Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

çok kıskandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :84::84::84::84:
ben korkudan cumaya kadar tartılmayı düşünmüyorum... bukadar adapte olmuşken moralim bozulmasın

melekcimmmm kutlarım canım benimm harikasınnn

sensiz boqazımdan geçermi börekler hayatım senin yerinede yedim sen kilo alma ben alıyım arkadaşlık budur diimi

SEN IZmıre bıze gel hele boreklerın keklerın dıbıne vurcaz yenı askımmmmmmmmmmm

tanıtıyım arkadaşlar yeni akşımm

ebet asıgızzzzzzzzzzzzzzzz

günaydınlarrrrr şuan çok mutluyum 800 gr daha gitmiş süper bi duygu bu arada kocam diete başladı

Günaydın kızlar

Canım öğle yemeklerini atlama istersen. Sana yağ olarak geri dönebilir

EVet liste motive ediyor insanı

günaydınlarrrrr şuan çok mutluyum 800 gr daha gitmiş süper bi duygu bu arada kocam diete başladı
Tebrikler

Kızlar haftasonu menülerim karıştı. Kahvaltılar yine iyiydi. Öğle yemekleri de iyi sayılır. Ama cumartesi akşam fazla yeim dün de öğle yemeği ile akşamı birleştirmek zorunda kaldım iş güçten dolayı.

Bu sabahki menüm:
Bir dilim peynirli tost
Domates, salatalık
2 zeytin
1 kaşık bal
1 fincan açık çay

Ara: 2 kuru kayısı

Öğle: Çorba
Balık
Salata

Ara:1 salatalık

Bu arada bulantılar da bana merhaba dediler

acayip mutluyum yılmak yok vazgeçmek yok inş destekleriniz olmazsa olmaz

bulantın olunca tatlı şeylerden uzak dur bulantını arttırır bebişin var senin arada kaçamaklar olsun o kdar

bulantın olunca tatlı şeylerden uzak dur bulantını arttırır bebişin var senin arada kaçamaklar olsun o kdar
Tatlıdan uzak durmam gerek demek :26: Ama benim canım sürekli tatlı istiyor, çikolata istiyor, zor durduruyorum kendimi

slm arkadaşlar dün 1 aylık rejim sonrası ilk defa kaçamak yaptım.sarmalar yedim kızartma yedim.ödül verdim kendime görümcemle iddaya girmiştik 1 ay sonunda ben kazandım.o aksine vereceğine 300 gr da almıştı.o yüzden sevinçten yedim.66 kiloydum dün çok aşırı şişkinliğim olmasına rağmen kazandım.şişkinlik 900 gr olarak yansıdı 66,900 çıktım.ama üzülmedim gaz ve şişkinliğim olduğunu biliyordum.
bugün tekrar diyete devam bayrama kadar 60 olmak istiyorum 62 kiloyada razıyım yeterki gitsin.bu defa kendimle yarışıyorum.
bugün kahvaltım
1 kupa bardağı sirkeli ballı sıcak su,
1 adet bimde satılan sandiviç kepek ekmek arası 2 dilim peynir ve yeşillik koyup yedim.1 adette domates.
2 bardak çay içtim.
şimdide ara olarak,
2 adet ceviz.
öğlende gene sabahki sandiviçin aynısı ve salatalık var.

Ben de bazen geçiştiriyordum ama buradaki arkadaşlar uyardı sağolsun. Bir porsiyon da olsa yemek lazımmış.

canım haklısın bende geçen yıl 60-69 klo arasındaki gruptaydım.ordaki arkadaşlarla bayağı kilo vermiştim ama gebelik sonrası grubumuz dağılmıştı bende burda sizleri buldum inşallah bu doğum kilolarımı da sizlerle birlikte atacağım.ben çok azimliyimdir.hedefime ulaşmadan asla vazgeçmem uzun vadade kalıcı kilolar vermek istiyorum.sporda yapmaya devam yürüyüş ve eğzersizler yapıyorum.

Sen gebelik kilolarını mı veriyorsun ne güzel. Ben de hamileyim ama kiloma dikkat etmek istiyorum, yeterince fazlam var çünkü. Hedefim ilk 5 ay 1-3 kg almak. Sonra da düzenli olarak alarak toplamda 10-12 kg almak.Ben bir süre sonra diyet grubundan çıkacağım sanırım.Giden olmayacak hep gelen olacak çünkü. Doğumdan sonra da geri dönerim inşallah

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. YAZIYOR canım beceremedım malesefkı

nasıl girecegiz cnmm nerden giriyoruz bende bulamadım :26: :26: :26:

Ben çizelge hazırlarken, bir link vermişlerdi onu kaydettim, sonra oradan şifremi girip düzenledim çizelgeyi kızlar, demek ki siz kaydetmemiştiniz :44:
Çizelgeyi baştan hazırlamanız gerekli o zaman

Sirkeli su ben de içiyordum ama bıraktım, mideye zarar verebiliyor Sadece su içsen keşke canım

Tebrik ederimmmm, süpersin yaa maşallah

Tebriklerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…