme sadık kaldım kacamaksız bugunde aynıyım sukurkı yanı artık tam 72,00 yım kızlar 70 lerı atlatmama cokk az kaldı cok ama cokk mutluyummmm
herkezıııı kocamannn opuyorummmmmmmmmm
günaydınlarrrrr şuan çok mutluyum 800 gr daha gitmiş süper bi duygu bu arada kocam diete başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?